Daarom is er geen alternatief voor “Brexit”

Screenshot_81

(Door: Nigel Farage – Vertaling: E.J. Bron)

Door de uittreding van Groot-Brittannië uit de Europese Unie richten we ons tot de wereld daarbuiten. Dat is beter dan verder in het vet van de protectionistische en disfunctionele EU te smoren. Het gaat er niet om nostalgisch terug te kijken naar een stoffige droom van een Empire. Het gaat om groei, concurrentievermogen en voorspoed nu, in de 21e eeuw.

Junge Freiheit

Het thema is niet immigratie en vreemdelingenhaat. Het is bijvoorbeeld uitgesloten dat wij buitenlandse artsen of verpleegsters in ons gezondheidswezen uitwijzen. Maar we kunnen eindelijk terroristen en criminelen naar huis sturen. De immigranten hebben veel aan ons land bijgedragen, maar hun aantal is inmiddels zo groot, dat het onze samenhang en onze welvaartsstaat bedreigt. Daarom willen we gestuurde immigratie met een puntensysteem zoals in Australië.

De meest erbarmelijke grote gebeurtenis van het jongere verleden in Europa

Laten we alleen maar denken aan wat er in Keulen is gebeurd: honderden jonge mannen, die vrouwen seksueel lastig gevallen hebben. Voor mij was dat in menig opzicht een van de meest erbarmelijke grote gebeurtenissen die we in het jongste verleden in Europa hebben gezien. En daarbij kwam nog de poging van de politie en de pers om alles in de doofpot te stoppen – gepaard gaande met het voorstel van enkele Duitse politici dat jonge Duitse vrouwen hun kleding en hun manier van gedragen in het openbaar zouden moeten veranderen, wat het toppunt van belediging was.

Groot-Brittannië is de op vier na grootste economische macht in de wereld. Onze munteenheid is beter dan de euro, die gewijd is aan de ondergang. De euro is een bankroet-machine, die bijna heel Zuid-Europa economische teloorgang en werkloosheid heeft gebracht. De enige mogelijkheid om onze financiële industrie te beschermen, is de terugtrekking uit de belasting-hongerige EU en een einde van het afstaan van nationale soevereiniteit aan Brussel.

We kunnen de onafhankelijkheid van onze natie terugkrijgen

Als we de EU verlaten, dan zullen we haar grootste exportklant zijn. De handel tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk is te belangrijk om onderbroken te worden. Omdat wij meer van haar kopen dan zij van ons is de handel voor de EU nog belangrijker dan voor ons. Wij zullen BMW´s en Audi´s blijven kopen, en zij onze Toyota´s en Jaguars. Mocht de Europese Commissie echter proberen een einde te maken aan de handel, dan zullen de continentaal Europese economische vertegenwoordigers hun deur intrappen.

Het referendum is een kans zoals je deze maar één keer in je leven krijgt: we kunnen de onafhankelijkheid van onze natie terugkrijgen. En de 9 miljard Britse Pond, die wij jaarlijks aan de EU overmaken, worden in scholen, ziekenhuizen en straten tot het welzijn van het Britse volk geïnvesteerd. Wij aan de kant van de “Brexit”-voorstanders willen garanderen dat Engeland een democratische toekomst blijft houden – net zoals een trots verleden.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Nigel Farage

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, Nigel Farage. Bookmark de permalink .

16 reacties op Daarom is er geen alternatief voor “Brexit”

 1. Bob Fleumer zegt:

  Hartgrondig mee eens nu Nederland nog!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Taljaard zegt:

  Een standbeeld verdient die vent!
  En hopelijk krijgt hij dat ook.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Geweldig. Zonder holle frasen, Kom er maar in Nederlandse landverraders van PvdA, D66, Groenlinks en hoe ze verder mogen heten. Politiek met inhoud heeft geen vergezichten nodig.

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  Aub ook een Nexit, en snel. Opzouten met die Europese dictators en medeplichtigen. Nederlandse wetten, waarde en normen weer hanteren, eigen munt en eigen zeggenschap over de economie, grenzen dicht en gelukzoekers terug sturen. Ook een normale gezondheidszorg voor de ouderen te betalen van het geld die je niet meer uitgeeft aan asielzoekers. Huizen reserveren voor onze jeugd en gewoon weer de vakscholen terug halen. Nog veel strenger de plukse-wet handhaven en alle niet te verklaren, te dure auto’s enz confisqueren. Bij blijken van crimineel gedrag, NL paspoorten afpakken en enkeltje land van herkomst. Laat Nederland weer aan de Nederlanders en alles gaat weer goed komen.

  Like

  • Joshua zegt:

   De roverheid is onze grootste tegenstander, idem met de gezondheidszorg, de top krijgt boven de bakellende norm en het verplegend personeel , 17.000 moeten het veld ruimen, om die loodzware hoog opgeleide idioten te bekostigen. Dit hebben wij te danken aan een overheid die een opleiding als veilngmeester , ouwehoer en niksnut hebben gehad.Wat walg ik van die dik betaalde slijmjurken.

