Moslims, bevrijd uzelf en verlaat de islam!

Screenshot_71

(Door: Geert Wilders)

Een recente undercover-reportage van de Deense televisie zorgde bij velen voor een schok. Het legde pijnlijk bloot hoe imams, die een gematigde taal spreken wanneer ze met westerlingen praten, een heel andere stem laten horen aan moslims in de moskee. Hier toont de islam zijn ware gezicht: Wreed, barbaars, mensonterend.

Je zal maar een vrouw zijn. Op de Deense televisie was te zien hoe een vrouw die ging klagen bij de imam dat ze door haar man werd mishandeld, daar te horen kreeg dat ze niet naar de politie mocht gaan. Vrouwen mogen volgens de islam niet klagen als ze door hun man worden geslagen, vreemdgaande vrouwen moeten gestenigd worden, homo’s moeten van gebouwen worden gegooid, afvalligen en ongelovigen verdienen de dood, en de democratie moet ondergeschikt zijn aan de sharia. Dat wordt allemaal verkondigd. Niet alleen in Denemarken. Ook hier bij ons, in Nederland anno 2016, zoals blijkt uit een onderzoek van Tilburg University waarvan NRC op 2 juni aankondigde dat het binnenkort openbaar wordt.

De islam is een totalitaire ideologie. Ook moslims zijn hiervan het slachtoffer. Je zal maar een homoseksuele jongen zijn in een islamitisch gezin. Je zal als moslimmeisje maar met een niet-moslim willen trouwen. Je zal je als moslim maar willen bekeren tot het christendom of een andere religie of atheïst worden.

Ik heb, toen dat voor mij nog mogelijk was, veel gereisd in de islamitische wereld. Ik heb er vele vriendelijke, gastvrije en behulpzame moslims ontmoet. Maar ik herinner me ook de beklemmende islamitische cultuur van angst, onderdrukking en apathie. Ik word er nog vaak aan herinnerd, wanneer ik e-mails ontvang van moslims, uit Nederland, maar ook uit islamitische landen, die aan de onvrijheid willen ontsnappen. Of die me schrijven dat ze maar niet kunnen begrijpen waarom wij de islamitische cultuur hier importeren en laten gedijen.

We moeten, in het belang van onze westerse beschaving maar ook dat van de moslims zelf, bevorderen dat zoveel mogelijk moslims de islam de rug toekeren en christen of atheïst of iets anders worden. Hoe meer moslims zich van de islam en het juk van Mohammed bevrijden, hoe beter.

“Afvalligen”, of beter gezegd mensen die kiezen voor de vrijheid, verdienen aanmoediging. Want hoe meer islam-verlaters er zijn, des te minder vrouwenhaat en homohaat, des te minder antisemitisme, des te minder onderdrukking, des te minder terreur en geweld, en des te meer vrijheid. Daar wordt iedereen beter van. De ex-moslims en ook wijzelf.

Onze boodschap moet dus glashelder zijn: Moslims, verlaat de islam, kies voor de vrijheid, geef de imams het nakijken. Bevrijd uzelf.

Door:
Geert Wilders

Dit artikel verscheen in het Algemeen Dagblad op zaterdag 4 juni. Klik hier om het artikel te lezen op de website van het AD.

PVV nieuw

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, Moslims, PVV, Rotzakken, Vrijheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Moslims, bevrijd uzelf en verlaat de islam!

 1. Mooi geschreven, vooral dat van die imams die twee gezichten hebben, Geert!!!

  Like

  • Anna zegt:

   Twee gezichten; dat heeft een ieder die de islam aanhangt….. Want een vrouw gaat niet naar de politie om haar man die haar mishandeld aan te geven…..
   Ze wordt door de iman verplicht om haar mond te houden……
   Dus liegt ze tegen haar vriendinnen en tegen de dokter ook al ziet ze nog zo bont en blauw…..en tegen de overheid waarom????
   Dat moge duidelijk ZJN…. Je word nog meer mishandeld als je er mee naar buiten komt…….
   Ik heb vroeger leerlingen niet meer terug zien komen. Na de zomervakantie uit Marokko
   Ze waren vande aardbodem verdwenen….

