Linkse solidariteit geldt niet voor Duitsers

Screenshot_109

(Door: Thomas Friedrichs – Vertaling: E.J. Bron)

Veel “vluchtelingen” die naar ons toekomen, hebben absoluut niets meer en hebben onze hulp nodig. Zij worden in Duitsland allemaal bereidwillig geholpen. De politieke “elite” is het er over eens, daarvoor hebben we geld, dan moeten we gewoon de broekriem iets strakker aantrekken, onmiddellijk en helemaal on-bureaucratisch. Quasi met een vingerknip was het geld voorhanden, om het even wie dat nu moet opbrengen.

Per slot van rekening werd het thuisland van deze mensen, volledig buiten hun schuld om, verwoest, ze hebben familieleden verloren en zijn er niet meer toe in staat zichzelf te helpen. Dan moet de humanitaire gedachte actie ondernemen, dan moet er geholpen worden.

Decorwisseling. Baden-Württemberg, 02-06-2016

Complete dorpen en steden zijn verwoest door de overstromingen. Duizenden mensen hebben niets meer. Hun huis is vernietigd, zij en hun familieleden zijn niet in staat zichzelf te helpen. Ze smeken om hulp, ze smeken de politiek en al die mensen die het afgelopen jaar de humanitaire gedachte heel hoog hebben gehouden. Vol hoop wenden ze zich tot de Groene minister-president van de deelstaat Winfried Kretschmann. Maar de humanitaire gedachte wordt blijkbaar alleen ingezet als de mensen geen Duitsers zijn. Zo zei Kretschmann:

“We kunnen nu niet zoals vroeger de keizer met de zak geld hier naartoe komen en het op de een of andere manier uitstrooien. Zo doet men dat niet in een samenleving.”

Wat zou dat wel niet moeten worden als we mensen, die we helemaal niet kennen, gewoon zomaar zouden helpen? Nee, dat gaat echt niet! Wie weet wat voor mensen dat zijn? Achteraf stemmen ze nog op de AfD! Laten we het kind eens bij de naam noemen. Duitsers die Duitsers helpen, dat is op de een of andere manier toch nazi, of niet?  *sarcasme uit*

Ik zeg dat hier gewoon zo, omdat ik het zo voel. Willen jullie me voor de gek houden? Het hele linkse spectrum is er verontwaardigd over dat steeds meer Duitsers naar rechts vertrekken, en dan, als een links politicus een keer de kans heeft om te bewijzen hoe mensvriendelijk ze in werkelijkheid zijn, komt er zoiets?

Als het om “vluchtelingen” gaat, is Kretschmann creatief. Zo had hij bijvoorbeeld het idee dat de mensen in Baden-Württemberg gewoon privé de mensen bij zich laten wonen. Maar ja, hij moet immers weten wat goed is en wat niet. Per slot van rekening is hij gymnasiumleraar ethiek . . . wat een grap.

Volgens jaar komt dan de klacht dat er in Baden-Württemberg op de AfD gestemd wordt? Er zijn miljarden om de “vluchtelingen” te helpen. Waarom daar niet gewoon een deel van gebruiken, heel on-bureaucratisch, om het eigen volk te helpen?

Ja, natuurlijk, ik weet het, ons land is gewoon heel bureaucratisch en niet alles is zo eenvoudig als men zich dit als burger voorstelt. Maar in de tijd, waarin we nu leven, moet Kretschmann, die per slot van rekening in 1972 kandideerde voor het voorzitterschap van de “Communistische Studentengriep: Marxisten-Leninisten”, nadenken en zich er van bewust zijn wat voor effect zulke uitspraken hebben!

Maar misschien wil Kretschmann het met de Groenen net zo doen als zijn favoriete voetbalvereniging, de VfB Stuttgart, in dit seizoen. In ieder geval zet hij met zulke uitspraken de seinen op degradatie.

Dit is allemaal niet meer te begrijpen. Ik ben woedend, verontwaardigd en echt verdrietig.

Bron:
www.fischundfleisch.com
Door: Thomas Friedrichs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Linkse solidariteit geldt niet voor Duitsers

 1. ieznogoedh zegt:

  Kretschmann? So ein A…loch!

