23 tiener-pooiers voor het gerecht: “Vrouwen zijn sloeries voor hen”

Screenshot_24

Het afgelopen jaar is het parket in Antwerpen op 23 tiener-pooiers gestuit, die in de Scheldestad jonge meisjes ronselden voor (kinder)prostitutie. Er werden ook vijftien kinderprostituees geïdentificeerd. “Er is een totale normvervaging bij de daders”, zegt het Antwerpse parket, dat van het fenomeen multidisciplinair een prioriteit maakte. Het aantal opvangplaatsen voor slachtoffers zou echter tekortschieten.

Nieuwsblad.be

Tiener-pooiers – ook wel eufemistisch “loverboys” genoemd – zoeken contact met vaak sociaal erg kwetsbare meisjes van soms wel 14 jaar jong. Ze gebruiken sociale media, wachten meisjes uit jeugdinstellingen op, of zoeken andere meisjes via vriendinnen. Ze palmen hen vervolgens in, bijvoorbeeld met cadeaus of overnachtingsmogelijkheid, maar in ruil worden seksuele diensten gevraagd bij klanten en worden de meisjes opgesloten. Sommige tiener-pooiers en hun omgeving misbruiken het slachtoffer ook zelf.

“De daders of verdachten hebben veelal een kansarm profiel, maar compenseren dat met een chique voorkomen en hebben soms veel succes op sociale media of in de hiphopscene”, verklaart Stéphanie Chomé, woordvoerder voor het parket in Antwerpen. “Het beeld dat de mannen hebben van vrouwen is echt om te huilen. Ze hebben totaal geen respect, vrouwen zijn volgens hen sloeries. Het gaat hier om een totale normvervaging bij wat je seksuele roofdieren kan noemen.”

De verdachten hebben ook een allochtone achtergrond. Sommige daders zijn al veroordeeld voor mensenhandel met effectieve celstraffen tot acht jaar. Ook de klanten van de meisjes riskeren vervolging.

Samen met de hulporganisaties Payoke, Child Focus en verschillende overheden werd het brede publiek opgeroepen om verdachte zaken altijd te melden. Ook weerklonk de vraag naar meer opvang. “Meisjes gaan soms terug naar hun pooiers en dan blijft er niet veel over dan het slachtoffer gesloten te plaatsen. Voldoende plaatsen hebben blijft een aandachtspunt”, besluit Chomé.

Bron:
www.nieuwsblad.be
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op 23 tiener-pooiers voor het gerecht: “Vrouwen zijn sloeries voor hen”

 1. joopklepzeiker zegt:

  Gewoon wat normen en waarden er inslaan, een maandje ziekenhuis op de intensive care geeft ze genoeg tijd om er over na te denken .

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De verdachten hebben ook een allochtone achtergrond. Sommige daders zijn al veroordeeld voor mensenhandel met effectieve celstraffen tot acht jaar.

  Voor multiculturele elite moet dit helemaal geen probleem zijn. De koran staat het houden van sexslavinnen toe. Tenminste als de slavinnen van het Joods, Christelijk of enig ander niet islamitisch geloof zijn. In islamitische millieus wordt besmuikd gelachen als moslim jongens seksueel misbruik maken van autochtone meisjes en ze stijgen hierdoor zelfs op de ladder qua aanzien. Begrijp wel dat dit dezelfde jongens zijn die hun eigen zuster continu controleren als ze uit huis zijn en met wie wel en met wie niet deze zusters omgang mogen hebben. Alles wat een islamitische opvoeding toebedeeld krijgt wordt van jong af aan geleerd dat de wereld uit twee soorten mensen bestaan. Gelovigen en niet gelovigen. De niet gelovigen hebben binnen de islam (sharia) geen recht van spreken meer. Dat norm verlies waarvan de schrijver van het artikel gewag maakt zal als sneeuw voor de zon verdwijnen zodra islamitische meisjes in het spel zijn.
  Kortom aanschouw de effecten van islamisering.

  Like

 3. Kees zegt:

  Typisch dat de VRT niets vertelde over de etnische achtergrond van de daders, en dan weet je het eigenlijk al.

  Like

 4. Japio zegt:

  Onze regeringen falen aan alle kanten en ze weten het. Maar de import van deze honden blijft onverhoopt doorgaan. Ze intimideren de autochtone bevolking dmv deze verkrachtings bendes. Het is werkelijk ongehoord waar deze zgn volksvertegenwoordigers mee bezig zijn. Ik zit nu op het punt dat ik die k*t marrokanen het niet meer kan aanrekenen want hun iq is zo laag dat het de kakkerlak benaderd. Het is de schuld van die nsb-regeringen die maken het allemaal mogelijk.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Een kakkerlak heeft meer iq dan vele van die in jouw reaktie, ja soms zelfs meer als die linksche gutmenschen. En het is toch werkelijk ongelooflijk hoe stil, hoe apathisch zelfs de vrouwen in die “volksvertegenwoordigingen” zijn en blijven….. Waar zijn nu al die feministes, waar zijn nu al die “voorvechtsters” voor/van gelijkberechting enz enz van de vrouwen????? En dan deze gasten die al veroordeeld zijn geweest voor mensenhandel etc hadden al lang het land uitgezet moeten worden en teruggestuurd naar het land van herkomst desnoods met ouders en de rest van de familie. Drop ze desnoods maar met parachute als het land ze niet terug neemt.
   Hoe kun je wetende dat het moslims zijn zo ’n commentaar geven dat het ligt aan normvervaging????!!!! Het heeft niets maar dan ook niets met enige vorm van normvervaging te maken, want ze zijn zo opgegroeid en opgevoed. Ze verkopen desnoods hun eigen zus nog, want ook die heeft géén enkele vrijheid en wordt vermoord als ze niet doet wat de mannen in de familie willen. Ze zien hun eigen moeder ingepakt in een burka of zo dus ze weten niet beter: vrouwen hoef je niet te respecteren laat staan ongelovige vrouwen (in hun ogen dus alle niet-moslims)

   Like

 5. Jean zegt:

  Een bus charteren, vullen met dat tuig en dadelijk afvoeren richting Afrikaans grondgebied, we hebben echt wel gehad met dat achterlijk pervers tuig.

  Like

 6. Eduard zegt:

  Geldt ook voor Nederland heb dit van zeer dichtbij zelf mee gemaakt met familie leden
  Het grote falen van jeugdzorg in Veldhoven was daar debit aan
  Het kind is gelukkig nu moeder van gezin met twee kinderen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s