   Liegen hoort bij de islam en dient om de islam te verspreiden…..
   Als het in je kraam te pas komt moet je zelfs liegen om de islam en later er beter van te laten worden…..
   Dit liegen behoort tot de djihad…… Arafat hield op 10 mei 1990 een djihad toespraak in Caïro…. Hij werd erop betrapt dat hij een overeenkomst met Israël had gesloten en hij had als verweer……” This agreement , I ma nog considereng it more than the agreement wich had been signet betweter pur prophet Mohammed and Korasih, and you remeber THE caliph Omar had refuseer thuis betweter oud prpdhet had refuseer thuis agreement and ( considereng) it a despicable truce””””
   Dus Mohammed loog ook tegen de koraisch en dan mag jij het ook
   Zo INTENS VERDERFELIJK IS DEZE IDEOLOGIE…..
   AFSPAKEN AKEN /ONMOGELIJK.!!!!!
   Wat is overleg met een moslim dan waard???
   Het is onmogelijk…….

   Moslims leren in hun moskee, dat wanneer de wetten van het land in aanvaring komen met datgene wat de islam leert , zij de wetten van het land moeten breken om alleen de sharia na te volgen. Dus actief de wetten van het land breken….. Nou daar zitten we midden in…….Meer info hierover in de boeken van moslim leraren dr Kalim Siddiqui van het moslim instituut in Londen…

   De Bosnische ex president Izetbegovitz zei ooit ” Door Mohammed en de Koran vormen geloof, staat en samenleving een geheel en is het de plicht van iedere gelovige moslim om dit te realiseren….. ”

   Dit leid tot de volgende conclusies;
   1.dat het ONMOGELIJK IS VOOR DE ISLAM een Band aan te gaan met andere religie’s / geestesrichtingen. Het is tevens een VEROVERINGS ideologie…
   2. Er is GEEN VREDE NOCH COEEXISTENTIE MOGELIJK TUSSEN DE ISLAM EN NIET ISLAMITISCHE INSTITUTIES , OP SOCIAAL OF POLITIEK TERREIN.
   3. DE ISLAM ONTZEGT EEN ANDERE GODSDIENST OF IDEOLOGIE HET RECHT EN DE MOGELIJKHEID OM ZICH OP ZJN GRONGEBIED TE VESTIGEN. ( mede oorzaak van conflict met Israël en het opeisen van El Andalus ….. En Erdogan met zijn inspiraties van het grote ottomaanse rijk……..) we zullen er in de toekomst nog veel van horen…. Erdogan is niet te stoppen….
   4. Ook een moslim onder een lekenregering is onbestaanbaar, de staat moet een uitdrukking zijn van de islamitische morele orde en dit ondersteunen…. ( dan pas spreekt de islam van Dar al Islam) huis van vrede…. Dat wensen zij de moslims ons toe……. MAAR WEL ONDER HUN VOORWAARDEN…..

   OM DEZE DOELEN TE BEREIKEN MAG EN MOET EEN ISLAMIET LIEGEN….

   Like

   • Anna zegt:

    Sorry voor het Engels ik had het niet nagelezen en mijn I pad heeft het met spelling helemaal verkeerd weergegeven

    Like

 2. gielah zegt:

