Directeur: “Kinderen van 9, 10 of 11 jaar die al meedoen aan de ramadan. Ik vind dat misdadig”

Screenshot_19

“Nu doen ook elfjarigen mee aan de vasten”, waarschuwt Jacky Goris (foto), algemeen directeur van de scholengroep Brussel van het GO!. Zwemles weigeren de jonge leerlingen te volgen omdat ze vrezen een slok water binnen te krijgen en zelfs muzieklessen worden gemeden. “Nog nooit eerder gezien”, benadrukt Goris.

“Het gaat slechts over enkele scholen in Anderlecht, Molenbeek en Schaarbeek. Toch is het nieuw dat kinderen van 9, 10, 11 jaar al meedoen aan de ramadan. Ik vind dat misdadig. Je kan die kinderen toch niet opleggen om te vasten”, reageert Jacky Goris. “Die kinderen horen van alles in schimmige koranschooltjes, waarvan niemand weet wat er gepredikt wordt. Ze worden er blijkbaar geïndoctrineerd.”

Op 11-jarige leeftijd moeten kinderen volgens de islamvoorschriften nog niet deelnemen aan de ramadan. Pas wanneer de volwassenheid is bereikt, moet men meedoen aan de vastenperiode.

Lees verder>>>
(h/t “Sabeltant”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, ramadan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Directeur: “Kinderen van 9, 10 of 11 jaar die al meedoen aan de ramadan. Ik vind dat misdadig”

 1. aegoliuscs zegt:

  Criterium over volwassenheid heeft bij de islam slechts een bestiaal doel: voortplanting. Menstrueer je of kan je zaad lozen, is de hersenloze volwassenheid als islaminstrument bereikt.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Zien jullie het nu nog niet in ?

  De zogenaamde gematigde moslimes zijn niet anders dan de waterdrager foor de islam, als ze in aantal toenemen worden ze steeds fundamenteler !
  Het zijn de weg voorbereiders voor de overname !

  Met hun gehuichel nemen ze je gewoon in de maling , de wereld moet dar-al-islam worden !

  Like

  • Jean zegt:

   De bom staat op ontploffen en ze zal ontploffen, de bewegende tenten en de smeerlappen in vodden zullen vluchten richting Afrika want in Europa loopt hun tijd ten einde, wij hebben het echt gehad met die vulgaire perverse smeerlapperij ons opgedrongen door de EU lafaards & verraders en die lafaards en verraders zullen ook vluchten want hier in Europa zal er nergens nog een toekomst voor dergelijk uitschot voorhanden zijn.

   Like

 3. Driek zegt:

  Vlaams minister van Onderwijs, Hilde Crevits, kan vooralsnog enkel ingrijpen door een sterke boodschap te brengen. “Scholen moeten hier duidelijk op reageren naar leerlingen en naar ouders. Indien religie dat in de weg staat, dan is een dialoog met de leerlingen en ouders belangrijk”, aldus Crevits.

  Ik vind het onbegrijpelijk dat Hilde Crevits nog steeds niet snapt dat een ‘dialoog’ met moslims onmogelijk is. Ze hebben het altijd maar over een ‘dialoog’, doch een dialoog brengt geen stap verder, want die mossels hebben volkomen schijt aan die ongelovigen, die zijn alleen maar goed voor de sociale voorzieningen en gratis geld. Onze regeerders willen maar niet aanvaarden dat er mensen zijn die gewoon niet willen deugen, die zich niet willen aanpassen, hier gewoon niet thuishoren en die je het land uit moet flikkeren. Want met die mensen is helemaal niks te beginnen.

  Like

 4. “Nog nooit eerder gezien”, benadrukt Goris. Tja Goris het ergste moet nog komen linkse naïeve domme dwaas, You Ain’t See Nothing Yet!

  Like

 5. Jean zegt:

  Die rotzooi moet verboden én verbannen worden op ons grondgebied, wij willen die smeerlapperij niet in onze samenleving, wij hebben normen & waarden en voor ons gelden enkel de seculiere wetten en nooit achterlijke bullshit.

  Like

 6. Nog steeds niets te beginnen met al die lui uit de softe hoek (Onderwijs&Zorg): Je krijgt het maar niet uit hun kop gepraat, dat de meeste moslims -de “gematigde”- redelijk denkende mensen zijn.
  En het erge is nog, dat zij dat voor een intelligente gedachtegang houden. Dus dat schiet niet op.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Pieter zegt:

  Kom eens in Den Hagistan kijken. Daar zie je islamitische papa´s met een jonge zoon `de ramadan doen`, dwz rondjes lopen door de stad. Zielig voor de knulletjes, dat zag je jaren geleden nog niet. De islamisering wordt steeds ernstiger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s