Racismehysterie maakt Nederland onleefbaar

Screenshot_30

(Door: Joost Niemöller)

Nederlanders zijn allemaal massaal racist geworden, zo lijkt het wel als je de kranten doorbladert dezer dagen. Of kijkt naar de tv programma’s, waarin de ‘ontkenning van het racisme’ als een enorm probleem wordt benoemd, zonder dat dit vermeende probleem concreet wordt beschreven.

De EU heeft een akkoord getekend met de sociale media om onder het mom van dit ‘racismespook’ de vrijheid van mening aan banden te leggen.

Eerder al verklaarde een VN-commissie Nederland tot ‘racistisch land’, en dit werd triomfantelijk aangehaald door de Zwarte Piet haters.

Ieder incidentje wordt nu opgeblazen tot een teken aan de wand van dit ‘racisme.’ Zoals de onterechte aanhouding van een rapper.

Maar wanneer een Nederlandse krantenbezorgster wordt doodgestoken door een getinte man, zomaar, en honderden mensen op straat gaan voor een stille tocht, is dat geen enkele aanleiding tot racismehysterie in de media. Dat is het slechts een incidentje. Want racisme heet het kennelijk alleen als allochtonen last hebben, of denken last te hebben van autochtonen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Racismehysterie maakt Nederland onleefbaar

 1. Japio zegt:

  Tja, wij Hollanders worden straks vreemdelingen in ons eigen land. Maar we mogen wel de staatskas blijven spekken met torenhoge belastingen. En ik hoor net op de radio dat het OM niet alle racistische uittingen richting Sylvana S gaat onderzoeken alleen de zwaarste gevallen. Ze zijn hier in dit land totaal van de pot gerukt, en wij betalen dmv belasting deze poppenkast. Ik weet werkelijk niet waar we heen gaan met dit land en z’n inwoners maar het ziet er slecht uit.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De ouderen die in hun jeugd “Sjors en Sjimmie” hebben gelezen, kunnen die ook worden aangeklaagd ?
  n.b. dat stripboek gelezen in een omgeving, 65 -70 jaar geleden, waar ik als kind tot de blanke minderheid behoorde.
  Herinner me niet er ooit opruur over was.

  Of die strip in de toen krant “Het Vrije Volk””, jaren 50.
  “EEN MENSCHEN-ETER”

  illustratie uit Bulletje & Bonestaak

  Geliked door 3 people

 3. JAN zegt:

  “Maar wanneer een Nederlandse krantenbezorgster wordt doodgestoken door een getinte man, zomaar, en honderden mensen op straat gaan voor een stille tocht, is dat geen enkele aanleiding tot racismehysterie in de media. ”

  Most people in Holland wouldn’t care even if a racist motive were to be established in the murder of the innocent woman. When Theo Van Gogh was brutally murdered by a muslim extremist there was a very little expression of anger in the country ( with the exception of some black people I saw on tv arguing with some Moroccans.) including the far-right groups who seem to fear muslim violence more than anyone else. Ironically the influence of Islam in Holland has increased since the murder of Theo Van Gogh.

  Geliked door 3 people

 4. Drs.P. zegt:

  Wat zou NL weer mooi worden zonder al die gekleurde racisme schreeuwende zeverzeikerds!
  Hier leven van een uitkering, gestolen van de whiteman en maar zuigen en zuigen en zuigen.

  Wat mankeerd de Nederlander dat we al die miserabele profiteurs er niet uitflikkeren, wat zit er in ons voedsel/water dat we van die “lulletjes” zijn geworden???

  De kleinst mogelijke minderheid van een paar honderd smerige fucking zeikprofiteurs heeft de grootste bek en wordt aan alle kanten van subsidie voorzien door de haagse rattencabal en krijgt in 1 week meer ruimte in de nsb-MSM dan ik in mijn hele leven.

  Opzouten met al dat gespuis, NL voor de whiteman, net zoals Zimbabwe voor de Zimbabweaan:
  http://personanongrata.nl/is-er-een-bewuste-koers-ingezet-om-blanken-te-vernietigen/

  Geliked door 2 people

  • Frans de Wit zegt:

   Ik zit me ook elke dag optevreten over die onzinnige regering van ons. Alles wat wordt voorgesteld ten gunste van eigen Nederlandse mensen wordt gewoon genegeerd en zo’n zeik verzoek van Denk kom er gewoon door. Ik verdenk de regering ervan dat ze verzwijgen gechanteerd te worden of er is iets in het water gedaan van de 2e kamer gebruikers

   Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Alleen in de oude media is iedereen racist.
  In het dagelijks leven kun je gewoon een hekel hebben drugshandelaren, agressieve audirijders, in de weg sloffende lappenkramen, gelovigen, ik nie begraip loketklevers enz. Vanwege hun gedrag. En dat heeft niets met hun afkomst te maken, maar alles met hun gedrag.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Racistische vogeltjes

  Geliked door 1 persoon

 7. Mirjam zegt:

  Helemaal mee eens. Alle autochtone Nederlanders zouden eens in elke krant in Nederland een artikel moeten plaatsen met de headline: Wij Nederlanders voelen ons gediscrimineerd en klagen de staat aan voor racisme en identiteitsverraad tegen zijn oorspronkelijke burgers!

