“Immigrant” na diefstal door burgerwacht uit de winkel gegooid (+ video)

Screenshot_29

(Door: Birgit Stöger – Vertaling: E.J. Bron)

“Zelfbenoemde hobbysheriffs, die politieagentje spelen”, aldus het oordeel van de Duitse minister van Justitie Heiko Maas (SPD) over de tendens onder de burgers om zich vanwege de enorm snel stijgende criminaliteitscijfers en het toenemende onvermogen – of de onwilligheid – van de staat zijn burgers te beschermen aaneen te sluiten tot burgerwachten.

Kopp-Online

In het begin van het jaar, na het bekend worden van de massale seksuele overvallen door “immigranten” op meisjes en vrouwen, werden er in heel Duitsland burgerwachten gevormd. Behalve verachtelijke omschrijvingen betreffende de motivatie van deze groeperingen had Maas deze onmiddellijk de hardheid van zijn ambt voor ogen gehouden.

SPD-man Maas maakte duidelijk dat het niet de taak van burgerwachten of andere “zelfbenoemde hobbysheriffs” zou zijn om politie te spelen. Het handhaven van veiligheid en orde, waar Maas zich in de eerste plaats mee bezig zou moeten houden en voor zou moeten zorgen, “is en blijft taak van de staat”, aldus de linkse minister, die zijn energie echter liever in het bespioneren van de burgers op sociale media als Facebook stopt en op dit moment wapenvergunningen afpakt van sportschutters wegens “vluchteling-kritische Facebook-comments”.

Het geweldsmonopolie van de staat zou niemand in twijfel mogen trekken, aldus de politieke pupil van Oskar Lafontaine. “We zullen geen eigenrichting accepteren”, aldus Maas verder, die niet alleen bij de oppositie als verkeerde man in het ambt van minister van Justitie geldt.

De dreiging lijkt na het gestelde voorbeeld tegen de “Burgerwacht Freital” midden april te zijn opgegaan, omdat het zowel in de mainstream media als op de sociale media “rustig” is geworden rondom de door de burgers georganiseerde veiligheid genaamd burgerwacht.

Dat er desondanks burgerwachten actief zijn, is te zien op een door het platform “Liveleak” gepubliceerde video. Nadat een “immigrant” vermoedelijk ergens in het oosten van Duitsland betrapt werd op winkeldiefstal in een drankwinkel en geen gehoor gaf aan meerdere oproepen om het gestolen goed in te leveren en de winkel te verlaten, greep de burgerwacht in.

“Het is eigenlijk weel jammer dat men de burgerwacht nodig heeft, of niet?” Aan deze vaststelling van een vrouw in de genoemde video is niets toe te voegen, en ze weerspiegelt het afgebroken gevoel van veiligheid in grote delen van de Duitse bevolking.

Bekijk hier de videohttps://www.youtube.com/watch?v=QIGxO0VnK6k

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Birgit Stöger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Immigrant” na diefstal door burgerwacht uit de winkel gegooid (+ video)

 1. Jean zegt:

  Laten we dergelijke burgerwachten overal in Europa oprichten want dat is in ons voordeel, wij zitten echt niet te wachten op dergelijk barbaars straattuig.
  Elke eurocent verknoeit aan vreemdelingen is een eurocent teveel, gewoon verzamelen in ‘gesloten’ centra en asap afvoeren richting Afrika.
  Afrika is een groot land.

  Like

 2. Link werkt NIET optimaal !!!!!!

  Like

 3. R. Vis zegt:

  Geachte heer Bron,
  de link naar de video werkt niet.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Jammer dat ze die asielparasiet niet allebei z’n swarte beentjes hebben gebroken, zou hem leren!!!

