Kassel: Meisjes verzwegen seksaanvallen uit politieke correctheid

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

In Kassel hebben leerlingen seksuele overvallen door buitenlanders verzwegen om geen vooroordelen tegen “asielzoekers” aan te wakkeren. De 16 tot 18 jaar oude meisjes werden de afgelopen weken steeds opnieuw op weg naar school lastig gevallen en voor “hoeren” uitgescholden, bericht de “Hessische Niedersächsische Allgemeine”. Desondanks zouden ze de incidenten niet gemeld hebben, zei een slachtoffer. “We willen niet dat vluchtelingen gediscrimineerd worden, we willen geen groepen mensen generaliserend beschuldigen en in geen geval kwaad bloed zetten.” Volgens de krant zou de politieke correctheid hen verlamd hebben.

Junge Freiheit

Asielstroom leidt tot meer geweld

Steeds opnieuw zouden de “buitenlands uitziende” mannen de jonge vrouwen tussen de benen en bij hun billen hebben gegrepen. “Eén keer kwamen er bij een tramhalte zeven mannen op me af die ´vrouw, vrouw, vrouw´ hebben geroepen. Dat vond ik toch wel heel bedreigend”, zei een van de meisjes. Er zou nauwelijks een dag voorbijgaan zonder overvallen. Inmiddels zouden veel meisjes het openbaar vervoer mijden.

Ook de arbeidskring: “Samen actief tegen seksueel geweld” waarschuwde voor nog meer overvallen. “Ja, we hebben er met de vluchtelingen helaas ook een enorm pakket aan geseksualiseerd geweld van mannen bij gekregen”, zei woordvoerster Steffi Burmeister van de HNA. De daders zouden meestal “uit cultuurkringen met een ander beeld van vrouwen komen, ze zijn alleen en zoeken na een tijd van vluchten, van angst en vernedering onder omstandigheden op deze manier mannelijke bevestiging.”

Dit zou echter geen verontschuldiging voor de daden kunnen zijn, benadrukte Burmeister: “We moeten overvallen openbaar maken, ook met het gevaar hiermee de rechtsen in de kaart te spelen. Uiteindelijk moeten deze mannen heropgevoed worden.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kassel: Meisjes verzwegen seksaanvallen uit politieke correctheid

 1. Driek zegt:

  Dus niet alleen zakgeld, onderdak, medische verzorging, rechtshulp en andere financiële hulp die de burger moet ophoesten, dan nu ook nog eens kosten voor heropvoeding omdat ze hun mannelijke lusten niet in toom kunnen houden. Het is toch niet te geloven? Het lijkt wel alsof we teruggaan naar de oertijd. Het dagelijks leven van de gewone burger wordt volkomen verpest.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Deze mannen moet niet herópgevoed worden, maar opduvelen! Zijn we nu al zover gekomen met die rottige politieke correctheid dat het kwaad niet eens meer gezegd mag worden? Moeten we altijd en eeuwig maar rekening houden met die zielige mannen, die hier geen vrouw hebben en zich zo nodig moeten bewijzen?
  Had dan in je eigen land gebleven. Vrouwen zat! Hier heb je met je poten van onze vrouwen af te blijven! Het is jullie bezit niet en zal dat ook nooit worden. Jullie zijn tijdelijk in Europa, en jullie zijn ons heel vaak tot last.
  Ga je eigen land opbouwen, in plaats van de benen te nemen naar Europa, en daar onze vrouwen en meisjes te betasten, te verkrachten!

  Like

 3. elisah zegt:

  Hebben ze hulp nodig bij die heropvoeding?
  Ik kan ze een aantal tips geven die er voor zorgen dat de problemen voorgoed verdwijnen, oa door de probleemgevallen zelf te laten verdwijnen, het liefst retour thuisland.
  De slachtoffers waar, zo te lezen, flink intimiderent op ingepraat is, probeert men een schuldgevoel aan te smeren.

