Pegida-demonstratie Breda gaat door

Screenshot_3

BREDA – Pegida mag van de gemeente Breda op 18 juni op het Kasteelplein een demonstratie houden. Het was eerder nog niet bekend waar in de Brabantse plaats het protest zou plaatsvinden.

Edwin Wagensveld van Pegida-Nederland meldt dat er „maandag een gesprek was met de gemeente en dat de locatie is goedgekeurd”. Het is de eerste keer dat de protestgroep naar Brabant komt. Als reactie op het nieuws zegt Wagensveld: „Het Kasteelplein is een mooie locatie met een mooie entourage. Daarnaast zijn er op die plek nog niet veel demonstraties geweest.”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, burgermoed, Counterjihad, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Patriottisme, Verzet, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Pegida-demonstratie Breda gaat door

 1. Verwarde Man zegt:

  Nazi’s en extreemrechts, die extreemlinkse nationaal socialisten blijven me fascineren.

  Like

 2. Berthe zegt:

  Pegida strijdt TEGEN het fascisme dat tegenwoordig een islamitisch baardje of bontkraagje draagt. Wat die luitjes van laatzenietlopen daar dan nog komen doen!?!?!?!?!? Oh natuurlijk…links-fascistische geweld uitoefenen……

  Like

  • Helena zegt:

   Ja Berthe, en de voorman van ‘laat ze niet lopen’ ueber fascist Frank van der Linde zal ongetwijfeld wel weer van de partij zijn, met zijn rechterarm gestrekt, om de demo te verstoren. Zoals gewoonlijk blijft Pegida altijd netjes, onverstoorbaar en geweldloos demonstreren, en dàt kunnen ze niet hebben. Het zijn een stelletje sneue sukkels die links extremisten.

   Like

 3. Ook weer zo iets…..toestemming vragen/krijgen voor demonstraties.Hier DOET men dit gewoon zònder to0estemming te vragen Wie zijn de klootzakken?

  Geliked door 1 persoon

 4. Frans de Wit zegt:

  pegida blijft zo beleeft om telkens de demonstratie aan te vragen, ik zal proberen ook 18 juni te komen naar Breda, maar ik heb meestal een parkeer probleem daar.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Düsseldorf Exhibition Centre In Flames As Migrant Camp Destroyed

  http://www.breitbart.com/london/2016/06/07/flash-dusseldorf-exhibition-centre-flames-migrant-camp-burns/

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Pegida zou ook moeten praten over het monddood maken door Brussel inzake de vrijheid van meningsuiting via het internet door Brussel, het discrimineren van de autochtone Nederlanders door het ‘noem-alles-te-pas-en-te-onpas-racisme-virus’, de ‘Bilderberggroep-ontmoeting’ en het gevolg hiervan voor de burgers van Europa en het van de kaart vegen door Rutte en de EU van het resultaat van het referendum voor de Oekraine. Laat je horen Pegida!

  Like

  • Helena zegt:

   O maar dat doen we ook Mirjam al maaaaanden!!! Het wordt tijd dat er eens naar de burgers geluisterd wordt, daarom moeten er meer meer meer mensen zich aansluiten bij Pegida, je bent van harte uitgenodigd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s