Weer maakt Marokkaanse jeugd journalisten het werken onmogelijk (+ video)

Screenshot_4

(Door: Annabel Nanninga)

Gouda deze keer het toneel van bedreiging van Powned-verslaggever

Powned-verslaggever Dennis ging naar Gouda om ter plekke wat vragen te stellen over het samenscholingsverbod dat tijdens de ramadan van kracht is in de wijk Goverwelle. Dit omdat veel jeugd nogal onrustig is in deze maand van spiritualiteit en bezinning.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Persvrijheid, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Weer maakt Marokkaanse jeugd journalisten het werken onmogelijk (+ video)

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Een samenscholingsverbod dient voor beestmensen in heel Nederland ingesteld te worden. Dit in combinatie met een avondklok.

  Like

  • J. C. Th. Köhler. zegt:

   Geert Wilders had het nog niet zo slecht gezien toen hij zei dat er een paar pelotons militairen op af gestuurd moest worden, met order om te schieten als het nodig was. Het is nu nodig. Waar is onze uitermate vakkundige en doortastende minister-president crypto homo Mark Rutte?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 2. carthago zegt:

  Is eet ook geen goudse kaas meer tijdens de rammeldan, je weet maar nooit wat de kalifaatratten in Gouda door hun religieuze hongerdoctrine in hun reeds lang doorgeslagen koppen van plan zijn door de koeiemelk te mengen.Een rat in het nauw maakt rare sprongen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Hoe duidelijk wil Nederland het nog op een presenteer blad hebben dat hier de sharia is ingevoerd en de Nederlandse wet buiten werking is gesteld. Dit is alleen nog op te lossen met inzet van leger (dat we niet meer hebben) en interneringskampen. Dit soort volk moet een heropvoeding krijgen en als dat niet lukt terug naar land van herkomst. Dat laatse heeft natuurlijk mijn voorkeur. Voorkeuren mogen in dit land echter niet uitgesproken worden ook al werd je nooit gevraagd wat je dacht van een islamisering van Nederland. Wanneer begrijpen ze eindelijk dat met islam onoverkomelijk ook tweedeling in de samenleving komt.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Ze moeten gewoon naar de zankdbak gestuurd worden, exit voor die jongens die in vijf minuten praten om de twee woorden kanker zeggen. Gebrek aan inspiratie en hersenen.

  Like

 5. Thom zegt:

  Maar minder, minder, minder zeggen levert een gang naar de rechter op waarbij Brulaap de burgemeester van Nijmegen demonstratief in colonne naar het politiebureau liep.
  Ze hebben in Molenbeek in Brussel vandaag zelfs een politiewagen in brand gestoken. Nog steeds wordt er niet preventief met scherp geschoten op die lui.

  Like

 6. ildiko zegt:

  alle linkse lul politici en alle meelopende guttmenschen 1 dag VERPLICHTE inburgeringscursus Gouda of Rotterdam enz moeten doen, wel samen met hun hele familie, wel INCOGNITO.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Iedereen met een strafblad het land uit. Het moet en het kan.Ja maar dat is oneerlijk omdat Jan, Piet Joris en Korneel, niet het land worden uitgezet.
  Klopt. Maar het is ook oneerlijk dat M. bij jou inbreekt, jouw scooter steelt en jouw dochter lastig valt. Het leven zelf is niet eerlijk, maar met minder, minder, minder Marokkanen een stuk fijner. En veiliger.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Niet alleen een samenstellingsverbod, maar ook eens maatregelen inzake hun opvoeding zijn meer dan nodig. Ze hebben het gevoel dat ze dit mogen, omdat de man in de Marokkaanse gemeenschap het voor het zeggen heeft, omdat ze zo ‘opgevoed’ zijn en leven volgens een ‘geloof’, de islam, dat dit promoot. Een opvoedingscentra en dan niet geleid door linkse gutmenschen, maar door realistische Nederlanders, voor zowel de ouders van dit gespuis als voor henzelf, zou het beste zijn. Opvoeden naar Nederlandse normen en waarden, naar menselijk, beschaafde waarden en de hele groep duidelijk maken dat we in een beschaafde wereld leven, niet in een oerwoud.

  Like

 9. Joshua zegt:

  Waarom worden die gore smoelwerken niet getoond van deze met kanker vergiftigde gekken ?
  Andere woorden kennen deze inteelt debielen niet.
  Het liefst had ik gezien dat die bekjes even bewerkt werden door oplettende voorbij gangers, anders verdiend dit tuig niet.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Wat is het toch ook een grafvolk! Je mag het natuurlijk niet zeggen, maar hopelijk wordt deze gast zelf nog eens getroffen door deze vreselijke rot ziekte.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  En niet te vergeten dat op de stoep van het Stadhuis in Rotterdam een journaliste in haar gezicht wordt gespuugd door landgenoten van Aboutaleb.
  En dat diezelfde Aboutaleb lijsttrekker moet worden van de PvdA en dat de kans groot is dat er nu al is afgesproken door de NSB (VVD, CDA, D66, GsL, SP, Chr. en PvdA) dat meneer MP moet worden. Ongeacht de verkiezingsuitslag in 2017.
  Minder graag.

  Like

 12. hslot4 zegt:

  @j.C Th .Waar is onze uitermate vakkundige en doortastende minister-president crypto homo Mark Rutte?
  Die is marrokaanse kontjes aan het scoren met zn dubbele paspoort in marocco heeft ie van Joris geleerd .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s