Kapo Schulz: “Vluchtelingen” waardevoller dan goud

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Kapo Martin Schulz (foto), voorzitter van het Europees Parlement, hield donderdag in de aula van de nieuwe universiteit in Heidelberg een toespraak met betrekking tot het onderwerp “Vaderland, vlucht en identiteit in tijden van de globalisering”. Daarin eiste hij, goed verpakt in veel gezwets over waarden en humaniteit, verwijzend naar de “vluchtelingen”, “duidelijke competenties voor de EU om die dingen te regelen die met nationale solo´s gewoon niet voor elkaar te krijgen zijn.”

Dus, alle macht naar de EUSSR. De lidstaten zullen dan vermoedelijk niet meer zelf mogen beslissen wie ze opnemen. “Wat de vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud”, ze zouden ons helpen ons waardecanon weer waar te nemen, aldus Schulz. Nou ja, de verkrachte, met geweld bedreigde, bestolen, geslagen en gemaltraiteerde burgers van Europa leren door de invasie van de daders hoe waardevol het was om in veiligheid en vrede te leven. Zo heeft Schulz dat echter vast en zeker niet bedoeld.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Kapo Schulz: “Vluchtelingen” waardevoller dan goud

 1. Pieter zegt:

  Hij doelt waarschijnlijk op rassenvermenging is de toekomst en behoud van de mensheid.
  Zoals Beethoven al droomde `Alle Menschen werden Brueder`.
  Alleen had men toen nog niet met de verderfelijke ideologie van de islam te maken, dat vergeet Schulz die blijft wegkijken.

  Like

 2. Jean zegt:

  Die gemene kapo is enkel en alleen bezig zijn eigen profitariaat te redden, dat hij daarbij liefst 500.000.000 Europeanen de vernieling in ramt is zijn laatste probleem, dezelfde ziekte heeft die zuipschuit en die Duitse troela idem dito de brulkikker uit Gent.
  Hoogtijd dat EU gedrocht definitief op te ruimen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Je zou bijna gaan geloven dat die lui in Brussel gedrogeerd zijn. Stuk voor stuk hebben ze vreemde ideeën, rare uitspraken en uiten zij dreigende taal richting de democratie.
  Het is te hopen dat ze uit zichzelf tot inkeer gaan komen, en zien dat hun geraaskal nergens op is gebaseerd. Geen enkele fatsoenlijke Europeaan zal het er mee eens zijn dat ‘vluchtelingen’ waardevoller zijn dan goud. Integendeel. Ze kunnen ons gestolen worden!!

  Like

  • GT zegt:

   Er moet ingegrepen worden, hoe ik dit zie ……een leger dat klaar gestoomd wordt om de EU te ontzetten,en niet zomaar een leger zeer zeer goed getraind onder de radar, let op mijn woorden dit gaat gebeuren en zal ook moeten gebeuren anders gaan wij naar de slacht bank anders tellen wij als autochtone burger niet meer mee!!

   ANDERS IS EUROPA NIET MEER TE REDDEN, ER MOET IETS GEBEUREN EN SNEL!

   Like

 4. Thom zegt:

  Een oud spreekwoord zegt: “Het is allemaal goud wat er blinkt, maar het is nog geen verroest blik waard”. Schulz maakt ervan: “het is nog minder dan afval, maar we smeren het jullie aan als topkwaliteit”.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Child Bride Legally Married Under Sharia Law, German Judge Rules

  http://www.breitbart.com/london/2016/06/11/child-bride-legally-married-sharia-law-german-judge-rules/

  Like

 6. “Waardevoller dan goud?” Compleet doorgedraaid, die vent!
  (Of compleet wanhopig, dat kan ook.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Ondertussen in Molenbeek België .

  Like

 8. elisah zegt:

  Hoezo een hallucinerende psychoot? Afvoeren en in de isoleercel laten wegkwijnen dat gedrocht.

  Like

  • elisah zegt:

   Over goud gesproken …..dat is het volk van Europa!
   Hoe is Europa anders zo groot en succesvol geworden? Uit alle hoeken en gaten komt men hierheen rennen en kruipen, om er van te kunnen profiteren.
   Niet alles wat blinkt is goud!
   Bij vluchtelingen gaat het om fool’s gold, een mineraal dat op goud lijkt, maar niks waard is. Misschien zitten er, met veel geluk, wat pareltjes tussen.
   Een groot gedeelte heeft weinig tot geen enkele scholing en is niet in staat om die achterstand ooit in te lopen. Tevens is er sprake van een agressieve religie die vaak vooruitgang en aanpassing in de weg staat. Wil men een nieuwe sociale onderklasse creëren?

