Nederlandse vrouw ervaart islam in Qatar ‘aan den lijve’!

Screenshot_9

(Door: Peter Rissing)

Voor diegenen die menen dat de islam, de religie van ‘vrede’, slechts een te respecteren godsdienst is en dus geen politiek-militaire organisatie die onder de dekmantel van een religie ook in ons land haar culturele stempel wil drukken, hierbij een lezenswaardig verhaaltje. Voormalig minister van Integratie Donner herhaalde in 2011 nog: “Als twee derde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?” Met de lessen van deze tijd over de islam en de steeds meer voorkomende islamitische sharia rechtbanken in Europa, lezen we wat de sharia in de praktijk betekent. 

Want op basis van haar eigen getuigenis klaagt men in Qatar een vrouw aan wegens buitenechtelijke seks met een onbekende man en wordt zij gestenigd als zij gehuwd is en krijgt zij zweepslagen als zij niet gehuwd is of in dit geval een stevige gevangenisstraf. De onveranderlijke islam in de praktijk. En de huidige sharia rechtbanken in Europa zijn slechts een voorbode van wat ons over een jaar of 20 te wachten staat. Tenzij . . . . .

Donner motiveerde zijn naïeve uitspraak destijds met: “Dat is de essentie van democratie” en noemde de reactie van veel mensen op de komst van de islam “extreem” en zei “een nieuwe, islamitische zuil met open armen te zullen ontvangen”. Welnu, door voortschrijdend inzicht over de kwalijke aspecten van de islam moeten we die organisatie met diezelfde “essentie van de democratie”, dus met een twee derde meerderheid, de islam, uit Nederland (en Europa) verbannen. Ja toch, of is die islam onderhevig aan democratisch eenrichtingsverkeer ?

Want, Donner, wat ‘extreem’ is, is dat jij deze islam met open armen in ons land wilt ontvangen. Naïeve cultuurverkrachter, denk er eens aan wat je de Nederlandse vrouwen in de toekomst aan gaat doen met je domme christelijke-lieve kronkelideeën. Je excuses voor die uitspraak kun je via deze website aan het Nederlandse volk aanbieden.

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Qatar, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

34 reacties op Nederlandse vrouw ervaart islam in Qatar ‘aan den lijve’!

 1. Frerik zegt:

  Ja dit soort mensen zoals Dommer leiden ons naar de afgrond en hebben ze schijnbaar nog altijd de meerderheid achter zich, maar deze mensen tref ik niet aan in de bouw, maar willen ook niet stemmen omdat ze denken dat het niet uitmaakt. Daarbij pleit ik altijd voor de PVV als enige partij die hij dan moet stemmen omwille van zijn kindren en kleinkinderen. Hier nog even een van de vele gebeurtenissen maar dan in Duitsland.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Je snapt zo’n ouder toch ook niet, had het mijn dochter geweest, had ze niet gegaan, niet daarheen! Ik had haar nog liever zelf gewurgd!

  Like

 3. topsporter zegt:

  Donner verkracht de democratie met zijn zeer beperkte verstandelijke vermogens.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Tuurlijk de 2/3 regel van Donner, hij wil voor de ene, gewoon een andere inrichtten. Alles volgens het ‘wetboek’, de enige regel die deze gast herkend. Achterlijk, deze gast.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Een sociaal experiment in Zweden. Een vrouw gilt, zogenaamd omdat ze verkracht wordt.

  Kijk, hoeveel hulp zij krijgt.

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Je moet ook nooit om hulp roepen. Altijd krijsen dat er brand is. Brand is altijd spannend, daar komen mensen op af en dan loopt er allicht eentje tussen die wel zo stoer is je te helpen, maar ik reken nergens meer op…

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Democratie, los van moraal, is een kwestie van getallen. Getalsmatig heeft Donner dus een punt. Moreel gezien moeten we een islamitische overheersing niet willen. Dan moeten we de getallen niet de kans geven onze moraal naar de knoppen te helpen.
  Het aantal moslims moet drastisch naar beneden. Idealiter naar het nulpunt.
  Daar moeten we met z’n allen aan werken. Actie – verzet !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Donner heeft bewust een heel belangrijk punt vergeten.

