Radia belaagd omdat ze géén hoofddoek draagt

Screenshot_12

Radia Laabidi (38, foto boven) en haar kinderen voelen zich al een tijd mikpunt van discriminatie door andere moslims op hun basisschool De Wiekslag in Amersfoort. Een vrouw schold de liberale moslima onlangs tot in de school uit en ging haar zelfs te lijf. “Ze haalde haar nagels over mijn gezicht.”

Radia verweerde zich stevig, en trok haar belaagster de doek bijna van het hoofd. Enkele vaders beëindigden de vechtpartij. Verschillende ouders waren getuige en bevestigen Radia’s lezing tegenover deze krant.

Voor een deel van de moslimgemeenschap is het onverteerbaar dat Radia is gehuwd met een ‘ongelovige Nederlander’ en netjes is geïntegreerd, zegt haar echtgenoot Floor.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, demoniseren, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Radia belaagd omdat ze géén hoofddoek draagt

 1. Mirjam zegt:

  Dat de regering de ogen niet opengaat bij zulke personen die dit doen. Een beter bewijs voor het falen in integratie is niet nodig. Het extremistisch geloof in de islam is wat dit ‘volk’ voortstuwt, ze hebben geen interesse in integreren en aanpassen, maar vooral niet om in vrede te leven. het zijn geïndoctrineerde veroveraars.

  Like

  • Steven zegt:

   Je weet toch hoe het gaat in Nederland…het zijn altijd incidenten..het meerendeel past zich immers WEL goed aan. En zo lullen ze door totdat je hoofd naar het hakblok gebracht wordt!

   Like

 2. Daar hèb je ‘m weer, hoor: De krabbenmand-mentaliteit:
  Eén weet er door te zetten, te trouwen, met wie ze wil en het kopvod van zich af te schudden en prompt staat de ander klaar om haar weer omlaag te trekken!
  Een slechte moeder? Ik vind haar juist een góede moeder omdat ze geen deel van haar eigen wezen verloochent door er een kopvod overheen te gooien!
  Of je kunt het zó stellen: Voor die kopvoddentrutten kunnen de kinderen nooit op de eerste plaats komen: Allah gaat automatisch vóór alles en daardoor ook voor hèn.
  En wat bezielt die schoolleiding? Als die kopvoddentrut dan begon, pak díe dan aan!
  Groot gelijk, mensen: Haal je kinderen als de dónder van die school af!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. carthago zegt:

  Deze dame werd dus als moslim etnisch geprofileerd als Nederlandse,door?…….de Nederlandse plisie tesamen met de kalifaatratten. Er komt een hele grote opstand veroorzaakt door de kalifaatratten uiteraard..Het kalifaatrattenvergif staat reeds klaar om te gebruiken.

  Like

 4. elisah zegt:

  Die krankinnige leeghoofddoek-pipo’s hadden zeker een klap van de molen gehad, of nee, een wiekslag.

  Like

 5. Anna zegt:

  En dan moet de islam als religie beschermd worden in dit land….????? Hoe krankjorum……
  Dan wordt het dus legitiem om mensen die wel volledig geïntegreerd zijn uit de schelden en te bespugen…… Door notabe ” onze nieuwe landgenoten” zo zie je maar weer ze brengen hun eigen problemen mee…. Discriminatie heet dat hier in Nederland maar O wee als er iets van een hoofddoek wordt gezegd……

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De echtgenoot: “We zoeken een andere school “,………………heel verstandig, maar denk ik dan, blijven er wel scholen over waar je terecht kunt.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Ze heet dan wel “Radia Laabidi” een Marocaanse naam. Maar ik neem toch aan dat ze de NL-achternaam van haar man heeft.
  De ander Maroc vrouwen moeten dus weten dat ze van Marokaanse afkomst is, door uiterlijk ? of hoe dan ook.
  Dus iemand die helemaal wil intergreren in de Nl-maatschappij en haar kinderen ook niet islammig opvoedt, wordt hierop aangevallen.
  Ik zat hier net een klein artikeltje te lezen van een jonge Marokaanse vrouw die in parijs woont en jaren geleden al Marokko is ontvlucht.
  De reden, ze is atheïste en heeft de islam afgezworen en dacht zich veilig te voelen in frankrijk.
  Ze is op het Station Gare du Nord in Parijs en wordt om ,t een-of-ander uitgescholden voor
  «Kah’ba. Ma saïmach Ram’dan»
  (Pute, tu ne fais pas le Ramadan)
  “Hoer”, je houdt je niet aan de ramadan.
  Het wordt die mensen die afstand nemen van de islam dus wel moeilijk gemaakt.
  https://la-voie-de-la-raison.blogspot.com/2016/06/apostasie.maroc.html

  Like

 8. Geronimo zegt:

  De nagel op de kop, Mirjam. Dat is de bondige essentie van heel die moslim-shit.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Wil je nog een groter bewijs hebben van de Onverdraagzaamheid van de moslims t.o.v. anderen niet-(meer)-moslims Rutte, Klaver, DENK, Pechtold, Zijlstra??????????????? En DENK wil dan een motie indienen over het verdraagzaam zijn in Nederland…. Door en voor wie DENK???? Ik DENK dat die verdraagzaamheid wel van 1 kant moet komen….welke dat weten jullie zelf wel, maar voor de onwetenden: die moet komen van de ongelovigen, de niet-moslims. Hetzelfde geldt voor het verkrijgen van respect, julie eisen dat van anderen, maar waar is JULLIE respect??????

