Europa dreigt een migratiegolf van Bijbelse omvang

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Europa zou weldra door een nieuwe golf zogenaamde “vluchtelingen” overstroomd kunnen worden. De Italiaanse krant “Il Giornale” stelt vast dat in de maanden augustus en september minstens een half miljoen “migranten” vanuit Libië de kusten van Italië in het kader van een immigratiegolf van Bijbelse omvang zullen bereiken. De alarmklok werd geluid door de minister van Buitenlandse Zaken van Oeganda, Kahamba Kutesa. Hij bevestigde een studie van het de hoge commissaris voor de vluchtelingen van de VN, volgens welke de sluiting van twee vluchtelingenkampen in Kenia tot een massale golf van economische migranten zou leiden, die de komende maanden Italië bereikt.

Schweiz Magazin

Vooral Italië moet de aankomst van een absoluut minimum van 600.000 mensen verwachten. Er zijn bijvoorbeeld al meer dan 220.000 vluchtelingen die alleen al in het kamp Kakuma in Kenia leven, de meeste van hen zijn migranten uit Zuid-Soedan.

Deskundigen zijn er van overtuigd dat, zodra de kampen in Kenia worden gesloten, honderdduizenden naar Libië vertrekken en onder hen zullen zich duizenden militanten van Boko Haram en de Shabaab-militie bevinden. Kenia is zich bewust van dit feit, maar wil zich graag van hen ontdoen.

Volgens schattingen van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) en het hoge commissariaat voor de vluchtelingen van de VN (UNHCR) zijn er meer dan 15 miljoen vluchtelingen in Afrika, en slechts een heel klein gedeelte van hen, in totaal 100.000, is afgelopen jaar in Europa aangekomen.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libië, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Europa dreigt een migratiegolf van Bijbelse omvang

 1. Jan zegt:

  Wat is er tegen het leger inzetten en met scherp schieten? Waarvoor hebben wij het nieuwste speeltje dat zo trots door Den Haag getoond moest worden en rondjes vloog over Nederland?

  Hierna laten de parasieten en indringers het wel uit hun hoofd

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Nou.

  Dat zou het einde betekenen van alle instituten en een onbeheersbare chaos teweegbrengen…
  Oogsten wat je gezaaid hebt Merkel.
  “Wir schaffen das !…”
  Betekend in feite dat ze zich had voorgenomen Europa te vernietigen…!

  Like

 3. Urbanus zegt:

  Nu was ik begin dit jaar op vakantie in een fantastisch land, Colombia. Waanzinnig aardige, warme mensen die met heel weinig weten te genieten van het leven. Ok ze spreken vooral Spaans maar doen in de regel niet aan islam. Mag ik nu 10.000 gemotiveerde Colombianen importeren i.p.v. uitkering zoekende Mohammedanen? Waarom die mensen niet?

  Like

 4. Roeland zegt:

  Nederland was in de jaren 50 al vol. Heel dat immigratie gedoe is linkse politiek correcte flauwekul.
  Mensen , die het moeilijk hebben zijn er genoeg in ons eigen land. Help die eerst.
  Emigratie landen zijn nu Canada, USA , Chili, Rusland en voorheen Suid-Afrika. Dat laatst genoemde land is ook al kapot gemaakt. Zoals Nederland nu kapot wordt gemaakt. Door de dezelfde politieke krachten. Die bevrijding in 1945 begint langzamerhand een hele vreemde bijsmaak te krijgen. Stalin (Merkel-EU) heeft dus toch gewonnen.

  Like

 5. hslot4 zegt:

  Tjah wie had dat kunnen denken he ? ……………nou deze meneer het jaar : 1503/1566
  http://nostradamusinvasion.blogspot.nl/

  Like

 6. Spreken ze hier in openbaringen ook niet over, wordt het toch nog hier gezellig.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  ITALIAANSE BISSCHOPPEN-CONFERENTIE: “We moeten alle migranten onderdak bieden”.

  De Italiaanse bisschoppen liggen op één lijn met de Paus, ze spraken zich uit om ALLE migranten, “zonder-aanzien-des-persoons” op te nemen.
  Zij verzetten zich tegen de “drijvende-opvangcentra”[op zee ], zoals werd voorgesteld door de Italiaanse Minister Angelo Alfano aan de autoriteiten van de EU.
  Dit met de bedoeling om de illegalen eruit te schiften en om de ontschepingen op de Italiaanse kusten tegen te gaan.
  De invasie is zo groot geworden dat de Italiaanse politici zich zorgen beginnen te maken.

  Volgens de Secretaris van de Italiaanse Bisschoppen Conferentie,Nunzio Galantino, hebben de wanhopige Afrikanen die in Italië aankomen het recht om hun aanvraag tot asiel in te dienen en om bescherming te eisen.
  Dit is op die boten [ de opvangcentra op zee ], niet mogelijk.
  “Het is toch ondenkbaar”, zo ging hij door tijdens een interview met de krant “La Repubblica”om de boten die nu gebruikt worden om de mensen op zee te redden, worden gebruikt om 1000-den vluchtelingen te herbergen, in afwachting naar welk land zij zullen worden gezonden.
  Tenzij men hen wil terug brengen naar de havens in Egypte en Libië, waar zij gedwongen exploitatie zullen ondergaan.

