Sylvana Simons doet aangifte

Screenshot_6

DEN HAAG – Sylvana Simons doet aangifte van racisme. Zij maakte dat dinsdag bekend op de website van de politieke partij DENK. Zij komt voor deze partij op de kandidatenlijst voor de verkiezingen. Haar politieke ambities en strijd tegen Zwarte Piet maakten talrijke reacties los.

,,Ik zie het als mijn plicht om aangifte te doen, want het bestrijden van onrecht begint altijd bij het melden hiervan. Het wordt tijd dat in onze samenleving het besef doordringt dat er één duidelijke rode lijn wordt getrokken: daders van discriminatie, seksisme en racisme worden aangegeven, opgespoord en bestraft. Dit besef kan alleen ontstaan als wij allemaal dapper genoeg zijn om van onrecht ook melding te maken”, aldus Simons in de verklaring.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!". Bookmark de permalink .

42 reacties op Sylvana Simons doet aangifte

 1. paulzwueste zegt:

  Gladiolen zijn hele mooie bloemen.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Voor het bestrijden van Jodenhaat, homohaat, en slavernij zit Mevrouw Simond precies goed bij DENK. Eindelijk wordt er werk gemaakt van de discriminerende wetgeving binnen de sharia die Joden haat, Christen haat, homo haat en slavernij legitimeerd. Zet hem op Sylvana werk aan de winkel.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/01/hans_jansen_rechteloos_onder_d.html

  Geliked door 1 persoon

 3. Japio zegt:

  Televaag, “Over haar toetreding tot DENK: “De reacties die in mijn richting zijn geuit zijn exemplarisch voor wat heel veel vrouwen, mannen, moslims, joden, etnische minderheden, migranten, mensen met een beperking, ouderen en homo’s dag in, dag uit meemaken op de arbeidsmarkt, op school of op straat. Het is van het grootste belang dat dit klimaat van onverdraagzaamheid wordt bestreden. Daar wil ik me met vrouw en macht voor inzetten”. Wat denk dit stuk onbenul, de islam is tolerant of zo? Wat een waanzinnig stuk hondeverrot is dat zeg, sorry voor mijn taalgebruik maar dit wijf heeft geen hersens en is totaal ontspoort. Nee, als de islam de scepter zwaait hier in Nederland zullen de christenen, Joden en alle andersdenkenden geaccepteerd en verdragen worden door de islam. Opzouten met dat kolere wijf, en nooit meer terug komen.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Mevrouwtje heeft u al de havenrondvaart in de kont van de moslims achter de rug ?
  Opflikkeren wanneer je Nederland niet meer bevalt !

  Like

 5. Pieter zegt:

  En hoe voelt het nu meid zo ingeklemd tussen die twee bewakers Kuzu en Ozturk die staan toe te zien of je wel het goede zegt ? Lekker vrij he ?

  Like

 6. Anneke zegt:

  HELP SOS weer een arbeid-ON-kundige op de Haagse planken, van het Binnenhof theater.

  Like

 7. Helena zegt:

  Ze is er maar druk mee om het land, waar binnen ze alle kansen heeft gekregen, en de bevolking van zich af te trappen. De strijd tegen Zwarte Piet moet en zal uitgevochten worden over de hoofden van de Nederlandse kindjes die elk jaar weer reikhalzend uitkijken naar dit feest dat zo gezellig in familiekring wordt gevierd, maar dat mag niet meer van haar! Onze normen en waarden zijn niet de hàre en dat zullen we weten ook! Racisten zijn we allemaal, we moeten ons schàmen! Je gediscrimineerd voelen is een keuze, als de ‘zwarte’ mij ‘witte’ of ‘kaaskop’ noemt, denk ik bij mezelf: ‘So be it!’ Ik zeg: Get a life madam Simons! Maar nee, in plaats dat ze zich nuttig te maakt voor de maatschappij, denk aan de ouderen en gehandicapten, profileert ze zich als een Nederland-hater-pur -sang. Deze narcist zal wel denken: negatieve aandacht is toch ook aandacht? Wie weet kan een enkeltje Suriname haar nog redden, daar zal ze zich geen buitenbeentje voelen en dat gun ik haar, hier heeft ze toch maar een ellendig leven. Ik zwaai haar graag uit!.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Ik kan het woord RACISME bijna niet meer horen. Het wordt té gek. Alles is racisme heden ten dage. Niets is meer normaal. Als blanke Nederlanders iedereen zouden moeten aanklagen die hen racistisch bejegenen, inclusief alle buitenlanders die hier wonen of ons land bezoeken, dan zaten de gevangenissen vol. Nu is er weer een rapper die in het nieuws is wegens racisme, gepleegd door onze politie, jegens hem. Je wordt er toch niet goed van. Een belofte van autochtone Nederlanders tegen allochtone ‘Nederlanders’ of allochtonen in het algemeen: we zullen jullie niet racistisch behandelen, als jullie ons ook niet racistisch behandelen. Zou het jullie alsnog nog niet zinnen, ga dan alsjeblieft naar een ander land toe en laat ons met rust. Wij willen rust en vrede, de vrede die we vroeger hadden toen we nog niet racistisch waren.

