Ik ben een witte kuttekop en stink naar kaas

Screenshot_21

(Door: “niccolumn”)

Ik woon al 25 jaar in 00-32 en word regelmatig uitgemaakt voor stomme Hollander, kaaskop en gierigaard. Ben ik daardoor beledigd? Nee hoor. Voel ik mij gediscrimineerd? Ook niet, want alle Belgen zijn dom, hebben een puntzak en roepen de hele dag ‘Allez madammeke, wilt ge poepen?’. Het is 10 meter lang en stinkt naar kaas? Een bus vol Hollanders. Boeien! Mijn tenen zijn gelukkig niet zo lang, schoenmaatje 36, dus lach me dood.

Toen ik als klein meisje van 020 naar 035 verhuisde, was ik het dochtertje van ouders die van crimineel geld een boerderijtje hadden gekocht, want uit Amsterdam, dus crimineel en kapsones. Voelde ik mij daardoor beledigd? Nee hoor, want écht iedereen die uit 020 komt is crimineel en heeft connecties met de onderwereld. Vandaar mijn bijnaam ‘Nicoke’. Wij schreeuwden ook voortdurend ‘Krijg toch allemaal de kolere en val van mijn part allemaal dood’. Lachen joh.

Lees verder>>>
(h/t “Ron ”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ik ben een witte kuttekop en stink naar kaas

 1. delamontagne zegt:

  Nou dan kan deze er ook nog wel even bij:
  ……………….
  Nadat hij in Parijs zeer uitgebreid heeft gegeten vraagt een Nederlander naar de rekening.
  De kelner presenteert hem het briefje waarop de eindsom van 19,99 Euro genoteerd staat.
  De Nederlander legt twee briefjes van tien neer en wacht ostentatief op het wisselgeld.
  De kelner overhandigt hem die ene cent tezamen met een pakje condooms.
  ‘En waaraan dank ik deze attentie?’, vraagt de Nederlander.
  ‘Ach’, zucht de kelner, ‘ik wil voorkomen dat gasten zoals u zich voortplanten.’

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Goh zeg, ’n bijzonder smakelijk geschreven artikel. Uiterst nuchter en kristalhelder.
  Daar kunnen die zwarten, bruinen en lichtgetinten het helemaal mee doen!…

  Like

 3. eg regs zegt:

  citaat uit het volledige artikel:”Discriminatie op basis van kenmerken als gebied van herkomst en huidskleur heet racisme. Mensen die racistisch zijn, vinden dat het ras waartoe ze zelf behoren beter is dan andere rassen. Racisme leidt vaak tot geweld en onderdrukking. …. Volgens mij bestaat er maar één ras, het menselijk ras”

  misschien dat niccolumn voortaan maar beter gewoon meteen een paar links kan plaatsen naar het Meldpunt Anti-Discriminatie,Krapuul,Joop.nl of Onkruid.En dan die laatste zin -ik vermoed dat mevrouw in de autobiografische opsomming even haar verblijf in de hippie-commune was vergeten.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Ach weet je ze zien overal geld in en daar is het ze om te doen. En hoe komt dat? Omdat de (r)overheid hier in Nederland ze daar alle gelegenheid toe geeft, heeft gegeven enz. Want een autochtoon – maakt niet uit uit welk land of welke kleur – roept als 1e als ze hun zin niet krijgen: discriminatie en racisme. En als men er dus vervolgens gelijk in krijgt en ook nog een financiele vergoeding dan is het hek van de dam…… En zo gaat het al jaren. Ik stond eens in Den Haag in de Bijenkorf (eind 1988) op de roltrap achter twee donkergekleurde vrouwen, vermoedelijk Suriname of Antilliaansen…..Er was geen woord tussen ons gewisseld, maar opeens draaide er 1 zich om en beet mij toe: vuile smerige racist. Ik was met stomheid geslagen, want er waren zon 2 treden tussen ons en er was helemaal niets gebeurd. Misschien probeerden ze mij iets terug te laten zeggen om vervolgens mij van racisme en/of discriminatie te kunnen beschuldigen. Want zij waren met minimaal 2 en ik was alleen en dus in de minderheid en ja de politie was toen al tégen de blanke Nederlander. Dus 2 donkergelkleureden tegen 1 blanke is : politie geloofd hun (bovendien ook nog vrouwen dus wie weet welke argumentatie ze dan gaan gebruiken tegenover de politie) dan ben je als blanke man gewoon de klos. Dus ik zei niets, hield wijselijk mijn mond dicht en verder gebeurde er niets. En dat zie je nu steeds harder en dreigender in Nederland gebeuren. Men zegt eerst iets zeer negatiefs over de autochtone blanke Nederlander en als die terug reageert dan staat men op zijn achterste benen en wijst dan naar de reageerder dat hij/zij een racist is en/of discrimineert…… En je ziet hoe die o toch zo fijne minister-president van Nederland reageert i.p.v. een neutrale positie in te nemen en te zeggen: wie de bal kaatst kan hem terug verwachten…. En als je met 1 vinger naar iemand wijst wijzen er wel nog minimaal 3 naar je zelf.
  Dus kijk maar eens in de spiegel en vraag je af wie de veroorzaker is van al dat zgn racisme en die zgn discriminatie?????!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s