   Like

 9. Hendrik zegt:

  Zit Brussel nu echt alleen maar vol met Europese landverraders? De fik erin!

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Lebanese expat describes Islamification of Germany 1080p

  Like

 11. ildiko zegt:

  Deze barbaren precies zoals de Palestijnen zullen altijd barbaren blijven en volksvijand nr 1. Met hun hele familie zonder hartzeer gelijk uit het land gooien, dat is het enige normale oplossing.

  Like

 12. iemand zegt:

  De eu meent dat de eu de problemen zal oplossen die de eu veroorzaakt, met meer eu?

  Like

 13. iemand zegt:

  Schultz komt het best tot zijn recht: onder de guillotine.

  Dan noemen we de dag dat zijn kop rolde voortaan ‘de dag dictator dag’, een dag waarop wij, het dan weer vrije volk, het herstel van de democratie vieren, de ontsnapping uit de slavernij van de multinationals en hun lobbygroepen.

  ER IST WIEDER DA:
  SCHULTZ=DICTATOR.

  Geliked door 2 people

 14. delamontagne zegt:

  “Vluchtelingen” zijn waardevoller dan hijzelf is, dat klopt.

  Dit is toch die man die enkel jaar terug nederig tussen 2 triomfantelijk-kijkende moslimmers uit het Midden-Oosten stond in dat EU-parlement.
  Die waren weer beledigd door ,t-een-of-ander maar kregen nu genoegdoening, doordat Schulz de landen-afgevaardigden “straffend” toesprak.

  Like

 15. Het lijkt wel een horror film ,waarin ze mensen gechipt hebben. Ik vind dit best eng worden.

  Like

 16. Die vluchtelingen kosten ons goud. Vandaar dat ze ons goud uit het buitenland hebben laten overkomen wat hier nu opgeslagen ligt.

  Like

 17. fleckie zegt:

  “,Vluchtelingen waardevoller dan goud’, de tegenwoordige ‘ JEZUIETEN-paus ‘ is ZO voor de binnendringers, …..dan mogen die binnendringers ,’ goudhaantjes’toch zeker ‘bivakkeren’ in de SIXTIJNSE KAPEL, GOEDGEKEURD [fiat] om de ‘goudhaantjes’ alvast ‘onder de pannen ‘te brengen.

  Like

 18. fleckie zegt:

