Media: ‘Help, de mensen laten zich niet meer koeioneren!’

Screenshot_116

(Door: Joost Niemöller)

De Nederlanders zijn er de afgelopen jaren een stuk mondiger op geworden. Ze luisteren niet meer naar de politiek correcte drek die hen via de media wordt binnen gegoten. Teveel mensen zien inmiddels dat de werkelijkheid niet overeenkomt met de opgelegde multiculturele zegeningen die het gevolg zouden zijn van de migratie. Mensen hebben namelijk te maken met concrete autobranden, die de politie niet kan of wil oplossen (omdat het niet politiek correct is om etnisch te profileren), ze hebben weet van de verkrachtingen, overvallen, de moorden, uit eerste of tweede hand, en ze weten dat de daders Marokkanen zijn of Surinamers, of Antillianen, Turken, zigeuners. Maar als ze de krant open slaan, of naar de tv kijken, wordt hen alleen maar verteld over ‘mannen’, of ‘jongens’ of ‘gangsters’ of welke verhullende termen er nu weer voor worden gebruikt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Media: ‘Help, de mensen laten zich niet meer koeioneren!’

 1. Bart zegt:

  Mensen kijkt u alstublieft naar dit filmpje.

  Onze ongekozen EU commissie president heeft zo’n schijt
  Aan de bevolking dat hij gewoon klote zat op bezoek gaat.
  NIETS hierover bij de NOS!!! wel bij RT.
  Dit moet het einde van deze clown zijn!

  Like

 2. Weer een goed artikel van Joost Niemoller, recht op zijn doel af zoals men hem kent. Tja het werd eens tijd dat het gewone volk zijn ogen opent en overgaat tot concrete maatregelen bijv. de het abonnement op te zeggen van de leugenkrant waarop zij geabonneerd zijn. Maar vergeet niet dat heel Nederland links is. Het hele ambtenaren leger is bijna uitsluitend links en stemt op de PvdA, semi overheids instellingen worden geleid door ja u raadt het al door veelverdieners de socialisten.

  Niet alleen het ambtenarenleger is socialistisch maar ook talloze instellingen, enfin zo links als een draaideur. Men kon goed merken hoe snel de PvdA zich de vorige keer herstelde (2012) van de diepe sporen van ellende welke Wouter Bos heeft getrokken. De PvdA werd bijna weer de grootste partij en dit ongelofelijke feit gaat zich weer voltrekken in 2017 met de nieuw Tweede Kamerverkiezingen, daar kan men gif op in nemen. Men stemt massaal weer op een partij die gewoon landverraad pleegt en naderhand weer een jankmuil opzetten om dat het regeerakkoord veel anders uitpakt dan het randdebiele electoraat in gedachten had.

  “Het is opmerkelijk hoe snel en in welke enorme omvang mensen zich steeds weer weten te verzamelen op Facebook en hun eigen nieuwsnetwerken vormen.”

  Tja dit is een waarheid als een koe Joost, maar óók de lichtgetinte kansparels weten zo’n klein leger van strijders op de been te krijgen vooral de nieuwe aanwas welke hoofdzakelijk uit jonge mannen bestaat, wiens schoenveters van hun dure sportschoenen nat van de testosteron staan…

  Like

 3. wauso zegt:

  Eerlijk = Eerlijk (PvdA), ik heb overal een Ban of Block !

  Like

 4. Jean zegt:

  Als geen foto of naam van een dader gegeven wordt dan vullen wij het automatisch in en we komen steeds uit bij moslims/islamieten….! Heel normaal hé? Voor 101% steeds juist…

  Like

 5. Cathja zegt:

  Maar wélk mens meent het recht te hebben mij te mogen onderdrukken? Mij te mogen bestelen? Mij voor te mogen liegen, of mij uit te mogen maken voor racist als ik problemen heb met vreemdelingen die onze wetten met voeten treden (welke wetten blijkbaar alleen voor mensen zoals ik gelden)?
  Niemand heeft het recht over mij te heersen. Elk schepsel is uniek. Uiteraard dienen we ons wel aan bepaalde regels te houden, maar alles binnen normale kaders.
  En dáár gaat het steeds meer fout! Er wordt ons van alles opgedrongen, waar wij ons verre van willen houden. Het volk is het spuugzat dat ze als onmondigen worden behandeld. Dat er ongevraagd wildvreemden in hun buurten geparkeerd worden. Vreemden, die bovendien geen enkele behoefte voelen om zich aan te passen, en die weigeren hun typische cultuur-uitspattingen op te geven.

  Er komt een dag dat de pleuris uitbreekt. En de veroorzakers daarvan hoeven zich niet af te vragen wat daar de oorzaak van is, want dat weten ze donders goed.
  Een klein beetje zelfkennis is al genoeg.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Elke mohammedaan heeft dat recht Cathja. Je bent geen moslim dus minderwaardig.
   Ze hebben het (sharia-)recht om je te beroven en vermoorden. Wees maar dankbaar dat ze je nog leeft.

