Migranten Duitsland pleegden 69.000 misdrijven of poging daartoe in eerste kwartaal 2016

Screenshot_17

(Door: Bert Brussen)

Vooral diefstal en fraude

In het eerste kwartaal van 2016 werden door migranten in Duitsland 69.000 misdaden, misdrijven of pogingen daartoe gepleegd. Dit blijkt uit cijfers van de Duitse federale politie waarover Reuters bericht. Migranten die afkomstig zijn uit Noord-Afrika, Servië en Georgië zijn in deze cijfers oververtegenwoordigd.

Ook het aantal misdaden en misdrijven die zijn begaan door Syriërs, Afghanen en Irakezen is hoog maar relatief laag in vergelijking met het totaal aantal migranten in Duitsland dat uit deze landen afkomstig is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Migranten Duitsland pleegden 69.000 misdrijven of poging daartoe in eerste kwartaal 2016

 1. Jean zegt:

  Conclusie: met dezelfde snelheid eruit flikkeren als die waarmee ze naar hier gekomen, gehaald zijn en de lafaards van die EU misdaadinstelling, de veroorzakers van alle ellende een afstraffing geven van jewelste, die zuipschuit uit Luxemburg geen jenever meer geven maar wel een ferme trap onder zijn klokkenspel zodat hij weer grond raakt in Luxemburg enz. enz. tot die rotzooi totaal opgedoekt is.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Het is alsof ik mijn vader hoor spreken, Jean. Helemaal mee eens, bravo, lol. Weet je wat ik daaraan weer leuk vindt en typisch Hollands? Dat dat wat je zegt, gewoon zo is als het is. Als het volk het voor het zeggen zou hebben, dan hadden we al die ellende niet. Maar dat weet de elite van Brussel en daarom hebben ze zichzelf benoemd tot alleenheerser over Europa. Wie hoog vliegt, zal zeer laag vallen. Dat is een waarheid als een koe. En laat ze maar flink vallen. Er moet eens een einde komen aan die overheersing en ik hoop dat dit niet lang meer zal duren.

  Like

 3. Word nog veel erger zolang idioten in jullie regeringen dit toestaan.en andere idioten uit het volk op deze blijven stemmen.Dus niks huilie huilie goedmensjes.

  Like

 4. Anna zegt:

  Op zich niet verkeerd voor de werkgelegenheid bij de politie……..
  Kunnen ze nog meer agenten aannemen….
  Let op geen islamieten want die leggen de wet helaas een beetje anders uit…..dus het gevolg is dat politie agent geen beroep voor islamieten kan zijn……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s