Europa is nu een kerkhof…

Screenshot_17

(Door: “Stradi”)

Wie de tijd neemt met een kopje koffie en dan rustig ‘zoekt’ naar de positieve punten komende van die EU-troep, zal er snel aan zijn voor de moeite want die positieve punten zijn niet te vinden. Wie zoekt naar de negatieve punten zal met koude koffie zitten, want dat is een boekwerk. Wat moet er nu ook verwacht worden van uitgerangeerde nietsnutten die decadent liggen te parasiteren te zuipen en te rotzooien? NIETS.

Europa WAS een sterk continent en datzelfde Europa is nu een kerkhof geworden door die massale import van barbaren, nietsnutten, leeglopers, geweldplegers en daar moeten wij nu heel snel een einde aan maken, wij moeten terug naar een Europa van Onafhankelijke staten, liefst republieken, die ‘onderling’ afspreken wat ze gezamenlijk willen doen maar nooit een dictatuur want dat is die huidige troep, een ordinaire dictatuur van leeglopers die ons miljarden kost.

Lees verder>>>
nageltjes

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Islamisering, lafheid, landverraad, Patriottisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op Europa is nu een kerkhof…

  1. BigLJohn zegt:

    Allemaal waar wat bij – nageltjes – beschreven word. Alleen blijft alles wel een zoete droom. De realiteit gebiedt ons te zeggen dat we ons niet meer kunnen losrukken van uit de dictatuur uit Brussel, daarvoor is het rottingsproces al veel te lang gaande. Sinds Straatsburg is er onnoemelijk veel ten slechte veranderd, ook toen destijds voor de zee-zenders. De top van alle Europese bestuurders (Incluis de E.U. in Brussel)telt alleen maar landverraders, terwijl nog steeds het gros van alle kiezers zo nodig links moet blijven stemmen. Velen geloven de verkiezingspraatjes van links, en menen nog steeds dat vrijheid iets vanzelfsprekend is. Ook de justitie en rechtbanken zijn pro islam en anti autochtone bevolking. En breek me de bek niet open over de MSM media. Dit alles kan onmogelijk nog rechtgezet worden. We zullen eerst door een diep dal moeten gaan, in de vorm van een revolutie, CQ burgeroorlog. Al met al geen prettig vooruitzicht na die nepvrede van 1945. De Duitsers verloren misschien de oorlogen van (14 – 18) en (40 – 45), maar veroorzaken (samen met de U.S.) alweer de komende derde grote oorlog.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s