Ramadan is Allah’s geweld tegen het menselijk lichaam

Screenshot_27

(Door: Afshin Ellian)

Er is geen enkele reden om blij te zijn met de ramadan, die deze week is begonnen. Deze traditie verheerlijkt een behoorlijk gewelddadig boek. Bovendien is het erg ongezond. Het Jeugdjournaal, het NOS Journaal en alle andere staatsmedia brachten met veel eerbied, nederigheid en enthousiasme de blijde boodschap: het is ramadan, o, het is weer ramadan!

Brede glimlach

Omdat deze staatsmedia niet een ‘onze man’ in Riyad of Raqqa hebben, zouden ze onmiddellijk onze man in Teheran, de hoofdstad van de derde islamitische staat in het Midden-Oosten (Iran), aan het woord laten. Onze man in Teheran – journalist Thomas Erdbrink –  zou met een brede glimlach en glinsterende ogen het opwindende bericht herhalen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Allah, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, mainstream-media, Moslims, ramadan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ramadan is Allah’s geweld tegen het menselijk lichaam

 1. delamontagne zegt:

  De meeste mensen in EU/NL hebben niets met rammeldan.
  Ze willen gewoon hun verderfelijke, autochtone, kleine “feestjes” behouden.

  Like

 2. Wegens zelfcensuur kan ik jullie mijn reactie, die uit 500 woorden bestond en waarin regelmatig de woorden maf en ketels voorkwamen, alleen maar laten raden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Ja, het is rammadan. Maar ‘jammerdan’ dat er zo’n ophef over wordt gemaakt. De christenen hebben ook gevast, maar zij vastten dagen achter elkaar, zonder dat ze ’s avonds weer mochten eten. Dit is dan ook geen vasten, maar jezelf een rad voor ogen draaien. Kom je zo dichter tot jezelf, tot je God? Eerder wordt je er zwak en ziek door. Stoppen met die verheerlijking van iets dat niet het doel haalt, waar het naar streeft. Beter het hele jaar door goed proberen te doen, je zonden overdenken en matig leven, dan, inderdaad, jezelf. maar ook anderen, een rad voor ogen draaien…

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  BREAKING !

  Moord partij in TEL AVIV , 4 doden en 4 gewonden .

  https://warsclerotic.com/

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Het is al jaaaaaarrren een standaardprocedure in en bij de MSM om te berichten over het begin van de ramadan en het einde er van met suikerfeest. Waarom dat moet mag joost weten, want in dezelfde westerse landen wordt er ook gevast door katholieken. Maar daar hoor of zie je nooit wat van/over in diezelfde msm. En er zijn zelfs 2 vastenperiodes voor de christenen/katholieken en wel vanaf Aswoensdag 40 dagen (6 weken) zoals ook Jezus heeft gevast voor hij aan het kruis werd genageld en de andere periode is de adventstijd 4 weken voor Kerstmis. Dat 90% van de katholieken daar wellicht niets aan doet of wil doen dat is iets anders. Maar velen doen het nog wel en vooral op vrijdagen want dan was/is vlees eten verboden. En door de week is het gewoon iets minder dan normaal. Er is dan ook geen enkele goede reden te bedenken dat die ramadan zo opgehemeld moet worden en dat we er – ook als werkgever – zoveel rekening mee moeten houden. Na zonsondergang dan vreten ze zich alsnog vol, hebben ook sex en voor zonsopkomst hebben ze alle tijd om een goed ontbijt te gebruiken waar ze tot zonsondergang mee toe kunnen….. Dus geen enkel excuus voor hun om extra aandacht of voorrechten te verkrijgen. Gewoon je werk doen als ieder ander, ramadan is geen excuus…..En anders ga je maar terug naar het islamitische land waar je vandaan komt…..