  Like

 9. EPN Nieuw Nederland zegt:

  EPN’s laatste nieuws, via http://www.epn.nu of – zolang de gecorrumpeerde AIVD deze internetpagina hindert – ook via EPN’s Facebookpagina:

  “Wie doet aangifte tegen Sylvana Simons , of beter, tegen de satanische kliek van volksverraders, inclusief verslaggevers als hun medeplichtige persvoolichters, die haar hebben gebruikt en geinstrueerd om racisme uit te lokken; tegen dus de kerk van zogenaamd politiek correctheid van vooral Partij van de Arbeid (PvdA) en GroenLinks , die bovendien rechtspraak (èn politie) in hun zak hebben?

  Pieter-Jaap Aalbersberg, die Sylvana tot deze strafaangifte moest oproepen, vertelt er namelijk niet bij dat de Nederlandse Politie van het tot de gecorrumpeerde rechtspraak behorende Openbaar Ministerie uitsluitend strafaangiften tegen de bevolking mag behandelen en dat politie alleen namens dit derhalve medeplichtge Openbaar Ministerie de opdrachten tot strafvervolging uitvoert.

  Deze kliek, die dus ook Pieter-Jaap bestuurt, heeft natuurlijk liever, dat wij ons per strafaangifte massaal keren tegen Sylvana (en anderen van deNPO die zich door die kliek laten gebruiken) in plaats van de staatscriminelen, uit wiens naam de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal , inclusief Selçuk Öztürk en Tunahan Kuzu , zogenaamd volksvertegenwoordiger spelen.

  Daarom is het deze kliek zo ongemakkelijk dat de bevolking in toenemende mate de macht van deze kliek ziet afbreken. Alleen daarom zijn het roerige tijden. Het sprookjesjournaal van de tot die kliek behorende pers vertelt ons dit dan ook uiteraard niet.”

  Like

 10. Och jé! Gaan we dreigen, trút?!
  Je weet ook totaal niet, waarover je het hebt, hè, door moslims, Joden, homo’s en vrouwen in één en hetzelfdec schuitje te plaatsen: Wel eens gehoord van het vraagstuk, hóe de kool èn de geit te sparen voor elkaar en voor de wolf? Nou, de wolf is in dit geval de islam!
  Jazeker, precies dezelfde, waar jij je nu zo hoopvol mee opgesloten hebt! Ergens hoop ik, dat hij je met huid en haar verslindt: Je verdient niet beter met je grote bek, Simons!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Sylvana is nog een beetje groen achter haar oren, misschien een wasbeurtje?

  Like

 12. Ron zegt:

  De genocide op de Armeniërs ontkennen is wat mij betreft hetzelfde als de Holocaust ontkennen.
  Sylvana Simons is samen met die andere twee pipo’s van DENK vergelijkbaar met de beruchte Zwarte Weduwe Rost-vanTonningen.
  Die ontkende de Holocaust ook aan alle kanten.
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Florrie_Rost_van_Tonningen-Heubel

  De iets oudere jongeren weten vast nog wel wie dit was.

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Kan bijna niet wachten op de uitspraak van de rechter !