  Hier ben ik het helemaal mee eens.
  Moslim zijn betekent … geestelijk en praktisch….een gevangene zijn.
  Dat vele moslims dat zullen tegenspreken, is niet vreemd… zij weten immers niet anders?
  Wat weet een blinde van het licht en van al wat zichtbaar is?
  Wat weet iemand, die nog nooit een diepe relatie heeft gehad, van de liefde?
  Weinig of niets toch?
  Een paar jaar geleden las ik, dat steeds meer mensen in het Midden-Oosten, waar openlijk christen zijn onmogelijk is, in dromen en visioenen Jézus ontmoet hebben.
  Voor mensen, die zelf niets met het christelijk geloof hébben, zal dit als onzin overkomen… maar dat moet dan maar.
  Ik ben wél een christen.. en ik neem de volle vrijheid om daar ook voor uit te komen…. en op mij maakt zoiets dus wel degelijk een diepe indruk.
  Wat hadden de weinige moslims, die hun ervaring op de een of andere manier door hebben durven geven, daarover te zeggen?
  In de eerste plaats werden ze vervuld van een diepe vrede…. kwam er een rust in hen.
  Daarnaast: rúimte… vrijheid!
  Alsof er een zware last van hun hart getild was.
  En verder meldden ze allemaal, dat Jezus hen verzekerde dat Hij spoedig terug kwam en dat er aan de oude wereldorde, zoals we die nu al sinds mensenheugenis kennen, spoedig een einde zou gaan komen… maar dat deze laatste loodjes, deze laatste jaren, best zwaar zouden gaan worden.
  Wij kunnen ons bij dat ‘zwaar worden’ intussen wel het een en ander voorstellen… en de kans is groot, dat we nog maar aan het begin staan van de échte zware omstandigheden.
  In hun eigen land leven deze nieuwe christenen volkomen anoniem, ze kunnen en durven hun nieuwe vrijheid met niemand of bijna niemand te delen… té gevaarlijk.
  Toch is er daar in die moslimlanden dus een kérk aan het groeien.. in stilte… maar de kans is groot dat deze nieuwe gelovigen een stuk sterker en blijer zijn dan veel afgezakte figuren, die zich HIER christen noemen… die helemaal politiek correct zijn en die HEULEN met de islam… wat een schánde is.

  Ik ben erg bezorgd voor de weinige christelijke vluchtelingen uit het Midden-Oosten, die erin geslaagd zijn niét uit boten gegooid te zijn geworden door de moslim-migranten en als gevolg daarvan verdronken te zijn … en die hier nu in het Westen arriveren.
  Deze mensen verheugden zich er wellicht op éindelijk in een land terecht te komen, waar ze openlijk voor hun geloof konden uitkomen… zónder angst voor vervolging en verdrukking.
  Nu… dat lijkt er niet op, hè?
  Ten eerste worden degenen, die hen altijd in de landen van herkomst naar het leven stonden, hier met ‘welkom… welkom’ … liederen ingehaald….
  durven en willen de politieke leiders en de politie de leden van allah’s verkrachtingsleger nauwelijks of niet aanpakken en vergoelijken die alles wat zij aanrichten…!
  Er mag niet eens kritiek op die beroerlingen geleverd te worden!
  Men mag officieel niet eens báng voor hen zijn… dat heet islamofobie… en dat blijkt in het zogenaamde vrije westen een soort misdaad, die in snijdende bewoordingen door al wat links en schijn-christelijk is aan de kaak wordt gesteld!
  Ten tweede komen die mensen, als ze zich bij een kerk vervoegen, heel vaak in een omgeving terecht die NIET gespannen op de wederkomst van de Heer wacht… en op de komst van een eindelijk wél rechtvaardige wereld,
  maar waar lauwheid en linksigheid in de plaats van het geloof gekomen zijn… en waar wellicht de imam zijn woordje mag komen doen op de preekstoel, náást de dominee of de pastoor.

  Ik wens die voor de islam gevluchte mensen toe veel ex-moslims te gaan ontmoeten.. én veel zelfdenkers… én veel hartstochtelijke strijders voor de gerechtigheid… én veel echte christenen…. want die ZIJN er nog… hoewel niet echt in groten getale.

  En dan zou het, zeg ik Geert Wilders na… een zegen zijn als er meer en meer nog- wél- moslims uit de geestelijke duisternis van de islam bevrijd zouden gaan worden.
  Voor henzelf… van harte gegund.
  En voor ons land… dat anders ook meegetrokken gaat worden in de slavernij van de koran.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Hoi Gielah. Hoe gaat het met je? Ik mis je schrijven…..

   Like

   • gielah zegt:

    Hallo Wachteres!
    Ik kom u ook niet meer zo vaak tegen, sinds ik de plekken waar Enge Simon ( Wim Hutten) vertoeft en dwangmatig liegt en daast (DDS).., bewust mijd.
    Het gáát wel met mij.
    De enorme leegte vullen, die gevallen is door Ger´s overlijden.
    Dat valt vol te houden doordat ik weet hij nog in de buurt is… en ik persé NIET wil dat hij zich ongerust maakt.
    Hard bezig mijn boek voor te bereiden… over juist dát onderwerp, waar velen van gaan schuimbekken, omdat ze het niet ( durven) geloven: dat het leven… maar dan een stuk vrijer en leuker… doorgaat, nadát het lichaam niet meer nodig is als ‘ruimtepak’, ‘versleten jasje’… of hoe je het ook noemen wilt.