  Like

  • delamontagne zegt:

   Eerder denk ik dat de Katholieken [ in ieder geval Benoorden de Grote Rivieren ], er in de jaren 50 zo min mogelijk de aandacht op gevestigd wilden zien, dat “vasten”.
   Werden voor idioten versleten. Na de beeldenstorm/ontkerkelijking jaren 60 kwamen de islammers het land in.
   Met de secularisering kwam de ISLAMINISERING.
   En die hadden gebruiken/gewoonten, heel anders dan de Westerse.
   Waarom dat nu zo gretig werd verwelkomd door de NL-ers, is me na 50 jaar nog steeds niet duidelijk.
   Ook als ik lees dat kinderen mee moeten naar een moskee, een kinderjournaal over ram-edan, al dat positieve gezwets over de islam.
   Gelukkig waren onze kinderen in de jaren 80/90 jong.
   Maar als je de reacties van NL-ers op de rammedan-OVERLAST
   leest / hoort, zoals op een video in de Telegraaf.
   Je wordt beroerd van de apathie en gelatenheid.
   Ook hoe er over die auto-branden wordt gesproken. JE MOET JE EENS VOORSTELLEN dat een groep NL-ers ergens samen in een ander land wonen, een soort Compound, zeg maar.
   En die zouden de auto,s van de lokalen bij de 10-tallen in brand steken…………….!
   Nederlanders Zijn veels te goedmoedig [ generaliserend ].

   Like

 6. Anneke zegt:

  Islam 666 cultuur. Weg ermee…Naar hun hell, lekker genieten van de 72-maagden. Al zal dat voor korte duur zijn…Zijn deze 72 vrouwen ontmaagd, dan is de lol er af en de lul eruit. Dan vervelen de allah mannen zich weer mateloos. Hun pikkies hangen dan definitief slap, hun teelballen zijn allang zaadloos. Kan beter zeggen…hun zaad brengt verderf. ON VRUCHT BAAR, dus.

  Like

 7. Anneke zegt:

  “Ram me(zelf) dan…, tijdens die ramadan”. Zeker voor kinderen, die vol in de fysieke – en psychische groei-fase zitten, is deze cultuur, een killing fact. Ben blij dat ‘k volgens cultuur -/ kerkelijk-beleid nooit heb moeten vasten. Wijlen mijn man wel een korte periode in zijn jeugdjaren, maar zijn ouders stapten al snel af van deze regelgeving; ‘geschonken’ door de pastor. Gedwongen opgelegd door het Roomse Vaticaan, kan beter gezegd worden. Vergelijk die geslepen Pausjes toch enigszins met de gehaaide Mohammed.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [quote] maar wie van jullie kan zijn lid zo goed beheersen als de profeet [/quote]

  Ja, dat zou ik ook weleens willen weten. Kom op heren, hoe zit dat bij u? Kunt u uw lid ook zo goed beheersen als Mo de pedopro?

  *OMG!*

  Like

  • D. G. Neree zegt:

   Hij kon zijn lid goed beheersen… Ik zie hier iets doorschemeren. Was Mohammed misschien impotent en werd het geïnterpreteerd als ‘beheersing’?

   Like

   • Tja…..Ik weet het toch niet: Tot nu toe heb ik “Mo” zowat alles toegedicht, maar impotentie…….
    Is er uit de overleveringen niet bekend, hoeveel kinderen hij had? Dan heb je daarmee meteen het antwoord!
    Dat “zijn lid goed beheersen” zou ik maar niet al te serieus nemen: Dat is niet meer dan geslijm omdat-ie de Ramadan zelf had geïntroduceerd. Van die goeroe’s in India, die sekten stichten, wordt ook altijd beweerd, dat ze “verlicht” zijn en dus niet aan seks doen; hoef je niet te geloven met voldoende vrouwelijke sekte-leden in de buurt!

    Like

  • Beheersen? Ik kan er met losse handen een stoeptekening mee maken. En die nog signeren ook!

   Like

  • Harry zegt:

   Volledige controle , TTW , echt waar .
   Hoewel ie vroeger wat autonome trekjes had , nu bijna met pensioen .
   En komt alleen nog in actie , na nadrukkelijke verzoeken om bijstand .
   En dat alleen nog bij maatjes 36 .
   Ja , ja , hij is knap kieskeurig geworden !