  Like

 14. wauso zegt:

  Zeg Sylvana wat heb je in de Video mooie geblondeerde haren ! Wilde je soms op Geert Wilders lijken ! Of ben jij soms het domme blondje van de moslim beweging DENK ? Als je een dom blondje bent ga je toch geen gekke dingen doen zoals b.v. Monica lewinsky ? Zij lag onder de tafel bij Bill Clinton. En plezier dat ze hadden. In de massage salons noemt men zoiets ‘Happy endings’ !
  Vroeger hadden ze bij de SP zo’n mooie poster met een naakte dame met een blote koe erbij. Die dame was hagelwit. Was dat niks voor jouw partij. Dit zou kleur zowel bij DENK alsook in de samenleving brengen. Dat is pas Vrede, dat is pas Liefde. Maar wel dat altijd jankende smoelwerk van jouw even afzetten (voor de foto) !
  Als de Politie, die dan dus geen hol te doen hebben, dit leest dan zeg ik dit is gehackt of dit is ironie. Erik van Muiswinkel zegt dat ook en mag zo eenieder voor rot schelden ! Maarja, hij was ook HoofdPiet. U weet wel dat Zwarte mannetje dat jolig doet en altijd zo’n oude vieze witte man moet dienen, zodat deze kinderen op zijn schoot kan nemen. Nee geef mij dan maar Zwarte Piet met mooie rode lipkes en kroeshaar en lellen van gouden oorbellen. Dat laatste daar zegt men van: Discriminazi ! Maar eerlijk DENK eens na: Heeft U al eens een Neger of Afrikaan gezien bij U of in Uw kennissenkring die er zo uitziet ? Waarom is dat dan Discriminazie ? Kan Sylvana daar met DENK over naDENKen !

  Like

 15. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ik wens aangifte te doen tegen dit mens, kan dat, vast niet. Zij roept gevoelens van haat op in de maatschappij tegen alle autochtone Nederlanders… Asscher wat ga je hier aan doen? Niets! Dat dacht ik al….

  Like

 16. Harry zegt:

  De Denk-directie slaat dankbaar munt uit dit akkefietje .
  Dat is moslims dan ook op het lijf geschreven , dat gejank en gejammer als het in hun straatje te pas komt . En óveral beter van proberen te worden .
  De vermoorde onschuld achter een boeventronie .

  Maar o wee als je iets zegt over bij voorbeeld ietwat vreemde gewoontes om mensenhoofden af te snijden , dan trekken ze meteen de racisme-kaart .
  Zo iets mág je gewoon niet zeggen . En dan vinden ze een kudde landverraders van de linkse meute van G.L. via D66 , tot en met de VVD met hun achterlijke lachebek aan hun zijde .
  Kan me niet aan de indruk onttrekken dat een moslim met een iq van 120 ( even hypothetisch , zal wel nooit voorkomen ) eigenlijk qua empathie op het gemiddelde islamitische niveau van 60-70 zijn blijven steken .
  Alles in hun rotkoppen is éénrichtingsverkeer .

  Madame Simons past daar prima bij , ze hadden geen geschiktere kunnen vinden .
  Dat is dan wél weer knap .

  Persoonlijk vind ik haar niet zo geweldig , ik zou het nooit zo durven zeggen , want je mag dat soort niet meer beledigen , maar ze ziet er iedere keer weer zo anders uit .
  De ene keer lijkt het net of ze zó uit een boom geplukt is , dán takelt ze zichzelf weer toe als een soort tippelaarster .
  Dán weer ziet ze er uit als zwarte piet , met die stereotiepe grote oorbellen en hoerige knalrode lippenstift . Wat onze zwarte pieten niet na mogen doen .
  En dan die blik ! Ze kijkt net rond als een alpha-baviaan , gewoon beangstigend .
  En die bruine tieten puilen ook veel te vaak uit .
  Hoe moet dat straks ? Een doorkijk boerka aan ?
  Die geiten gaan nooit akkoord met zoveel bloot in het openbaar . Behalve bij verkrachting van hun kant , dan mag het .
  Wat een bimbo !
  Om over het kapsel maar helemaal te zwijgen . Dat varieert van bijna kaal tot de gelijkenis van een uitgebloeide paardenbloem , je weet wel , als je er tegen blaast , dan vliegt alles weg .
  Maar dan in een goedkoop soort oranje .
  Hoe dan ook , het blijft uitermate eng in iedere gedaante .
  Maar dat komt natuurlijk omdat ik een fobie heb van jaren in de Afrikaanse bush-bush werken .
  Even voor de goede orde , dit is niet om te beledigen , ik kan het niet helpen , het spookt in mijn hoofd rond . In stilte .
  Wil mijn fobie alleen maar delen . Niet openbaar maken .

