Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel?

Screenshot_11

(Door: baron Dr. Norbert van Handel – Vertaling: E.J. Bron)

 • Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, door uw politiek de identiteit van Europa te verwoesten?
 • Wie geeft u het recht om Duitsland te veranderen in een land van onveiligheid met brandende vluchtelingencentra, verkrachtingen en toenemende buitenlander-criminaliteit?
 • Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, om ook de aangrenzende landen Oostenrijk, Kroatië, Slovenië, Zuid-Tirol enz. door uw politiek te destabiliseren?
 • Met welk recht, mevrouw Merkel, bekritiseert u, zoals onlangs met minister-president Renzi in Rome, de Oostenrijkse grenspolitiek, als u er van de andere kant in Duitsland blij mee bent dat er – alleen door deze grenspolitiek (!) –  minder “vluchtelingen” naar Duitsland komen?
 • Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, om samen met meneer Schäuble er verantwoordelijk voor te zijn om miljarden aan belastinggelden van Europese burgers in Griekenland te verspillen, waarbij tegelijkertijd het geld niet bij de gewone mensen terechtkomt, maar naar Duitse en Franse banken stroomt om hun bankroet-politiek te saneren?
 • Wie geeft uw vicekanselier meneer Gabriel het recht om de democratische staat Oostenrijk te bekritiseren en zich daar te mengen in de verkiezing van de president?
 • Hoe brengt u het met elkaar in overeenstemming, mevrouw Merkel, met uw eigenaardige begrip van democratie, om uitgerekend de ondemocratische staat Turkije te ondersteunen, alleen omdat uw mislukte vluchtelingenpolitiek u er nu min of meer toe dwingt u door Erdoğan te laten chanteren?
 • Met welk recht, mevrouw Merkel, komt u met Turkije een visumpolitiek overeen, die bovenop de immigranten honderdduizenden Turken naar Europa brengt, als deze politiek überhaupt functioneert, wat in toenemende mate minder waarschijnlijk is?
 • Wie bent u eigenlijk, dat u het zich permitteert heel Europa te islamiseren, zonder rekening te houden met de belangen en de wil van de bevolking?
 • Wie geeft u het recht TTIP te ondersteunen, dat Europa steeds meer uitlevert aan de grote Amerikaanse concerns en de Amerikaanse financiële wereld?
 • Denkt u echt dat een in Midden-Duitsland gesocialiseerde dochter van een dominee met SED-verleden ook maar enig moreel recht heeft om ons continent te ruïneren?
 • Gelooft u werkelijk, dat u met uw “Mutti-gedoe” uw hopelijk spoedige aftreden kunt afwenden en gelooft u daadwerkelijk dat uw beeld in de geschiedenis als de vernietiger van ons continent bijzonder glorierijk zal zijn?
 • Gelooft u werkelijk, dat u met uw volgzame regeringscollega´s kunt vermijden dat in Duitsland en Europa het verzet zo krachtig zal worden dat op burgeroorlog gelijkende toestanden, zoals deze al in veel delen van Europa te zien zijn, vermeden kunnen worden?
 • Bent u er echt trots op de belangrijkste verantwoordelijke te zijn voor het feit dat de vrede in Europa, de Europese Unie en vooral de culturele identiteit van ons continent afbrokkelt?

Bedenk wel, mevrouw Merkel, dat steeds meer mensen uit het christelijke midden, noch nationalisten, noch ouderwetse mensen, maar mensen die in de toekomst van Europa, maar niet in uw toekomst geloven, zich in kleinere en grotere groepen aaneensluiten, die uiteindelijk u en uw catastrofale politiek ten val zullen brengen?

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel?

 1. wim zegt:

  Die zit!

  Like

 2. Mirjam zegt:

  De waarheid.

  Like

 3. Merkel is een verbitterde en depressieve oude vrouw, die andere mensen geen toekomst meer gunt.
  Ze kan beter maar een eind aan haar leven maken, dat is voor ons beter maar w.s. ook voor haar zelf.

  Like

 4. Janszn zegt:

  Hitler was ook doof

  Like

 5. elisah zegt:

  Applaus!!!!

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Antwoord: met geen enkel recht, tenzij een vermeend. Met dank aan de hersenloze kudde, die nu eenmaal wil “geleid” worden, en haar die leiding hebben toevertrouwd, alhoewel Merkel in wezen niet beter of competenter is dan wie ook.