  Like

 4. Burmeister: “De daders zouden meestal uit cultuurkringen met een ander beeld van vrouwen komen, ze zijn alleen en zoeken na een tijd van vluchten, van angst en vernedering onder omstandigheden op deze manier mannelijke bevestiging.” Dit is de meest onzinnige en wereldvreemde smoes ooit! Het is gewoon de aard van het barbaarse beestje! mevrouw Burmeister!

  Like

 5. Des duivels zegt:

  Onbegrijpelijk dat die Duitsers nog niet uit gemerkeld zijn.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Wat jammer nu voor de politiek correcte debielen daar dat deze smerige ratten niet heropvoedbaar zijn. Hun voorbeeld is een pedofiele proleet die het met meisjes van 9 jaar deed, dus wat verwacht je. Tel daarbij hun lage IQ van < 70 en het feest is compleet voor de Duitsers. Dat allemaal met "dank" aan pishoer Merkel!!! Ga zo door mensen t gaan goei zo bij jullie!!!

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘Heropvoeden’? Hoe naief kan men zijn. Dhr. Wilders zei [als waarschuwing] ‘testosteron-bommen’, en daar zal rekening mee moeten gehouden worden,

  Like

 8. Kijk, daar heb je het weer: Niet alleen de slachtoffers -die trouwens door hun omgeving al in hopeloze mate zijn gehersenspoeld- ook zo’n Steffi Burmeister is ermee behept: “……ook met het gevaar, de rechtsen in de kaart te spelen!” Bij al haar overtuiging, dat er ingegrepen moet orden, nrrmt ze dat bedenkinkje nog gauw even mee: Als je blijk geeft van je afkeuring over wat dat soort minkukels allemaal uitvreet en je daar tegen verzet, ben je ‘rechts’ en dat willen ze voor geen prijs zijn! Zelfs als je ervan doordrongen bent, dat het moet worden aangepakt, moet je wèl even gauw laten merken, dat je niet ‘rechts’ bent en die ‘stakkers’op zichzelf alles gunt! Tja, hoe noem je zoiets? Ziek. Ik heb er geen ander woord voor.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  “We willen de rechtsen niet in de kaart spelen”….. Het is toch werkelijk ongelooflijk wat die linksche gutmenschen zich allemaal denken te kunnen permitteren…. Alle strafbare feiten begaan door “vluchtelingen” worden gewoon verzwegen met voornoemd argument. Ja want de rechtsen gelijk geven – wat je overigens dan ook maar verstaat onder rechtsen – of simpelweg de gewone mensen die tégen die hele asielinstroom zijn en de problemen hebben voorzien en er voor hebben gewaarschuwd is het moeilijk om je ongelijk toe te geven, stel je voor. Gezichtsverlies hebben is veel belangrijker voor de linkschmensch dan de levens van al die jonge mensen, al die jonge vrouwen naar de verdommenis te zien gaan. Als er zelfs doden zouden vallen onder en zoals in Zweden complete verminkingen zijn dat is allemaal niet belangrijk, mijn gezichtsverlies DÁT is belangrijker en dan kan en mag er verder alles gebeuren wat maar kan>>>>>> MIJN ongelijk toegeven en mijn gezichtsverlies…. dat is het enige dat telt.

  Like

  • gielah zegt:

   NU ik dit lees… met schrik… ( ” de rechtsen in de kaart spelen”) komt ineens weer bij me boven dat ik Frans Timmermans…. rond het lunchuur te gast bij NPO Radio 1… hoorde zeggen: ” Als we tevéél vluchtelingen zouden toelaten, dan wéten we wel wie er daarna in West-Europa aan de macht gaan komen….”.
   En dan zo’n *** van een interviewer, die daarop bekommerd ( roomser dan de paus….) zegt: ” Ja… maar het zijn wel ménsen, hè?
   Dat mogen we daarnaast natuurlijk niet vergeten….”.
   En Timmermans beaamde dat haastig…. tuurlijk….. dat vond hij uiteraard ook.

   Persoonlijk zie ik weinig menselijks aan het verkrachtingsleger van allah… ( allah doelbewust niét met een hoofdletter… want geen bestaansrecht).
   Dat: ” Ja maar het zijn wél mensen”- gezever van wereldvreemde polcor idioten speelt dat soort tuig héérlijk in de kaart.

