Ramadan begonnen: “We proberen moslims in alle gevangenissen te laten deelnemen”

Screenshot_130

Vandaag is de ramadan voor de moslims begonnen. Ook in de Belgische gevangenissen wordt deze islamitische traditie door veel gevangenen opgevolgd. Maar de cipier-staking, die nu al meer dan vijf weken aanhoudt, dreigt de organisatie van de vastenmaand in het gedrang te brengen. Het Gevangeniswezen staat daarom in nauw contact met de Moslimexecutieve om alles praktisch mogelijk te maken, zegt woordvoerster Kathleen Van De Vijver.

De ramadan vindt dit jaar plaats van 6 juni tot 5 juli. Tijdens deze maand eten en drinken praktiserende moslims niet tussen zonsopkomst en zonsondergang. Dit maakt dat het een hele organisatie vergt om ook de moslims in de gevangenissen deel te laten nemen aan dit ritueel, dat deel uitmaakt van de vijf zuilen van de islam. Zo moeten er na de sluiting van de cellen nog warme maaltijden voorzien worden.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ramadan begonnen: “We proberen moslims in alle gevangenissen te laten deelnemen”

 1. Ook op dít punt hebben ze het westen weer in de tang: Ik kan me namelijk voorstellen, dat zo’n gevangenisdirectie af en toe het liefste tegen zulke lui zou zeggen: “Weet je wat? Crepeer maar!”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Elena zegt:

  Hoe noem je een dominante vlaamse moslimhoer rond deze tijd vh jaar……..een Rammadam.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Gewoon op de “normale” tijden het eten brengen, eten ze niet dan is dat hun probleem, afruimen en zeggen “tot morgen zelfde tijd”, voor de rest er geen woorden aan vuil maken en ze duidelijk maken dat we in Vlaanderen zijn en niet in een achterlijk islamitisch land alhoewel veel politieke lafaards graag van Vlaanderen een islamitisch land willen maken “om stemmetjes te winnen”, van lafaards gesproken.
  Ik denk dat het in Nederland net hetzelfde loopt als in Vlaanderen?

  Like

 4. Thom zegt:

  Je moet ze gewoon voor de keuze stellen. Doe gewoon, gevangenen maken de dienst niet uit maar ondergaan straf. Er wordt gewoon overdag gegeten. Doen ze dat niet dan is er een groot probleem opgelost want op het eind van de maand staan er volop cellen leeg van de doorzetters.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  [quote] Zo moeten er na de sluiting van de cellen nog warme maaltijden voorzien worden. [/quote]

  Wat is er mis met broodkorsten en water voor mohammedaanse bajesklanten?

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Gevangenissen zitten met onevenredig veel moslims en moet je daar dan ook nog alles aan aanpassen, hadden ze maar niet de wet moeten overtreden. Gevangenis moet je geen thuisgevoel geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s