  Merkel is een burger als elke andere binnen de maatschappij, en niet meer dan dat. Alleen beseft zij dat niet eens meer: de arrogantie van de macht, zo heet dat, maar die in wezen op niets is gebaseerd.

  Het zijn al die andere burgers, die zich als lemmingen blind staren op haar zogezegde macht en die van al die andere misdadige politici, die zouden moeten beseffen dat ze dat mens nu maar opzij moeten zetten, als ze inzien dat ze zich heel eigenzinnig en ronduit gevaarlijk gaat gedragen ten overstaan van haar eigen gemeenschap.

  Probeer, ik zeg wel probeer, want geen gemakkelijke lectuur, eens het boek “het-meest-gevaarlijke-bijgeloof” van Larken Rose te lezen, o.m. gratis terug te vinden (even goochelen op de titel) op het internet (pdf) en je zal begrijpen waar ik hiermee naartoe wil. Je krijgt er totaal andere inzichten door.

  Lees eerst aandachtig de “Voorbereiding van de lezer”, waaruit dit kleine fragment:
  “Het geloof in “gezag”, inclusief elk geloof in “regering”, is irrationeel en tegenstrijdig in zichzelf; het is tegengesteld aan beschaving en moraliteit en vertegenwoordigt het meest gevaarlijke, destructieve bijgeloof dat ooit bestaan heeft. In plaats van een kracht voor orde en recht, is het geloof in “gezag” de aartsvijand van het mensdom.”

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Dat recht heeft ze verkregen van de Bilderbergers, de NWO’ers en de Illuminati. En vergeet last but not least…….SOROS en ERDOGAN. Een medewerker van het “adviesbureau” van Soros in Berlijn adviseert haar en gezien diens reputatie en wat hij wil met Europa dan weet je eigenlijk wel wat voor soort adviezen zij krijgt…… En zij lijdt inmiddels aan dezelfde grootheidswaanzin als Erdogan doet en het Turkse parlement verliest haar immuniteit binnenkort, hetgeen zal gaan leiden tot een grote razzia tegen de Koerdische parlementsleden. En iedereen binnen de EC/EU blijft oorverdovend stil….. En dan gaat de EU bij monde van Timmerfrans de landen die geen illegale vluchtelingen terug wilt nemen belonen door ze nog meer geld te geven voor iedere illegaal die ze terugnemen. Het simpelweg terugsturen of terugslepen van al die bootjes naar Libië daar komen ze niet op. Zie hoe effectief dat is zoals Australië, Indonesië en Maleisië het doet…….en niemand die deze landen met een beschuldigende vinger wijst op de mensenrechten en het Vluchtelingenverdrag. Daar hebben deze landen trouwens sch..t aan…..

  Like

 8. Wie geeft u het recht, mevrouw Merkel, door uw politiek de identiteit van Europa te verwoesten? Juncker en Merkel voeren enkel en alleen het NWO beleid uit, natuurlijk is de Amerikaanse politiek hier verantwoordelijk hiervoor, dat leest men niet in de doorgeefluiken van de grote persbureaus…

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Die Wende kommt. Raus mit den Islam.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Goed stuk.
  Ik vrees dat ZIJ niet naar dat soort zaken kijkt c.q.luistert.
  Het positieve is natuurlijk dat steeds meer mensen beginnen te begrijpen wat er aan de hand is.

  Like

 11. John zegt:

  merkel + de paus = ANTICHRIST

  Like

 12. Jackie2015 zegt:

  De baron heeft helemaal gelijk. Wat en wie geeft haar inderdaad het recht om haar land en haar volk maar ook de Europese burgers zo te verraden. Ik vraag me alleen af of mevrouw Merkel zich hier wat van aan zal trekken. Zij hoort en is wellicht volledig onder de controle van de Bilderberg Groep, zoals ook andere politici in Europa.
  En alle Europese koninklijke families zijn ook niet schoon te praten.

  Like

 13. fleckie zegt:

  Wat te denken van de POOLSE paus, die tijdens een ‘bezoek aan Afrika’ dicteerde dat er GEEN anticonceptiemiddelen mochten gebruikt worden![ dus ..toen..al was MEN e.e.a. van plan! [behalve dan niemand? wist de achtergrond ervan,waarom het grootkapitalistische instituut r.k.kerk zich bemoeide met ‘geboortebeperking’.]

  Like

  • exmarineman zegt:

   fleckie@ de R.K. is altijd al tegen gebruik van anticonceptiemiddelen geweest. Dat wij ons daarvan weinig aantrekken is iets anders, maar het heeft dus hier niets mee te maken….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s