Zeeuwse PvdA-fractievoorzitter kan Godwinnen niet laten, Zeeuwse PVV woest

Screenshot_20

(Door: Bert Brussen)

PvdA’er weigert excuses aan te bieden

De PVV in Zeeland is ziedend over een uitspraak van een PvdA-lid in de Zeeuwse gemeente Sluis, schrijft Omroep Zeeland. Fractievoorzitter Robert Evers noemde uitspraken van PVV-Statenlid Caroline Kooman ‘donkerbruin gedachtegoed’. Bovendien zouden de uitspraken van Kooman ‘rechtstreeks uit de annalen van de NSB kunnen komen’. De PVV eist excuses en overweegt aangifte te doen.

PVV nieuwLees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zeeuwse PvdA-fractievoorzitter kan Godwinnen niet laten, Zeeuwse PVV woest

 1. koddebeier zegt:

  Vreemd he, het linkse schorem vergeet constant dat de NSB nationaal Socialisten waren, links dus, het broertje van de socialisten !!!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Dit land is niet meer te redden met zoveel debiele afgrondpartij ellendelingen die dit hele land willen volproppen met asielparasiten. Steeds maar weer de verwijzing naar nsb, terwijl dat de landverraders waren zoals zijn eigen klote partij nu is/doet!!!
  PVV is voor hen per definitie slecht dus is dan meteen nsb in hun simpele denken.
  Man, man, man, wat zijn er een hoop hersenloze leipen op de verkeerde posities in de samenleving, hoe komen we van dit uitschot af?????????

  Like

 3. Jan zegt:

  Robert Evers ook een racist:

  Witte man schrijft in krant dat witte mannen zich moeten aanpassen
  Want racisme is de schuld van iedereen

  http://omg.tpo.nl/2016/06/08/witte-man-schrijft-in-krant-dat-witte-mannen-zich-moeten-aanpassen/

  Zelfde geschifte als Surinaamse bastaard Gloria Wekker,

  racisme- en genderismedeskundoloog afgelopen zondag in Buitenhof, die stelde dat alle witte Nederlanders (debiel links heeft nog steeds niet begrepen dat dit een Anglicisme is. Het woord is blank, lijp wijf) racisten zijn want het zit zit hem ingebakken in de genen (ik wachtte op het woord mutatie, maar die kwam niet, kende zij misschien niet) na 400 jaar kolonialisme en daarom zijn witte Nederlanders allemaal racisten en discrimineren zij, wat bleek uit een voorval toen ik een witte man een hand wilde geven en ik van hem zijn jasje aangereikt kreeg omdat die domme witte man dacht dat ik garderobemedewerker was (gelogen, want dan zou men daar ‘toevallig’ moeten staan); ook de politie bestaat alleen uit racisten, want daarmee heb ik slechte ervaringen, die bel ik dus niet meer als er iets aan de hand is.
  Dat er ook zwarte politieagenten zijn was die debiele doos even vergeten.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Als alle bewoners op de hand zijn van de PVV en applaudisseren voor de PVV, dan moet je toch wat als landverrader van de PvdA; dan ga je die keurige mevrouw van de PVV een NSB-er noemen. (En daarbij natuurlijk ook alle bewoners, die achter de PVV staan). Anders wordt je nooit wethouder, toch? Typerend voor linx; schelden wanneer je geen argumenten hebt, hierna volgt het bedreigen en het geweld, alles voor een zetel en schijt aan de bewoners.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s