    Dat kan een hele troost zijn, die wetenschap… als je kijkt wat een doodgriezelige puinhoop het in de wereld begint te worden.
    Ik heb ooit .. maar die papieren helaas niét bewaart.. een artikel gelezen over de NWO of Vrijmetselaars of Illuminati… er zijn vele namen voor die creepy club… al vlak na de Franse Revolutie begonnen zijn met plannen te maken over één wereldregering, waarin maar een beperkt aantal wereldbewoners te gebruiken viel… en dan als sláven.
    Mensen als Adam Weishaupt ( rond 1830 geloof ik) en anderen, machten áchter de schermen… voegden daar hun ideeën aan toe.
    Ik moet daar vaak aan denken.
    Wat we nu zien… het binnenharken van de islam in het eens VRIJE westen, past in die plannen.
    Moslims kunnen heel góed tegen dictatuur… verdedigen die zelfs maar al te vaak…. dat hebben ze uit de koran geleerd… maar de oorspronkelijke westerlingen konden en kunnen daar absoluut NIET tegen… en die dienen dus ondergesneeuwd en gemarginaliseerd en gedemoniseerd te worden… in het kader van het grote plan.
    De sluipende genocide op de bejaarden hoort daar ook bij.
    Laat maar barsten… die weerlozen… die kosten alleen maar geld en hebben bovendien nog iets als vrijheid ( van meningsuiting) meegemaakt… en die kan men DUS niet gebruiken.
    De teloorgang van het vak geschiedenis…. ook zoiets.
    Moslims hóuden niet van geschiedenis… en de NWO ook niet…. dus de geschiedenis, die heenwijst naar meer rechtvaardige, hoogstaander tijden… moet monddood gemaakt worden.
    Vorige week pleitte er nog iemand ( een of andere linkse politicus) voor het áfschaffen van het vak geschiedenis.
    Zou het vak nog ergens rudimentair blijven bestaan in de komende decennia… dan zal men daarin vast en zeker kunnen lezen dat alle goede dingen in het westen éigenlijk van de Arabieren en/of de islam kwamen!

    Ik zie ook het Arabisch als verplicht schoolvak al aan de horizon opdoemen… snel waarschijnlijk.
    Was het niet Balkenende die tijdens zijn M.P.-schap al pleitte voor een Arabisch Instituut?

    De plannenmakers hebben een lange adem… kijken niet op een eeuw of zo… maar de plannen komen nu wel in een stroomversnelling.

    Het zou een goede zaak zijn als alle erudiete vijftig- en zestig-plussers aan hun eigen kleinkinderen… en aan de kinderen van ánderen…. wekelijks…. en niet al te oppervlakkig…..de algemene en vaderlandse geschiedenis zouden willen doorgeven…. een uitermate goed tégengif tegen wat de NWO wil.

    Wat de school niet meer zal willen en mogen doorgeven… dat kan particulier misschien nog wel.

    Gebeurt dit niet… dan zullen degenen, die nu kinderen zijn en die op hun school dagelijks tussen de géén varkensvlees etende Mohammeds en Fatima’s inzitten… in later jaren zelfs geen idéé hebben van wat vrijheid en democratie ooit …. nog niet eens zó lang geleden….waren.
    Met een overheid, die de eigen cultuur eerder haat dan beschermt, gaat het namelijk hárd!

    Geliked door 3 people

   • Wachteres zegt:

    Dank voor je uitgebreid antwoord, Gielah. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het moeilijk hebt.

    Sterkte en succes met het schrijven van je boeken. Mochten die uitkomen dan koop ik ze absoluut. Met een handtekening van jou natuurlijk.

    Schrijf, als je de energie hebt, op de site van Bron, wij kunnen je wijze woorden niet missen..