   Een democratie moet, zoals elke door het volk erkende samenlevingsvorm, beschermd worden tegen de krachten die haar willen vernietigen.,
   Dit is de allereerste plicht van elke politicus.
   De islam is een organisatie die elke vorm van democratie wil vernietigen en daar zelfs heel duidelijk over is!
   Als men bij elke demonstratie met borden en spandoeken loopt waarop te lezen valt dat men tegen elke vorm van democratie is, moet elke politicus verplicht ijveren voor een verbod van diezelfde islam.
   In plaats daarvan de grootst mogelijke ruimte geven aan een dergelijke organisatie is een vorm van hoogverraad!

   Like

 7. Annette zegt:

  Ik mag toch van harte hopen dat die Donner nooit gelijk gaat krijgen. Welke Nederlanders zou hij dan wel bedoelen? Ik ken zelf geen Nederlanders die hier de sharia zouden willen hebben. De wereld en Europa speciaal wordt gekker en gekker. Ik ben zelf 67 jaar, dus heb het grootste deel van mijn vrije leven gehad. Maar o wat zou ik graag willen dat mijn kinderen en kleinkinderen datzelfde voorrecht krijgen… Er zal dan wel zeer snel een permanente oplossing moeten komen en daar bedoel ik mee: aanpassen of opzouten naar waar je vandaan komt. Er is geen plaats voor mensen die hier maar even hun eigen wetten willen toepassen. Iedere dag lees ik meer verhalen over extreme zaken zoals die rot schoffies met hun scheldpartijen in Gouda. De reactie trouwens van Groen Links en niet te vergeten die flapdrol van de SP ( nog niet zo lang geleden de partij waar mijn man en ik op stemden) vind ik nog veel verwerpelijker. Hoe is het mogelijk dat wij nu NSB en weet ik veel wat genoemd worden, terwijl de zaken worden omgedraaid. Zover ik weet zijn zij de landverraders. Zij verraden hun eigen soort. En dan dat verhaal over die Tunesische vrouw die getrouwd is met een Nederlander, compleet geintegreerd zoals toch ook de bedoeling van onze fijne regering zou moeten zijn. Zij wordt door een of andere Afrikaanse tuthola haar gezicht opengehaald. Als het mij was overkomen had ik haar helemaal aan gort geschopt. Jammer als daar dan consequenties aan zijn maar dat zal ik nooit pikken.
  Eigenlijk maak ik mij iedere dag meer kwaad. En het ergste is nog dat de meeste mensen uit mijn omgeving, vooral de jongere, meer bezig zijn met nonsens als voetbal, bakprogramma’s en nog meer van die onzin. Geef het volk brood en spelen en houd ze vooral dom en onwetend. Dat is het huidige beleid van deze fijne regering. En als wij niet uitkijken dan zijn wij straks zombies en monddood gemaakt.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   ( nog niet zo lang geleden de partij waar mijn man en ik op stemden)

   Nou, wat een geluk dat het verstand dan toch eindelijk doorgebroken is.
   Blijft natuurlijk nog steeds de vraag of het verstand niet weer onderduikt als de SP weer een of ander onzinverhaal vertelt.
   Ik moet er in ieder geval van uitgaan dat u ruim onder de 30 jaren oud bent.
   Immers, als ja na je 30ste nog steeds links stemt dan heb je geen …
   Ook u en uw man zullen dat gezegde over hart en verstand wel kennen.

   Like

   • Annette zegt:

    Nou wat een bijzonder aardige reactie van u. Schijnbaar mijn verhaal ook niet goed gelezen, want ik vertel toch duidelijk dat ik 67 jaar oud ben, kinderen en kleinkinderen heb. Waarom zouden mensen niet idealistisch mogen zijn en dan op een goed moment zien dat er een heleboel dingen fout gaan. Voor zover ik weet ben je nooit te oud om te leren. En wat betreft de SP: ik ben iemand die moeilijk overstapt. Als wie dan ook (mens of partij) in mijn ogen het verkeerde doet is het wat mij betreft over en uit. En dat is nu het geval. Uiteraard ben ik op de hoogte van hart en verstand. Nu: we zullen maar zeggen dat ik heel lang met mijn hart heb gedacht. Lijkt mij ook niet helemaal een verkeerde eigenschap. En laten wij elkaar hier op deze site alsjeblieft niet een potje onderuit schoppen. Daar schiet niemand wat mee op. Ik dacht toch echt dat we hier allemaal dezelfde intenties hebben. Een goede avond nog!

