“Give it upfor Ramadan”… een campagne die uitgaat van een misverstand

Screenshot_19

(Door: Renzo Verwer)

Met ramadan in aantocht is een campagne van start gegaan om moslims en niet-moslims te verbinden. Sympathiek, zo vind ik. Minder sympathiek vind ik dat dit verbinden gaat… middels een oproep aan niet-moslims om iets mee te maken van ramadan! Vanuit moslims hoeft er niets. Asymmetrische integratie dus.

In het laatste nummer van reclamevakblad Adformatie (de papieren versie, week 21, pag. 8) lees ik dat de campagne ‘in het diepste geheim’ is gemaakt in opdracht van de ministeries van Sociale Zaken en Justitie. Adformatie schrijft:

“Een van de frustraties die bij het vooronderzoek van de groep herhaaldelijk naar bovenkwam, was dat veel moslims zich afvragen waarom ze wel worden geacht kerst te vieren, terwijl autochtonen niet meedoen aan de ramadan”.

Au! Dit is goed mis. Moslims hoeven hier niet mee te doen aan kerst, wat is dit voor een totalitair denken?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, ramadan, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Give it upfor Ramadan”… een campagne die uitgaat van een misverstand

 1. hendrikush zegt:

  Eerst ramadannen en dan gezellig samen schapen kelen?
  De veertigdaagse vasten met een gevuld snoeptrommeltje als resultaat heeft me dat afgeleerd.

  Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  dat veel moslims zich afvragen waarom ze wel worden geacht kerst te vieren, terwijl autochtonen niet meedoen aan de ramadan”.

  Kerst heeft eveneens niet bijgedragen aan meer verbinding tussen christenen en moslims. De stelling dat die ramadan gaat verbinden hoeven wij na 1400 jaar Islam ook niet serieus te nemen.

  Like

 3. elisah zegt:

  Meedoen met rammadannen door een dagje geen alcohol?
  Denkt die pipo soms dat alle Nederlanders alcoholisten zijn?
  Ik drink nooit alcohol, ben ik dan automatisch elke dag aan het rammadannen, of misschien ben ik daardoor automatisch een moslim?
  Wat een achterlijk gedoe die campagne.
  Trouwens verwacht niemand dat de moslims mee moeten vieren met Kerstmis, het staat ze vrij om mee te doen met cadeautjes onder de kerstboom of aan te schuiven bij het kerstdiner.

  Like

 4. Och het komt af van een PvdA mannetje en dit clubje is al jaren de weg kwijt

  Like

 5. ildiko zegt:

  Dus ze zijn tot daar al ook geïnfiltreerd.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik wil niets, maar dan ook NIETS te maken hebben met wat ook maar ríekt naar de mohammedaan! Krijg de hik maar met je rammeldan!

  Like

 7. Pieter zegt:

  Ik snak naar de Ramadan. Heerlijk gewoon die straten zo moslimvrij !

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Toen een 1/2 Eeuw terug de R.K-ers in het Zuiden Vasten hielden, en er in ,t Noorden ook-zo,n-beetje werd mee gedaan, was er toch ook niet zoveel ophef over.
  Er was eigenlijk helemaal geen begrip voor.
  Ik herinner me nog dat m,n vrouw lerares Frans was op het NOVA-College [ nieuw-onderwijs-voor-allochtonen ] in R,dam Zuid, zij door zo,n Marocje verontwaardigd werd aangesproken.
  Ze nam n.l onder de les een “hapje” boterham EN DAT MOCHT niet van dat kind, want het was rammeldan.
  Is al meer dan 20 jaar geleden…………..

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Ze rammedannen maar een eind weg, de islam is het geloof van de antichrist. Wat een achterlijke actie. Heb meelij met al die schapen die weer op brute wijze afgemaakt worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s