Düsseldorf: Illegalen steken onderkomen in de fik

Screenshot_23

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De enorme rookpluim was kilometers ver te zien toen dinsdagmiddag een hal op het beursterrein van Düsseldorf volledig in brand stond. Het 6.000 m² grote gebouw werd gebruikt als onderkomen voor 282 mannelijke binnendringers. Het vuur smeulde nog toen de eerste arrestaties plaatsvonden wegens verdenking van zware brandstichting. Volgens de politie is er “geen sprake van (tot grote droefenis van alle linksen met de visie overal “nazi´s”) aanwijzingen voor een buitenlander-vijandig delict”. Bij de zes verdachten gaat het om bewoners van de hal. Ze zouden afkomstig zijn uit Irak, Marokko, Algerije en Syrië.

Een van de verdachten zou zelfs zo brutaal geweest zijn en de pers videomateriaal hebben aangeboden, bericht RP-Online. Om ongeveer 14.00 uur had de brandweer de brand onder controle. 28 bewoners liepen een lichte rookvergiftiging op. Een brandweerman en een medewerker van het Duitse Rode Kruis raakten lichtgewond.

In de nu in de as gelegde hal hadden bewoners enkele weken geleden nog geprobeerd brand te stichten door een matras in brand te steken. Nu is het gelukt.

De “Express” bericht:

Vechtpartijen tussen Arabieren enerzijds en Iraniërs en Afghanen anderzijds waren bijna aan de orde van de dag.

 De mensen van de beveiliging in het onderkomen zouden overwegend Iraniërs geweest zijn.

Volgens enkele Marokkaanse vluchtelingen zouden ze gistermorgen de Arabieren expres niet hebben gewekt voor het ramadanontbijt. Daarop zou het plan met de brandstichting gesmeed zijn. “Omdat we hier gewoon alleen maar weg wilden”, aldus een bewoner.

De gasten van de bondskanselier jagen ons niet alleen op kosten, waarvoor nog heel lang door de Duitsers betaald zal moeten worden, maar ze bedreigen bewust en willens en wetens het leven van onze hulpverleners. Maar het is immers ramadan, de maan waarin de islamitische hordes in het land niet alleen op grond van te weinig suiker en uitdrogingsverschijnselen nog agressiever zullen zijn, maar ook omdat het in de ramadan bijzonder eervol is om te doden. Wie in deze tijd koran-getrouw vermoordt, krijgt een speciaal plekje in het paradijs. Ramadan is namelijk zeer zeker niet de maand van de vrede, zoals men ons dat graag vertelt. Integendeel, het is de maand van de heilige oorlog en van de dood voor Allah. Bovendien kunnen de islamitische geweldplegers van welke soort dan ook er zeker van zijn dat ze een milde rechter vinden, die hen ontoerekeningsvatbaar verklaart vanwege de “lichamelijke belasting van het islamitisch vasten”, wat immers in werkelijkheid gewoon een naar de nachtelijke uren verplaatste zwelgpartij is.

De brandstichters van Düsseldorf hebben de hal eerst verruild voor een gevangeniscel en zijn vermoedelijk vol vertrouwen er met een milde straf vanaf te komen. Consequenties voor lopende asielprocedures hebben zulke daden immers sowieso niet.

Hier een video van de brand:

 

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, ramadan, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Düsseldorf: Illegalen steken onderkomen in de fik

 1. hslot4 zegt:

  En als jij dat doet ben je een terrorist t is wat he ? lmao

  Like

 2. Thom zegt:

  Als het in een boek gestaan had 50 jaar geleden had ik niet eens willen lezen, omdat dat gewoon niet zou kunnen. Nou is gewoon aan de orde van de dag en we staan erbij en kijken ernaar.
  Nog worden de CDU-ers en SPD-ers niet opgewacht en gelyncht of opgehangen.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ach, het is heel begrijpelijk; de duivel (= allah) houdt wel van een fikkie. Z’n volgelingen dus ook.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Ach ja, wir schaffen dass, dusssssss dan kan dit gebeuren.
  Het meest erge aan dit hele geval is dat dit soort debielen waarschijnlijk amper straf zullen krijgen want ze waren natuurlijk in de war van hun rammelendan. Er begint iets heel erg te jeuken vanwege al dit onrecht dat ons wordt aangedaan.
  Weer zijn de grootste schuldigen aan dit soort zaken de zitten nsb-elite van narcistische pishoer Merkel.