  Geliked door 2 people

 8. laura van der storm zegt:

  Joost, kan jij deze tekst van jou niet naar Geert Wilders sturen, zodat hij deze over kan nemen? Dus uit kan dragen.
  Duidelijker kan het probleem niet omschreven worden! Of kunnen we jouw tekst soms gebruiken voor een ingezonden stuk in een nader te bepalen krant. Misschien kunnen we dat financiëel gezamenlijk doen met andere lezers van deze mooie site. Mij is het 1000 euro waard!

  Ik word zo stront misselijk van dit hysterische linkse land met haar krankzinnige politici.

  Ben benieuwd! Mirjam hierboven heeft er ook zin in en ze zal de enige niet zijn.

  Like

 9. Pieter zegt:

  In Nederland is ons kabinet en steunende partijen de grootste racist.
  Nederland wordt kapotgemaakt met zijn oorspronkelijke bewoners incluis, door het oeverloos binnenhalen van culturen die niets met ons op hebben.
  Blijkbaar doen wij er niet meer toe in deze genocide op het eigen volk.

  Like

 10. Anna zegt:

  We moeten de ” kleurrijke ” BN ers eens gaan afschaffen……!!!!
  Wat hebben zij meer of anders dan niet BN ers???
  Ze zaaien maar onrust en verdeeldheid,,,,,
  Het is walgelijk om te zien hoe …….. Een zeer klein percentage van onze bevolking wat een makkelijk toegang heeft tot de pers. Nederland “verziekt” .
  Laten ze onze normen en waarden eens leren….. Zo zijn onze manieren…… Met zwarte Piet….. Je hebt je maar aan te passen als je hier binnenkomt…..dat hebben in het verleden de joden de hugenoten de Vietnamezen de Hongaren ook gedaan…… Waarom nu opeens deze onverdraagzame wezens????? Bah!!!

  Like

 11. Jan zegt:

  Racistisch:
  * sombrero: http://time.com/4053635/university-sombreros-racist/
  * southern belle costuum: http://www.truthrevolt.org/news/blake-lively-racist-saying-something-nice-about-southern-belle

  en wie er iets positiefs over zegt is voor slavernij
  * pindakaas en jam: http://conservativepost.com/peanut-butter-and-jelly-deemed-racist/
  * vanille over chocolade: http://www.keepcalm-o-matic.co.uk/p/you-should-be-ashamed-when-you-pick-vanilla-over-chocolate-racism/
  * blank zijn en mooi zijn: https://www.intellihub.com/liberal-professor-white-people-racist-no-matter/
  * een hek om je land willen tegen illegalen: https://www.quora.com/Why-do-liberals-call-conservatives-racist-when-all-we-want-is-a-border-wall-to-keep-illegals-out
  * kritiek op islam: https://www.thereligionofpeace.com/pages/site/racism.aspx
  * blauwe ogen
  * blond haar
  * pro-Israël
  * nationalistisch zijn
  * Nederlandse vlag
  * de muppets
  * zeggen dat iemand slecht de nationale taal spreekt
  * een wapen bezitten, dwz geweer, pistool, revolver
  * voor de grondwet zijn
  * zeggen dat een zwarte kwaad is
  * zeggen dat Obama liegt of privileges geniet
  * identiteitsbewijs vragen bij stemmen
  * zeggen dat je je land terug wil
  * zeggen dat Wilders gelijk heeft over een bepaalde kwestie
  * zeggen dat een zwarte gelijk heeft over een bepaalde kwestie
  * tegen ObamaCaare
  * de Tea Party
  * schoolkeuze
  * zeggen dat nu meer afhankelijk zijn van voedselbonnen/een bijstandsuitkering
  * tegen steun van terreurorganisaties, bijv ANC
  enz enz, de lijst is eindeloos lang

  ECHTER: wat socialisten niet racistisch vinden:

  * een zwarte uitschelden voor Oom Tom als hij conservatief is
  * antisemitisme
  * Israël boycotten
  * Joden vermoorden
  * zwarte terreurorganisaties steunen
  * blanken vermoorden
  * islam
  * insinueren dat zwart zijn automatisch betekent dat iemand arm is
  * raciale opmerkingen maken over blanken
  * Aziaten de schuld geven van eigen (zwarte) ellende
  en ook hier is de lijst eindeloos lang

