Kleinduimpje Erdoğan en zijn volgelingen in Europa

Screenshot_18

(Door: Aysso Reudink)

Plus: Abou Hafs, Nourdeen Wildeman en Salaheddine Benchikkhi

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft zondagavond opnieuw hard uitgehaald naar Duitsland. Dit naar aanleiding van de Armenië-resolutie die afgelopen week werd aangenomen door de Bondsdag. Ook waarschuwde hij dat Duitsland een belangrijke vriend kan verliezen, en hij verwees daarbij uitdrukkelijk naar de miljoenen inwoners van Turkse afkomst in Duitsland. Sancties tegen de Bondsrepubliek wilde hij niet uitsluiten. Nou, met dat soort vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

In dezelfde toespraak meldde Erdoğan ook nog dat hij niet kon begrijpen dat Angela Merkel niet hoogstpersoonlijk heeft kunnen verhinderen dat haar partijgenoten in de Bondsdag voor de resolutie hebben gestemd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Armenië, demoniseren, Duitsland, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Kleinduimpje Erdoğan en zijn volgelingen in Europa

 1. aegoliuscs zegt:

  De onnozelheid is soms verpakt in de header: Kleinduimpje Erdoğan……..

  Onderschatten en kleinerend spreken over, weliswaar van een gestoord persoon, levert geen casus op over zijn islamitische bedoelingen, politieke verwevenheid als NAVO partner en de V.S. aanmoediging tot opname in de EU.

  Merkels toekomstige zoenoffer namens de Duitse Turken (4 miljoen) aan Erdogan zal zijn dat hij zonder verdere EU weerstand kan toetreden tot de EU….. en Duitsland na Hitler een nieuwe Eurobezetter heeft verworven. Nota bene zonder één kogel te gebruiken.

  Like

 2. Jean zegt:

  Die achterlijke turk eens goed duidelijk maken dat zijn gezeik in Europa geen voedingsbodem heeft en ja, helaas, zijn er veel te veel Turken in Europa en ja, gelukkig zijn daar prachtige mensen tussen maar wij Europeanen moeten nu starten met het verdrijven van moslim turken want wij willen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam niet op ons grondgebied, nu niet en nooit niet en wat dat kutwijf uit Duitsland betreft, hij mag ze hebben want wij griezelen van dat kutwijf.
  Maak die turk duidelijk dat zijn gezeik links de oor ingaat en rechts eruit vliegt met de snelheid van het geluid.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Eigenlijk moet heel de Europese burgers de Brusselse elite en daarmee indirect Merkel en indirect Erdogan, dat wij niet willen dat Merkel onze soevereiniteit aan Erdogan overdraagt, door het toestaan van het visumvrij reizen van Turken. Hij dwingt het af en Merkel heeft beloftes gedaan zonder dat ze de burgers hierover geraadpleegd heeft. Ze kan en mag deze beloftes niet nakomen, omdat de overeenkomst met Erdogan op niets gebaseerd is. Hij houdt zich niet aan welke overeenkomst ook, maar probeert Europa te onderwerpen met zijn dictator gedrag.

  Like

 4. Jan zegt:

  Assad verklaard Turkije de oorlog:

  ….
  President Bashar al-Assad vowed on Tuesday to fight on in what he called Syria’s war against terrorism, showing no sign of compromise in his first major address since peace talks broke down in April.

  Assad said he would win back “every inch” of Syria and said Aleppo would be a graveyard for the hopes and dreams of Turkish President Tayyip Erdogan, a major sponsor of the insurgents battling to topple him.
  ….
  https://www.jihadwatch.org/2016/06/refugee-mill-in-overdrive-assad-declares-war-on-terror-against-erdogan

  Like

 5. Jan zegt:

  De Erdoganisering van de EU

  De Commissie wil de vrije meningsuiting op sociale media fnuiken. Volgens Philip Claeys neemt de EU nu ook de wetten van Turkije over.

  De Commissie legt IT-ondernemingen als Facebook, Twitter, YouTube, Google en Microsoft een code op om de verspreiding van ‘illegale haatuitingen’ op het internet en de sociale media tegen te gaan. Ze zullen speciale procedures moeten ontwikkelen om ervoor te zorgen dat deze ‘haatuitingen’ zo snel mogelijk verwijderd worden en dat de toegang van de auteurs geblokkeerd wordt.

  Om al die berichten beter en sneller op het spoor te komen, moeten de sociale media partnerschappen aangaan met gespecialiseerde ‘maatschappelijke organisaties’.

  Hoe die politiek correcte ‘counter speech’ eruit moet zien, is een vraagteken. En hoe die propaganda ook nog eens ‘doeltreffend’ gaat zijn, is al helemaal een raadsel. De fundamentele vraag is echter waar de EU het recht denkt vandaan te halen om te gaan bepalen wat Europeanen nog mogen schrijven (en dus ook lezen) op de sociale media en wat niet. En dat gebeurt dan nog aan de hand van normen die niet eens duidelijk gedefinieerd worden. Wat is dat precies, een ‘haatuiting’?
  ….
  http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/de-erdoganisering-van-de-eu

  Like

 6. Joshua zegt:

  Als je huwelijk aan gaat met tayrip erdorat zit je daar voorlopig aan vast, want deze rat haalt alle bedreigingen uit zijn waanzin kast om toch maar zijn zin te krijgen, dat die genocide niet plaats gevonden heeft, hoe gek ben je dan ?
  En merkel en alle eu smeerlappen huiveren voor deze Psychopaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s