ACTUEEL!: Merkel mislukt. De Merkel-Erdoğan-deal is gestopt

Screenshot_126

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De eerste media melden het al in Turkije: na de zich aftekenende vertraging voor de visumvrijheid van 80 miljoen Turken heeft Turkije het akkoord met de EU om “vluchtelingen” terug te nemen, gestopt. Zonder visumvrijheid geen terugname meer van de (illegaal) uit Turkije binnengekomen “vluchtelingen”, aldus Erdoğan op zijn gebruikelijke chanterende wijze.

Kopp-Online

Dit gedrag is vaak waar te nemen bij daders uit de georganiseerde criminaliteit, afpersers van beschermingsgeld worden met iedere betaling brutaler. Daarom moet men zich vanaf het begin heel vastberaden tegen de chantage verzetten.

Want daarna worden de eisen voortdurend opgeschroefd en het laatste beetje respect voor diegene die gechanteerd wordt, verdwijnt volledig. Mocht het slachtoffer in een laatste daad van verzet opstandig worden, dan is de reactie van de dader des te brutaler.

Want deze heeft zich inmiddels zelf wijsgemaakt gelijk te hebben en het slachtoffer zonder ruggengraat moet gewoon, net al in het verleden, zijn eisen zo snel mogelijk inwilligen.

De betrekkingen tussen Erdoğan en Merkel en de haar aanvoerende EU bevinden zich op dit moment eigenlijk precies op dat punt. Eerst het verzet van het Europees Parlement tegen de visumvrijheid, omdat Turkije zijn omstreden antiterreurwet niet wil veranderen.

Met behulp van deze paragraaf wordt in Turkije iedereen vervolgd, in het nauw gebracht en opgesloten die zich niet ondergeschikt wil maken aan de aanspraken op alle macht door de AKP van Erdoğan: journalisten, politici, politieagenten en zelfs scholieren die een kritisch comment op Facebook plaatsen.

De sultan is geen tegenspraak uit het Europees Parlement meer gewend sinds Merkel de veiligheid van het hele continent in handen van deze despoot heeft gelegd. En dan bezit het Duitse parlement ook nog de brutaliteit om met de Armenië-resolutie de Turkse volkerenmoord op de christelijke Armeniërs vast te stellen.

Merkel´s “vluchtelingen”politiek is mislukt

De afperser van beschermingsgeld Erdoğan voelt zich nu dubbel voor het hoofd gestoten. Niet alleen dat zijn slachtoffer tot nu toe (de EU) zich verzet tegen nog meer eisen, nu beledigt diegene die tot nu toe gechanteerd werd ook nog de trotse Turkse natie.

Terwijl de Armeense volkerenmoord historisch duidelijk bewezen is en door geen enkele serieuze bron betwijfeld wordt. Daarom verkondigt een vooraanstaand medewerker van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Ankara volgens de Turkse krant “Aksam” dat de Merkel-deal gestopt is totdat Erdoğan´s eisen zijn ingewilligd.

De krant bericht verder dat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken dit al op 29 mei in Antalya heeft meegedeeld aan de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans.

De deal is dus al een week lang dood: ook het Turkse persbureau AB Haber verbreidt vanuit Brussel het spectaculaire nieuws. De Duitse mainstream zwijgt er over. Geen dubbele pagina in de “Bild-Zeitung”. Geen speciale uitzendingen bij de ARD en het ZDF. Alleen de “Badische Zeitung” pakt tot nu toe deze melding op.

Terwijl deze ontwikkeling niets minder betekent dan het falen van Merkel´s complete beginsel in de “vluchtelingen”crisis. Merkel is mislukt.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, EUSSR, Turkije. Bookmark de permalink .

23 reacties op ACTUEEL!: Merkel mislukt. De Merkel-Erdoğan-deal is gestopt

 1. Japio zegt:

  Moeilijk zaken doen met een crimineel laat staan een islamitische crimineel.

  Geliked door 1 persoon

 2. wauso zegt:

  In deze Tweet verhalen over Erdogan de moordenaar, waarbij eenieder ‘wegkijkt’ !

  Like

 3. Tja, als dit nu eens “het begin van het einde” was……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Alles is het begin van het einde.

   Het einde van Erdogan is al bekend.
   Het einde van Merkel is al bekend.
   Het einde van de EU is al bekend.