  Like

 5. Elena zegt:

  Soooo…mooooi jonghuh die fik.
  Jammer dat de daders er niet in waren.
  Smerig tering tuig is het, hopelijk moeten zij buiten slapen wegens gebrek aan onderkomen. Dan maar hopen dat het zal stortregenen.
  Oh..wacht…de daders worden tijdelijk wel in een onderkomen gehuisvest.
  Het zijn zielige vluchtelingen….goh, hoe kon ik dat toch vergeten?

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Ik mag er toch vanuit gaan dat deze terroristen direct uitgezet worden ………of misschien onthoofd worden…..

  Like

 7. UITZETTEN !!!!!!!!!!!!!Die de brand hebben gesticht, en het andere GAJES er achteraan……….

  Like

 8. Het ‘incident’ is op zichzelf, hoe wrang ook, nuttig. Er zullen er alleen, helaas, nog veel meer nodig zijn om de realiteit nog eens te laten doordringen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig nog goed om te vernemen dat deze zogenaamde “asielzoekers” elkaar onderling zo vreselijk haten dat ze Duitsland hierdoor moeilijk kunnen overnemen! Als er trouwens doden waren gevallen daar in Düsseldorf door deze brandstichting zouden weinig autochtoonse Duitsers dit hebben betreurd! Onder hen zijn er trouwens al meer dan genoeg die overal in Duitsland azc’s in brand steken en dit soort tuig belagen en als die bovendien denken dat een gevangenis een hotel is: stuur ze maar naar de verouderde gevangenissen van België en Frankrijk want die zijn pas echt een ware hel voor degenen die daarin belanden!
  Nou weet ik trouwens dat Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, eveneens dol was op brand stichten en zo had hij eens een zigeunermeisje wreed vermoord waarna hij haar lichaam in brand stak! Adolf Hitler, zelf een zigeunerhater, zou dit ongetwijfeld prachtig hebben gevonden en het duurt dadelijk echt niet lang meer eer moslim-hatende Europeanen moskee, azc’s etc. in brand gaan steken zoals dat jaren geleden in Rostock ging en er toen doden bij vielen!

  Like

 10. elisah zegt:

  De Arabieren waren boos, ze waren niet gewekt voor het ramadanontbijt……
  Wat voor een ontbijt eet je dan tijdens de ramadan…..gebakken lucht???
  Hier heb ik trouwens niets van gezien op het journaal, als het Duitsers geweest waren die de brand hadden gesticht, dan was het als een breed uitgemeten schandaal wereldwijd te zien geweest.

  Like

  • elisah zegt:

   Elders lees ik dat men kwaad was om de karige middagmaaltijd……2 keer gebakken lucht op een dag is ook te veel, daardoor is zeker de vlam in de matras geslagen.

   Like

 11. Cathja zegt:

  Hier past slechts één straf: uitzetting en nooit meer toegang tot Europa. Als er niet snoeihard wordt opgetreden en gestraft, zullen er nog heel veel onderkomens in vlammen opgaan, want de indringers zijn nu eenmaal niet snel tevreden met hun opvang.
  Thuis was het immers een stúk comfortabeler?

  Like

 12. Hier wordt je niet blij van allemaal, ze breken ons mooie Europa af. Misschien zouden zij de straffen moeten krijgen die hun ook in hun land van herkomst te wachtte zouden staan.

  Like

 13. Joshua zegt:

  Deze mensen in het afgebrande kamp opsluiten voor een paar weken, mogen zij de gebraden overblijfselen nuttigen,is goed om gelijk hun ramadan mee te vieren.

  Like

 14. Jan zegt:

  Schade €10 miljoen
  Düsseldorf-Brand: Falscher Syrer legte wegen Essen Feuer – 10 Millionen-Schaden
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/duesseldorf-brand-falscher-syrer-legte-wegen-essen-feuer-10-millionen-schaden-a1335409.html

  Like

 15. Je vraagt je af, waar zijn ze eigenlijk voor gevlucht. Dit is ook een vorm van oorlog voeren. Sodemieter ze naar het land van herkomst. Daar valt het voor deze onmensen wel mee dacht ik.

  Like

 16. Jan zegt:

  Toch wel bijzonder om te vermelden:

  Like

 17. Pingback: Zij pralen – wij betalen: Duitsers als tweederangs mensen | E.J. Bron

 18. Pingback: Brand in “vluchtelingen”onderkomen in Düsseldorf: Verdachten met valse identiteitspapieren en een veelpleger | E.J. Bron

 19. Pingback: Luxemburg: Naakte bosjeskrijger valt voorbijgangers aan | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s