Verlaat de EU en wij zullen u het leven zuur maken: de waarschuwing van Juncker aan Groot-Brittannië

Screenshot_38

De grote “democraat” Jean-Claude Juncker . . .

(Door: Markus Schreiber – Vertaling: “Wachteres”)

Groot-Brittannië zou door de rest van de Europese Unie worden buitengesloten en worden behandeld als deserteur als het land de volgende maand zou stemmen om de EU te verlaten, voerde Jean Claude Juncker gisteren aan. De voorzitter van de Europese Commissie brak zijn belofte aan David Cameron om niet in te grijpen in het referendum en zei tegen Le Monde dat na “Brexit” met Groot-Brittannië niet “vriendelijk zou worden omgegaan”.

Hij drong er bij Frankrijk op aan de eisen voor een verdere integratie in de EU te doen herleven om de Britse euroscepsis tegen te gaan, wat een inmenging is die waarschijnlijk niet zal worden verwelkomd bij Downingstreet No 10.

“Deserteurs worden niet met open armen ontvangen” zei hij tegen de Franse krant.

Bron:
www.thetimes.co.uk
Door: Markus Schreiber

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, democratie, dictatuur, EUSSR, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Verlaat de EU en wij zullen u het leven zuur maken: de waarschuwing van Juncker aan Groot-Brittannië

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Zoooooo!!! Meneertje krijgt wat veel capsones. Hij begint al met chantagepraktijken. Het verbaast me niets als hij een dezer dagen bezoek krijgt van een sectie stiekem militair die hem een prop lood in zijn kop jent.

  Like

  • joram zegt:

   “Krijgt”? Hoe bedoel je?

   Juncker heeft altijd al ontzéttende kapsones gehad, en is nooit vies geweest van overdrijven, dreigementen en dictatoriale trekjes. Hij heeft ook gezegd, om maar een voorbeeld te noemen, dat hij vindt dat politici eens wat minder naar een burger moeten luisteren en zich meer moeten inzetten voor de EU. En dat als landen de grenzen dichtgooien, dat ze dan sancties zouden moeten kunnen verwachten. En dat als Engeland de EU verlaat, een 3e wereldoorlog op stapel ligt. En dat als Engeland uit de EU stapt, dat we dan de volgende crisis staan te wachten.

   … om vervolgens wel Frankrijk voor de tígste keer te matsen met hun begrotingstekorten. En om Griekenland voor de tígste keer van extra steun te willen voorzien (lees: gratis geld).

   Die man liegt, bedreigt en draait net zo hard als dat hij z’n glaasje jenever naar binnen smijt. Je ziet ’t niet altijd, maar ’t gebeurt wel. En zich tegelijkertijd maar afvragen waarom de eurokritici maar in aantal toe blijven nemen.

   Like

 2. iemand zegt:

  Gaan we dreigen?

  Like

 3. iemand zegt:

  “Deserteurs worden niet met open armen ontvangen”?
  “landverraders die de democratie deserteren worden opgehangen” zegt het volk

  Like

 4. Mirjam zegt:

  De angst zit er bij de ‘heer’ Juncker goed in. Hij weet dat, als er een Brexit komt, er meerdere landen zouden kunnen volgen. Hij is bang voor zijn, meer dan, overbetaalde baantje te verliezen. Hoe durft hij het in zijn hoofd te halen om op zo’n dreigende manier tegen Groot-Brittannië te spreken? Hoe durft hij het in zijn hoofd te halen om voor alle landen in Europa te spreken? De arrogantie. Wie denkt hij wel dat hij is? Hij mag blij zijn dat Groot-Brittannië jarenlang heeft mee betaald aan zijn exorbitant salaris, welk hij niet verdient heeft, maar geschenk heeft gekregen. Hij zou zich moeten schamen. The dictatorship of the Eu, must come to an end.

  Like

 5. renato zegt:

  Hij spreekt niet op eigen “gezag”, maar voelt zich gesterkt door het feit dat hij namens een sterke en onzichtbare kliek zijn bedreigingen uit. Het is en blijft een alcoholische trekpop.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ja, Renato, dat is misschien wel zo, maar hij is een volwassen man die zelf verantwoordelijk wordt gehouden voor wat hij zegt. En dat weet hij zelf zeer goed. Alleen is het een feit, dat hij zelf ook zich moet laten horen en profileren als leider, ter verdediging van de elite: hij krijgt er riant genoeg voor betaald.

   Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +++ Huiver +++
  http://10news.dk/?p=2615
  +++

  Like

 7. elisah zegt:

  Gaan we dreigen, meneertje Juncker? Is dat schaamteloos machtsmisbruik?
  Sabotage is een opzettelijke actie om de positie van een tegenstander te verzwakken. Zo proberen ze Engeland in hun vrije keuze te belemmeren en zou schandalig gevonden moeten worden.
  Bij mij zou zoiets een averechts effect hebben, misschien bij de Engelsen ook?

  Like

 8. Japio zegt:

  Jean-klootzak Juncker is een dictatoriale, narcistische paardel*l net als al zijn marionetten in de EU. Deze alcohol-junk motten ze direct oppakken en het spinnehuis in pleuren en de sleutels het majem gooien.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Ik hoop dat Gin-Tonic Drunker voor zichzelf spreekt, want deze hier ziet het toch allemaal heel anders! Het wordt warm onder de hoefjes hè.

  Like

 10. Fred zegt:

  Griekenland, Polen en nu Groot Brittanië.
  Dreigen, dreigen en dreigen door de steeds meer op een Fascistische “heilstaat” gebaseerde EU.
  Voor mijn part deserteren de Britten.