    Like

 8. exmarineman zegt:

  En die meid zit nu al 3 maanden daar in de gevangenis. Wat een schril contrast met de “zaak Umar” of probleem Umar. WAAR ZIJN Rutte, Koenders enz nu?????? Waarom komt dit nu pas een beetje in de pers???? Komt het omdat Umar een Turkse is en die vrouw slechts een autochtone Nederlandse???? Waar zijn nu al die linkse politieke partijen die de islam een warm hart toedragen en haar zelfs in bescherming nemen. Degenen die ze nou juist in bescherming MOETEN nemen als “volksvertegenwoordiging” zijn de Nederlandse inwoners en de normen, wetten en waarden zoals wij die als sinds mensenheugenis kennen. En dat is NIET de islam, die hoort hier niet thuis. En nu probeert men zelfs om die vrouw te laten trouwen met die verkrachter want dan is hij als Arabier van alle problemen af, maar zij echt niet. Vrouw of moet ik zeggen slavin nr 5 of 6 wordt ze dan. Gehuld in een gewaad met wat gaas voor de ogen en geen rechten meer hebben EN moslima worden uiteraard.

  En ik hoop dat dit een EXTRA waarschuwing is voor Nederlandse inwoners en ook om dus vooral NIET naar dit soort landen toe te gaan op vakantie of zo. Ga dus over 2 jaar ook NIET naar het WK aldaar……vergeet ook niet dat alles wat je daar uitgeeft, besteedt, komt op een andere manier keihard terug in de vorm van ko….ls.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ exmarineman 11 juni 2016 om 11:47

   [quote] en die vrouw slechts een autochtone Nederlandse???? [/quote]

   Ahum, als ik de foto van die dochter zie, kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat ze behoorlijk ‘getint’ is voor een autochtone Nederlandse. Zou haar ma iets gehad hebben met een (mohammedaanse) getinte heer?

   Like

   • exmarineman zegt:

    Tistochwat@ wie weet, of misschien wel een verre vriend of soortgenoot van simons. Het doet echter niets af aan het feit dat er (media) stilte is over haar die al 3 maanden in de bak zit aldaar en er ongelooflijk veel aandacht is voor Umar, die niet eens 1 maand in de bak heeft gezeten in Turkije. Voor de rest blijf ik van mening dat wij ongelovigen daar niet naar toe moeten gaan op vakantie noch met 1 van die mij’en moeten vliegen. We betalen dan indirekt mee aan onze eigen ondergang. Laat die arabieren eerst maar eens iets bouwen en zelf presteren, want zelfs de olie uit de grond halen doen nog westerse maatschappijen. Wat ze wel kunnen is islamitische terroristen financieren evenals de bouw van moskeeën in het westen, maar het zijn wel onze eigen centen. We moeten dus zo snel mogelijk van die olie af…….want nu zijn niet alleen die mannen allemaal binnen maar de patronen liggen al in de moskeeën…..

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Die vrouw is geen blanke Nederlandse…
   en daar gaat het in dit geval ook helemaal niet om.
   Bovendien heeft deze dame het avontuur zelf gezocht.
   Ze krijgt dus nu het avontuur van haar leven.
   Onze regering hiervoor nalatigheid verwijten is wel heel erg bezijden de realiteit.

   Like

 9. ildiko zegt:

  Deze jonge zeker links georiënteerde naive dame, zonder geen enige reële angst op een uitnodiging van een super rijke moslim is daar naar toe gegaan.Er staat nergens te lezen dat om haar werk ging. Nou als zij niet wou luisteren nu moet zij voelen. Nog vele plezierige ervaringen wens ik voor alle super lieverdjes vanuit onze TV reality die zoals deze dame denken; “”islam is een fijne emotionele liefde””

  Like

 10. Hendrik zegt:

  Onze politici bestrijden slechts rechtse gevoelens, islam in al zijn extreme vormen moet wel kunnen. Islam uit Europa verbannen en snel!

