VIDEO: Waarom zou Poetin Zweden willen?

 

Bron:
Fenixx
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", gezond realisme, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Waarom zou Poetin Zweden willen?

 1. Mirjam zegt:

  Ware woorden en nu wordt het ook meer dan overduidelijk waarom het Stockholmsyndroom uit Zweden afkomstig is. Heel de Zweedse bevolking heeft daar last van – behalve dan een paar, waaronder deze man – en daarom gedragen ze zich ook zo onder de mosliminvasie van vluchtelingen/asielzoekers/immigranten. Ze zijn onderdanig, omdat ze bang zijn en vormen de belager om tot hun beschermer, want dan denken ze dat ze veilig zijn. Ze zien de moslims als hun redders, maar in hun harten weten ze wel beter. Het is pure angst. Angst om zelf het slachteroffer te worden van deze bende barbaren.
  En terwijl ze dat allang zijn, willen ze de werkelijkheid niet zien en weten, omdat die te confronterend is en de angst weer laat oplaaien. Want dat zou betekenen dat er geen hoop meer zou zijn. Gegarandeerd dat dan de zelfmoorden niet van de lucht waren. En hoe langer deze invasie duurt, en hoe meer jaren er verstrijken, hoe meer ze vastgroeien in deze waanzin, en ze het als normaal, bij hen horend zien. Voor de jeugd die nu opgroeit in Zweden is het ook nooit anders geweest en dus normaal.

  Zolang ze maar ‘braaf’ alles ondergaan, zijn ze veilig, blijven ze veilig, dat is wat ze denken. En elke vorm en greintje van realiteit die dit ‘waan-/angstbeeld’ verstoord of verstoren kan, gaan ze met hand en tand te lijf. Net zoals die over-hysterische vrouw in het filmpje. Ik denk dat het tevens een schreeuw om hulp is, hun gedrag. Ze kunnen zichzelf niet meer redden en, na ik denk, een heel leger psychiaters kunnen dit ook niet meer. Het enige dat dit wel zou kunnen was een heel leger van andere landen komend om hen moslim-, vluchtelingen-, asielzoekers- en immigrantenvrij te maken. Anderen moeten het doen, niet de Zweden, want zij zijn er overduidelijk niet meer toe in staat. Je zou maar als ‘normale’ burger in Zweden wonen en niet getroffen zijn door het ‘syndroom’. Dan is je wereld een hel om in te leven. Ik hoop dat er hulp komt voor die mensen, en ook hoop ik iets anders.

  Ik hoop dat dit een waarschuwing voor ons allen is in de andere landen, dat we het nooit zover laten komen. Dat we onze vrijheid zullen koesteren en de Zweden niet nagaan in hun apathie/overgave/onderwerping. Dat we gemeenschappelijk NEE zullen zeggen tegen overheersing/overname/control en in bezit name van onze landen en burgers en dat we de duivels terug naar de hel zullen sturen, waar ze vandaan komen, waarna we de hel zullen vernietigen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Waarom zou Poetin een land vol linkse idioten en moslims willen ?
  De man is wel wijzer !!

  Like

 3. Ron zegt:

  Misschien even iets om na te vragen bij concactpersonen nabij Ramstein in Duitsland.

  Military EVACUATING Women & Children from Ramstein Air Force Base in Germany
  https://www.superstation95.com/index.php/world/1437

  Volgens het bericht is er een plotselinge evacuatie van Ramstein. Dit schijnt zeer ongewoon te zijn en eigenlijk alleen plaatsvinden als er een aanval verwacht wordt.
  Kan iemand bevestigen dat dit hier plaatsvindt?

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Kijk nou toch eens wat een hysterische idioot op 5:25 tot 5:35!

  Ik kreeg associaties met dit plaatje. Links de islam, rechts Zweden:

  http://shop.toonvandriel.nl/productimg.php?type=canvas&id=50&size=large

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s