  Maar goed, de domsten onder ons blijven natuurlijk op een linkse partij stemmen, totdat … ze er eindelijk achter komen dat ze genaaid zijn. En ja, dan is het dus te laat.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het is onbegrijpelijk als je je eigen volk in de steek laat. Ik kan me de boosheid en het verdriet goed indenken van al die mensen die door de wateroverlast zijn getroffen, maar op hulp van de overheid niet hoeve te rekenen! Waarom eigenlijk niet? Waarom vreemden wel en eigen volk nooit? Welke ramp moet zich voltrekken eer de Duitse overheid ruimhartig met geld (waarvan ze voldoende hebben, gezien de bereidheid om miljoenen ‘vluchtelingen op te nemen en te verzorgen) over de brug komt?
  Toch ‘fijn’, zo’n Groene minister! Daar heb je iets aan als je in de knel komt te zitten. 😦
  Fijn dat deze man zijn ware gezicht laat zien. De hulpbehoevende Duitsers zullen hopelijk niet vergeten dat ze hun heil niet van LINKS moeten verwachten.
  Ik vind het schandalig.

  Like

 3. joga zegt:

  Knettergek! Maar ja , (ultra) links hè, dan verbaas je je nergens meer over. Liever islamitisch buitenlands uitschot helpen dan hun Duitse kiezers. Hoe krom is het om deze gekken aan de macht te helpen. Duitsland is al verloren en ze vragen er zelf om. Ik hoop op een Brexit en daarna een Nexit , etc. etc. Zo niet dan zijn we echt verloren en met deze gekken opgescheept tot onze complete ondergang. Heeft u ook zo’n linkse afwijking, ga dan onmiddellijk naar de dokter, of beter psychiater. Misschien bent u nog te helpen om uw kinderen en/of kleinkinderen te helpen voor hun toekomst.

  Like

 4. Nou ja , in Nederland is dat niet veel beter……of zelfs maar anders.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Het “eigen volk in de steek laten…” Het is in de loop van de geschiedenis al zo vaak voorgevallen.
  Talloze machthebbers zijn daarvoor van hun troon gestoten en vervolgens terechtgesteld door het woedende volk.
  Het probleem is en blijft dat de menselijke aard iedere maal weer toestaat dat steeds hetzelfde opnieuw zal gebeuren.

  Nu ook in het Europa van heden ten dage…
  Het puur fascistische bolwerk van de EU dat samenwerkt met beroepspolitici die hun eigen volk en land verraden voor macht en geld.
  Het is zo gewoon.
  De tijden zijn anders, de middelen zijn verschillend, maar de uiteindelijke afloop is altijd dezelfde…

  Tienduizenden onschuldige slachtoffers zullen lijden en de boven-ons-gestelden die lak hebben aan de wil van het volk, en minachtend opmerken dat “de keizer niet langs zal komen met een zak met geld…” zullen binnenkort voor het gerecht staan in afwachting van hun terechtstelling.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Even op de man spelen hoor, wat een afgrijselijke arrogante tering kop heeft die smerige slinkse asshole van een Winfried Kretschmann!!!!!!!!!!!!!!
  Zou daar ter plekke aan de eerste de beste boom verhangen dienen te worden!!!!
  Goor stuk nsb-vreten!!!

  Like

 7. fleckie zegt:

  Nogmaals ( het eerder verdwenen? Door ( censuur?) ‘titelblad, van het boek ‘ De Grote Leugen’
  van Dick Dreux. …….’Dit boek is. in. vele. opzichten. een fel, strijdschriftn TEGEN de oorlog maar de schrijver overschreeuwt zich nergens.Het boek stoelt op jarenlange, gedegen bronnenstudie. Dreux’aanklacht tegen de mythe van de – bij voorbaat of achteraf – ‘gerechtvaardigde’ oorlog is gebaseerd op een diepgaand historisch onderzoek. Dreux heeft zijn van sociale bewogenheid doortrokken. betoog gegoten in de vorm van een schokkend verslag van. de. meeste. grote. oorlogen. uit. de. Europese. geschiedenis. Hij belicht de ‘christelijke’ oorlogen van de Middeleeuwen, explosies van wreedheid en roofzucht. Hij beschrijft ons de ongehoord gruwelijke Dertigjarige oorlog ( een godsdienstoorlog!) , die een derde van de Duitse bevolking het leven kostte. Hij schetst ons de ( ver) wording van de Pruisische Staat. tot. de. totalitaire. oorlogsmachine. Dreux. berooft. die grote gokker in mensenvlees. Napoleon. eveneens. van zijn mystieke aureool. als die vele andere generalissimi ,die via gewonnen veldslagen in de geschiedenisboekjes kwamen. Dreux ontmaskert de krachten ACHTER de oorlog. Het boek is een boodschap en een waarschuwing . Dick Dreux- schrijver van ‘De Boekaniers’, ‘ De Vrije Nering’, ‘Vals Goud’, Des Konings Glorie’, –
  heeft met ‘De Grote Leugen’ een boek geschreven dat u niet loslaat. Het is geïllustreerd met een schat aan prenten. …’een boek uit de Arbo)… Amsterdam NV. De ARBEIDERSPERS 1966.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s