PVV Den Haag probeert tevergeefs ramadan-pauze gemeenteraad te blokkeren

Screenshot_1

DEN HAAG – Een poging van de PVV om te verhinderen dat de Haagse gemeenteraad donderdagavond om tien uur een pauze houdt tijdens de algemene beschouwingen, is door de rest van de politiek geblokkeerd.

De raad praat donderdag van elf uur ’s morgens tot laat in de avond over onder meer de voorjaarsnota. Om tien uur is er een pauze, zodat islamistische raadsleden die tijdens ramadan overdag niet eten, dan een maaltijd kunnen nuttigen.

PVV nieuwLees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, PVV, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op PVV Den Haag probeert tevergeefs ramadan-pauze gemeenteraad te blokkeren

  1. koddebeier zegt:

    Zoals gewoonlijk lopen de linkse verraders voorop !!
    En wat weet links nou van fatsoen ????

    Like

  2. Joshua zegt:

    Deze regering bestaat uit een stelletje SMERIGE LANDVERRADERS.
    Respect hebben voor een moordenaars ideologie, waar haal je die wijsheid vandaan (hoog opgeleide) WAANZINNIGE NIKSNUTTEN ?
    Worden jullie ook zo gerespecteerd door dat uitschot wat ons het liefst uitgeroeit ziet, misschien is dat jullie bedoeling ook wel ?

    Like

  3. PVV Den Haag probeert tevergeefs ramadan-pauze gemeenteraad te blokkeren, tja wie nog steeds in de traditioneel politiek correcte volksvertegenwoordiging geloofd, die loopt met molentjes mijns inziens. Het moet zo langzamerhand toch wel duidelijk worden dat er een structuur en een groot systeem achter zit, het is een samenzwering die tot uiteindelijke het doel van genocide van de Europese volkeren leidt en daar is mijns inziens de islamisering van Europa voor nodig. Wanneer eenmaal grootschalige onrusten uitbreken en de totalitaire EU daar met totaal gewetenloos geweld een einde aan maakt, worden de moslims opgeruimd en dan is Agenda 21 een feit geworden. Ja weet dat het vergezocht en op science fiction lijkt maar anders kan ‘k er geen chocolade van maken…

    Like

  4. aquarius4422 zegt:

    Buigen, buigen, buigen voor de middeleeuwse haat-ideologie.
    Dhimmitude alom in Den Hagistan.

    Like

  5. Cathja zegt:

    Natúúrlijk werd het door de rest van de politieke partijen geblokkeerd. Als de PVV een voorstel indient, of ergens commentaar op heeft, is het inmiddels de gewoonte om het te negeren of niet eens in overweging te nemen.
    Ik had echt niets anders verwacht in dit geval.

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    Uiteraard is men wéér tegemoet gekomen aan de grillen van de mohammedaan.
    Flinke jongens hoor, die islam-faciliteerders en het is ook vooral zo stoer om de PVV lekker te dwarsbomen hé?

    “Islamistische raadsleden” horen niet thuis in een (nog) niet-islamitisch land! Het is gewoon te gek om los te lopen!

    Like

  7. Gasso zegt:

    Die islamitische smeerlapperij moet uit de Kamer worden weggehouden.

    Like

  8. hslot4 zegt:

    Rattengif erdoor problem opgelost

    Like

  9. Jean zegt:

    Wat doen die barbaren in die gemeenteraad?
    Dubbele nationaliteit en vreemdelingenstemrecht schrappen zodat er een einde komt aan die barbaren op het grondgebied.
    Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam MOET verboden en verbannen worden in heel west Europa want wij respecteren onze vrouwen en beschermen onze kinderen iets wat die barbaren niet kunnen.

    Like

  10. joopklepzeiker zegt:

    Wil niet betalen immigrant .

    Like

  11. joopklepzeiker zegt:

    USA en de NATO dagen weer eens uit .

    Moscow warns of response after US sends destroyer to Black Sea

    https://www.rt.com/news/346105-us-military-demonstration-mediterranean/

    Like

  12. joopklepzeiker zegt:

    Dit zou op correcte berichtgeving gecontroleerd moeten worden

    Angela Merkel Exempts Islamic Markets from Taxation in Ramadan

    http://www.moroccoworldnews.com/2016/06/188370/angela-merkel-exempts-islamic-markets-from-taxation-in-ramadan/

    Like

  13. Kraftavilqa zegt:

    “PvdA-fractievoorzitter Martijn Balster noemt het rekening houden met praktiserende moslims een kwestie van fatsoen.” Wij normale (van linkse koprot gevrijwaarde) mensen noemen dat “dhimmitude” “fatsoen” hah! alsof linkse koprot niet iedere vorm van fatsoen uitsluit.