  Beroepsdeformatie die je in het buitenland soms oploopt , zeker na maanden in de woestijn praktisch in je uppie .
  Ik ben al jaren aan het rehabiliteren .

  Like

 17. SeeMore zegt:

  Al die aandachts-hoererij werkt uiteindelijk averechts.
  Voor mij althans.
  Krijg steeds een grotere pleuris hekel aan die “landgenoten” uit de Caraïbische overzeese gebiedsdelen.
  Zal ze dan ook steeds grover negeren en discrimineren.
  Totdat ze groen en geel zien 🙂

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  Binnenkort is bij de bakker alleen nog bruinbrood verkrijgbaar, omdat ene mevr. Simons zou kunnen verklaren dat witbrood ook racisme is. Hetzelfde wat Buys negerzoenen overkwam. Het is toch wel klaar dat de echte waarheid over die multi-cultie door ons autochtonen niet meer verkondigd mag worden, op risico van de politie die je van je bed komt lichten ! Over niet al te lange tijd zijn we allemaal racisten, zonder dat we iets fout gedaan hebben. De overheid kan weer gevangenissen gaan bijbouwen om onschuldige Nederlanders te doen opsluiten !

  Like

 19. Johan zegt:

  Hopelijk keert ze met haar koffer vol aangiftes snel terug naar de rimboe. Ze heeft hier namelijk niets te zoeken.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Oh jawel hoor Johan.
   Op de valreep even snel de politiek in bij een losers partij wiens doelstellingen haaks op haar “ideologieën” staan; namelijk emancipatie en anti discriminatie.
   Die domme Zoen Goerami heeft niet in de gaten, dat zij door twee blanke en vrouwonvriendelijke zetelrovers gebruikt wordt als stemmen trekker.
   Maar goed…Dát boeit de aandachtsgeile Sylvana voor geen meter want aan het eind van het korte ritje kan zij aanspraak maken op de WACHTGELD REGELING !!!
   En dáár is het haar uiteindelijk om te doen. Nóg méér plukken van die verfoeide blanke ex-kolonialen.

   Like

 20. Het gaat steeds bespottelijker worden met die negerin

  Like

 21. Thom zegt:

  Sylvana vindt dat er geen consensus is over de volkerenmoord op de Armeniërs door de Turken. In gewoon Nederlands betekent het dat er mensen zijn die er anders over denken en niet zeggen te weten of er sprake is van genocide. Als Sylvana zo’n uitspraak doet, waarom maakt ze zich dan druk over het feit dat ze een negerin is? Er is helemaal geen consensus over het feit dat ze zwart is,! Vraag het maar aan een kleurenblinde. Die antwoordt misschien wel: “Sylvana is helemaal niet zwart, ik zie daar niks van”. Dus volgens haar eigen redenering: Wat zeurt ze nou? Over haar negerin zijn is toch geen consensus.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Syl heeft info!

  Like

 23. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Mogen kinderen (of volwassenen) de oude Sjors en Sjimmie boeken nog wel lezen?
  Sjimmie lijkt in de Frans Piët tijd behoorlijk veel op Zwarte Piet.
  Of maak ik nu slapende zwarte schapen wakker???

  Like

 24. hans zegt:

  ALLE RACISTISCHE EN FASCISTISCHE NEGERS EN MOSLIMS ER UIT!!!!

  Like

 25. exmarineman zegt:

  Laat haar beginnen binnen haar eigen partij. Daar is qua discriminatie en racisme heel veel werk te doen zoals o.a. de Nederturken en de moslims/islam tegen anders-/ongelovigen doen. Denk aan de vrouwenrechten, het doden van homo’s/lesbiennes, ongelovigen, verkrachten van vrouwen die in de ogen van DENK niet juist gekleed zijn en dat dan goed praten want het is onze cultuur……. Maar weet je Sylvana dat de Arabieren (voor 99% moslims btw) nog steeds de GROOTSTE slavendrijvers zijn??????

  Like

 26. Jan zegt:

  Moslimse probeert Van Rijn uit te melken:

  Een Haagse vrouw heeft een claim van duizenden euro’s neergelegd na een aanrijding met de dienstauto van staatssecretaris Martin van Rijn. Ze zou zijn geschept door de auto en vervolgens onvriendelijk zijn behandeld. Een woordvoerder van de staatssecretaris vertelt echter een ander verhaal.

