Verdacht Ardennen-weekend van groep met extremistische connecties

Screenshot_35

De organisatie Halal Events, dat zichzelf een gemeenschapswerking noemt, zou dit weekend mogelijk een kamp voor Jihadisten hebben georganiseerd in de Ardennen.

Het Nederlandse Halal Events bood een programma aan van airsoften (een soort van paintball), eten en drinken, een gezamenlijk gebed en groepsgesprek. Daarna vertrok de groep naar de Ardennen, waar nog eens samen werd gegeten, een bezoekje aan het zwembad en de sauna op het programma stond, en de dag opnieuw zou worden afgesloten met een gebed.

Het is al het derde jaar op rij dat de vereniging zo’n uitstap organiseert. Maar de veiligheidsdiensten werden gealarmeerd door de spreker die ze dit keer uitnodigden. Imam Remy Soekirman staat bekend als een preker die jongeren aanzet tot radicalisme.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Verdacht Ardennen-weekend van groep met extremistische connecties

 1. elisah zegt:

  Het is een soort Hitlerjugend feestje.

  Like

 2. carthago zegt:

  Kalifaatratten hebben tenslotte ook eens frisse lucht nodig om eens wat anders te doen dan dagelijks de schijn ophouden van geïntegreerde burger. Een rondje ardennen met vrij schieten op konijnen verhoogt de trefzekerheid op vliegveld en in metro, en de Belgische Eussr failed state begrijpt het ook allemaal,dat noemt men daar vrijheid van zelfdestructie .

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Daarom ook; herstel de grenzen.
  Nu gaan 22 werkeloze haatlims de grens over en komen er misschien 44 terug. Met paffers en uniformen en haatboeken. Waarom wachten op een aanslag? De-islamiseren en herstel de grenzen.

  Like

 4. Harry zegt:

  Het is toch gvd duidelijk , ze zijn al zo hondsbrutaal dat ze hier al gewoon een trainingskamp voor de komende strijd opzetten !
  En de politie maft verder .
  En de politiek doet dit af als “incidentjes” of onschuldige spelletjes van een paar gefrustreerde mensen , is het niet , Pechtold ?
  Rutte ?
  Samsom ?
  ” Denk” ?

  Het leger er op af en uitroeien die bende !

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Vroeger was NL in ,t buitenland bekend om zijn tulpen/klompen en dijken EN “TOLERANTIE”.
  Nu de verkeerde tolerantie……………!

  De krant Le Soir:
  Un camp de salafistes néerlandais crée du remous dans les Ardennes belges


  Sur les réseaux sociaux, Halal Events ne cache rien du programme des participants au camp. © Capture d’écran Facebook
  ( de foto is natuurlijk “geshopped” want militaire uitdossing en wapens mogen toch niet ??????? )

  Like

 6. Leo zegt:

  Trek me ook eens graag terug in de natuur in de Ardennen om te survivallen.
  Die mogelijkheid wordt dus ook al link, de PISLAM verpest steeds meer , ook je vrije tijds besteding in de natuur gaat zo naar de kloten.

  Like

 7. ildiko zegt:

  dit was al lang bekend, maar kennelijk voor de zittende parlement het was nog steeds geen reden om te verbieden en alle deze ratten uit het land gooien. Oprotten naar hun geliefde kalifaat en daar moordplannen beoefenen.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  De eigenaar van ,t “Park” had na de 2e keer van de Events beloofd hen geen toestemming meer te geven voor een 3e keer.
  Maar nu verklaarde hij voor de krant:”Ik zie hen als gewone klanten, die betalen, er is niets aan de hand”.
  [ Als ,t maar geld oplevert !.’ ]
  Event werd gehouden in ,t plaatsje Saint Jacques.
  het ontbrak er nog maar aan dat ,t niet “Frère Jacques” heette. Naar het liedje in NL-s; …………
  ( Vader Jakob slaapt gij nog, alle klokken luiden ding,dang dong )
  In de nieuwe Versie wordt dit dan:”……………ding,dang,dong…………boehmmmmm”
  weer een paar kaffirs minder.
  ( vader Jakob door “Rutte of een van die andere onnozelen te vervangen..)

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Vanuit bepaalde islamitische groeperingen (zij die Mohammed 100% willen volgen) zijn de voorbereidingen voor de naderende jihad annex burgeroorlog volop aan de gang. Nu maar hopen dat de over exposure in de media voor het niet bestaande rechtsextremisme verschoven wordt naar het reëel bestaande moslim extremisme. Let wel, voor de destabilisatie van een land heb je geen 100 duizenden nodig. Voor Nederland zou ik zeggen zijn 2 tot 3 duizend tot de tanden bewapende jihadisten voldoende. Voldoende om onze verwijfde van tolerantie overlopende Nederlandse samenleving te onderwerpen aan de masculiene testosteron aangestuurde islamitische oorlog en terreur strategie. Een strategie die in 1400 jaar islamitische jihad geslepen werd en in effectieviteit dusdanig doeltreffend is dat zelf onze ijzervreter en minister van defensie Jeanine Hennis-Plasschaert het dun door de broek loopt als dit op gang komt. De met roze bril wereld in kijkende goedmensen hebben onze politie en legermacht de afgelopen decennia met vooruitziende blik getraind in dé-escalatie. Kortom de islamitische hoofden afsnijders (het zijn eenmaal geen boedhisten) krijgen helemaal vrij baan nu ook nog het etnisch profileren op de helling gaat.

  Like

 10. Asgard zegt:

  Op zich is het een raar verhaal want wil je meedoen aan Airsoften dan moet je bewijs van goed gedrag hebben bij de gemeente waar je woon, heb je dat bewijs dan nog moet je jezelf aanmelden bij de NABV om vervolgens de NABV pas te ontvangen wil je mee willen doen aan zo’n Skirm, een NABV lidmaatschap betaal je op jaarbasis, diegene die een NABV pas hebben mogen 2 intoducee’s meenemen om zo’n Skirm te spelen, diegene met een NABV pas kunnen 6x per jaar een introduce meenemen om het Airsoften te mogen spelen, de wapens zijn bij de wet verboden als verboden wapen bezit ( omdat ze identiek zijn aan de echte wapens, denk aan de MP4 M5 G36C enz, enz) en mogen uitsluitend op de dag van de Skirm aanwezig zijn in de auto met het in bezit hebben van waar de Skirm plaats vind, deze dient dan de snelste of kortste route te nemen naar het evenement. Bij de organisatie van het evenement is het toegestaan om huurkits te verhuren onder wetsgezag en dient daarvoor over strenge regels aan zijn te verbonden.

  Vervolgens het Airsoften is dat veel geoefende Soldaten/Mariniers/Burgers/AT teams deze nieuwe tak van sport beoefenen, de bezetting zijn vooral autochtone goed geoefende Nederlanders die complete teams hebben, Airsoften is niet te vergelijken met paintballen omdat paintballen vooral meer is op klein terrein, het Airsoften is voornamelijk in grote hectare’s bos, of in grote hallen (CQB), ook zijn daar missies die gehouden worden met het werkelijke beeld van een oorlog situatie’s, deze situatie;s worden getraind en worden zelfs spelers voor opgeofferd,de politie van Haaglanden zijn zelfs verbaasd over het feit hoe goed burgers zijn voorbereid, die mening werd gedaan door een polite agent die heeft deelgenomen aan het evenement met een compleet politie team, die volledig door een geoefend burgerteam compleet van het veld werd afgeschoten, ook deelde de politie zijn bezorgheid daarin omdat uitgeschakeld worden door geoefende burgers nooit de bedoeling kan zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s