Serveerster mishandeld om alcohol tijdens ramadan

Screenshot_29

NICE – Een Franse serveerster is dinsdag mishandeld in Nice, omdat ze alcohol schonk tijdens de ramadan. Twee mannen vielen de vrouw aan in een kroeg in het centrum van de stad.

De serveerster werd op haar oog geslagen, meldden Franse media woensdag. De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling. Dezelfde mannen zouden de eigenaar van het café eerder hebben bedreigd vanwege de verkoop van alcohol.

Bron:
www.telegraaf.nl
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Fascisme, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Serveerster mishandeld om alcohol tijdens ramadan

 1. elisah zegt:

  Wat een bezeten gekken, ga dan niet naar een café tijdens de ramadan, stelletje hypocrieten, of was er geen consumptie verplicht in die kroeg?

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Nogmaals een vreemde reactie van je elisah, ik vraag mij af aan welke kant jij eigenlijk staat. Waarom zou iemand tijdens de ramadan niet naar een cafe mogen gaan en alcohol drinken, dat moet toch iedereen zelf weten, jij legt de schuld weer eens bij de verkeerde.

   Like

  • elisah zegt:

   Ik heb het over de bezeten gekken die de ramadan doen en dus niet thuishoren in een kroeg waar men alcohol schenkt!
   1. Men mag niks consumeren tijdens de ramadan, hoe kom je dan in een kroeg terecht?
   2. In een kroeg is een consumptie verplicht, ze kunnen niks bestellen als ze ramadannen.
   3. In een kroeg schenkt men altijd alcohol, niet alleen tijdens de ramadan mag een moslim geen alcohol, hij mag dus nooit alcohol.

   Snappez vous?

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    elisah, je hebt gelijk, ik was weer eens te snel met mijn reactie. Ik dacht dat je bedoelde dat normale mensen tijdens de ramadan dan maar niet naar een cafe moeten gaan. excuses, ik zal nauwkeuriger lezen.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    1. Men mag niks consumeren tijdens de ramadan, hoe kom je dan in een kroeg terecht?

    Antwoord: Om doelbewust mensen te intimideren, + om doelbewust iedereen in dezelfde wijk de Ramadan / Islam op te dringen, ongeacht moslim dan wel niet-moslim

    Als gevolg hebben de vragen 2 + 3 geen antwoord meer nodig !

    Like

   • elisah zegt:

    Het waren retorische vragen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Zover ik het begrepen heb uit de Fr krant kwam dat persoon helemaal niet in café om iets te nuttigen.[ je kunt er trouwens ook koffie krijgen…..]
    Bij sommigen van die verdwaasden is het zien van anderen die iets nuttigen of drinken tijdens de rammeldan al genoeg om in woede te ontsteken……

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Typerend, hé, delamontagne.

    Wie de puritein / fanaticus uithangt, moet zich zoveel mogelijk kunnen afschermen van de omringende realiteit. Wat leuk toch om te weten dat een moslim, die zich niet al te zeker voelt over het feit dat ie zijn hypocrisie openbaar kan volhouden 30 dagen aan een stuk, die realiteit dan maar gaat vormgeven met geweld. Ze zouden maar eens in verleiding kunnen komen. Wat zegt dat uiteindelijk ?

    Dat het schijnbaar zeer veel moeite kost om je blijkbaar als een echte moslim te gedragen en zeker wanneer je door de eigen gemeenschap voortdurend in het oog wordt gehouden. Zou het dan toch kunnen dat de Islam zo leuk niet is en dat de meeste moslims dat zelf ook wel weten ?

    De vraag stellen is ze beantwoorden, denk ik dan.

    Like

 2. delamontagne zegt:

  Er staat in de telegraaf niet bij dat het individu
  haar ook nog toebeet:”Als ik allahaha zou zijn, dan had ik je ge-executeerd”.
  Verderop in de straat is een boulanger die sandwiches au jambon verkoopt.
  Werd eerder die week ook al bedreigd.
  De islamisering ligt dus goed op koers…………
  Nice-Matin,

  Like

  • elisah zegt:

   Wow, wat een godsdienstwaanzinnige idioten! De brutaliteit is ongehoord.
   Ik zou de beveiligingscamera’s volle uren laten draaien en mezelf bewapenen, een flink vleesmes heb je wel nodig om een broodje met jambon te bereiden.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Als de overheid deze overgepigmenteerde barbaarse beestmensen niet in bescherming zou nemen zou het er heel anders voor hen uitzien. Dat geldt helaas nog voor meer Europese landen. Maar het tij keert gelukkig. Al gaat dit naar mijn mening te langzaam.

  Like

 4. Gasso zegt:

  Hoog tijd dat dat vuilnis opgeruimd wordt.

  Like

 5. Thom zegt:

  Er is veel veranderd in 40 jaar. Toen liep ik door Istanboel. Op Taksim stonden kerels verkleed als vrouw als hoer op straat. Het verschil zag je alleen als je erop bedacht was dat het mannen konden zijn. In Amsterdam op de Wallen zag je dat niet eens. Overal kon je volop bier drinken. In Iran was dat niet zo, maar in Turkije kon je volop sterke drank zoals bier, raki (een soort ouzo) kopen. Iran en de Arabische landen waren een stuk moeilijker, hoewel in Afghanistan in Kaboel kocht je pakjes Nederlandse shag om er een joint met hasj mee te draaien, terwijl je bij de Iraanse grens ter plekke afgeschoten werd bij het binnensmokkelen van wat drugs, terwijl een paar kilometer verderop in restaurant Iraniërs hele hasjkoeken op zaten te vreten.

  Like

 6. ildiko zegt:

  Europa islam vrij maken dan pas komt weer de rust terug,

  Like

 7. Anneke zegt:

  “Ram me dan….”. Het enigste waar de Koraan-dronken shalami Mohammedanen in zijn gespecialiseerd. Wat een zielig zooitje !!! ! !!!

  Like

 8. Anneke zegt:

  Naamswijziging…ZEER CORRECT en dus REALISTISCH….Ramadan moet zijn en blijven….RAM ME DAN. Vernietig deze Koraans- / Socialistische 666 cultuur. {Gebeurd feitelijk al in het Nabije-Oosten, ze moorden elkaar daar gretig uit.) Levensgevaarlijk voor het voortbestaan van onze eigen (joods-christelijke) cultuur. “Die achteraf bekeken helemaal zo fout niet was”.

  Like

 9. witte raaf zegt:

  Het is hier wachten op de dag dat de flessen alcoholische versnaperingen in de supermarkten en de Gall en Gall uit de stellingen tegen de grond gesmekt gaan worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s