    Like

  14. Claudia M. zegt:

    Dan is het toch om 22.00 uur ophouden? Morgen weer verder. Kom op nu toch? Er moet ook nog geslapen worden; aan slaapdronken bestuurders (voor zover ze toch al niet “ingetukt” waren) hebben we helemaal niets. Trouwens ook niet aan mensen die tegen tienen in de avond omklappen van de honger! Mensen moeten keuzes maken! Als je zo nodig je heilige wilt eren, ga je maar naar het klooster!

    Like

  15. leefbarbaar zegt:

    Tot zo ver seculier bestuur……………………
    De gemeenteraad is een nepgemeenteraad geworden, een eetpauze voor haatvolk is slechts het begin. Straks willen ze vijf keer bidden, drie keer schijten, een eigen badruimte, gescheiden ingangen voor varkens en haatvolk en ga zo maar door.
    Er is niet één moslim ooit beter geworden door te vasten, want geen volk geeft zo veel ellende als de moslim, dus geen enkele reden om er rekening mee te houden. Bevalt het ze hier niet? In Syrië liggen nog mooie kansen, grijp ze.

    Like

  16. Harry zegt:

    Buitengewoon verontrustend dat er buiten de PVV kennelijk geen enkele politicus is , met enig benul van het gevaar van de islam .
    En áls ze er al zijn , en ze stemmen niet met de PVV mee om redenen van een cordon sanitaire , dan verdienen ze de galg .
    Geen enkele volgeling van Halbe Zijlstra bij de VVD ? Allemaal Rutte-derivaten ?
    Of is dat Zijlstra-gewauwel enkel voor de bühne ?
    Om de PVV de wind uit de zeilen te nemen ?
    “Ja , ja jongens , Zeilstra zegt dit nou wel maar je moet je daar niks van aantrekken , het is politiek “.
    Zoiets ?

    Wat zijn het nou voor zombies die nóg of wéér op dat soort landverraders gaan stemmen ?
    Het lijkt wel of er een soort van collectieve waanzin op ons neergedaald is , sinds de islam zo prominent aanwezig is . En de rooien zijn meteen allemaal besmet . Net als ebola-lijders , zodra je er aan snuffelt ben je de klos .

    Het kan toch niet allemaal door lafheid ingegeven zijn ? Zó laf is ons volk toch niet ? Toch ?

    Is het besmettelijk ?
    Waarom zijn zo weinigen immuun , dan ?

    Like

  17. Roeland zegt:

    Tevergeefs dit , tevergeefs dat..de PVV krijgt het ook niet voor elkaar. Tijd voor een ander systeem, dat het wel voor elkaar krijgt.

    Like

  18. Pieter zegt:

    Zou het niet juist van fatsoen getuigen als die 2 a 3 moslims een broodje halal hadden laten wegleggen in een of andere koeling van dat pleurispaleis van van Aartsen, om dat even na 22.00 discreet op te halen en op te vreten ?
    Nee, dat stukje gratis reclame voor de islam laten zij zich lekker aanleunen, juist zij hebben geen fatsoen in hun donder meneer Balster.
    Wat een stelletje laffe huichelaars daar in die raadszaal en die PvdA-balster denkt de PVV de maat te kunnen nemen, wat een ellendige dhimmie is dat.

    Like

  19. Avidia zegt:

    Tegen al die regerings clubs is niets opgewassen, zij allen zijn allah liefhebbers, behalve de PVV, inderdaad, zij krijgen het ook niet gedaan omdat zelfs de meest anti voorstanders worden alleen al om de PVV te pesten. Stelletje lammelingen.

    Like

  20. Avidia zegt:

    Tegen al die regerings clubs is niets opgewassen, zij allen zijn allah liefhebbers, behalve de PVV, inderdaad, zij krijgen het ook niet gedaan omdat zelfs de meest anti, voorstanders worden alleen al om de PVV te pesten. Stelletje lammelingen.

    Like

  21. Het zal wel een open deur lijken,maar wat ik nu eens graag zou willen is, dat dat hele nepparlement, partij voor partij, gedwongen zou kunnen worden om nauwkeurig, zwart op wit weer te geven, wat zij eigenlijk denken, dat de islam is, wat-ie wil, wat de moslimmigranten willen, wat de EU wil,wat ze denken te bereiken met het lidmaatschap van de EU, en of ze het normaal vinden, dat oorlogsvluchtelingen, die daarnaast kennelijk NIET op de vlucht zijn voor de islám, door een x-aantal landen heen moeten, op zoek naar ‘veiligheid.’
    En last but not least, Of ze er dan zó op gebrand zijn, om langzamerhand te ISLAMISEREN.
    Je kunt alle argumenten die ze aandragen wel blijven ontzenuwen, maar zolang die bullshit niet ZWART OP WIT staat, blijven ze van de pietepeuterigste details maar beweren: “Zo heb ik het niet gezegd…….”
    Oh ja, vraag ze dan ook meteen, op te schrijven, of ‘beleefdheid’ van twee kanten moet komen of niet: Kijken, wat dáár op komt…..!

    Like

Plaats een reactie