Bonusquote: politiek-correct elitegeneuzel door Frans Timmermans (PvdA)

Screenshot_51

(Door: Bert Brussen)

U bent gemeen en kwetsend, want u zegt ‘klaagneger’, maar moslims zijn lief, allemaal.

“Ook blijkt dat na vijftien jaar steeds luider geschreeuw ‘vrijheid van meningsuiting’ nu wordt uitgelegd als ongebreideld alles te mogen en kunnen zeggen, waarbij iedere vorm van zelfbeheersing en beschaving over de schutting moet worden gegooid. Tegelijk durven de zelfbenoemde strijders voor het vrije woord nog steeds te beweren dat ze monddood worden gemaakt door een elite die haar politieke correctheid aan de naar vrijheid hunkerende burger zou opleggen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bonusquote: politiek-correct elitegeneuzel door Frans Timmermans (PvdA)

 1. Jan zegt:

  IK kan mij toch niet aan de indruk onttrekken dat er maar een bevolkingsgroep is dat krijst en gilt en dat zijn moslims.

  Like

 2. Harry zegt:

  Wat een smerige rode rat is die Timmermans toch !
  En dat is geen schelden , dat is een uitgebalanceerd oordeel over een moddervette volksverrader .

  Een paar uitspraken :

  Over het debat : ” het is schreeuwen naar elkaar , etc ” ,

  Wat bedoel je , vetzak ? Het debat in de tweede kamer ?
  Ik hoor daar nooit iemand schreeuwen , hooguit een wat minder gezapige discussie .
  En dat nog vaak dankzij Wilders , de rest zal het worst wezen waar ons land heen gaat .
  Mág je een toontje hoger praten als je land onder je kont verkwanseld wordt door het rooie koor ?
  En jullie hebben die moslimmuts immers geleverd die nu kamervoorzitter is , doet die haar werk niet , dan ?
  Wat ik me op zich goed voor kan stellen want linksen falen overmatig vaak .
  Net als moslims zijn ze . Niet in staat om iets constructiefs te doen , maar roven en stelen , liegen en bedriegen , gaat beide goed af .
  Profiteren van de inspanningen van een ander .
  En parasiteren .

  “Vrijheid van meningsuiting wordt nu uitgelegd als ongebreideld alles mogen zeggen ” ,

  tja , dat houdt het begrip immers in ?
  Of zit je al op de toer van Erdogan , je mag alleen zeggen wat Erdogan wil , verder mag je geen mening hebben ?
  En wee degeen die wat anders wil !
  Gek toch dat het socialisme en de islam zoveel overeenkomsten hebben , jullie integreren al lekker in mohammeds wensenpakket , Timpie .
  Maar vind je het erg dat wij daar nog even afstand van houden ?

  ” Dat iedere vorm van beschaving over de schutting moet worden gegooid ” ,

  dat zal niet meevallen Tim , het ligt daar al vol met islamitische rotzooi !
  En niet zo’n beetje ook !
  Afgehakte hoofden en ledematen , verbrande familieleden , meestal eigen dochters en zo , vrouwen wiens gelaat en lichaam door zuur volledig verminkt is , lichamen die bij leven opengesneden werden , babies die uit een zwangere vrouw gesneden zijn , miljoenen slachtoffers van moord en doodslag , verminkingen , mensen in kooien die verbrand zijn of in zuur gedompeld .
  Lichamen die achter motorfietsen of auto’s door de straten werden gesleept .
  Is dat wat we maar normaal moeten gaan vinden ?
  Nee , er is niet veel plaats meer achter die schutting , schijnheilige smeerlap !
  Wát nou beschaving ?
  Zullen wij ónze beschaving dan nog maar even voor onszelf houden ?
  Het liefst zouden jullie ons monddood maken .
  Of gewoon dood , links deinst nergens voor terug immers .

  “Er hoeft geen enkele tegenstelling te bestaan tussen het zijn van moslim en Nederlander ” ,

  Tjonge , heb je ooit met die lui te maken gehad , Tim ?
  Nooit gemerkt dat eeuwen van inteelt ze een ondermaatse intelligentie bezorgd heeft en dat ze , ook al ging je jaren goed met ze om , ze in een fractie van een seconde in brand staan als je wat over die achterlijke ideologie zegt .
  En dat ze dan meteen in staat zijn je te vermoorden , is dat beschaving of een totaal gebrek daar aan , Timmie ?

  ” Racisten worden gemaakt”

  Inderdaad die worden gemaakt , niet zo geboren .
  Totdat ik met bepaalde bevolkingsgroepen intensief te maken kreeg had ik geen hekel aan ze .
  Dat hebben ze zelf verpest .
  Dus maken ze mij , wat jij racist noemt , ik noem het onderscheid maken .
  Een Smart is ook geen Bentley .
  Verschillen bestáán .

  En vergeet niet : racisten worden gemaakt door jullie rode fascisten .

  Timmermans , je bent een verschrikking en nóg gevaarlijker dan die geitenbrigade zélf .
  Vroeger noemden ze lui als jij NSB-ers , maar dat mag je niet meer zeggen geloof ik .
  Maar in mijn gedachten blíjf je dat wél !
  Al zou je ook dat liefst nog verbieden !