  WORDT ..MEINDERT STELLING…. GESCHRAPT…ALS..ADVOCAAT?”……………………………….VRIJHEID. VAN MENINGSUITING..DOOR AVOCATEN..OOK..IN NEDERLAND. ONDER …ERNSTIGE DRUK…….
  ‘DE GRONDWET….waarborgt de vrijheid van meningsuiting. Die vrijheid is niet onbeperkt, want de wetgever kan deze begrenzen. Wanneer de wetgever daartoe besluit,vereist de Grondwet dat de wetgever de begrenzing DUIDELIJK..aangeeft………………….De WETGEVER mag daarbij dus geen gebruik maken van VAGE formuleringen. Want een vage formulering leidt ertoe dat degene die toepassing geeft aan de betreffende bepaling, deze nader moet invullen. Dit zou inhouden dat niet de wetgever zelf,zoals de GRONDWET..vereist,maar een andere instantie de omvang van de beperking van de MENINGSUITING ..zou bepalen. …..De grondwetgevende heeft dan ook met zoveel woorden gezegd dat een vaag geformuleerde norm als beperkingsgrond voor de meningsuiting,instrijk is met de GRONDWET. Dit gebeurde bij de grondwetsherziening van 1983. .
  MEINDERT Stelling maakte als advocaat gebruik van de vrijheid van meningsuiting. Hij bekritiseerde rechterlijke beslissingen die ..onmiskenbaar ingingen tegen de waarheid en de wet. Ook uitte hij kritiek op de handelwijze van tuchtrechters en de deken van de HAAGSE orde van
  Advocaten. DAT werd hem niet in dank afgenomen. De deken diende een klacht in bij de RAAD. Van. DISCIPLINE in Den Haag en streefde naar de verwijdering van Stelling uit de advocatuur.
  De RAAD volgde de deken in diens opvatting en besliste op 21 maart 2016 dat Stelling van het tableau wordt geschrapt…………………..De..DEKEN..en de RAAD van ..DISCIPLINE beweerden dat zij op grond van de Advocatenwet bevoegd zijn om te oordelen over meningsuitingen. Daarbij beriepen zij zich op de norm dat een advocaat zich dient te onthouden van..”enig handelen of nalaten dat een behoorlijk advocaat niet betaamt”.Dat is een norm waarvan zowel de deken als de tuchtrechter hebben erkend dat dit een open norm is. Dat wil zeggen…een vaag geformuleerde norm die nader wordt ingevuld door met name..DEKENS ..en..TUCHTRECHTERS. Met hun beroep op die vaag geformuleerde norm als beperkingsgrond van de ..vrijheid van meningsuiting, gingen zij dan ook ..LIJNRECHT ..in tegen de GRONDWET en de expliciete uitleg die . De grond-
  Wetgever heeft gegeven. ……….Met ander woorden: de deken en tuchtrechter gingen OPZETTELIJK in tegen een uitleg van de GRONDWET die ..DEMOCRATISCH is GELEGITIMEERD………..Gelegitimeerd door een gekwalificeerde meerderheid van het parlement die heeft ingestemd met de grondwetsherziening van 1983…………….Daarmee hebben de deken en tuchtrechters een volkomen antidemocratische handelwijze vertoond……………Hierbij dient te
  Worden aangetekend dat de vorenbedoelde norm in de Advocatenwet is opgenomen na de grondwetsherziening van 1983.Tijdens de behandeling van de betreffende wijziging van de ADVO-
  CATENWET is op geen enkel momen gesproken over een beperking van de meningsuiting van advocaten. Er is zodoende geen enkele reden om te veronderstellen dat de wetgever toch een dergelijke beperking zou hebben beoogd. Temeer niet nu die veronderstelling zou inhouden dat het parlement opzettelijk zou hebben gehandeld in strijd met de Grondwet. Het parlement mag immers niet instemmen met een wet die niet valt te verenigen…met…de…GRONDWET. ……………
  STELLING dreigt nu…MONDDOOD…te worden gemaakt door de ..ONGRONWETTIGE en……
  ANTIDEMOCRATISCHE beslissing van de Raad van Discipline. Weliswaar wordt in hoger beroep daarover nog het oordeel van het Hof van Discipline gevraagd,maar dat hof heeft zich in een beslissing van 19januari 1915 ten aanzien van STELLING op DEZELFDE.ONGRONDWETTIGE..en..ANTIDEMOCRATISCHE ..manier opgesteld.Wij menen dat dit NIET KAN…………………..WIJ ROEPEN HET HOF VAN SISCILINE DAN OOK OP DE GRONDWET TE RESPECTEREN EN TE ERKENNEN DAT DE ADVOCATENWET GEEN…BE_
  PERKING INHOUDT VAN DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING VAN ADVOCATEN……………….
  Adhesiebetuigingen kunt u gaarne geven via de website”www.eerherstelmeindertstelling.nl ………..
  Alvast bedankt………………….’.VRIJHEID van meningsuiting door advocaten ook in Nederland onder ernstige druk:;…………………STEUN…advocaat…MEINDERT STELLING…>>>>>>>>>>>>>>
  1..Ook advocaten hebben het coolste recht op vrijheid van meningsuiting;…>>>>>>>>>>>>>>>>>
  2..Een Orde van Advocaten, dekens en tuchtrechters mogen op basis van open normen op dit
  ….recht geen inbreuk maken>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  3. Een advocaat die geen blad voor de mond neemt, heeft OOK ..het recht op een plek in en be-
  ….bescherming door de ORDE van ADVOCATEN,>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  4..MEINDERT Stelling is zo’n advocaat die enkele rechterlijke uitspraken op het gebied van..KERN
  ….BEWAPENING, de handelwijze van een deken en uitspraken van sommige tuchtrechters van..
  ….[zeer] kritisch commentaar heeft voorzien.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  5..Als gevolg daarvan dreigt hij van het tableau geschrapt tw worden en niet langer meer als advo-
  ….caat werkzaam te kunnen zijn;>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  6..Orden van Advocaten,dekens en rechters dienen te staan voor de vrijheid van meningsuiting
  ….van advocaten en deze niet trachten in te perken op basis van open en onduidelijke normen zo-
  ….als’of een advocaat iets al dan niet betaamt’…Dit ..OOK..wanner het een deken van deze Orde ….of enkele rechters ZELF..zijn die in deze vrijheid van meningsuiting op de korrel worden geno-
  ….men.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  7..Wij vieren voor het behoud van vrijheid van meningsuiting voor advocaten en voor handhaving
  ….van MEINDERT STELLING…als …advocaat……………….Namens het Actiecomitee..>>>>>>>>>
  Erik Olof, ……Willemijn van der Werf[voorzitter a.i.TRIBUNAAL voor de VREDE]>>>>>>>>>>>>>>
  WEBSITE met meer documentatie: http://www.eerherstelmeindertstelling.nl.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<&lt;

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s