Angela Merkel: Omarm jullie verkrachters?

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

Altijd als de Duitse bondskanselier iets te melden heeft, zijn onze vooraanstaande media ter plaatse om haar woorden zo goed mogelijk te verbreiden. Dan schaamt men zich er ook niet eens voor om dingen van collega´s over te schrijven – per slot van rekening krijgen de meeste journalisten zelden de gelegenheid om uitgenodigd te worden voor een babbeltje met Angela Merkel. Vandaag schrijft de “Welt” over van de “Bunte”:

journalistenwatch

Angela Merkel heeft begrip voor de zorgen van de burgers in de vluchtelingencrisis en adviseert de Duitsers het persoonlijke gesprek met migranten . . .

 Extra motiverend is natuurlijk de passage:

Merkel appelleerde: “Iedereen die angst voelt, beveel ik aan, als de gelegenheid zich daartoe voordoet, om gewoon eens persoonlijk kennis te maken met een mens dat naar ons toe is gevlucht. Het zijn mensen, die veel meegemaakt en geleden hebben en net als wij hun zorgen en hoop hebben.” . . .

www.welt.de

Zoiets kan alleen maar iemand zeggen die de realiteit in Duitsland niet kent, die afgeschermd wordt door hielenlikkers die alleen maar goed nieuws naar de bondskanselier doorlaten, die niet eens meer weet wat een politiemelding is en die het lot van veel vrouwen, die dagelijks aangevallen, lastig gevallen en verkracht worden, niets interesseert.

Angela Merkel is geen bondskanselier, ze is een vloek!

Bron:
http://journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Angela Merkel: Omarm jullie verkrachters?

 1. Dit verachtelijk mens (???) moet zo spoedig mogelijk een ongelukje krijgen

  Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  Nee zei is geen vloek, zij is de wraak van Erich Honnecker.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Angela Merkel is blijkbaar net zo naïef als degenen die denken dat je potentiële vijanden tot vrienden kunt maken en draait een bepaald gezegde zo om en dat is dat in haar ogen “onbekend bemind” maakt. Als ze echt zo gek is op vluchtelingen en moslims dan vindt ze het vast ook hartstikke geweldig om door de extremisten te worden aangerand, verkracht, afgetuigd en beroofd, iets wat bepaalde goedwilligen naar soortgelijk geboefte denken en dat vast geen tweede keer meer doen!
  Merkel had misschien zelfs met een tijdmachine naar Düsseldorf gestuurd kunnen worden en dan naar het jaar 1930. Als ze daar Peter Kürten had ontmoet had ze deze vast ook dolgraag in een gehuurde hotelkamer uitgenodigd om hem een heerlijke appeltaart met slagroom en koffie met koffiemelk aan te bieden. Ze had hem hierna zelfs bakken geld aangeboden in de hoop om Kürten in een lief en braaf persoon te veranderen omdat hij een vreselijke jeugd had met een dronken en tirannieke vader in een klein huis met 12 broertjes en zusjes!
  Alleen zou Kürten gewoon Merkel gaan aftuigen, verkrachten, de schedel inslaan, haar keel doorsnijden en het bloed als Dracula opdrinken want tenslotte was hij de beruchte ‘Vampier van Düsseldorf”! Alleen ben ik dan bang dat Kürten dat vol walging had uitgespuwd daar je het bloed van Merkel nog beter figuurlijk dan letterlijk kunt drinken! Ze kan nog beter zeewater drinken daar haar dorst naar zelfverloochening totaal niet is te lessen, de valse EU- en islamheks!

  Like

 4. joga zegt:

  Was ze maar in een vloek en een zucht ausradiert, dan kunnen we weer beginnen met de opbouw van een islamvrij Europa zonder dat gekkenhuis in Brussel.

  Like

 5. bob Fleumer zegt:

  Angela Merkel in haar laatste dagen ziet de werkelijkheid niet meer, net als Hitler in zijn bunker is zij het contact met haar medelanders verloren, de Duitsers hebben dit niet verdiend.