  Wellicht is deze uitspatting ook een gevolg van die fijne en mooie motie die de linkse partijen hebben ingediend “bescherm de islam” want die worden gediscrimineerd en aangevallen……

  Like

 10. Republikein zegt:

  Het is onverteerbaar?
  Overzicht van de symptomatiek van Mohammed,

  Samenvattend vinden we de volgende symptomen bij Mohammed:

  A : organische: grote handen en voeten, grote oren en neus, zachte palmen van de handen; typische gang als iemand die van een berg daalt (gekromde ruggegraat), beperkte draaimogelijkheid van de wervels, kippeborst, uitpuilende buik, traag spreken, speciale huidkleur, opvallende beharing, grote eetlust (honger) en relatieve onvruchtbaarheid na de veertig jaar; overmatig zweten, en voor zijn dood: hevige hoofdpijn, herhaalde bewusteloosheid, hevige pijn in de rug en lenden. De begindatum van de kwaal ligt typisch rond het veertigste jaar; de sterfdatum van Mohammed is al even typisch rond het zestigste jaar.

  B : psychische

  visuele en auditieve hallucinaties, (Gabriël en de stemmen, gelokaliseerd boven);
  hallucinosen (belgeluid, als van vele wateren),
  waangedachten met Ego-inflatie (uitverkoren om de Profeet te zijn en wel de Laatste);
  vlottende angst, `katastrophen-ahnen’ (de Laatste Dag);
  simulatie; (gebruiken van inspiraties om gewenste uitspraken ingang te doen vinden);
  typische haat tegenover diegenen die twijfelen aan de grondwaan of hem bestrijden, de ongelovigen en de huichelaars, (cf. 156);
  fabulatie en interpretatiewaan (interpreteren van de bijbel als op hemzelf betrokken en precies zeggend wat hij verwacht; verdraaiend en vervormend interpreteren (cf. 106);
  fabulatie, in de zin van het verzinnen van belevenissen zoals de nachtelijke tocht naar Jeruzalem en de reis naar de hemel (cf. 93);
  gestoorde seksuele activiteit; Mohammed kon, niettegenstaande hij een zeer actief seksueel leven leidde met talrijke jonge vrouwen, die kinderen konden krijgen, en niettegenstaande zijn uiterste pogingen om een mannelijk opvolger te verwekken, slechts één kind verwekken dat vroeg stierf. Ongetwijfeld is deze onvruchtbaarheid te wijten aan de interacties van stimulerende en remmende hormonen, waarvan in de hypofyse de produktie gestoord werd.
  karakteriële betrouwbaarheid
  initiële zelfmoordneiging, neiging tot depressie en piekeren;
  verarming van de voorstellingscapaciteit (cf. beschrijving van hemel, hel, Gaarde, Laatste Dag), gebrek aan logisch samenhangende verwoording (cf. koran), herhalingen, ixoïde of epileptoïde kleverigheid.

  Alles samen vormt dit het syndroom van een symptomatische paranoïde geestesziekte met dien verstande dat die symptomatiek veroorzaakt wordt door een eosinofiele of/en basofiele tumor van de hypofyse, die op zijn beurt oorzaak is van een hormonaal onevenwicht: dit wil zeggen, een overmaat van groei- en storing van het seksueel hormoon.

  Waarschijnlijke doodsoorzaak: hypofysaire apoplexie.
  Geen enkel symptoom elimineert de mogelijkheid van een acromegalie; integendeel wanneer men alle in de bronnen gevonden elementen samenbrengt dan vindt men alle details (1) van een hypofysaire pathologie.

  Als besluit kunnen we bevestigen dat Mohammed ziekelijk was en leed aan een hypofysaire aandoening. Als psychopathologische diagnose kan men stellen: organische hallucinatorische aandoening met paranoïde kenmerken.

  Deze diagnose levert ons de verklaring van zijn gedrag na zijn veertigste jaar, tijdstip waarop zowel een paranoïde instelling klassiek optreedt als een tumor aan de hypofyse. Zij verklaart ons ook waarom zijn seksueel gedrag zoveel meer gestoord werd na zijn veertigste. Zij legt ook uit waarom zoveel geleerden perplex bleven voor de symptomatiek van Mohammed en zich verdeeld opstelden en bleven twijfelen tussen epilepsie en andere geestesziekten. Zij waren er niet in geslaagd de juiste oorzaak te identificeren.
  Nog meer kleinigheden:http://www.carabo.tweakdsl.nl/mohammed.htm
  Het blijft onverteerbaar!!

