Europese Commissie dreigt landen die niet willen samenwerken

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Commissie is van plan om in de asielcrisis niet samenwerkende partnerlanden te bestraffen. De Commissie zou daarbij vooral de ontwikkelingspolitiek en de handelsbetrekkingen op het oog hebben, zoals blijkt uit een ontwerp van de Europese Commissie, dat in het bezit is van het Duitse persbureau dpa.

Junge Freiheit

Volgens het ontwerp moeten landen die “asielzoekers” niet gewoon verder laten reizen of terugnemen, beloond worden. In het ontwerp zou sprake zijn van “positieve en negatieve prikkels”. De Europese commissie wil het document dinsdag in Straatsburg presenteren.

Migratiekwestie heeft de hoogste prioriteit

Het “bericht dat migratiekwesties nu bovenaan de prioriteitenlijst van de buitenlandse betrekkingen van de EU staan” zou tot nu toe nog niet tot alle partnerlanden zijn doorgedrongen, staat er in het ontwerp. De samenwerking met derde landen zou desondanks lopende gesprekken niet wezenlijk verbeterd zijn. Vooral als het om de uitzetting en de wederopname van “asielzoekers” zou gaan, benadrukte de Europese Commissie.

Volgens de plannen van de Commissie moet de EU in het vervolg met Afrikaanse en Arabische landen samenwerken. In het document zou sprake zijn van Jordanië, Libanon, Tunesië, Nigeria, Senegal, Mali, Ethiopië, Niger en Libië.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, Europese Commissie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Europese Commissie dreigt landen die niet willen samenwerken

 1. Thom zegt:

  Het wordt hoog tijd om er nog meer binnen te halen anders komt de brandweer nog zonder werk te zitten. Vandaag hebben migranten uit Syrië, Irak en Afghanistan een AZC van 10.000 miljoen Euro in Düsseldorf in de hens gezet. Nooit zal links het leren, zelfs nu er een IS-cel in Nijmegen zat blijven ze binnenhalen, pamperen en ons verjagen. Dus Merkel en collega’s: Doe je best, haal ze maar binnen en dwing zelfs landen die bij hun volle verstand zijn om zichzelf te vernietigen. Merkel kroop bij Erdogan in zijn reet en nu stinkt het overal naar stront. maar de enige die Erdogan aan kan is Poetin, maar de sancties tegen Rusland moeten blijven volgens Merkel. Waarom trappen de Duitsers dat mens er niet uit?

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Prachtig , het zal bij dreigen blijven want als die landen het voordeel kwijtraken van de eu zullen ze hoogstwaarschijnlijk de eu verlaten want dan is de eu nutteloos voor hun geworden , erger een gevaar .

  Like

 3. Europese Commissie dreigt landen die niet willen samenwerken, ja laten we de andere kant van de medaille even belichten, het eerste wat in brein omhoog borrelde was wie gaat dit nu weer betalen. Net zoals Erdogan de EU chanteert, gaan de betrokken Afrikaanse landen ook binnen de kortste keren gewoon Europa chanteren. Het is gewoon een hopeloze actie en men weet bijna zeker op voorhand dat dit is gedoemd om te mislukken zoals bijna alle acties, regels en wetten bureaucratisch, onwerkbaar en of onuitvoerbaar zijn…

  Like

 4. wauso zegt:

  De Moordenaar kiest het Hazenpad (beluister het radiofragment).

  Like

 5. Jean zegt:

  Die EU bende is pure maffia die leeft van chantage en zuipen.
  Willen wij een veilig en leefbaar Europa dan MOETEN wij die EU misdaadorganisatie totaal uitschakelen, dat is dan een win-win situatie nl. veel minder misdadigers en een enorme besparing.
  Afrika is Afrika en lost zijn problemen maar op wij in Europa lossen onze problemen ook zelf op, daar hebben we zeker geen Afrikanen bij nodig, integendeel. Met corrupte moorddadige regimes willen wij niets te maken hebben en willen wij vooral niet aan de vreet houden.
  Als wij nu allemaal zonnepanelen op alle daken leggen dan kunnen die kinderneukers zwemmen in hun olie en dan moeten ze dat zwembad niet afhuren zoals in Plopsaqua want wij zullen er toch nooit naartoe gaan.
  Al kreeg ik een vakantie van 8 weken in een 5 sterrenhotel gratis aangeboden in Turkije dan was mijn antwoord “neen, bedankt, daar ga ik nooit naartoe”.

  Like

 6. Lee zegt:

  Ik zit te wachten op een totale opstand van het autochtone volk, het volk dat dit land groot heeft gemaakt met zijn scheepvaart en handel. Het land waar ik ooit trots op was, en nu alleen maar verarmd door import van kanslozen die zogenaamd de vergrijzing moeten oplossen. Dat gaat never en nooit gebeuren natuurlijk. Dat weet ieder weldenkend mens. 80-90% is werkschuw en vinden de huidige situatie van hand ophouden wel prima. Omdat mensen nu steeds verder uit elkaar worden gedreven door populistische partijen, en de andere partijen alleen aan zichzelf denken zal verandering zonder geweld niet mogelijk blijken.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Samenwerken met Afrikaanse landen is van precies dezelfde snit als samenwerken met Turkije. De achterliggende gedachte is om via een omweg toch zoveel mogelijk indringers West Europa binnen te loodsen. Daarvoor hebben de Duitsers de Armeense kwestie opgerakeld om er zeker van te zijn dat Erdogan kwaad word, en zijn indringers deze kant op laat komen, CQ een visum voor alle Turken weet te bewerkstelligen. Zo iets dergelijks hebben ze volgens mij voor Afrikaanse staten ook in petto. Het eindresultaat zal zijn; Europa zo zwart als kolen van de moslims, en zo spoedig mogelijk kalifaatvorming. Overigens, In Bilderberg gaan de groten der aarde weer confereren stond in de krant. Wie weet wat ze daar weer gaan bekokstoven, ook wat betreft bovenstaande items, om ons nog grotere oren aan te naaien !

  Like

 8. sjuad kirosati zegt:

  Kortom, niet de MN moet dokken maar de belastingbetaler.
  Dood aan de MN!!

  Like

 9. aegoliuscs zegt:

  Alhoewel “alles” terug te vinden zou zijn op internet, herinner ik me van ’n jaar of 8 terug, dat de EU ter bevordering van migratie uit Afrika “loketten” daarvoor had geopend. Een soort “selectie” waarvan we nu kunnen zeggen dat men in Afrika een kortere weg heeft gevonden. Overigens blijft de EU doelstelling hetzelfde: help (…) Afrika en vluchtelingen onvoorwaardelijk opnemen.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s