  Like

 6. Elena zegt:

  Mag ik hopen dat Merkelmuts spoedig door de dikste gitzwarte nikker verkracht gaat worden?
  Dat wijf heeft jaren onder een steen geleefd.
  Kwam pas te voorschijn als ze een belangrijk document moest tekenen op de schoot van dictator Erdolf.
  Daarna kroop Merkelmuts weer snel onder haar steen..immers hoefde zij niet te weten welke ellende het Europese volk moet ondergaan.
  Nu…ik zal nooit van mijn resterende leventje ooit een praatje maken met radicale moslim, liever keek ik hun morsdood.

  Like

 7. H. Numan zegt:

  Merkel was al politica tijdens het DDR regime. Het was ONMOGELIJK om daar politiek actief te word/zijn en geen aanhanger van dat regime te zijn. Vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Angela heeft een echte opleiding gevolgd en kan oorzaak en gevolg uitstekend analyseren. Ze zal ook de gevolgen van de mohammedanenimport doorzien.
   Maar als je met je schip in zwaar weer bent verzeild is er maar één goede koers.
   Alle man aan dek en recht door de golven heen. Als je gaat wijken komt het schip dwars op de golven en kenter je.
   Ze zal doorvaren tot de storm gaat liggen. Daarna kan ze de schade opnemen en een nieuwe koers uitzetten.

   Like

 8. Heeft ze zelf dat “persoonlijke gesprek” al eens gevoerd? Dat is namelijk nog wat anders dan met een vertederde glimlach op de foto gaan met een hele ris vluchtelingenkinderen, GVD!
  Trouwens, wat stelt ze zich daarbij voor? Gesprek……Het merendeel van die lui spreekt zelfs geen woord Engels, laat staan een andere taal! Flauwekul allemaal!
  Je zou Merkel evengoed koningin kunnen maken, want ze leeft in dezelfde schijnwereld als Willem de overbodige! Klaar ben je ermee, als volk!
  Nou…..von Stauffenberg, Canaris, waar blijven ze?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler. zegt:

   Theresa Geissler: “Het merendeel van die lui spreekt zelfs geen woord Engels, laat staan een andere taal!”

   Tamelijk racistisch en discriminatoir, Theresa, dat je in het kader van “lief zijn voor vluchtelingen” nog steeds geen Arabisch en Turks hebt geleerd (ikzelf spreek inmiddels vloeiend koeterwaals). Het getuigt van puur racisme dat je verlangt dat die stumperds hun eigen taal afzweren en Duits, Engels of Nederlands gaan spreken. Hoe moeten ze zich dan thuis gaan voelen?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 9. Door wie is zij gehersenspoeld en wat zij heeft lijkt wel virulent. De SP heeft een hulpdienst en is een vraagbaak voor iedereen je hoeft niet eens lid te zijn. Maar o wee, als ze horen dat je tegen gelukzoekers bent die een huis krijgen plus 10 duizend euro voor inrichting. Dan zijn ze gauw klaar met je. Wij krijgen de voordelen niet, alleen de bezuinigingen. Hoelang moeten wij dit nog pikken, we worden onzichtbaar gemaakt.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Duitsland, het nieuwe Syrië.

  Like

 11. Jean zegt:

  Wanneer wordt dat kutwijf, now ja kut??? nu eens tot de orde geroepen?
  Dat kutwijf is heel Europa aan ’t verzieken en verpesten met die importbarbaren, wij Europeanen willen die barbaren niet in onze samenleving en dat moet dat kutwijf eens heel duidelijk gemaakt worden idem dito die Luxemburgse zuipschuit in die EU aquarium en uiteraard die overige waardeloze zakkenvullers in die aquarium.
  Momenteel heeft elk land last van wateroverlast, waarom verzamelen we dat water niet en pompen het in die EU aquarium? Als daar iets verzuipt zal niemand treuren.

  Like

 12. Voor Merkel geldt net zoals ander hooggeplaatste figuren het zelfde, ze zijn de kijk op de maatschappij gedeeltelijk verloren en de dagelijkse realiteit van de gewone burger niet kent of wil kennen. Net zoals hier boven werd gesteld dat Merkel omgeven wordt en bewust enigszins geïsoleerd wordt gehouden door een rits hielenlikkers, kruipers, lijmers, pluimstrijkers, slijmballen, slijmjurken en vleiers.