   Like

   • delamontagne zegt:

    Een ander volk dat dat wel goed kon, het beheersen van hun “lidden” waren de Hindus uit India.
    En dan o.a. de Gurus. Geen wonder, de moslims de hindus zo haten.

    FAMOUS NAGA BABA–PULLING POLICE JEEP BY PENIS

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 9 juni 2016 om 19:24

    Behoorlijk lullig dat-ie zo kieskeurig is geworden.
    ’t Is zelf ook al een ouwe lul en dan nog praatjes hebben ook? 😉

    Like

 9. Geronimo zegt:

  Ik ben zo vrij even een art. van de hand van ‘Houzee’ grotendeels ongewijzigd weer te geven (enkel hier en daar voor alle duidelijkheid licht aangepast ten behoeve van onze Nederlandse vrienden) verschenen op 8.6. ll. op zijn blog http://blog.seniorennet.be/rechts/archief.phpstartdatum=1465164000&stopdatum=1465768800

  Ik doe dit omdat hij op zijn eigen onnavolgbare manier de vinger opnieuw op de hypocriete poco wonde weet te leggen, en omdat Belgische toestanden eigenlijk gelijk en zo herkenbaar zijn aan Nederlandse e.a. toestanden. Alleen de namen verschillen.

  “Er was een tijd dat de verenigingen apart werden gezegend, de vissers, de houthakkers, de smeden en elkeen die het wenste, werd met zijn vereniging gezegend. Maar zelfs de pastoors vonden zo’n gebruik achterhaald. Ik denk dat de vissers het met de zeeweiding het nog het langst hebben uitgehouden. Misschien nog ! Maar door diezelfde tjeven (bedoeld wordt hier de CD&V, de ‘christelijke volkspartij van weleer), nù de kontlikkers van de moslims …

  Het speelt voortdurend door mijn hoofd, nee niet groen, of rood ( spa of pvda), maar stel u voor, de tjeven, de blauwen en natuurlijk de n B a (bedoeld wordt de N-VA van Bart De Wever) vinden het nodig om in volle glorie de bezetter een fijne (VLD) en de tjeven een gezegende ‘ram-madam’ te wensen. Eerst hebben ze dapper meegeholpen om de katholieken belachelijk te maken die op vrijdag geen vlees aten, daarna proestten ze het uit als er nog eentje was die nog over “de vasten” durfde te spreken, laat staan het nog deed. Daarna heeft vuul rozeetje (vuil Rogeetje. bisschop Vangheluwe te Brugge) hen het stuk in de hand gegeven met zijn schandalig kindermisbruik. Maar wat dan gezegd van die islammers die de kinderen verkrachten of besnijden (halal uiteraard) . Daar hoor je die ‘heren-poco-demo’s’ nie over! En nu staan ze in de rij om de hoofdhakkers een ‘gezegende’ ramadan te wensen. Ligt het aan mij of aan die smoelentrekkers . Maar ik vind het een échte schande, heel goed wetende wat voor vlees ze in de kuip hebben. Straks staat het overschot aan pastoors op bevel van franscircus-met-de-kwispel gereed om de ram-madammen een aangename ram-madam te wensen met hun kwispel. Al doe ik al lang niet meer mee met die kluchtspelers, toch ben ik christelijk opgevoed en voelt mijn kleine teen dat de islam een oorlogszuchtige bende is. Zeker ik niet alleen. Ik heb het laatste jaar nogal wat verzorging nodig (4 verschillende verpleegsters) en onderhoudsmensen. Ik kan iedereen verzekeren dat er geen enkele tussen loopt die de moslims genegen is. Zelfs de poetsvrouw niet, en die hoort bij de groenen. Ik maak er dan uit op dat enkel de bobo-klojo’s op stemmenjacht zijn en desnoods hun moeder verkopen voor een stemmeke. Wat zitten wij opgescheept met een kleine soort opportunisten. Verstand van regeren : NUL ! Voor de rest 2 x NUL ! En u ziet het hieronder : dat wensen ze allemaal ( x1000) een fijne en gezegende ram-madam….EN ONDERHOUDEN .

  S C H I J N H E I L I G E P O T TE LI K KE R S”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s