   Like

 4. Pingback: ACTUEEL!: Merkel mislukt. De Merkel-Erdoğan-deal is gestopt

 5. Mirjam zegt:

  Merkel moest nu eens en voor altijd haar verstand – voor zover ze dat heeft – laten spreken en een vluchtelingopnamestop voor Duitsland aankondigen. Dan moet je eens zien hoeveel ‘vluchtelingen’ er vanzelf wegblijven. Het is allemaal ‘begonnen’ met haar lucratieve uitnodiging, waarmee ze heel Europa in het ongeluk heeft gestort. Erdogan heeft vanaf het begin van de overeenkomst de voorwaarden van de ‘deal’ geweten, wat betreft het toestaan van het visumvrij reizen, en dit wat hij nu doet is dus het bewijs dat deze man totaal niet te vertrouwen is. De miljoenen heeft hij al binnen, maar het werk is nog niet voor de helft gedaan. Chantage, dat is wat het is, pure chantage. Ik zou hem laten gaarkoken in zijn sop en eisen dat hij de miljoenen dan maar terugstort. Und Frau Merkel: schliesen sie die grenzen, und hören sie auf die Blödfrau zu spielen!

  Like

 6. joga zegt:

  Theresa, dan is ook de Dokkummer vlaggenfabriek gered uit het EK-voetbalebacle, want dan gaat in heel Nederland de vlag uit en hebben ze nog nooit zo’n omzet gerealiseerd en kan het drukken van Belgische vlaggen onmiddellijk worden gestopt. Oh wacht…….

  Like

 7. elisah zegt:

  Ik had niets anders verwacht, maar ben toch opgelucht.

  Like

 8. Vandaag las ik dat Erdogan heeft besloten tot zijn dood President van Turkije te blijven. Dictators willen altijd tot hun dood President blijven. Dat zie je aan Assad van Syrié en aan Poetin van Rusland. Ze zijn verslaafd aan de macht en aanzien. Willen die niet afstaan. En willen die kostte wat het kost behouden. Mensenlevens tellen niet voor zulke figuren.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wordt eindelijk de Islamitische EU-waanzin gestopt?

  Geliked door 1 persoon

 10. Dan kunnen ze nu plan B uit de kast halen “Griekenland” , eilanden genoeg.

  Like

 11. Jean zegt:

  Zet die Turkse eikel toch eens eindelijk op zijn plaats en zeg hem luid en duidelijk “Turkije hoort niet bij Europa en zal ook nooit bij Europa horen want Turkije is een smerige islamitische staat waar vernedering van vrouwen en misbruik van kinderen dagelijkse kost zijn”.
  Turken die naar Europa komen en die smeerlapperij afzweren, zich inzetten en bijdragen aan de welvaart en veiligheid van ons land zijn altijd welkom maar nooit islamieten, die smeerlapperij hoort hier nooit thuis.

  Like

  • exmarineman zegt:

   “want Turkije is een smerige islamitische staat enz enz” Op zich goed argument, klopt zonder meer. MAAR Turkije hoort niet bij Europa enkel en alleen al OMDAT het gewoon GEEN Europees land is. Dat kleine stukje met Istanbul is eigen “bezet land” van de Grieken en hoort teruggegeven te worden aan Griekenland net zoals Noord-Cyprus terug gegeven moet worden aan Cyprus. Bovendien zeggen de Turken zelf al: visumvrij reizen NAAR Europa, dus ze weten dat ze geen Europees land zijn…..

   Like

 12. Jean zegt:

  Merkel haar of moet ik zeggen ‘zijn’ uren zijn geteld…., EINDELIJK.
  Alles maar dan ook alles wat met islam te maken heeft moet verdreven worden uit Europa en laten we aub beginnen in Nederland en Vlaanderen.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Erdogan beslist zelf?! tot zijn dood president van Turkije te blijven. Dictator Edogan.

  Like

 14. hans zegt:

  Putin en Assad hebben niks van doen met deze smerige pedo lilliputter en z`n calimerocomplex!!
  Het zijn misschien niet echt verlichte democraten, maar wel de juiste personen op de juiste plaats en tijd. net zo`n raar ondoordachte opmerking die de europese unie deed destijds over dat turkije geen lid mocht worden omdat het leger teveel macht had, want dat was niet democratisch!? Hoe clueless kun je zijn. WIE ZIT ER NU DAN IN ANKARA?????
  Wat een vermeeld typisch Noord- Nederlands poldergelul is dat!

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Alles wat de EU en die communiste in Berlijn in zijn (haar) hemd zet is bij mij welkom. Duurt me te lang voordat de hele zooi in elkaar stort. Ik hoop van ganse harte op een BREXIT.

  Like

 16. Wanneer mogen wij gaan stemmen op een BREXIT?????

  Like

 17. Pingback: ACTUEEL!: Merkel mislukt. De Merkel-Erdoğa...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s