  ,,Ik ben keihard aangereden. Dat is mijn waarheid”, vertelt Zahra, die niet met haar leeftijd of achternaam in de krant wil. Vervolgens zou ze niet erg vriendelijk zijn behandeld, laat ze weten aan huis-aan-huisblad De Posthoorn. Ze betreurt het niet even binnen te zijn gevraagd bij het departement voor een glas water. ,,Ik was in shock.”
  ….
  Een woordvoerder van de staatssecretaris bevestigt dat er een incident heeft plaatsgevonden. Volgens hem schrok de vrouw van de dienstauto, viel van haar fiets, die in aanraking kwam met de auto.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/4311273/2016/06/01/Vrouw-dient-claim-in-na-aanrijding-met-dienstauto-Van-Rijn.dhtml

  Zahra is een naam voor een jihadiste
  The female given name Zahra is a common name which corresponds to three different, though related, meaning depending on the country it is being called.

  Arabic: زهراء‎‎, pronounced Zahra’, meaning beautiful, bright, shining and brilliant.
  Arabic: زهرة, pronounced Zahrah, meaning flower, blossom, or beauty.[1][2]
  Persian: زهرا‎‎, pronounced Zahra, is a further spelling variant, meaning sparklingly bright and beautiful.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Zahra_%28name%29

  Like

 27. Fleckie zegt:

  De twee ‘Voormannen’ van partij Denk:>> zijn dat niet de twee Turken,: die bepaalde ‘AMBITIES’..koesterden, i.v.m….GRONINGEN?!

  Like

 28. elisah zegt:

  Sylvana heeft het over zichzelf afgeroepen.
  Nederland is altijd goed voor haar geweest, maar mevrouw is eeuwig verontwaardigd over haar huidskleur. Misschien dat er veel zwarte mensen zijn in de randstad, maar Nederland is nou eenmaal nog steeds een overwegend wit land en dat bevalt mevrouwtje niet.
  Zoals te verwachten was, wordt ze nu eens flink terug getrapt.
  Ik weet zeker dat de meeste mensen niet eens geïnteresseerd zijn in haar huidskleur, maar omdat ze zelf oeverloos tegen de blanken aantrapt, trappen de blanken uiteindelijk massaal terug.
  Ze is een querulant, zoekt de ruzie op en lokt het uit, om vervolgens de beledigde, gediscrimineerde onschuld uit te hangen. Zelfs een traditioneel Nederlands kinderfeest moet kapot gemaakt worden.
  Geen wonder dat al haar relaties stuk lopen, niemand kan het met haar uithouden.
  Twee kinderen van twee vaders, haar eerste man heeft zelfmoord gepleegd, daarna een waslijst van (vaak ook witte) vriendjes. Haar tweede man heeft ze verlaten, omdat hij na zakelijke problemen in huilen uitbarstte en zij dit niet verdragen kon en hem daardoor minachtte.
  Ze heeft een relatie met de Coolcat – Kahn millionair gehad, deze goedkope Coolcat-kleding wordt geproduceerd in landen waar mensen onder erbarmelijke omstandigheden voor weinig geld moeten werken en kinderarbeid als normaal beschouwd wordt.
  Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar mevrouw is duidelijk fake, een huichelaar met betrekkingswaan, tenminste, zwarte betrekkingswaan en lichtgeraaktheid.
  Voor de rest kunnen oa de moderne slavernij, volkenmoorden, Christenvervolging, onderdrukking etc etc haar niet boeien.

  Like

  • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

   Ach arm kind, kon je geen baantje vinden bij DWDD, Pauw of Tan?
   Waar moet je de hypotheek van bijna 8 ton dan van betalen?
   In de politiek dan maar als je nergens voor deugt, zo zeiden witte discriminerende rednecks vroeger toen redneck land nog het land van ons rednecken was, die goeie ouwe tijd. Oh shit ik discrimineer toch niet? Ik mag natuurlijk niet zeggen dat ik Nederland heel wat aantrekkelijker vond in mijn jeugd, de jaren vijftig en zestig, dan heden ten dagen met al die klagers en jammeraars uit den verre, die allemaal gediscrimineerd worden. Oh, oh!