  Deze lieden die Merkel dagelijks omcirkelen zijn adviseurs, consulenten, raadgevers en lobbyisten die zelf een dubbele agenda hebben om zo snel mogelijk in de politieke hiërarchie te stijgen. Dit circus draait 24 maal 7 op volle toeren, dan moet je wel het begrip verliezen die de burgers ondervinden van deze krankzinnige immigratie golf. Trouwens al deze hooggeplaatsten zijn zo arrogant als maar kan het narcisme druipt er vanaf, het zijn sociopaten geworden, kijken elke dag hoe ze ervoor staan in de peilingen….

  Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, dit krijg je als jullie toestaan dat een geestesgestoorde jullie regeert!

  Like

 14. Pingback: Angela Merkel: Omarm jullie verkrachters? – Kattukse Vrienden voor Israël

 15. hslot4 zegt:

  @ bob Fleumer zegt:
  Angela Merkel in haar laatste dagen ziet de werkelijkheid niet meer, net als Hitler in zijn bunker is zij het contact met haar medelanders verloren, de Duitsers hebben dit niet verdiend.

  Volgens mij ziet ze het prima alleen hebben de meeste mensen nooit de agenda begrepen

  Like

 16. Claudia M. zegt:

  Alleen als het strak om de nek mag… Dit mens is rijp voor het gesticht.

  Like

 17. Claudia M. zegt:

  OT; ik heb al persoonlijk kennis gemaakt met…, vervolgens heb ik een hele ellendige tijd gehad en uit pure wanhoop uiteindelijk verhuisd!

  Like

 18. WEET JE WAT RACISME IS ?
  Dat je de pest aan je Surinaamse z.g. schoonzoon hebt die echt een spoor van ellende en dood achter zich heeft gelaten en nu lekker zonder schulden in Suriname zit met jonge meisjes die hij weer zwanger kan maken. En dan moet Sylvana Simons het over onze Zwarte onschuldige Piet hebben, die spooktrut Zijn 1e relatie 2 jongens geboren bij een verslaafde. Een zoon heeft zich voor de trein gegooid en is dood. de tweede zoon kampt nog met zijn drugsverslaving. De dochter die hij nog tegen gekomen is, is nog steeds verslaafd. En de laatste echt lieve dochter is doodgeslagen door haar pooier Dirk Slemmer. Deze ex schoonzoon wist niet eens dat dit lieve vrouwtje zwanger van hem was. Gelukkig heb ik contact. met deze dochter die nog steeds niet kan verwerken dat haar moeder doodgeslagen is misbruikt is en prosituee was en verslaafd gemaakt is. Dank je wel Albert Vermeer, van mij rot je maar weg in SURINAME. Hoeveel van jullie soort zitten hier nog??????

  Like

 19. Wat bezielt Merkel en sommige mensen om de autochtonen , die geen vreemdelingen die zich opdringen, te durven vragen om met dat vreemd volk te gaan praten , om er contact mee te zoeken. Een normaal mens onderhoudt contacten met de eigen familie, vrienden, collega’s, en met personen die men sympathiek vindt. Niet met onbekenden.

  Like

 20. Alws het aan Merkel en brussel ligt gaat dit zich herhalen…een nieuw leger opzetten met al die werkloze i8mmigranten om voor al de autochtonen er onder te houden….jullie kunnen er op wachten.

  Like

 21. b. gast zegt:

  Voor Merkel zijn de verkrachte vrouwen en andere slachtoffers van terreuraanvallen slecht “collatoral damage” van haar ongenuanceerde extremistische christelijke liefdadigheid. Ze hoopt waarschijnlijk een ereplaats daarboven te krijgen en walst net als de jihadisten over iedereen heen die niet hetzelfde geloven als zij.

  Like

 22. hslot4 zegt:

  Ik wil best mijn verkrachters omarmen maar alleen als ze er zo uitzien .

  Anders abfuhren bitte schnell schnell ein bishen ruck zuck jah hau ab kanake

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s