Islam voor vrijdenkers

Screenshot_32

(Door: “Lucky 9”)

Doordat ze meer tijd hebben gekregen, zijn  de jongste jaren steeds meer mensen waaronder ik zelf, mede door al die aanslagen in Europa en elders in de wereld, zich gaan verdiepen in de islam.

Enkelen onder hen hebben de Koran gelezen en veel over het leven van Mohammed en wat die gezegd heeft. Dat vinden ze in zijn biografie, de Sira, en de betrouwbare overleveringen over wat hij allemaal deed en zei: de Hadith(s).

De onvermijdelijke conclusie is dat de islam een religie is van oorlog. Een oorlogszuchtige ideologie. Onze cultuur en onze waarden zijn onverenigbaar met die van de islam. We zijn naïef geweest.

De islam is veel eerder dan een religie, een dictatoriale politieke doctrine met eigen wetten, de sharia. Diegenen die de moeite deden om de teksten van de mohammedaanse doctrine te lezen zijn dan ook verschrikkelijk bezorgd, niet alleen voor zichzelf maar vooral ook voor hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islam voor vrijdenkers

 1. Joshua zegt:

  De islam wordt alleen door hersenloze idioten bedreven en geloofd!!

  Like

 2. Paul55 zegt:

  Ik hoef het verderfelijke boek niet lezen, ik zie zo wel hoe moordlustig en krankzinnig de islam is.
  Op YouTube word het veelvuldig getoond waar het voor staat. De filmpjes zijn wel schokkend.
  Niet voor de tere nederlandse zieltjes, of je moet in het slagersvak zitten.
  rutte vind deze slachtpartijen wel passen in nederland, ze willen heel graag, meer Arabische cultuur in europa. Binnenkort hier ook homo gooien, van hoge gebouwen, openbare steniging of onthoofding op de dam!. We krijgen weer meer vertier op de straat!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Muslim immigrants attack and rob a young white man

  Dolle honden moet je afschieten.
  Ben mijn hele leven onzeker geweest over de doodstraf maar nu weet ik het zeker , invoeren en wel nu !

  Like

 4. aegoliuscs zegt:

  Onder voorbehoud van Guy Verhofstadt als bijkomende verpakking, zou Hans Jansen als arabist en niet als politicus u artikel zeer zeker gewaardeerd hebben!
  Goed, Lucky 9, dat u op dit item blijft hameren en fijn u op Bron weer aan te treffen.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ik denk dat Iedereen met een gezond verstand (dus ook degenen die de Koran niet hebben gelezen) wel hebben ervaren (via de berichten dan wel persoonlijk) dat de Islam dodelijk is voor alle andersgelovigen, andersdenkenden, andersgeaarden en weldenkenden! Dus tot nu toe nog het grootste deel van de wereld!
  Beangstigend is alleen dat zo’n levensgevaarlijke achterlijke groep zich zo snel zal vermenigvuldigen, dat deze nu al de geciviliseerde wereld kan overheersen!

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Muslim Migrants BURN 5 British teenagers with
  ACID, leaving one ‘BLINDED IN ONE EYE’ and 4 others horrifically injured
  as they waited for a train

  http://pamelageller.com/2016/06/muslim-migrant-acid-attacks-kids.html/
  ghj

  Like

 7. Avidia zegt:

  OOOOOOO wat een vreselijk volk, en ze denken ook nog om ons om te krijgen, we moeten ernstig met de regering praten over het toelaten van mensen uit die wereld, ze verpesten ons leven, en wat krijgen we er voor terug???? dreigementen, heeeee regering???? waar zijn jullie op uit? Deze mensen brengen ons niets, niet financieel, niets wat ons inspireert, alleen maar afschuw. lelijke schreeuwers zijn het. Het zijn anti christenen!!! En dat zullen ze blijven schreeuwen.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Wat een vreselijk volk, en ze zijn onder ons, opdonderen allemaal, weg wezen, ga naar je eigen land, kijken of je daar ook een uitkering krijgt :-}}}}

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s