  Like

 5. Jan zegt:

  Met die stelende asielshoppers moet men direct afrekenen zoals in The Raid 2, de keukenscene.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Is het niet meer dan normaal dat mensen zélf hun have en goed beveiligen als de overheid het laat afweten? Als er wordt gejat, dan zijn de gevolgen voor de dader. Ongeacht wie dat zijn. Dat het aantal immigranten in veel gevallen tot de daders behoren, mag niet worden ontkent, en zij zullen net als ieder ander moeten worden bestraft.
  Dat de ‘heer’ Maas het niet eens is met de normale houding van de gedupeerden, ligt aan hem zelf. Of zou hij er geen problemen mee hebben als immigranten zijn optrekje komen bezoeken? Er valt genoeg te halen, denk ik.

  Like

 7. Ron zegt:

  De dief heeft uitgebreid de kans gehad om de fles die hij dacht te stelen terug te geven of op de grond te zetten, enkele minuten tijd zelfs.
  Hij dacht echter weg te kunnen komen met zijn diefstal. Dat liep dus een beetje anders.

  En (H)eik(el)o Maas maar weer zeggen dat alleen de politie die dingen mag doen.
  Laat hij eerst maar eens zorgen dat er overal tijdig politie kan komen. Oh nee, dan is er geen geld meer om de sociale media te kunnen censureren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Video is verwijderd.

  Like

 9. Ceelen zegt:

  Video “Immigrant uit winkel gegooid…” werd door YOUTUBE verwijderd !
  Big Brother is watching you !!

  Like

 10. Pieter zegt:

  Tekenend is dat de dief denkt wel te kunnen winnen.
  Volgens mij is hij dan goed doordrongen van het feit dat de overheid slap is, dus hij minacht alles en iedereen.

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  “Het geweldsmonopolie van de staat zou niemand in twijfel mogen trekken, aldus de politieke pupil van Oskar Lafontaine.” Ja hartstikke leuk maar wat nu als de roverheid z’n veiligheidstaak veronachtzaamt (en dan druk ik ’t nog voorzichtig uit) en daarbij steeds weer blijkt dat wanneer de roverheid van z’n geweldsmonopolie gebruik maakt dit altijd uitsluitend tegen de eigen burger is gericht; de founding fathers van de V.S. voorzagen de mogelijkheid van dit soort tirannieke toestanden en legden daarom het recht voor de burger vast wapens te bezitten en te dragen. Eigenlijk begon het afglijden naar de dictatuur in heel Europa al zodra door algehele ontwapening de mogelijkheid tot zelfverdediging of verzet geëlimineerd werd. Zodra een roverheid de burgers tracht te ontwapenen moet die roverheid onmiddellijk ernstig gewantrouwd worden; roverheden handelen nimmer in ’t belang van de burger – hoezeer ook het tegendeel beweerd wordt – maar altijd uitsluitend in het eigen belang. Voor de burger geldt slechts de moderne vorm van democratie bek-houwe-en-betalen-(en-vlug-een-beetje!)

  Like

 12. johan zegt:

  Wat is er mis mee als men dat tuig uit een winkel gooit, hij of zij tonen geen respect voor andermans eigendom. Maar van youtube die steeds meer de kant van politiek correcte regeringen opgaat door filmpjes te verwijderen waar de asielzoekers er minder rooskleurig op komen worden verwijderd dit geeft duidelijk aan dat de media de bevolking steeds meer gaat manupuleren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Youtube en Facebook hebben contracten met Merkel ondertekend waarbij zij zich verbonden hebben om alle niet poiltiek-correcte inzendingen te verwijderen.
   In ruil daarvoor ontvangen zij een financiële vergoeding.

   Lees: “wij hebben ons laten omkopen om censuur toe te passen…”
   Dit is het laagste van het laagste. Censureren tegen een geldelijke beloning!…
   Zogenaamd omdat Facebook en Youtube diegenen die gebruik maken van deze media als “product” verkopen aan commerciële bedrijven, en bij verwijderen van deze mensen zogenaamd gedupeerd zouden worden….

   Like

 13. Ook joetjoeb een afknapper…in wat een wereld leven jullie? Mart Brasil.

  Like

 14. Video werkt niet is gemeld als bullying or hatespeech hoezo censuur op youtube.
  Je shit op liveleak plaatsen mensen youtube censureerd de tering uit alles al jaren been there done that.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s