’Cel ISIS zat in kamp Nijmegen’

Screenshot_1

NIJMEGEN – Een slapende cel van terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) is aanwezig geweest in een vluchtelingenkamp in Nijmegen. De groep zou hebben klaargestaan om een aanslag te plegen als IS het sein daartoe zou geven.

Een overgelopen Jihadist, de 28-jarige Saleh A., heeft dat in februari verklaard tegenover de Franse politie. Volgens de Franse krant Le Monde zouden de Nederlandse autoriteiten na het verhoor van A. op de hoogte zijn gebracht door de Fransen. In Duitsland zijn vorige week drie Syrïers opgepakt die tot dezelfde cel zouden behoren. Het gezelschap zou een bloedige aanslag moeten plegen in de drukke binnenstad van Düsseldorf.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, ISIS, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op ’Cel ISIS zat in kamp Nijmegen’

 1. joopklepzeiker zegt:

  Profileer dit !

  Euro 2016: 82 SECURITY STAFF revealed to be on TERROR WATCH LIST

  A new shocking twist in the Euro 2016 saga has emerged just days after stark warnings ISIS would make the event a target. It turns out 82 of the people hired for security posts on the football cup are on French terror watch lists.

  The Directorate General of Internal Security (ISB) has screened a total of 3,500 individuals already hired for the job of ensuring the safety of visitors, according to Le Point. Those among the 82 found on the watch list could by definition either belong to a terrorist group, such as Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL), or have a history of questionable behavior or extreme beliefs on either the left or right.

  http://pamelageller.com/2016/06/euro-2016-82-security-staff-revealed-to-be-on-terror-watch-list.html/

  Had ik niet iets geschreven over nuttige intellectuelen, eigenlijk over het gebrek daaraan ?

  Like

  • Thom zegt:

   De zanger Jesse Hughes van de band Eagles of Death Metal die optrad in het Baclatan theater in Parijs tijdens de aanslag zei toch al, dat het afgesproken werk was waar meerdere personen bij de beveiliging meer van wisten. Er schijnen 7 beveiligers die avond niet zijn komen opdagen.
   http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-36340715
   Er werd door de beveiligers niet of nauwelijks gecontroleerd. buiten stonden de moslims al te juichen toen het nieuws over de aanslag nog niet bekend gemaakt was.
   De uitvoerende terroristen schijnen een heel arsenaal medewerkers rondom zich heen te hebben die geïnfiltreerd zijn in het hele gebeuren zoals de beveiliging.

   Like

 2. Op Heumensoord legeren straks met de Vierdaagse 4000 miltairen waaronder al die Israëlische fotomodellen. Allemaal van landen waar ISIS mee in oorlog is. Ik zou de Genie toch maar even de bovenste laag met tenten en gebouwen en al de lucht in laten knallen om inclusief alle omliggende wegen om er zeker van te zijn dat er geen radigrafische dingen begraven liggen die ontploffen. Dan maar geen Via Gladiola.

  Like

 3. elisah zegt:

  Weet men wie het waren? Zoekt men uit wie het waren?
  Weet men waar die maniakken nu zijn? Is er onderzoek naar de huidige verblijfplaats?
  Ze zaten in Nijmegen voor een aanslag in Düsseldorf? Geloven ze dat zelf?
  Het blijft verdacht stil, na zo’n angstaanjagende verklaring van een Isis lid.
  Ach ja, ze vinden het natuurlijk zo leuk en gezellig in Nederland, dat die Isis-gedrochten al hun plannen voor gruwelijke aanslagen hebben opgegeven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s