De islam in Nederland beschermen? Een ex-moslima reageert.

Screenshot_52

(Door: “Hajara”)

De Tweede Kamer nam een motie aan om de islam te beschermen tegen ‘discriminatie.’ Wat dit alles in de praktijk gaat betekenen is nog  niet duidelijk, want er wordt in de motie niet gevraagd om concrete stappen naar nieuwe rechtsvorming. Maar het is wel een duidelijk signaal van de meerderheid van de Kamer. Dat signaal is: de islam is in ons land bedreigd. En de bedreiging die van de islam uitgaat ten aanzien van de Nederlandse samenleving wordt dus niet als een probleem gezien. Wat ook niet als een probleem wordt gezien, is de bedreiging die er van dezelfde islam uitgaat naar ex-moslims en ex-moslima’s, die in stilte en angst moeten leven, ook in dit land.

Met een van die ex-moslima’s die buiten de islam in Nederland proberen te leven, heb ik contact. Onder een fictieve naam schreef ze onderstaand stuk. Alleen in anonimiteit durft ze zich te uiten.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De islam in Nederland beschermen? Een ex-moslima reageert.

 1. Marc zegt:

  Binnenkort in Nederland: totale burgeroorlog! Politici die denken dat ze een of ander wasje draaien zullen ter verantwoording worden geroepen. Deze zieke, schofterige landverraders zullen betalen.

  En hoe!

  Like

 2. Joshua zegt:

  Politici, straks mogen jullie jezelf beschermen tegen deze waanzinnige plannen,jullie tijd komt nog.
  Reken maar niet dat je vele geld of status je zal beschermen.
  ONCAPABELE MIEZERTS.!!!!

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Come on, o you lefties, where ever you roam.
  It’s revolting time, capitalism is thrown.
  And take a hold of a gun, or a knife, or a stone.
  Come out and join in the slaying.
  If you’re a good dhimmy helper, they might keep you alive.
  For the times they are a chancing.

  Come writers and leaders, the cultural elite.
  You’re all with us to perform the good deed.
  It’s the voice of diversity and social advance.
  Multiculturalism is so amazing.
  Taking harems of wives cutting heads, chopping hands.
  For the times they are a chancing.

  So keep on applauding, with a grin on your face.
  As the dear holy mobs take over the place.
  To admit, you’re a jerk might be kind of disgrace.
  So, my friends, better start praying.
  For they’re soon gonna show you jihads next phase.
  Praise Allah; times are a changing!

  (Met dank aan Latma.)

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  De lang verwachte oorlogsverklaring van een deel van het parlement aan de niet moslims. Dit nep-parlement moet naar aanleiding van deze motie worden ontbonden, de voorstemmers geïnterneerd.

  Zo mogelijk nog erger dan de motie Halsema.

  Like

 5. Scheerzeep NU zegt:

  Volgens mij hebben die linksen geen boodschap aan ex-moslims. Dat is niet hun electoraat.

  Like

 6. Hajara, ik spreek nu tot jou als realist zijnde, níet als die politiek-correcten, die jij hier zo meer dan terecht jouw huidige ellende door hún foute houding verwijt:
  Hajara, jij bent zo dapper om het goede te doen: Om er tegenover jezelf voor uit te komen, dat dit niet is, wat je wilt, dat je onze normen onderschrijft en voor jezelf kiest. Daarom verdien jij het dat eenieder die zich realist noemt jou steunt en dat jouw strijd ónze strijd is. Daar kun je, wat ons betreft, te allen tijde op rekenen!
  Maar wat, Hajara, moeten wij aanvangen met zovelen van jouw zusters, die weigeren, jouw voorbeeld te volgen, die jouw moed niet hebben en die daarom van de nood een deugd maken en zich koesteren in de “Krabbenmand-mentaliteit, niet alleen met betrekking tot zichzelf en vrouwen als jij, maar ook met betrekking tot de westerse vrouwen, die door de parlementariërs, die jij hier zo terecht aan de kaak stelt, onvoldoende worden ondersteund?
  Ook dàt is helaas een probleem…..Hajara!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Pieter zegt:

  Krankzinnig land.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Eerst de motie Halsema, en daaropvolgend anno nu krijgen we te horen dat de moslims beschermd gaan worden door de Staat. Maar wie gaat ONS beschermen tegen die moslims met hun geheime agenda ? De Staat stuurt bewust aan op een confrontatie tussen ons Nederlanders versus de allochtonen cq moslims. Om daarna partij te kiezen voor de moslims om ons te dwarsbomen. Ging het zo in de Tweede wereldoorlog er ook niet aan toe ? De politie koos, net als nu de kant van de bezetter ! Ik hoor die verhalen over de gruwelijke belevenissen uit de tweede wereldoorlog van mijn vader en twee van zijn broers nog in mijn oor klinken. En ALWEER zullen we de boot in gaan. Ik hoop toch (ik word deze maand 68) dat het mijn tijd zal duren. Ik ben het allang beu deze hele poppenkast met zijn E.U. , Islam en die smerige politieke partijen. Laat die verkiezingen maar gauw komen, want het kabinet Rutte verdween en verdwijnt toch niet, gaan we weer PVV stemmen !

