Getallen waar je toch even van moet slikken

Screenshot_12

(Door: Tijl Uylenspiegel)

Tenminste, dat overkwam mij toen ik ze tegenkwam in het redactioneel commentaar van Arendo Joustra in de Elsevier.

Volgens de laatste “telling” (lees schatting) heeft Nederland 17.000.000 inwoners. Ruim drie miljoen mannen en vrouwen hebben een AOW-uitkering. Een kleine 500.000 mensen hebben een bijstandsuitkering. Een kleine 800.000 mensen hebben een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Ruim 400.000 een werkeloosheidsuitkering. Dat terwijl de beroepsbevolking  in 2015 uit 8.924.000 mensen bestond.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Graaien, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Getallen waar je toch even van moet slikken

 1. En dan heb ik het nog niet over de 970.000 onschenbare (!) ambtenaren die gefinancierd worden door niet-ambtenaren.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Vergeet daarbij niet dat de gene die het riool schoonmaken, het huisvuil ophalen, de straten maken, zorgen voor Uw en mijn veiligheid, etc. etc, ook meestal ambtenaren zijn.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   plus duizenden smerige opvreters van uitzendburo’s die ook parasiteren op ieder uur, dat een ander werkt.

   Like

 2. Claudia M. zegt:

  Over getallen gesproken; http://www.geennieuws.com/2016/06/69-000-misdaden-door-asieleisers-in-1e-kwartaal-2016-marokkanen-voeren-de-lijst-aan/

  On topic, ja hier moet je inderdaad van slikken ja en bij mij rijst steeds vaker de vraag of ik hier nog wel voor wil werken!

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  En als we dan toch met getallen bezig zijn, deze dan…; https://fenixx.org/2016/06/11/terwijl-de-mohammedanen-vetgemest-worden-in-duitsland-zijn-15-miljoen-duitsers-ondervoed/

  Nederland is vele malen kleiner, maar het is bij ons niet beter gesteld!

  Like

 4. Paul55 zegt:

  Een kleine 800.000 hebben een arbeidsongeschiktheidsuitkering, dat getal verbaast mij in het geheel niet. In het verleden is deze uitkering misbruikt als afvoerputje voor mensen die “over” waren. Hadden in het geheel geen, of nauwelijks, lichamelijke klachten. Zonder vragen gingen ze de WAO in , met behulp van de instantie zelf. Nu is het zo, al heb je geen ledematen meer, dan nog kun je werken!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Dit proces van diefstal en bedrog speelt in feite al eeuwen. Zestig procent van ons bruto inkomen gaat sowieso naar de belastingdienst. Tel daarbij op de vele accijnzen (waarbij inbegrepen de 21 % BTW) en het moge duidelijk zijn waar we het over hebben. De belastingdienst is in mijn ogen net de Mafia. Betalen, of anders…..Komen er eerst diverse aanmaningen, vervolgens de deurwaarder, en tenslotte komen weer andere mannen je ophalen.
  Het is toch ten hemel schreiend dat dit in en in rotte systeem het al zo lang kon volhouden. Het is vele eeuwen geleden begonnen met de kasteelheren die er op uit gingen om de bevolking te plunderen. En wee degene die verzet bood. En zie, al die koningshuizen anno nu bulken van het (gestolen) geld. Des lands grootste uitkeringstrekkers bevinden zich aldaar en betalen geen cent belasting over dat gestolen geld. Maar als het zo door gaat betalen wij geen 80% taks, maar 100 %. Dat betekent hard werken voor een heel legertje uitzuigers en nietsnutten, en zelf in het plantsoen of onder een brug moeten leven, terwijl de nietsnutten cq gelukszoekers onze huizen in bezit gekregen hebben. Als dit zo doorgaat worden wij door de E.U. verplicht islamieten in ons huis op te nemen. En vandaar is het (ook financieel) nog maar een kleine stap eer we zelf op straat staan !

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   De mens zal pas de straat op gaan als hij/zij niets meer te verliezen heeft en het leven niet meer interessant vindt.
   Zo lang als we nog de resterende 40% van ons zuurverdiende geld van de “boven ons gestelden” mogen opmaken zullen we niet protesteren.
   Het is niet anders en we zullen het er mee moeten doen.

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Op zich zijn deze cijfers nog niet zo schokkend; het is vaak een kwestie van sparen en opnemen.
  Maar sinds een jaar of 20 is er een grote groep bijgekomen, die hoofdzakelijk opneemt. Zo hebben gastarbeiders hier maar gemiddeld 12 jaar gewerkt en weinig afgedragen, toch krijgen ze iedere denkbare uitkering, levenslang. De instromende allochtone werkjeugd zit te vaak thuis, al die niet met een wajonguitkering vanwege het IQ van een dobbelsteen. Hun banen worden vervuld door Moelanders, die onderbetaald worden en hun centen meenemen naar achter het fraudegordijn. En zo werd de piramide van investeren in de toekomst gesloopt.
  Ook hoeven grote bedrijven nauwelijks een cent belasting te betalen, vanwege onze corrupte overheid. En houden we inderdaad een steeds kleinere groep werkende mensen over, die voor steeds meer mensen het brood moeten verdienen.
  Dit blijft zo voortwoekeren, zolang wij het allemaal wel best vinden. Tijd om er wat aan te gaan doen.

