ISIS-cellen bereiden in Duitsland grootscheeps opgezette terreurgolven voor

Screenshot_92

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse politie kon op het nippertje een grootscheeps opgezette terreuraanval door radicale islamieten in de stad Düsseldorf verhinderen. Minstens drie van de tien ISIS-terroristen, die zichzelf o.a. in een voetgangerszone wilden opblazen, kwamen als “vluchtelingen” het land binnen. Afgeluisterde telefoongesprekken bekrachtigen nu de verdenking van meerdere ISIS-terreurcellen in Duitsland.

ongecensureerd.at

“Huizen van de ongelovigen afbranden”

Zoals de “Kölner Stadtanzeiger” bericht, bevindt een van de terreurcellen zich in het Duitse Salafisten-bolwerk Nordrhein-Westfalen. De politie luisterde de gesprekken tussen de al in de gevangenis zittende Salafist Kais O. met zijn geloofsbroeders af. O. zou talrijke jongeren voor de jihad in het Midden-Oosten hebben aangeworven. De extreme bereidheid om geweld te gebruiken werd bijvoorbeeld duidelijk door uitspraken volgens welke hij met een “zweep door Keulen zou lopen” en “de ongelovigen in brandende huizen zal jagen, hen aan lantaarnpalen zal ophangen of hen bij een massale executie de keel zou doorsnijden.” Kais zei ook:

Wij zijn hier om de zaak over te nemen, Duitsland is van Allah!

Verder zouden de Salafisten alleen nog wachten op het bevel van de “Islamitische Staat” (ISIS) om de wapens op te pakken en de “ongelovigen” of te dwingen tot bekering of ze te doden.

Alleen al in de deelstaat Nordrhein-Westfalen 2.700 Salafisten

Volgens de nieuwste cijfers van de autoriteiten zouden er alleen al in Nordrhein-Westfalen 2.700 Salafisten zijn. Van hen zouden echter “slechts” 600 als gewelddadig zijn gekwalificeerd. Het Openbaar Ministerie voert op dit moment 130 vooronderzoeken tegen radicaalislamitische terroristische verenigingen uit. Steeds opnieuw nemen ook naar Syrië vertrokken Salafisten in video´s het woord en roepen op tot het plegen van terreurdaden in Duitsland. Verleden jaar vermoordde een uit Königswinter naar Syrië vertrokken jonge man voor draaiende camera´s Syrische soldaten en riep alle moslims in Europa ertoe op om de “ongelovigen” op straat en in hun huizen te doden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op ISIS-cellen bereiden in Duitsland grootscheeps opgezette terreurgolven voor

 1. elisah zegt:

  En de Merkelbitch wil nog meer van die godsdienstwaanzinnige gedrochten binnenhalen?
  Je zou bijna gaan denken dat de Duitsers het verdienen om een paar aanslagen te krijgen, ze smeken er eigenlijk om.

  Geliked door 1 persoon

  • SeeMore zegt:

   Eigenlijk wel, maar het zijn meestal de verkeerden die het slachtoffer worden 😦
   De verantwoordelijke politici zitten goed bewaakt in hun gepantserde ivoren torentjes…

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Die smerige mohammedanen storten overal ellende over ons uit en de ‘elite’ keek en zag dat het goed was…

  Like

 3. Zo zie je maar hoe makkelijk het was. Wel bedankt karikatuur Merkel, als er doden vallen heb jij dat op je geweten, slaap maar lekker verder.

  Like

 4. Thom zegt:

  Laat ze maar beginnen met het ophangen van de Duitsers aan lantaarnpalen elke dag en liefst nog bestuurders ook die dicht bij Merkel staan. Eerder worden de Duitsers toch niet wakker. Als ze eenmaal wakker zijn gaat hopelijk het oude bloed dat ze geërfd hebben weer stromen en kan de grote schoonmaak beginnen. komen doet die toch. Zonder aanslagen geeft Europa zich zoals het nu gaat gewoon over en met aanslagen komt er misschien een tegenreactie. Overigens valt dat nog te bezien. Te lang te slap, te ziek en te misselijk door dat linkse gezeik.
  Geen lef, geen weerstand en geen benul.

  Like

 5. Stank voor dank!!! Ik hoop dat die islamieten een grote aanslag in Duitsland plegen. Hun dank is groot aan Merkel en soortgenoten. Ik zal er geen traan om laten als mensen, hulpverleners, met honderden of duizenden zullen sterven door bomaanslagen. Islam is toch liefde en vrede???

  Like

 6. Japio zegt:

  De islam als gevaarlijke ideologie erkennen en alle uitingen en kenmerken uitroeien. Merkel en haar vazallen bestempelen als staatsgevaarlijke idioten en opbergen voor het leven. Dan pas keert de rust weer terug en kunnen we zelf beschikken over onze toekomst.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Moet ik dat stelletje “ongeregeld” op bovenstaande foto nu echt serieus aannemen als zijnde DUITSERS ?
  Mensen die er zo bijlopen zijn al bij voorbaat verdacht, maar dat is natuurlijk bevooroordeelt en racistisch.
  Waar ik me ook aan erger ! Als ik b.v. op de NL Radio/Tv berichten hoor over Nederlandse Syrië-gangers of NL-se Jihadisten die zich ter ere van allalla hebben opgeblazen.
  Ik heb in ,t verleden NOOIT gehoord van Nederlanders of Belgen of welk Europese nationaliteit dan ook, die zich voor achterlijke waanideeën opbliezen om daarmee zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers te maken .
  Wel zijn er [ helaas ] zelfmoordenaars, maar dat zijn mensen die in een situatie van vertwijfeling, de hand aan zich zelf slaan.
  Ook mensen die al generaties in b.v. NL wonen en dan nog steeds hun kinderen ON-EUROPESE namen geven: Muhammad, Rachid, Abu e.d. , namen uit een verre woestijn.
  Geen teken dat zij zich vereenzelvigen met hun nieuwe vaderland.
  ( een ander teken/bewijs hiervan; de reacties van Turkse-Nederlanders OF IS HET Nederlandse-Turken ? op de uitspraak van Ebru Umar een poosje terug. Om je zo boos te maken over iets in een land waar je grootvader vandaan kwam )