  Like

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Wanneer komen jullie in actie om mijn sekse te bevrijden van de moslimballendragers? Wanneer gaat u mijn vader, broers, en man straffen voor al mijn ellende en….”.

  Ja ho effe! Ga maar lekker zelf je man straffen door bijvoorbeeld in zijn slaap zijn pik er af te snijden/hakken of snijd z’n strot door.
  Moeten wij jullie problemen op gaan lossen die zijn ontstaan door jullie zelf? Jullie hadden toch al zelf allang actie kunnen ondernemen? Maar neen, 500 jaar slaafs zijn en dan ons de problemen laten oplossen; rot toch op trut!!!
  Wij hebben je toch niet in die situatie gebracht?

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Jaja, en al weer gaat “onze”(????) volksvertegenwoordiging kiezen en actie voeren TEGEN de Nederlandse autochtone blanke en voornamelijk christelijke bevolking. Het is werkelijk niet te geloven wat voor mensen er daar in die 2e SLAAPkamer ziten. Hoe kun je na wat er de laatste 10 jaar is gebeurd en hoeveel mensen er zijn vermoord DOOR DE ISLAM zo een motie aannemen. Ja in 1977 is het verraad van de westerse bevolkingen/landen in Straatsburg al begonnen. En dan komt ene Halsema met haar door Cohen, Pechtold en Roemer mede ondertekende motie. Die ook al door die 2e slaapkamer werd aangenomen en alleen de SGP en de PVV stemden tégen die motie. Dat was het 2e landverraad door gekozenen die vonden dat ze het volk vertegenwoordigden en er zijn/waren voor ONZE belangen. Echter niets is en was minder waar: het zijn hypocrieten, landverraders, NSB’ers die het land hebben verkwanseld en nog steeds doen. Waarom mag joost weten, maar ik zou wel eens al die bankrekeningen willen zien. Dan nu in 2016 deze motie……waar komt die nou toch vandaan, wie hebben heb opgesteld, ingediend, ondertekend en wie hebben er allemaal vóór gestemd????? (Op dit moment heb ik die stemming niet bij de hand). Maar naar ik aanneem hebben alleen SGP en PVV tégen gestemd. Maar WAAROM is die motie er, wat hebben die moslims eigenlijk van ons te vrezen???? WIE o WIE moet er eigenlijk echt bang zijn???? Juist ja WIJ, WIJ worden vermoord, wij moeten onze normen en waarden aanpassen, WIJ moeten alles maar accepteren van …… die moslims. Wie worden er door wie verkracht, aangerand, bedreigd???? Juist, ja: onze vrouwen, de homo’s, de ongelovigen etc. En waarom worden onze vrouwen dan zo lastig gevallen?????? O.a. omdat in de ogen van die moslims onze vrouwen niet correct gekleed zijn, er hoerig bijlopen, te korte rokjes of jurken hebben en hoge hakken dragen……. MAAR WIE bepaalt dat hoe ONZE vrouwen zich hier dienen te kleden? Wel dat doen ze in dit land en ook in Europa ZELF en niet de 1e de beste die hier naar toe komt en zich niet wenst aan te passen en onze wetten, normen en waarden niet will respecteren noch volgen. Maar we hebben ze helaas 1 vingerkootje gegeven en inmiddels hebben ze al een hele arm te pakken. En na deze motie zal er door het OM een razzia worden gehouden om iedereen die ook maar ietsiepietsie slechts, negatief zegt, plaats of wellicht zelfs denkt zal worden aangepakt/aangeklaagd. Want elk woord van kritiek op de islam en waarbij een moslim zich bedreigd voelt is al strafbaar. Vanaf nu hebben wij GEEN democratie meer, geen ONafhankeklijke rechtsspraak en hebben we een echte Gedankenpolizei………

  En het zal mij niet verbazen dat men deze motie ook heeft “bedacht” om de PVV en Geert Wilders dwars te zitten. En dan ben je dus als christen yezidi bijv. gevlucht uit een land waar je als christen wordt vermoord of tot slavin op de markt verkocht, begint diezelfde vervolging en bedreiging hier nu weer helemaal opnieuw. Heb je eindelijk het geluk gehad om niet overboord te zijn gegooid door moslims aan boord van je rubberboot/schip sta je hier weer voor de volgende bedreiging.

  Het wachten is nu op de eerste moorden door moslims die zich bedreigd voelen en door de wet gesterkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s