   Like

 5. joga zegt:

  En zo is het maar net. Simpel in een paar regels en geen speld tussen te krijgen. Weg met die destructieve EU en haar graaiers en wel zo snel mogelijk. Telegraaf onderzoek van een paar dagen geleden: 90 % wil een NEXIT. Laat ook al niets aan duidelijk over. Nederland wil haar eigen natie-staat terug om weer te kunnen bouwen aan een toekomst zonder twee miljoen werkelozen, want die hebben we echt, wanneer je alle niet of nauwelijks werkenden meetelt. En dan laat ik alle gepensioneerden buiten beschouwing. Zelfs daarvan hebben er nog velen zwarte en soms witte bijbaantjes om hun AOW of gekorte pensioen aan te vullen.

  Like

 6. Ja, ook hier zo snel mogelijk: NEXIT! Liever vandaag dan morgen! En at ik dan ook hoop is, dat we eens wat aan de dubbele paspoorten-toestand kunnen doen: Onverdeeld Nederlander worden of opzouten en in géén geval in een bestuurlijke functie! GVD, wat zóu ik graag zien, dat er hier eens grondig de bezem doorgehaald werd!

  Like

 7. Jean zegt:

  Dat die EU misdaadorganisatie uitgeroeid moet worden is een vaststaand feit we moeten er wel op letten dat geen enkele misdadiger van die troep kan ontsnappen, alles maar dan ook alles moet in beslag genomen worden qua bezittingen en kapitalen van die misdadigers en dan voor minimaal 20 jaar opsluiting op water en brood en éénmaal per week een bad met een hogedruk reiniger.
  Heel Europa is beschadigd en leeggeroofd door die misdaadinstelling en vreemd gespuis ligt decadent te parasiteren voorzien van alle luxe.
  Die nutteloze van Laken krijgt 39.000 euro opslag en dat bovenop de reeds 12.000.000 euro die hem jaarlijks toegeschoven worden om wat met de handjes te wuiven!!!!!!
  Die zou max 750 euro per maand mogen krijgen want hij heeft nog geen eurocent bijdrage geleverd, eigenlijk feitelijk zou hij én zijn familie helemaal niets mogen krijgen en zou het reeds ± 180 jaar bij mekaar “gekregen” kapitaal terug moeten geven aan de rechtmatige eigenaars, de belastingbetalers.
  WALGELIJK, DEGOUTANT, MISDADIG dergelijke waardeloze folklore draaiende te houden.
  Haal het geld waar het moet gehaald worden nl. bij de politiekers en die nutteloze instellingen en stop met vreemdelingen te importeren, zet de reeds aanwezige vreemdelingen samen in gesloten centra en voer dagelijks af richting homelanden dat zal op gejuich en vreugdedansen onthaald worden.

  Like

 8. Jean zegt:

  Ik steek elke dag een kaarsje aan met de hoop dat G.B. de knop omdraait en die EU misdaadorganisatie verlaat, wij zullen snel volgen want die EU is de dood voor ons Europeanen, een bende misdadigers voor niets goed noch bekwaam rotzooit er maar oplos en de burgers blijven maar kijken naar voetbal of dergelijke waardeloze bullshit ondertussen sluipen maar meer en meer vreemdelingen binnen die van alles voorzien worden en wij maar betalen én creperen.
  Wij eisen onze onafhankelijkheid op en gesloten grenzen, verwijdering van die massa vreemdelingen, verbod op islam op ons grondgebied én die EU misdadigers achter de tralies.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  [quote] De immigranten hebben veel aan ons land bijgedragen [/quote]

  ?

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Nigel Farage for prime-minister. You have my vote, bravo!

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Het is al tijden bekend dat het EU-schuim in Brussel gewoon een stel hardlopers zijn die hierna in doorlopers veranderen en zij zelfs de Brexit niet kunnen tegenhouden! Maar een lezer schreef in de Telegraaf dat drie verschillende generaties vanaf WO II Nederland en Europa van een voordeel in een nadeel op- en afbouwde daar de oorlogsgeneratie vrijheid gaf, de generatie daarna het gezag afschafte omdat dit volgens hen niet meer nodig was en de volgende generatie Nederland en Europa aan de EU weggaven!
  Het gezegde dat hier niet erg bekend luidde volgens deze lezer als volgt: “De eerste generatie verwerft, de tweede generatie erft en de derde generatie bederft!” En dat klopt als een bus omdat men vaak totaal niet met erfenissen of landen kan omgaan als ware het speelgoed.
  De twee, eveneens wat minder bekende, Amerikaanse komieken Bud Abbott (1895-1974) en Lou Costello (1906-1959) waren aanvankelijk arm voor ze komieken werden, zij verdienden miljoenen met hun slapstickfilms maar ze werden op het einde straatarm daar Abbott en Costello verslaafd waren aan gokken, zij met de verkeerde managers en filmproducenten in zee gingen en totaal niet met geld konden omgaan! Daarbij was Abbott zwaar aan whisky verslaafd en Costello een kleptomaan en al deze eigenschappen zijn in extremere maten door de EU overgenomen waardoor het zichzelf totaal ruïneert en dus in geen eeuwigheid zal bestaan! Dus op naar een Brexit daar in Engeland en dat de EU tot stof wederkeert en wordt verstrooid in een wervelstorm!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s