  Like

  • elisah zegt:

   Ik weet niet precies hoe dat zit, maar als moslim heb je de verplichting om zo’n naam te kiezen, ik geloof dat er zelfs lijstjes van goedgekeurde namen zijn om uit te kiezen.
   Ik meen dat ze dus geen echte vrije keuze hebben in het kiezen van de naam van een kind.

   Like

  • carthago zegt:

   Het nieuwsuur plopsajournaal heeft het ook altijd over “strijders”,nooit over moordende monsters.

   Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Moeten we nu denken dat dit ophoudt bij de grens met Nederland?
  Wees er van overtuigd dat dit soort gajes ook tussen de “vluchtelingen'” zit die in Nederland asiel vragen. We hebben hier te doen met ‘supermoslims (à la ISIS) die op een voor ons onbekend tijdstip de gematigde (?) moslims zullen dwingen ook in actie te komen. Ze (de zogenaamd gematigden) zullen er op gewezen worden dat de opdracht in de koran on jihad te plegen niet genegeerd kan en mag worden. Dus: slijp de messen, ontgrendel de pistolen en doodt elke ongelovige die u tegenkomt.
  Blijven wij stilzwijgend en wegkijkend afwachten?
  Alternatief is om alle moslims het land uit te zetten.
  nalsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • Fleckie zegt:

   Men mag ook wel opletten: als men ‘dezelfde ‘ potige’ jonge mannen, ( als verkenners?) abnormaal geinteresseerd? alles in de omgeving opnemend, op fietsen waarneemt, in diverse dorpen, etc.

   Like

 9. Hans zegt:

  Geef me maar een vlammenwerper.
  Zal er geen traan om laten en geen seconde slaap om missen, dat vieze zooitje.
  Echt, het is nog minder als kakkerlakken.
  Sorry, kakkerlakken.

  Like

 10. terex zegt:

  Laat het maar een keer goed los gaan voor een paar dagen. Is niet leuk voor de slachtoffers en alles er omheen, maar misschien dat ze dan eindelijk in gaan zien wat ze binnen hebben gehaald en wat ze voor waanzin ze daarmee aangehaald hebben. Misschien dat de mensen dan massaal in opstand komen en er nog wat tegen gehouden kan worden want er komen alleen maar meer van die geloofsgestoorden binnen.

  Like

 11. Pingback: ISIS-cellen bereiden in Duitsland grootscheeps opgezette terreurgolven voor! | eunmask

 12. Jan zegt:

  Merkel: “Da gibt es nur eine Lösung: mehr Islam

  Like

 13. Jan zegt:

  Het uitschot op de foto kan direct betiteld worden als terroristen en verraders en met vooroordeel heeft dit niets te maken, alleen met gezond verstand.

  Links volk krijgt vochtige ogen ik kokend bloed.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Zo te lezen zijn we in oorlog met de islam !

  Like

 15. carthago zegt:

  De Duitse kalifaatratten moet men niet volgen maar gaan lokken, zoals alle ongedierte,om ze daarna te elimineren en te ruimen . Bijvoorbeeld met een ouderwetse dorpsomroeper die de hele dag :mohammed was een kalifaatrat, moordenaar en pedofiel! rondbazuint, dan lopen de helse islamsalafisten vanzelf de straat op en kan effectief de plaag geruimd worden.

  Like

 16. Sabeltant zegt:

  Maar als Europeanen een steen door de ruit van een moskee gooien is de wereld te klein…

  Like

 17. BigLJohn zegt:

  Als de ambitie tot het plegen van aanslagen van dit soort figuren dan zo groot is, waarom gebeurt het dan alleen maar zeer sporadisch. Er lopen ettelijke duizenden van dit soort griezels in Europa rond, en als je de MSM media moet geloven, wil ik niet, slagen de politie en de veiligheidsdiensten er telkens in om dit soort cellen op te rollen. Je zou eerder denken dat ze de grip er op verloren hebben. Jaren geleden melde het TV nieuws al dat de geheime diensten al geen vat meer hadden op dit soort van zaken. Niet dat ik er op sta te kijken, maar in aansluiting op de vorige tekst zou ik zeggen; Waar blijven toch die aanslagen….Zit ISIS te wachten op een soort van D-Day met HET bevel geven aan hun companen tot de hel echt losbreekt ?

  Like

  • elisah zegt:

   Ja, John, dat lijkt me wel, ze wachten zodat er zo veel mogelijk het land nog onbelemmerd binnen kunnen. Na een aanslag zal de controle strenger zijn.

   Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Ze zijn toch allemaal zielig en zoeken geluk toch?
  Hiermee is bewezen dat de terroristen zich tussen de gelukzoekers begaven. Er waren een paar duizend al zoek aan het begin van deze ellende.

  Like

 19. Julia zegt:

  Ik wil mijn mooie Nederland terug…..

  Like

 20. Jan zegt:

  Kruisiging van de dag: http://tinyurl.com/gub583q

  (Binnenkort in dit theater)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s