   Geliked door 1 persoon

 29. Ranonkel zegt:

  Wat is het toch jammer. Zo’n leuke uitziende meid die zich zo verfoeid.wat is er aan de hand met haar.is er niemand in haar omgeving om haar op te vangen? Kijk naar haar ogen, de diepe triestheid straalt ervan af. Eeuwig zonde . Oké ze draaft erg door, mi een schreeuw om hulp. En al die zogenaamde moraalridders om haar heen maken het alleen maar erger. Ook de zgn talkshows waar ze meer danwelkom is menen er geen bal van. Wat voor hun geldt zijn de kijkcijfers. Niemand in haar omgeving waarschuwt haar dat door haar optreden , met medeweten van de programmamakers, haar zelf steeds belachelijk maakt. Vanuit haar visie zal er zeker een kern van waarheid zijn, maar niet op de manier waarop zij nu misbruikt wordt. Ik vind het jammer. Met oprechtheid van mijn kant wil ik haar mijn visie delen, maar ja ik ben blank en door haar optreden heb ik de indruk gekregen dat zij er niet op zit te wachten van een blanke iets e horen wat afwijkt van haar gedachte cq mening. Erg jammer!

  Like

 30. Jan zegt:

  Sylvana Simons zet citaat van antisemiet Arundhati Roy* op Instagram:

  * ROY, Arundhati. Famed Indian writer urges cultural boycott of Apartheid Israel: “the situation of the Palestinians is worse than that of black South Africans under apartheid”

  Ten Palestinians are killed for every Israeli death….
  ..
  crops destroyed. For archbishop Desmond Tutu, as for the Jewish former ANC military commander now South African minister of security, Ronnie Kasrils, the situation of the Palestinians is worse than that of black South Africans under apartheid.
  (Iedereen weet dat Kasrils een notoire blankenhater is, lid van de racistische, blanken hatende ANC (een terreurorganisatie) en Tutu een dief, leugenaar, antisemiet en blankenhater is. Het boek van Bosma ‘Vreemdeling in eigen land’ laat zien dat het in Zuid-Afrika erger is dan men zich ooit voorstelde)

  Roy verder:
  ….a long-term military, economic and geographic practice whose political aim is nothing less than the liquidation of the Palestinian nation.
  https://sites.google.com/site/nonjewsagainstracistzionism/roy

  Met wie Simons zich dus indentificeerd zijn notoire antisemieten en blankenhaters. De lijst met namen is terug te vinden op de haatsite: http://mwcnews.net/focus/analysis/29981-new-anti-semitism.html
  Enkele figuren met wie Simons het roerend eens is en wat aantoont hoe verrot Simons is en met haar de antisemitische DENK:
  Uri Avnery, John Berger, William Blum, Noam Chomsky, Richard Falk, Jeff Halper, Naomi Klein, Stephen Lendman, Ilan Pappe, Harold Pinter, Adi Ophir, Tanya Reinhart, and Howard Zinn (more famous anti-racist Jews); and

  Tariq Ali , Rev. Allan Boesak, Professor Francis Boyle, Pat Buchanan, Jimmy Carter, Kathleen Christison, Bill Christison, Jonathan Cook, Ed Corrigan, Brian Eno, PM Tayyip Erdogan, Sophie Fiennes, Eduardo Galeano, George Galloway MP, Mahatma Gandhi, Allan Hart, Julia Irwin MP, Sonja Karkar, Conor Kelly, Terry Lane, Martin Linton MP, Mairead Maguire, Gabran Majdalany, Nelson Mandela. Cardinal Renato Martino, Cynthia McKinney, Vanessa Redgrave, Senator Lee Rhiannon, Arundhati Roy, Rabee Sahyoun, Jose Saramago, Ahdad Soueif, Elia Suleiman, Baroness Jennifer Tonge, Rev Desmond Tutu, Gore Vidal, Alice Walker, David Ward MP and Dr. Vacy Vlazna (variously famous anti-racist non-Jewish writers and leaders) (for details and more see the websites “Non-Jews Against Racist Zionism” and “Jews Against Racist Zionism” ).
  http://mwcnews.net/focus/analysis/29981-new-anti-semitism.html

  Like

 31. Jan zegt:

  Meer blankenhaat van Simons met haar dwepen met de zwarte, racistische, want anti-blanke antiblanke terreurorganisatie BLM:

  View this post on Instagram

  #chains #ropes #bullets #nomore #blacklivesmatter

  A post shared by Sylvana Simons (@sylvanasimons) on

  View this post on Instagram

  #thatswhy #blacklivesmatter 🙏🏽❤️

  A post shared by Sylvana Simons (@sylvanasimons) on

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s