  Like

 11. Echt democratish !!”Jullie uits5tappen…wij jullie pakken. ZAK!!

  Like

 12. Mr D. Umass zegt:

  Vuile dictator kliek, ik wens jullie het eeuwige leven en elke dag een andere ziekte!!

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Zodra ik de kop van die vent zie, vertoon ik een pavlovreactie. Dan plaats ik onderstaande link:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/19/stripverhaal-jean-claude-juncker/

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Jean Claude Juncer en co. Verraders van Europese volkeren. Met pek en veren moeten ze verjaagd worden. Europa kreeg ooit welvaart dankzij het bestaan van souvereine Europese staten die op voet van gelijkheid met elkaar economisch samenwerkten. Men heeft ons de stiekeme dictatuur van de EU in gezongen en het oorspronkelijke karakter van de natiestaten ondermijnt. Zonder de Europese volkeren hierin te kennen heeft men op gluiperige wijze via een omweg (verdrag van Lissabon) de wetgeving van de nationale staten ondermijnt. De volkeren van Europa moeten ontwaken en de dictatoriale EU en haar handlangers de deur wijzen. Met een Brexit komt de dageraad van een bevrijdt Europa. De schade die de EU aan Europa heeft toegebracht is vele male groter dan de schade toegebracht door haar voorgangers die Europa wilden verenigen met harde middelen. Napoleon en Hitler gebruikten deze harde middelen terwijl de EU de strategie koos van een fluwelen dictatuur op kousen voet binnengebracht via de achterdeur.. Echter in ultieme boosaardigheid zal ze die van haar voorgangers vele malen overstijgen. Vrije Europese natie staten brachten vrede. EU brengt onthechting, verwezing, verarming en uiteindelijk oorlog, Tot nu heeft de EU vooral oorlog gebracht buiten Europa. Weldra zal deze oorlog bij ongewijzigde EU gaan voltrekken in Europa.

  https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiYu72P7onNAhVJJsAKHc0nCzMQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fhashtag%2Foorlog&psig=AFQjCNHkIy3IsK408HSCzzbAQfnwnU31-A&ust=1464974552886989

  Like

 15. Jade zegt:

  Ik hoop dat alle landen op den duur deserteren.
  We hebben die club in Brussel helemaal niet nodig.

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Alles wat Juncker op het gebied van inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van een EU-land heeft ondernomen heeft direct en faliekant tégen de EU gewerkt.
  Ga zo door Juncker!
  Ik denk dat veel Engelsen die nog aarzelden nu zeker weten dat ze uit de EU willen…!

  Like

 17. iK HEB DIT VERLOPEN LELLEBEL REEDS EERDER BESCHREVEN ALS EEN DEMENT KARKAS.,
  DUS JA DAN GEBEURT ZO IETS. HIJ MOET ABSOLUUT SNEL BUITEN WERKING WORDEN GESTELD.

  Like

 18. hans zegt:

  Ophangen, ophangen en nog eens ophangen en de bureau meelopertjes flink SLAAN!

  Like

 19. Taljaard zegt:

  Zoiets moet je vooral met Britten doen!
  Gaan dreigen en schelden.
  Weet je zeker dat er een Brexit komt.
  Ga zo door, monsieur Juncker.

  Like

 20. exmarineman zegt:

  En deze gore dronkaard durft dan ook nog te zeggen dat hij een democraat is, dat democratisch is gekozen / aangesteld door de regeringsleiders, maar dat is geen verkiezing zoals het had moeten zijn. De EU is sowieso al geen democratie want er worden helemaal geen democratische besluiten genomen en “wetten” vastgesteld. Zij noemen dat overigens ook “richtlijnen”. En het dan “gekozen” EP heeft niet eens het democratische en parlementaire recht om de EC naar huis te sturen en echte mandatering van voorstellen.

  Like

 21. Klukkluk zegt:

  Merkwaardig. Landen buiten de EU krijgen altijd miljardensteun van Brussel: Marokko, Tunesie, Egypte, Turkije, Libie. Waarom dan Engeland zo achterstellen?

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Vervelende zuiplap, die man heeft een kwade dronk over zich !!

  Like

 23. Ik hoop echt dat er een Brexit komt, en hoop ook dat er snel daarna meer zullen volgen.
  De hele Eu stort dan als een kaartenhuis in elkaar, en het gehele brusselse tuig kan richting het tribunaal in Den Haag.

  Er gaat in ieder geval iets gebeuren!
  http://www.ellaster.nl/2016/04/17/einde-financiele-tirannie-is-begin-gouden-eeuw/
  En er staan nog meer van deze interssante links op deze site.

  Like

 24. Shana zegt:

  Wanneer vertrekt België? Ik kan niet wachten om die profiteurs die niet verkozen zijn door een volk in te smeren met pek en veren

  Like

 25. Verlinden alois zegt:

  Dat moet je juist doen tegen de britten dreigen ,dat hebben grotere mannen dan zatte juncker mogen ondervinden ,remember Hitler

  Like

 26. T van Beek zegt:

  Europa is niet slagvaardig genoeg om wie dan ook het leven zuur te maken.

  Like

 27. frans janssens zegt:

  iedereen uit europa stappen zorgen weg !!

  Like

 28. Paul zegt:

  1 van de Dictators van de dictatuur wat EU genoemd wordt breek de gehele EU af en het gaat beter met de landen en de wereld

  Like

 29. Henk zegt:

  Pure chantage.

  Like

 30. Tj.Paz zegt:

  Een gedongen huwelijk houd nooit stand en brengt veel ellende met zich mee tot daar de scheiding is….En dan?

  Like

 31. Ger zegt:

  Als de drank is in de man etc etc…. Schijnt ook dat alcohol de hersens aantast, of is het de cocaïne die daar veelvuldig zijn weg naar de ongekozen EU-neuzen vind!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s