FOTO: Ramadan in AZC Düsseldorf . . .

ramadan

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

Door:
“De Realist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTO: Ramadan in AZC Düsseldorf . . .

 1. Charles Martel zegt:

  De vreet maand is weer begonnen en we hebben het geweten. Of zoals Hieronymus al schreef in het jaar 384 A.D. over mensen met ‘baarden als van geiten’: “they pretend to make long fasts while at night they feast in secret”.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Gróót feest zo te zien! Ja, àls die vluchtelingen los gaan, dan doen ze niet kinderachtig. Met deze feestvreugde bezorgden ze de brandweer ook weer een beetje werk. Iedereen tevreden. :(C

  Like

 3. Jan zegt:

  Vrede is er (volgens de kamelenruiters) als iedereen onderworpen is en zolang dat niet het geval is wordt er gemoord en brand gesticht, verkracht en vernield:

  Geliked door 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Er schijnen 6 daders geweest te zijn. Ze hadden alle 6 een valse identiteit opgegeven. Waarom weten ze dat nu pas en worden zulke lui niet standaard in een interneringskamp gezet. Het middageten beviel ze niet, dus staken ze maar een gebouw van 10 miljoen euro in de hens.
  Gelijk hebben ze, dat moesten ze allemaal doen. Behalve Merkel is de rest van Duitsland en Europa toch gek. Dus wat maakt het uit. Een paar maanden cel en dan met voorrang een eigen huis. Zo werkt het toch. We weten niet eens hoeveel oorlogsmisdagers, criminelen en terroristen hier van een uitkering leven en plannen maken om ons te bestelen of te vermoorden.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25962931/__Brandstichters__wilden_verandering___.html
  Van alle zes beide handjes en voetjes amputeren en dan zwemles geven met ieder 2 gewassen grindtegels om hun nekkies, zullen ze opkijken van deze verandering, stelletje smerige ratten!!
  Slinkse debiele lullo’s zullen wel balen dat het geen “racistische” blanken zijn geweest.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Zet ze maar terug op een rubberbootje richting Turkije…..zonder zwemvest en drinkwater. Valse identiteit opgeven betekent sowieso eigenlijk al géén verblijfsvergunning dus uitwijzen….. misschien bij hun de – want dat willen zo toch zo graag – sharia toepassen.

   Like

   • Thom zegt:

    Een zwemvest dat gekocht is in Turkije is voldoende. Daar worden ze blijkbaar nogal eens mee belazerd want een hoop van die zogenaamde zwemvesten zinken zelf als een baksteen.

    Like

 6. Marian Nekeman zegt:

  Afschieten dat zootje..

  Like

 7. Nu in de aanbieding gebakken zandnegert twee halen een betalen op = op dus wees er snel bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s