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Linksen zijn inherent zo ratzistisch als wat, ze houden nikkers aan lagere standaarden dan normale mensen daarom moeten zwartjes e.d. ook steeds uiterst gutmenschlich geholpen worden want ze worden niet geacht voor zichzelf te kunnen zorgen nou is dat een ratzistische zienswijze of niet maar zullen de linksen tegenwerpen we moeten hun helpen zich staande te houden in die gemene ratzistische blanke maatschappij (leer mij die linksen kennen).
  Reeds tientallen jaren geleden viel me op dat de woorden ratzisme en discriminazi die zwartjes in de mond bestorven lag en sindsdien hebben die kudtlinksen niet anders gedaan dan die zwartjes te stimuleren zich te ontwikkelen tot zure beroepsnegers of zo men wil zeiknikkers dus ja inmiddels hebben ze wel door dat ze met het toverwoord ‘racisme’zo’n beetje alles voor elkaar kunnen krijgen.
  Tentatieve definitie van racisme: alles waar een nikker last van heeft en waarvan hij blanken de schuld kan geven.
  Wil ik als laatste nog opmerken dat ik aan twee dingen een hekel heb 1) racisme en 2) negers.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Hoe dat in NL in zijn werkt gaat heb ik niet helemaal een idee van.
  Wel heb ik een “groot” vermoeden dat een-en-ander van die racisme-hype wordt georkestreerd door de media-bobo,s en politici e.d.
  En het “Klootjes-volk” neemt alles maar klakkeloos over, onderwijl zelf gediscriminiseerd wordende door de muslim-import.
  Ook vooral dat “racisme” geroep door mensen die Zelf nog-nooit-en-te-nimmer in een multi-etnische/culti omgeving/land hebben gewoond.
  Als mensen die kortere of langere tijd in buitenland hebben gewoond/gewerkt e.a. vertellen wat niet wel-gevallig is, direct de “racisme”-kaart trekken, zonder zelf ervaring daarmee te hebben.
  Wat me ook nu en vroeger opviel wat het gebrek aan “Nationaal Gevoel” bij
  NL-ers.
  Dat schijnt een schande te zijn, opkomen voor je eigen land of er trots op te zijn.
  Dat heb ik zelf wel anders meegemaakt in de diverse buitenlanden.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Daar hoef je geen nare dingen te zeggen over ,t land waar je dan als gast bent. Zo kan het dan b.v ook voorkomen dat voetbal-supporters in een Z-Amerikaans land van Vreugde in standbeelden klimmen en dan staan ze verbaasd als ze er door de politie uitgeknuppeld worden INPLAATS van dat deze hen vriendelijk en duidelijk uitlegt dat ,t niet de gewoonte is om op standbeelden van Simon Bolivar te klimmen.
   Ik moet nu ineens denken aan het nationaal Monument op de Dam in Amsterdam.
   Ik bedoel de beelden van die moslimmers die hun haat-riedeltje staan af te steken pal onder dit munument en door de Politie met rust worden gelaten, TERWIJL EEN NEDERLANDER DIE PROBEERDE TE PROTESTEREN door de politie werd afgevoerd.
   Ik begrijp dit niet en zal het ook NOOIT kunnen begrijpen…………………….ZELFVERNIETIGING.
   Van iemand uit NL hoorde ik toen dat er aan de andere kant opde Dam een jonge Amerikaanse met gitaar muziek stond te maken en werd verbaliseerd, ze had…………………geen vergunning.
   Nog iets wat ik niet begrijp en me ergert: op de NL-radio hoorde ik een poosje terug ( na ,t nieuws……) weer dat gezeur over DISKREMINAZIE.
   En wie had als laatste een zegje: “De heer Abu uit R,dam” burgemeester van Rotterdam.
   Zou hij ,t zelfde verhaaltje afsteken in z,n tweede Vaderland Marocco, of is ,t moederland ?
   [ hij weet wel beter…………….]

   Like

 14. koddebeier zegt:

  Zo langzamerhand heb ik m’n zakken vol van Nederland, waar minderheden hun wil proberen op te leggen aan een steeds slapper worden meederheid die ternauwernood reageren en een overheid die deze zelfde meerderheid laten barsten.
  Het word tijd om te vertrekken en ze hier te laten barsten met hun zooitje, je ben alleen nog maar goed genoeg om belasting te betalen !

  Like

 15. witte raaf zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/06/minipogrom_tegen_ongelovige_ho?html

  niet helemaal topic maar wilde hem even delen!
  Hoop dat de link werkt!

  Like

 16. witte raaf zegt:

  Minipogrom tegen “ongelovige hoer” op basisschool

  even kijken op Geenstijl,niet mijn favoriete site maar zeker de moeite van het lezen waard!

  Like

 17. elisah zegt:

  Zojuist gelezen dat de anti-zwarte Piet activisten dit jaar de intocht van Sinterklaas gaan verstoren op een minder vreedzame manier.
  Dat gaat weer ouderwets gezellig worden, met pepernoten en molotovcocktailtjes?
  Ook zo gezellig voor de lieve kindjes die smachtend uitkijken naar de stoomboot met de Sint, om vervolgens de ME in gevechtstenue te zien arriveren (misschien een leuk alternatief voor zwarte Pieten)

  Like

 18. Ik had een andere naam willen nemen maarja was al bezet lmfao

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Kijken jullie nou toch eens wat een mooi racistisch plaatje!

  Boze neger:

  En hoppa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s