   Like

 6. Fred zegt:

  Prima stuk van Joost. Zoals altijd mag ik wel zeggen.
  En ook de reacties liegen er niet om.
  De zogenaamde “kwaliteitsmedia” zijn ook in mijn opinie verworden tot een propagandamedia die het zicht op de werkelijkheid volkomen is kwijtgeraakt.
  De mensen worden gelukkig wakker en zien in steeds hogere mate hoe ze verkeerd geïnformeert en zelfs voor de gek gehouden worden.
  Een reactie ging over RT. (Russia Today)
  Voor de geïnteresseerden;
  Ziggo zendt dit uit op kanaal 509. (voor zolang het nog duurt)
  En anders is er gelukkig nog het internet, https://www.rt.com/on-air/

  Like

 7. Japio zegt:

  Die k*t ramadan is weer begonnen en dat zullen we weten ook. Overal in de msm heeft men het er over, kotsmisselijk word je ervan. Er werd zelf gesuggereerd dat we er maar rekening mee moeten houden want ze kunnen dan nog wel eens prikkelbaar zijn. Dikke vinger voor ze, laat ze maar de vinketering krijgen die huichelaars. Wat een slijmballen die msm, ze hebben zo te doen met de moslim-medemens.

  Like

 8. Thoth zegt:

  (..)ze kijken niet meer naar de programma’s van de publieke omroep, ook niet meer naar RTL.(..).

  Klopt. Alleen NGC, Discovery, Ziggo Sport, etc. Geen NPO, RTL4, meer. Voor de rest, internet.

  Like

 9. Pete zegt:

  Goed stuk van Joost..!!!

  En het trieste is, er is geen woord van gelogen.

  Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  Racist genoemd worden omdat je tegen abortus bent, terwijl 95% van de abortus afkomstig is van allochtonen.
  De media berichten eveneens niet over deze feiten.
  50% van de abortus is zwart; van mensen van Afrikaanse origine en deze groep is 5% van de bevolking. 5% van de bevolking is 850.000 mensen. Abortus vindt plaats in de leeftijd van 15 tot 35 jaar. Dat is een derde deel van deze zwarte groep. 280.000 zwarte mensen neuken 14.000 zwarte abortussen in Nederland. 1 op de 10 zwarte mannen verneukt zich elk jaar. 1 op de 3 zwarte zwangerschappen eindigt elk jaar in een abortus.
  Niemand verplicht de Zwarte Droplul zonder condoom te neuken. Dat is een keuze die hij zelf maakt.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   [quote] Niemand verplicht de Zwarte Droplul zonder condoom te neuken. [/quote]

   Een droplul is te hitsig om de tijd te nemen om een regenjas aan te trekken.

   Omdat ik natuurlijk de droplullen niet wil discrimineren, heb ik ook nog een plaatje van een paar roze mutsen:

   Like

   • Japio zegt:

    Lijkt de muts van Sylvana wel.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat om 18:03

    Hahaha……, een zak vol droplulletjes…..! Mogen kinderen die ook op school als traktatie uitdelen als ze jarig zijn? Zul je die moslimkindjes zien kijken! De juf krijgt zeker een groter (beter passend) exemplaar? 😉

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 6 juni 2016 om 19:52

    Mohammedaan-knuffelende juf krijgt deze droplul:

    Like

 11. koddebeier zegt:

  Ja en niet te vergeten in de kranten en op de tv barst het tegenwoordig van de verwarde mannen ??????
  Ra Ra wie en wat zijn het ??

  Like

 12. albertien54 zegt:

  Ik heb vanmiddag een mail gestuurd naar die dronkaard Junckers, gezien het bericht op Geen Nieuws, man oh man, dit is toch niet best, zo dronken als een tor hoe hij iedereen zit af te lebberen en in hun gezicht slaat, sla terug imbecielen! Ook het filmpje van Farage, waarin hij zegt, dat deze Junckers ‘ochtends al begint met cognac en daarna heel veel zwarte koffie drinkt, dat ie er daarom zo oud uit ziet. Ik heb hem een mail gestuurd en gevraagd om het gedrocht EU op te heffen, dat ie eens weer mens durft te zijn en zijn fouten durft in te zien en excuus aan te bieden aan de bevolking, wat zo uitgemolken wordt door EU/Brussel, dat menig Nederlander hun huizen wordt uitgezet en velen nu wonen in een tentenkamp op De Veluwe, met dank aan u meneer Junckers. Vervolgens afgesloten met de volgene bijbeltekst:
  Verzamel voor jezelf geen schatten op aarde: mot en roest vreten ze weg en dieven breken in om ze te stelen. Verzamel schatten in de hemel, daar vreten mot noch roest ze weg, daar breken geen dieven in om ze te stelen. Waar je schat is, daar zal ook je hart zijn. (Matteüs 6 : 19-21). Ach ik zal geen reactie meer krijgen, deze mensen zijn al te ver heen en de demonen hebben hun zielen al overgenomen, maar ik deed een poging en probeerde nog iets van die sluimerende Godsvonk in vuur en vlam te steken, misschien, heel misschien….wishfull thinking??:)

  Like

 13. De dictator komt binnen en meneer doet nog even een sieg heiltje laat wel zien waar de heren hun inspiratie vandaan hebben.
  Ik ken er nog een paar jong geleerd is oud gedaan zullen we maar zeggen of in dit geval jong gedaan
  Even doorspoelen naar minuut 4:00 hebben ze vast in Engeland geleerd ???????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s