Terroristen tussen “vluchtelingen”

Screenshot_41

(Door: M.R.)

Sinds enige tijd wordt er in de Kamer gedebatteerd over of er wel of geen terroristen tussen de “vluchtelingen” zouden zitten, waarbij Wilders de kans hoog achtte en linkse partijen het weer islamofobie, haat zaaien, paranoia en hysterie noemden – zoals van hen verwacht mag worden – totdat het vast kwam te staan via het rapport van Bibi van Ginkel en Jelle van Buuren dat er werkelijk terroristen zijn binnengekomen samen met de “vluchtelingen”. En nu is de Kamer voor de zoveelste keer geschrokken. Maar als je het juiste antwoord zoekt, dan moet je wel het juiste vraag stellen. En de vraag is niet óf er terroristen zouden zijn meegekomen, maar waarom níet?

Als je in een rijdende auto briefjes van honderd uit het raam gooit, pal in het centrum van Amsterdam, dan hoef je niet aan Bibi te vragen of de briefjes over een uur nog op straat liggen. En als je alle poorten en hekken van Artis een dagje open laat, dan hoef je Jelle niet te vragen of de dieren ontsnapt zijn.

Jarenlang hebben terroristen moeite gehad om Europa binnen te komen wegens de strenge grenscontroles. En nu, nu er totaal geen grenzen meer zijn en iedereen mag binnenlopen en zich “Syriër” mag noemen zonder dat er getwijfeld wordt of hen een strobreed in de weg gelegd mag worden, nu zouden de terroristen geen gebruik maken van deze historische buitenkans? Daar heb je de universiteit van Leiden niet voor nodig. Een kind kan de was doen. En het is juist deze voorspelbare naïviteit en dit “positieve” denken van de linkse regering waar de terroristen volop gebruik van kunnen maken.

Door:
M.R.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Terroristen tussen “vluchtelingen”

 1. Mirjam zegt:

  Natuurlijk weten ze dat, maar ze willen het niet weten.

  Like

 2. Cor Ozinga zegt:

  Zoiets doen mensen toch niet? Ze waren zo zielig. Ze hadden vrouwen en kinderen moeten achterlaten. Dat hadden we nooit van hen verwacht. We zijn geschokt. Dit had nou net niet moeten gebeuren. Maar: heeft niets met de islam te maken. Ze voelden zich buiten gesloten. Ze kregen geen kansen in onze maatschappij.

  Hoe lang moeten we deze onzin van onze links gespoelde leiders nog aanhoren.

  Ze weten verdomd goed wie ze binnenhalen. Wij moeten vervangen worden. Volgens Schaeuble zijn ze nodig om Europese inteelt een hal toe te roepen. Fuck you.

  Het gemiddelde IQ van de Europeaan is te hoog en moet door vermenging met Mo’s inteelt troepen verlaagd worden, zodat de Elite een betere controle uit kan oefenen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Volledig mee eens. Niets aan toe te voegen.

  Ik zou het, nu men inziet er volledig naast gezeten te hebben, zeer op prijs stellen als men in de Tweede Kamer openlijk Geert Wilders zou rehabiliteren! Ten onrechte is hij lange tijd voor van alles en nog wat uitgemaakt.
  Schaamte moet hun gezicht bedekken…..!

  Like

 4. Jean zegt:

  En hoeveel terroristen???
  Antwoord: Veel zeer veel.
  Dank U EU lafaards.
  Als we de EU grafsteen passeren zullen we een glimlach nalaten.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Als straks de pleuris uitbreekt en bevolkingsgroepen elkaar naar het leven staan dan zullen ze nog zeggen dat het de schuld van Wilders is.
  Er ontbreekt een gen bij links het gen dat voor soorten nodig is om zich in de evolutie te manifesteren en te kunnen evolueren.
  Als het aan die domme linksmenschen ligt zal onze soort (waar ze zelf ook een van zijn) gewoon ophouden te bestaan.
  Dan worden we door barbaren omvergelopen barbaren met een barbaarse ideologie die elke vooruitgang op de wereld afbreken, barbaren die van elk welvarend land een woestijn maken.
  Barbaren die zich opofferen voor hun ideologie.
  Tegen deze barbaren zijn keiharde maatregelen nodig ze laten namelijk overal in de wereld zien dat ze NIET kunnen en willen samenleven.
  Ze zijn nog erger dan de Borg want die hebben nog een collectief wat er van profiteerd.
  Deze barbaren vernietigen alles en uiteindelijk zichzelf.

  Geliked door 1 persoon

 6. Als het makkelijk kan, waarom zou je het dan jezelf moeilijk maken?

  Like

 7. elisah zegt:

  Links heeft last van Lemming-gedrag, ze rennen, zonder helder te denken en met open ogen, achter elkaar rechtstreeks de afgrond in.

  Like

 8. Onze elite heeft in hun studententijd – en sommigen zijn er daarna nog stevig mee doorgegaan- teveel slechte kwaliteit stuf, snuf en snuitje benevens alcohol in hun lijf geslikt, gezopen en gespoten. En zie wat daar van komt. Jammer dat ze geen overdosis hebben genomen.

  Like

 9. Laten ze elkaar maar afslachten en vooral niet tussen komen. Lekker veel alcohol geven dat fikt ook nog lekker.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Ze kunnen wel blind willen zijn voor al die woestijnratten maar voor een hele grote BOEM kunnen ze niet doof zijn, want dat ie er ooit eens gaat komen is wel zeker. Misschien dat ze daarna doof zijn geworden als ie maar dicht bij hun in de buurt is, wie zal het zeggen.
  Ik wacht er nog steeds heel geduldig op……………………………………………………………………….BOEM!

  Like

 11. Jullie hebben WÈL die klootzakken zelf gekozen…hier ook trouwens (behalve ik want emigranten mogen mooi niet stemmen)Mart BRASIL.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik wil ook even wat zeggen, Links het gevaarlijkste dat Nederland is overkomen. Links is anti Nederland, Links is de meer immigratie de meer stemmers. Kom naar nederland en stem op de PVDA, weg met die hele PVDA, gruwelijke linkse partij voor de inkomers en wat dat allemaal kost, maar de PVDA vind dat prachtig de meer stemmen de beter, wat het kost maakt hen niets uit, als ze maar stemmen op de PVDA

  Like

 13. Avidia zegt:

  Ik heb hier niet voor gestemd, ik stem op een tegen partij, n.l. PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s