    Like

  • Anna zegt:

   Gielah; ik ben het helemaal met u eens…. Jammer dat maar zo weinig mensen dit inzicht hebben…. Europa heeft niet alleen de islam omarmt maar Europa heeft God verlaten, en God is nu op een ” ander werkterrein ( gebied) bezig” . Want zijn grote verlossingswerk zal tot het einde toe worden uitgevoerd…… Wat u schrijft is voluit Bijbels en het gebeurt je ziet het voor je ogen gebeuren en je leest er regelmatig over…..

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Gielah: 10.06. uur. Ik sta achter uw reactie, en uiteraard achter de visie van Geert Wilders. Buiten het geloofscriterium, is het ook nog zo, dat deze perverse ideologie, compleet en lijnrecht staat tegenover de seculiere staat, en de democratie.
   De Islam ONTKENT de scheiding der machten, de TRIAS POLITICA, te weten:
   !. De wetgevende macht,
   2.De rechterlijke macht,
   3. De uitvoerende macht.
   Deze 3 zijn de kenmerken van een vrije, moderne samenleving, en de achterlijkheid der islam wijst ze alle af.
   Dhr. Wilders heeft volkomen gelijk!

   Like

  • Jackie2015 zegt:

   Hier ben ik het helemaal eens. Dagelijks bid ik voor de vervolgde christenen in de moslim- en comunistische landen. Dat Jesus Christus toch maar Zijn Naam in hun ziel mag verankeren en zij altijd ZIjn Genade mogen ontvangen om Zijn Waarheid te onderkennen in deze wereld vol leugen en bedrog.
   Op Hem alleen kunnen zij/wij vertrouwen. De kerken en de leiders van de kerken en niet alleen in Nederland zijn extreem lauw en met blindheid geslagen. Zoals ook de mensheid allen die Jezus Christus niet centraal stellen in hun leven met blindheid geslagen is

   Like

 3. ildiko zegt:

  http://www.vilaglato.info/kitalalt-menny-kitalalt-pokol-egy-visszavonult-puspok-az-egyhaz-hazugsagairol/ er is geen hel en ook geen hemel, luister wat deze bischof zegt in het engels

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik vind dat de overheid zou moeten EISEN dat alle preken in moskeën zo niet in het nederlands maar dan toch in het nedertlands vertaald aan het volk ter beschikking worden gesteld zodat wij enig inzicht zouden kunnen krijgen over wat daar gezegd wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • Maar dan ook zo dat mensen de kleine lettertjes begrijpen en dat de beweringen in die preken onderbouwd moeten worden met linkjes naar wetenschappelijke onderzoeken. En anders moet er met grote letters SATIRE op staan terwijl de producenten en leveranciers met een soort productaansprakelijkheid aangepakt kunnen worden als ze niet leveren wat ze beweren. Desnoods op een televisieprogramma. RELIRADAR bijvoorbeeld, of Woekerdoopsel in de rubriek Amusement net na het programma van Paul de Leeuw of Geer & Goor.

   Like

   • wim zegt:

    Onderbouwen met wetenschappelijke onderzoeken? Iedereen is het erover eens dat wetenschap een van de meest zekere vormen van kennis is die we bezitten en in staat is om heldere en betrouwbare antwoorden te geven op een aantal belangrijke vragen. Het is de meest succesvolle onderneming die mensen ooit hebben ondernomen. tegelijk zijn de meeste wetenschappers zich bewust van de grenzen van hun discipline.
    Het doctrinair positivisme (Dawkins) is al lang achterhaald: de wetenschap kan ons niet vertellen of er een God is. Zij kan ons niet vertellen waarom we hier zijn (hoewel ze interessante inzichten kan bieden over het hoe van ons bestaan). Het helpt ook niet om, net als het doctrinair positivisme, deze kwesties af te doen als non-kwesties of pseudo kwesties. Daarmee oefen ik geen kritiek op de wetenschap, maar het is eenvoudig erkennen en respecteren dat er grenzen zijn aan het domein waarbinnen de wetenschap competentie heeft.

