Later eten in AZC’s tijdens de ramadan

Screenshot_118

(Door: Alexander Bakker)

AMSTERDAM – De keukens en eetzalen van asielzoekerscentra zijn vanaf maandag langer open vanwege de islamitische vastenmaand ramadan.

Tijdens de ramadan mogen moslims niet eten en drinken tussen zonsopkomst en zonsondergang. De meeste asielzoekers zijn moslim en daarom past het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) op een aantal locaties de eettijden aan.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Later eten in AZC’s tijdens de ramadan

 1. iemand zegt:

  Keuken open: 17:30
  Keuken dicht: 18:30

  AANPASSEN OF OPROTTEN

  Like

 2. elisah zegt:

  Ze doen maar wat ze niet laten kunnen, zolang wij er maar geen last van hebben.

  Like

 3. Pieter zegt:

  En wie te laat komt vindt de HOND in de pot. (oud Nederlands spreekwoord of is dat ook al racistisch)

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] Het COA organiseert geen suikerfeesten in opvangcentra. Op christelijke feestdagen wordt wel een speciaal feestmaal voorgeschoteld. [/quote]

  Kijk, wij ‘ongelovige honden’ krijgen ook een sigaartje uit eigen doos.
  Die zogenaamd overdag ‘vastende’ en niet neuqende (welke hardwerkende Nederlander neuqt er nou wél overdag?) vreten ’s avonds maar een boterhammetje!
  Donder toch op met je achterlijke eisen en imbeciele ‘koeltoer’! WIJ ZIJN GEEN ISLAMITISCH LAND (dacht ik).

  De een of andere mohammedaan had ergens onder een video op internet geschreven dat tijdens de rammen-dan de duivel opgesloten of onschadelijk gemaakt (of zoiets) zou zijn en dat de poorten naar de hel tijdens die periode zouden zijn gesloten!

  KRANKZINNIGE IDIOTEN!!!

  Like

 5. Japio zegt:

  Ramadan is jammerdan, opzouten met dat islam-klaplopers volk. De msm is er weer vol van en geeft de moslim weer een podium. Worden christelijke of Joodse religieuze aangelegenheden ook zo uitgelicht? Dat gore en zgn begripvolle geslijm van die linkse zakkenwassers is tenenkrommend.

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik zou het zo toepassen: eten om 08:00u, 13:00u, en 18:00u, niet aan tafel “pech gehad” de tafel wordt geruimd en staat morgen weer klaar om 08:00u enz. en wat die rampadam betreft “die steken ze maar waar het zonlicht moeilijk bij kan komen.
  Wij moeten ons niet aanpassen aan hun bullshit maar zij hebben de regels te volgen die hier heersen zo niet “geen vreet”.

  Like

 7. iemand zegt:

  Ah, is het weer rammendan? (gooit broodje kaas weg en pakt broodje ham om vanmiddag lekker op te peuzelen met een groot glas fris water op het bankje voor de moskee)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s