  Gekheid is niet toegestaan, malligheid wordt gedoogd.

  Like

  • delamontagne zegt:

   U weet wel wat U te wachten staat met zulk een “schrijfsel” in Saoudie Arabia ?
   Een andere blogger in Singapore [ ik dacht altijd dat dat zo,n vrijdenkende/liberale Natie was, met verschillende samengaande geloven……..! ], wordt in de gevangenis geworpen om hetgeen er gezegd wordt.
   In het Saoudie Arabia zou de kop eraf gegaan zijn om hetgeen er over het “geleuf-van-de-vreugde”wordt gezegd…………..

   Like

 11. Radia belaagd omdat ze géén hoofddoek draagt, tja de reactie van de andere moslim wijven was voorspelbaar en de polarisatie verliep zoals verwacht gewoon langs etnische lijnen. Natuurlijk werd de ‘geïntegreerde’ moslima belaagd om haar vrijzinnige keuze om geen hoofddoek te dragen. De meeste moslim wijven weten donders goed waarom ze de hoofddoek moeten dragen, het is immers een teken van onderdrukking. Natuurlijk heeft een of andere haatbaard gewoon tegen zijn vette moslim trol gezegd dat de ‘geïntegreerde moslima een lesje geleerd moet worden. Alle moslims weten gewoon dat ze bijna alles kunnen doen wat ze willen, zo ook op het schoolplein waar op een sharia-achtige wetgeving ook van toepassing is. Het is de sociale controle die deze lieden uitoefenen op hun manier, nou ‘k lig er niet wakker van een hoofddoekje meer of minder maakt totaal geen verschil. Men kan zelf vaststellen dat het nog heel erg lang gaat duren voor dat moslims geïntegreerd raken laat staan de ze geassimileerd raken. Men haalt de moslims naar Nederland maar je haalt de islam niet uit de moslims, zo simpel mis dat…

  Like

 12. Groene politica: elk stadsdeel een moskee ‘goed voor integratie van vluchtelingen’

  Lid van de Hamburger gemeenteraad voor de Groenen, Stefanie von Berg, pleit voor ‘wijk’ moskeeën. Berg wil 6 bestaande moskeeën verbouwen en 3 nieuwe moskeeën. Er zijn op dit moment 50 moskeeën en gebedsruimtes in Hamburg. Von Berg: ‘Je mag de islam niet naar achteraf plaatsen verbannen’.

  Von Berg ziet een rol voor moskeeën weggelegd bij de ‘interreligieuze dialoog, de integratie van vluchtelingen en als plaats van ontmoeting’. Bovendien: ‘Hoe minder mensen van de islam zien, hoe groter het voorbehoud is dat mensen maken’. Berg hoopt daarbij op een positieve houding van coalitiepartner SPD. Eerder al zei Von Berg: ‘Het is goed dat wij Duitsers weldra in de minderheid zullen zijn’.

  CDU-woordvoerder Dietrich Wersich, zegt dat het niet aan het gemeentebestuur is om voor nieuwe moskeeën te zorgen. Hij ondersteunt wel het idee om het religieuze leven meer in het zicht te brengen: ‘Maar daarbij gaat het niet alleen om islamitische gemeentes. Er zijn ook christelijke, bijvoorbeeld Afrikaanse gemeentes, die hun diensten in fabriekshallen houden‘.
  Hamburg heeft 150.000 islamitische inwoners.
  http://www.welt.de/regionales/hamburg/article155784336/Gruene-fordert-Moscheen-in-jedem-Hamburger-Bezirk.html

  Like

  • Gasso zegt:

   Wat voor ziekte heeft dat idiote wijf in d’r kop?
   Wat een stinkend smerig stuk landverraders tuig… ophangen die slet!

   Like

   • Ach Gasso het socialisme is een ziekte waar voorlopig geen remedie tegen gevonden is. Socialisme dekt de lading van het woord sociaal totaal niet dat zijn twee verschillende termen die niet samen gaan. Je ziet wat de socialisten voor een rotzooitje er van maken dag in dag uit komen ze voor de autochtone bevolking met tenenkrommende regeltjes en wetten. Straks is het huilen met de pet op voor deze lieden die vol zitten met zelfhaat en dat op normale mensen projecteren. Wanneer het uit de klauwen gaat lopen (Dat kan nooit meer lang duren m.i.) en wanneer de socialisten uiteindelijk de volle draagwijdte van hun slopende werk zien is het voor hen ook veel te laat….

    Like

 13. Hendrik zegt:

  Islam moet weg uit Europa, de tumor groeit………zachte heelmeesters stinkende wonden. Wat deze groene tante wil is moord op de westerse bevolking, wordt ze gefinanciert door Saoedi Arabië?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s