   Wat we niet tegenhouden wordt sterker… en gevaarlijker.
   En dan denk je: het kán niet zo zijn dat politici, prelaten enz. dat niet inzien… zó dom zijn ze nu ook weer niet.
   Dan blijkt er maar één conclusie over: men wil de ondergang van onze cultuur en onze veiligheid.

   Like

 10. Wachteres zegt:

  Dit is niets vergeleken bij wat er in GB is gebeurd.

  Het boek ‘Easy Meat, Inside Britain’s Gang Scandal’ beschrijft hoe Engeland heeft toegestaan dat door het hele land daar zo’n dertig jaar, men schat ongeveer een miljoen, autochtone jonge meisjes op gruwelijke manieren zijn verkracht.

  Er mocht niet over gesproken worden, degenen die het wel naar buiten wilden brengen – politieagenten of sociale werkers – werden bedreigd dat zij hun baan kwijt zouden raken.

  Toen het toch aan het licht kwam weigerden hoofdverantwoordelijken zelfs om af te treden.

  Ik ben van plan om nog eens een verkort overzicht van het boek – mede gebaseerd op een officieel onderzoek – te geven.

  Men doet letterlijk alles om de islam in bescherming te nemen.

  Volgens mij is ‘voor wat hoort wat’ hier van toepassing.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Ongeliofelijk.
  Winkeliers niet bestolen willen worden, vrouwen die niet op smerige manieren betast, benaderd. c.q. voor hoeren uitgemaakt willen worden zijn al “rechrtesen”
  Heiko Maas Gauck enz. enz. spreken al over Pack, dunkel deutschland. nazis in nadelstreifen.
  Hopelijk wordt de AFD snel de grootste partij

  Like

 12. Jean zegt:

  Zover hebben die barbaarse smeerlappen het al gekregen, hun perverse lusten botvieren en de slachtoffers intimideren.
  Smijt die rotzooi van ons grondgebied want het lontje wordt zeeeeer kort, wij kunnen geen moslim meer voor onze ogen verdragen en de rekening zal sowieso bij fuhrer merkel neergelegd worden, de zuipschuit juncker krijgt ook een rekening en de scheve schaats timmerfrans idem dito.
  Willen we Europa redden van gewelddadige barbarij dan moeten we die EU misdadigers uitschakelen en de grenzen sluiten en alles maar dan ook alles wat hier rondloopt en gelinkt is aan die smeerlapperij met aan het hoofd een vulgaire pedofiel eruit flikkeren dan pas komt er terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Voor mijn part worden die ‘politiek correcte’ mutsen elke dag verkracht tot ze helemaal uitgewoond zijn door die mohammedaanse bonobo’s!

  Like

 14. Gasso zegt:

  De Duitschers moeten dat zwarte tuig helemaal de tiefus slaan, ze moeten eens goed op hun plaats gezet worden dat vuile rapaille.

  Like

 15. Jan zegt:

  Vervolg van de stelende asielshopper die aangehouden werd door Duitsers en vastgebonden aan een boom. Justitie onderzoekt of de Duitsers kunnen worden vervolgd. CDU inmiddels verworden tot een groepering van landverraders. Commentaar van Hölzner: “Deze handelswijze is onverenigbaar met de christelijke visie. Hij kan openlijk zijn excuses aanbieden en zo niet dan wordt de banvloek over hem gesproken”

  Je zal toch lid van die CDU-sektariërs zijn met het gestoord wereldbeeld en dan dat gore verontwaardigde gezicht van die Hölzner. Das ist ja einfach zum Kotzen.

  Like

 16. Kraftavilqa zegt:

  De lezer vulle hier een krachtterm naar keuze in daar ik het voortreffelijke blog van mijnheer Bron niet wens te vervuilen met mijn onwelvoeglijk taalgebruik. Zo er nog een toekomst mocht zijn dan zal wellicht ooit een boek verschijnen over hoe policorisme het Westen verwoestte. 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s