  Like

 3. Fleckie zegt:

  ‘De UITSTRALING’, Magazine voor Veldhoven, jaargang 1……Door Daan de Kort, VVD,Veldhoven
  …’..POLITIEK VOOR U, DRAAGVLAK en INTEGRATIE’………..’Het is naief om te denken dat Nederland opvang kan bieden aan de grote vluchtelingenstroom.Het is belachelijk om te denken dat Nederland anno 2016 haar grenzen kan sluiten. Het asielbeleid moet streng maar rechtvaardig
  Zijn. Alleen op die manier valt het onderscheid te maken tussen de echte politieke vluchtelingen en economische gelukszoekers………..Net zoals alle gemeenten dient ook Veldhoven haar verantwoordelijkheid te nemen. Dat hebben we ook al gedaan.Denk maar aan de tijdelijke noodopvang die plaatsvond bij de Buitenjan. Maar dat zal ook de komende jaren moeten gebeuren met de HUISVESTING van statushouders.Laat er geen misverstand over bestaan dat de Veldhovense VVD ruimhartig openstaat tegenover de HUISVESTING van statushouders.Maar wij zetten onze vraagtekens bij de wijze waarop het nu lijkt te gebeuren.De woorden draagvlak en integratie zijn essentieel in het vluchtelingendebat. ..De Veldhovense VVD is van mening dat je het aantal statushouders beperkt moet houden. Spreiding van statushouders is ook EEN van de voorwaarden voor kans van slagen. HET MES SNIJDT DAN AAN TWEE KANTEN. Met spreiding vergroot je het draagvlak in de wijken en bevorder je de integratie…………….Het beperken van het aantal en het spreiden v.d.statushouders is iets wat alle Veldhovense politieke partijen bepleiten. Althans,dat zeggen ze. Helaas kregen wij geen steun voor ons voorstel om een limiet te stellen aan het aantal statushouders per locatie in VELDHOVEN. Tot onze grote teleurstelling is deze eis v.d.Veldhovense VVD niet meegenomen in het huidige beleid. Wij hadden dan ook geen andere keus dan tegen het voorstel van de huisvestingstatushouders te stemmen. Statushouders hebben niet voor niets een verblijfsvergunning. Het zijn echte vluchtelingen, die wij hier een betere toekomst kunnen bieden. De CULTURELE VERSCHILLEN ZIJN GROOT.Juist daarom is het stellen van een limiet van belang.Integreren doe je door je in de samenleving te begeven. We willen niet dat verworven vrijheden zoals de rechten van vrouwen en homo’s opnieuw ter discussie komen. En dat hoeft ook niet. Want uiteindelijk draait het om die twee woorden draagvlak en integratie. Het draagvlak in de wijken en de integratie van de nieuwe Veldhovenaren.<<<<<<<<<<

  Like

 4. Fleckie zegt:

  Van de woningstichting THUIS, Eindhoven hebben 60 huurders een ‘schrijven’ ontvangenwaarin verkocht werd of men het leuk vond bij diegenen op de koffie te komen…………”Thuis vind het belangrijk dat u prettig woont. Op de eerste plaats moet de woning voldoen,maar zeker zo belangrijk is dat u zich thuis voelt in uw eigen straat en buurt. Wij zijn benieuwd naar wat thuisvoelen voor u betekent. Daarom komen wij graag een keer bij u op de koffie……………………..
  Waarom ‘op de koffie”?. Wij willen onze huurders beter leren kennen. Vooral ook de huurders die niet vaak contact met ons hebben. Daarom gaan wij bij 60 huurders op de koffie.U bent al geruime tijd huurder van ‘thuis’. Graag willen wij ook uw ervaringen horen. Wat vindt u van uw woning?En van uw woonomgeving?Bent u tevreden met de manier waarop u..woont? Wat verwacht u van ‘thuis’?Hierover willen wij graag met u van gedachten wisselen………..U kunt het ook zien als een nadere kennismaking met de gezichten achter ‘thuis’. Als een gelegenheid om onder het genot van een ‘bakkie’ bij te praten. Uiteraard is er in het gesprek ook ruimte voor de vragen die u heeft aan ‘thuis’.Als ze niet ter plekke beantwoord kunnen worden,spreken we in ieder geval af hoe en wanneer u een antwoord krijgt……………..Vindt u het leuk als wij bij u op de koffie komen?…………..
  Als u tijd voor ons wilt maken komen twee medewerkers van ‘Thuis’ met u kennismaken en luisteren naar uw ervaringen. Het gesprek duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en vindt plaats op een tijdstip dat het u uitkomt. In de periode tussen 23 mei en 2 juni a.s…………Zijn wij welkom bij u? Stuur dan het bijgevoegde antwoordformulier voor 29 april a.s. Middels bijgevoegde retourenveloppe terug. Bellen of mailen kan natuurlijk ook via[040]2499999 of opdekoffie@mijn-thuis.nl……………De eerste helft van mei nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.U hoeft dus niet zelf te bellen.U krijgt bij de afspraak de namen door v.d.mede-werkers die bij u op bezoek komen. AL ONZE MEDEWERKERS GAAN BIJ HUURDERS OP DE KOFFIE. , het kan dus ook zijn dat de directeur van’thuis’ bij u op de koffie komt’….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DATUM 14april 2016.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Frans Moslimrimmermans: ik kan die kop niet meer zien!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s