  Like

 7. carthago zegt:

  Dan hebben we nog een vijftig duizend kokosnoten en kalifaatratten in de lik, een 100 duizend kokosnoten en kalifaatratten illegaal en crimineel ,een twee honderd duizend in de azc, die knagen allemaal ook nog vrolijk tot hun aow aan de stasi afdrachten.De vuilnisbelt van Europa: nederigland.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Groeiende economie, ten alle tijde, want:
  Vorige week heb ik een videopresentatie op youtube gezet (zowel in het Nederlands als in het Engels) waarin een boekje wordt opengedaan over de familie die meent van koninklijke bloede te zijn en daarom eveneens meent het recht te hebben het volk van de Nederlanden te mogen uitbuiten. In die video wordt voor eens en altijd onomstotelijk bewezen dat deze familie absoluut niet ‘Van Oranje’ is, en zelfs niet ‘Van Nassau’. Omdat ze dit zelf uiteraard al heel lang weten, doen ze net alsof ‘Van Oranje-Nassau’ een soort adellijke titel zou zijn die van generatie op generatie doorgegeven zou kunnen worden. Zo proberen ze de schijn te wekken dat ze een familie van het huis ‘Van Oranje-Nassau’ zouden zijn, maar dat ‘huis’ bestaat helemaal niet.

  Om te beginnen was Wilhelmina niet de dochter van Willem III van Nassau, maar was diens adjudant Sebastiaan de Ranitz (1846 – 1916) de biologische vader van Wilhelmina. Willem III werd in welingelichte kringen aangeduid als ‘Koning Gorilla’, omdat deze oversekste koning blijkbaar als een onverzadigbaar beest tekeer ging. Daardoor liep hij syfilis op, en was het algemeen bekend dat hij al twee jaar onvruchtbaar was toen hij op 61-jarige leeftijd trouwde met de 20-jarige Emma. Dit huwelijk was nodig omdat toen al duidelijk was dat uit zijn eerste huwelijk geen kleinkinderen geboren zouden gaan worden. Ik heb dit al veel vaker uitgelegd, maar blijkbaar nog steeds niet vaak genoeg.

  Vervolgens liepen de vijf zwangerschappen van Wilhelmina allemaal op een fiasco uit. Na drie mislukkingen is toen besloten om een burgermeisje te adopteren. En vervolgens werd net gedaan alsof deze Juliana de dochter was van Wilhelmina. In de vorige Pateo Nieuwsbrief heb dit ook al aangegeven. En na de adoptie van Juliana heeft Wilhelmina dus nog twee miskramen gehad, voordat definitief de handdoek in de ring werd gegooid.

  In 1991 heeft de Russische familie Romanov een officieel verzoek gezonden aan Juliana voor het afstaan van DNA. Willem II, de vader van ‘Koning Gorilla’ Willem III, trouwde namelijk met Anna Pavlovna von Holstein-Gottorp-Romanov (1795 – 1865), en dus had Willem III ook Romanov-DNA in zich via de voorouderlijn van zijn moeder. In mijn video vertel ik dat Juliana dit verzoek resoluut heeft afgewezen, maar ik denk nu dat het Beatrix is geweest die de opdracht heeft gegeven voor deze afwijzing. Mijn vermoeden is namelijk dat Juliana gewetenswroeging had (een woord waarvan haar oudste dochter waarschijnlijk niet eens de betekenis kent, en waarvan haar oudste kleinzoon wellicht niet weet hoe je dit schrijft). Ik denk namelijk dat Juliana al in 1940 een boodschap aan de oplettende onderdanen heeft gegeven. Ze zei destijds namelijk, vijf dagen voordat haar moeder naar Buckingham Palace in Londen wegvluchtte voor de Duitse invasiemacht, dat “het Huis van Oranje al vijf eeuwen lang voor geen enkel gevaar op de vlucht is geslagen.” Deze uitspraak is zeer opmerkelijk, omdat iedereen die de geschiedenis van de Lage Landen ook maar een beetje kent wel weet dat de vader van Willem I, de opa van ‘Koning Gorilla’ Willem III, in 1795 ook al naar Engeland was gevlucht (die vader van Willem I werd trouwens Willem V genoemd). Dat was anderhalve eeuw daarvoor. Waarom noemde Juliana dan “vijf eeuwen” in haar opmerkelijke uitspraak maar de vaderlandse pers? Wil je dit antwoord weten, bekijk dan onderstaande video, en deel het vervolgens met zoveel mogelijk mensen, want het volk van de Lage Landen heeft recht op het kennen van de waarheid over deze familie:
  Zie:http://www.pateo.nl/nieuwsbrief156.htm
  Hosanna, eh, nee, liever Oranje boven.

  Op dezelfde pagina over Prince en het Engelse koningshuis:
  Afgelopen week, dus na zes volle weken onderzoek, werd opeens officieel bekend gemaakt dat hij zou zijn overleden doordat hij te veel pijnstillers zou hebben ingenomen. Om deze waanzin “geloofwaardig” te maken zou hij de uiterst sterke pijnstiller genaamd ‘fentanyl’ hebben ingenomen. Dit morfinomimeticum werkt echter vele malen sterker dan morfine, iets wat slechts bij zeer extreme pijn wordt gebruikt. Twee dagen daarvoor was hij nog aanwezig op een dansfeestje, en was er helemaal niets aan de hand met hem. Misschien dat er al eerder geprobeerd is hem te vergiftigen, en dat hij daardoor hulp heeft moeten zoeken, maar dat hij ernstig ziek zou zijn geweest is een erg doorzichtige leugen. Dat iemand sterft door per ongeluk te veel pijnstillers te nemen is overduidelijk een poging om deze afschuwelijke moord te verhullen. In mijn video van 26 april jl. geef ik daar diverse bewijzen voor. Maar daarin noem ik niet dat Prince werd vermoord op uitgerekend de 90e verjaardag van de Britse monarch Elizabeth II. Was zijn dood een verjaardagscadeautje voor deze beschermvrouwe van de Vrijmetselaars?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s