  Hij herinnerde aan de 700 “vluchtelingen”die op zee waren gestorven afgelopen dagen en vervolgde, geheel in lijn met de Argentijnse Paus die ook zijn “riedeltjes” afdraait over het schuldgevoel bij de Europeanen:
  “Deze doden zijn een klap in het aangezicht van de Europese Democratie”.
  En het is wel heel duidelijk dat men de moed niet heeft om “humanitaire-corridors” te creëren naar die landen die hen onderdak willen bieden en hierdoor een einde te maken aan het geweld, de uitbuiting en de doden.

  Kortom gezegd, volgense de Bisschoppen moeten we alle illegalen opnemen, dit zijn in de meeste gevallen nep-vluchtelingen of echte economische vluchtelingen en voor het merendeel moslim.
  Dit is wat zij ons toewensen.

  De Monseigneur “liefhebber- immigranten”, eindigde zijn pleidooi door te verklaren dat men aan de oproep van de Paus moet voldoen.

  De invasie van ïmmigranten” zal echt niet ophouden door zo,n demagogische rede, die eerder funest is.

  Francesca de Villasmundo
  http://www.repubblica.it/vaticano/2016/06/01/news/galantino_no_ai_centri_sulle_navi_dobbiamo_salvare_i_migranti_e_poi_offrirgli_un_futuro_-141046866/?ref=HREA-1

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Dan is het zeker één van de “7 Egyptische plagen” overal insecten die alles opvreten en vernietigen.

  Like

 9. Europa is een stom wijf dat in d’r blote reet op het strand staat te juichen met een welkomstbord terwijl er in de verte miljoenen dobberprinsen hun blanke sabel alvast op staan te warmen. Voorwaar, ik zeg u, als niet de doodstraf wordt gesteld op het illegaal binnenkomen van een land is het afgelopen met Europa. Ze steken eerst haar welkomstbord in haar hol, halen de pleinvingers tevoorschijn en raggen er met een paar miljoen man op los. Als er dan geen vel meer over is wordt ze in een stapel lappen gehesen en de sprinkhanen richten hun blik op de Amerikanen en Australië want daar staan ook al vrouwtjes van allerlei geslachten met borden te lokken. Ontbladeringsmiddelen dus en van die doucheruimtes waar gevoelige mensen liever niet over spreken of het moest zijn om de mof uit te schelden. Zal wel niet gebeuren want ik zie Europa alleen maar over het strand lopen te giechelen met een tros bananen in d’r haar om er een beetje bij te horen en ze zegt: maar we kunnen er toch over praten! Stom wijf, blonder kan niet.

  Like

 10. elisah zegt:

  Die ellende kan niet door blijven gaan en moet bij de bron aangepakt worden.
  Het kan niet zo zijn dat iedere illegaal/gelukszoeker/vluchteling/terrorist beloond wordt met een verblijfsvergunning, dat zou elk normaal mens toch moeten begrijpen.
  Je kan zo niet een heel werelddeel kapot laten maken door een invasie van vreemden die geen recht hebben om hier te blijven en hier ook geen toekomst zullen hebben.
  Europa kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor alle ellende van de rest van de wereld, noch kan Europa het voor al die mensen oplossen, dat is toch de harde werkelijkheid.
  Aangeven dat er niemand meer opgenomen kan worden omdat het gewoon niet meer te realiseren is, Europa zit aan zijn tax. Tevens laten weten dat het vanaf nu zinloos is om te komen en asiel aan te vragen, Europa gaat noodgedwongen op slot.

  Geliked door 1 persoon

 11. Anneke zegt:

  De duvel weet precies hoe hij kan VER WOE STEN. De massa migratie-golven belanden als een tsunami voor de Europese kustlanden, aan de Grote Zee. De profetie-en komen uit en zullen vlot geheel hun realiteit ‘vertellen’. “Israel als ervaren / groot voorbeeld, waaruit de EU-politici hun ‘bijscholing kunnen halen’. Zij zijn REDELOOS en dus RADELOOS, die Evil-Union malloten”.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

  • elisah zegt:

   Denk maar niet dat dit gezin met 10 personen in hun thuisland een grotere woning had met voor alle kinderen een aparte slaapkamer.
   Daar liggen ze vaak in één ruimte met een hoop matrassen allemaal te slapen. Een slaapkamer met 2 stapelbedden voor de 4 jongens en de andere slaapkamer met 2 stapelbedden voor de 4 meisjes : probleem opgelost.
   Het toewijzen van 2 woningen voor 1 familie is een schande als je weet dat er zo veel Nederlandse mensen op een wachtlijst moeten staan voor een woning.
   Jonge Nederlandse mensen die geen woning kunnen krijgen, kunnen niet eens aan een gezin beginnen zonder dak boven hun hoofd.

   Like

 13. Jan zegt:

  A TOP Brussels bureaucrat has made the jaw-dropping claim that the migrant crisis is over and vowed to give even more money to Turkey to stop people crossing into Europe.

  ..
  Mr Hahn claimed that there are virtually no more Syrians in Turkey who want to claim asylum in Europe, arguing that now is the time for the continent to begin funding a massive humanitarian project to improve their lives in the Middle Eastern country instead.

  He said that he had noted during recent visits to the Eastern Anatolia province that about half of Syrians he had spoken to wanted to stay in Turkey, whilst the other half wanted to return home

  http://www.express.co.uk/news/world/694817/Migrant-crisis-EU-Commissioner-Johannes-Hahn-refugees-Turkey-deal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s