Bijlmerbajes wordt opvang voor duizend “asielzoekers”

Screenshot_16

De Bijlmerbajes in Amsterdam gaat vanaf augustus dienst doen als asielzoekerscentrum. In de zomer nemen duizend “asielzoekers” hun intrek in de voormalige gevangenis.

De “asielzoekers” blijven er maximaal anderhalf jaar, zo maakt de gemeente donderdag bekend. Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers gaat zich de komende maanden richten op een herinrichting van de voormalige gevangenis. De tralies en een deel van de muur worden verwijderd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bijlmerbajes wordt opvang voor duizend “asielzoekers”

 1. Cathja zegt:

  Wanneer horen we nu eindelijk eens iets over de ‘succesvolle’ uitzettingen van mensen die hier niet horen te worden opgevangen? Ik hoor en lees alleen maar dat er ‘hier’ 600 asielzoekers worden opgevangen, ‘daar’ 900, etc., en niemand heeft het er over dat we zo onderhand meer dan genoeg vreemdelingen hebben opgevangen.
  Ik las net dat ze in de Bijlmer bajes 10 jaar lang (!) asielzoekers willen huisvesten. Hoe zit dat eigenlijk? Weet men nu al dat er over 10 jaar nog oorlog in Syrië is bijvoorbeeld?

  De overheid moet meer werk maken van de dringend noodzakelijke uitzettingen. Met een beetje goede wil kan er elke dag wel een vliegtuig met kanslozen vertrekken.
  Maar ze zijn te beroerd om er serieus werk van te maken. Ze leunen liever lui achterover.
  En wij maar inschikken, betalen, aanpassen…..!

  Like

 2. Jean zegt:

  Tralies worden verwijderd??????
  Help, help, er moeten tralies bijgezet worden i.p.v. te verwijderen en minstens één vleugel vrijhouden om die rode en groene lafaards in op te sluiten die dan enkel nog BBB krijgen, neen niet Brigit Bardot maar Bed Bad en Brood tot aan hun dood.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Wanneer de PVV volgend jaar niet wint en we blijven zitten met die linkse eurofielen, dan ga ik weg. Op naar Portugal o.i.d.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Zitten ze meteen op de goede plaats als ze tijdens de checkups terroristen eruit filteren. Inderdaad Cathja, je hoort ook niets van teruggestuurde asielzoekers. Misschien is dat een teken dat er ook niet veel worden teruggestuurd.

  Like

 5. Mart zegt:

  Portugal niet ver genoeg.Mart, Brasil.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Alaska lijkt een goede keus.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Mooi. En als de bajes vol zit dan noemen we het weer gevangenis. En terecht.
  Jammer alleen dat de overheid altijd weer nieuwe criminelen hierheen laat komen. Zo is Nederland niet groot geworden.
  Ja maar het zijn vluchtelingen? Niet echt, de echte vluchtelingen kun je allemaal tegelijk onderbrengen in het Paleis het Loo, Paleis Noordeinde of die op de Dam. De rest zijn gieren, parasieten en sprinkhanen.

  Like

 8. Nou ja wat nu in die bajes zit is toch al 85/90 procent zwart ol alochtoon dit is een feit!
  En eerlijk Amsterdam ik zou mn hond er nog niet laten shijten als ik er een had .
  Nog nooit zo een vuilnisbelt gezien .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s