    Like

  • elisah zegt:

   Daar ben ik het 100% mee eens. Imams moeten ook in Nederland geschoold worden en er moet strenge toetsing en controle op zijn, niet dat elke haatgek zich imam kan noemen.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Heel goed bedoelt van de Hr Wilders, maar………….helaas.
  Ik denk dat ,t bij hem toch ook:”de wens is de vader van de gedachte`” is.
  Hij heeft veel gereisd in die islam-landen en zal dan ook wel heel goed weten hoe verschrikkelijk fanatiek die muslims zijn.
  Die islam-ellende is na 14 eeuwen in hun genen gaan zitten.
  In bepaalde islam-landen kan hij zeker nooit meer komen, zonder dit met de DOOD te moeten bekopen………….
  Maar dan nog zullen er nog NL-ers zijn die zeggen:”dan had hij maar niet al die beledigende dingen moeten zeggen”.
  Ik begreep 40 jaar geleden al niet dat men de islam in NL/EU toestond. En dat er nu nog steeds mensen zijn, die “geschokt” zouden zijn door wat ze zo,n imam horen zeggen, BEGRIJP IK AL HELEMAAL NIET.
  Ook al ben je nooit in die M.O.-landen geweest, tegenwoordig met internet kun je genoeg te weten komen over dat verderfelijke islam.
  ( p.s. Toen 2 dagen geleden hier dat artikel verscheen van de Hr Niemöller over het beschermen van moslims tegen NL-ers, dacht ik dat het een soort satire was.
  Maar het schijnt waar te zijn en de motie is nog aangenomen ook, NIET TE GELOVEN………)

  Like

  • Ik zie hier ook geen gat in, moet ik U zeggen.
   Daarom kan ik ook de stelling van die ex-moslima in dat stuk van Joost Niemöller van gisteren niet 100% serieus nemen. Ik bedoel: Wèl, dat z i j dat zo ervaart, maar dat àlle moslima’s zich daarom slachtoffer en slaaf zouden voelen, nee, dat geloof ik dus niet.
   Velen hebben zich er allang helemaal in geschikt en halen hun voldoening in dit leven uit het mede er in luizen van andere vrouwen, zó zie ik het.
   Dat zijn uiteindelijk de volgelingen van de islam en veranderen zullen ze nooit, daar hoeven we echt niet op te rekenen.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Prachtig geschreven artikel. Prachtig geschreven comments. Maar….. helaas.
  Het zou zo mooi kunnen zijn. Maar …. helaas.
  Het gros van de moslims is ten diepste gehersenspoeld, geïndoctrineerd en tot slaaf van Mohammed gemaakt en verworden.
  Toch zullen WIJ ONSZELF moeten bevrijden van deze potentiële beulen van ons en ons nageslacht. Als dat niet kan langs de hierboven beschreven weg – en die lijkt me onbegaanbaar – dan moet het eventueel maar met de harde hand. Er sijpelen berichten binnen dat een flink aantal AUTOCHTONE Nederlanders zich hierop aan het voorbereiden is. De toekomst (nabije ??) zal het leren.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Pieter zegt:

  Vergeet niet dat moslims in Nederland een leventje hebben van een luis op een zeer hoofd en van alle kanten worden gepamperd. Waarom zouden zij de islam verlaten. De islam bewijst hen goede diensten in dit land.

  Like

 8. Westerlingen hebben hun hele samenleving zo prachtig en solide juridisch dichtgetimmerd dat het uitbannen van de islam alleen mogelijk is als je alle ideotologieën, reliverdienmodellen en overige schuld en boetegeleuter afschaft en al hun hogepriesters en andere lulhoeren in The Grand Canyon flikkert. In ieder geval, zo ver mogelijk van hier dus. Voor de Katholieken (vanwege Opoe, Kerstontbijt met broodje bal, Nachtmis met na afloop de willige Blonde Engel, Sinterklaas en Zwarte Piet, de Laatste Sacramenten) wil ik een uitzondering maken.

  Like

 9. Roeland zegt:

  Beste Geert,

  Richt nou eens een partij op waar je lid van kan worden. Gelijkgestemden kan ontmoeten.
  Ik stem toch wel op je in 2017 , maar ik mis die betrokkenheid. Het Vlaams Belang (Blok) heeft dit toch veel beter op orde.

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Kijk maar naar die koppen van de imams. Niet alleen de imams maar ook die ezels die, als de winter voorbij is, op straat lopen in arabische klederdracht. dit zijn koppen met haat verteerd. Rijp voor de hel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s