  Like

 11. Om een einde aan deze ellende te maken zal je al die moslim landen plat moeten bombarderen.
  Niet met gewone bommen, maar met een A-Bom.

  Like

 12. Giny zegt:

  Ze was met een vriendin op vakantie, waar is die vriendin nu?
  Blijf het een vreemd verhaal vinden, 5 glazen alcohol op en dan in een
  land waar alcohol verboden is, dat is al een strafbaar feit!
  Je weet dat vrouwen daar niets te vertellen hebben, dat je ongetrouwd
  je niet met mannen in mag laten, natuurlijk is het bizar, maar het zijn hun wetten!
  Daarom moeten wij de de Islam ook buiten ons land houden, de linkse
  kliek staat nu moord en brand te schreeuwen, maar halen die barbaren zelf binnen!

  Like

 13. Thom zegt:

  Die vrouw was 22 jaar oud en had in Utrecht een eigen bedrijf. Het lijkt me dat je met de ellende van bepaalde bevolkingsgroepen in Utrecht toch een instinctief wantrouwen tegen de islam zou moeten hebben. Hoe zo iemand die de ellende dagelijks voorbij zou moeten zien komen, mar blijkbaar blind was gaat op vakantie in een streng soennitisch land.
  dat het gebeurd is weliswaar niet haar eigen schuld, maar ze is te beschrijven als een domme onnozele gans, meer kan ik er niet van maken.

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Vreemd dat iemand überhaupt naar zo’n apenland op vakantie wil. Maar ja, ‘mooie’ hotels etc. etc.
  Gun haar die hele ellende niet, maar lieve hemel, wat heb je in hemelsnaam in qatar verloren dat je daarheen wil.
  Iemand die een beetje kan nadenken gaat helemaal niet naar mohammeddaanse oorden op vakantie.

  Like

 15. Zoals zij zijn er immers zoveel!
  Als met name links maar onverkort wil blijven volhouden, dat de islam een religie is zoals alle andere, dan zie je er immers geen been in om ook naar die islamitische landen met vakantie te gaan!
  Lijkt me vooral iets voor D’66 ‘ers: Die geven zich immers zo graag uit voor ‘kosmopolitisch,’ dus dan zijn die landen een múst -vinden zij . Je zou gaan wensen, dat ze daar allemaal eens voor elk wissewasje werden opgepakt!
  Alhoewel ze over het algemeen stom genoeg zijn om dát ook weer te gaan goedpraten……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

 16. Liever niet, domme trut!!!

  Like

 17. Giny zegt:

  Verhaal verandert per uur, tegen haar familie had ze gezegd dat ze met vakantie
  naar Frankrijk zou gaan, de verkrachting was eerst vrijwillig, toen voor het geld en als
  laatste werd het een verkrachting!
  De vriendin is dezelfde dag naar Nederland gevlogen en wil er niets mee te maken hebben!
  Dit alles hebben betrouwbare bronnen aan het AD gemeld!
  Diep in de nacht wordt ze wakker op het dak van een appartementengebouw, de dader
  zit ook vast!
  Als je iemand verkracht, maak je dat je wegkomt, ruimte genoeg in die zandbak!
  Na drie maanden is het pas bekend in Nederland, waarom heeft die moeder
  zich niet eerder gemeld?
  Wordt vervolgd!!!

  Like

 18. Thom zegt:

  Zelfs als ze er geld voor heeft gevraagd en het vrijwillig was wat gezien de laatste ontwikkelingen best wel eens zou kunnen, dan nog word je in een westers land niet maandenlang opgesloten.
  Misschien heeft ze geld gevraagd en niks gekregen en wou ze die kerel erin luizen?
  het verhaal verandert continu. het feit dat het nu pas naar buiten komt is niet goed voor de geloofwaardigheid. Als het echt zo gegaan is zoals in eerste instantie gezegd is dan had die Nederlandse advocaat meteen bij de regering aan de bel getrokken en was met het verhaal naar de pers gegaan.

  Like

 19. Giny zegt:

  Thom

  Het blijft een vreemd verhaal!

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Had gereageerd op dit artikel in de telegraaf, niks bijzonders. Alleen het woord moslim kwam er in voor. Krijg je dit; . Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en afgekeurd voor publicatie. Wat een corrupt zooitje is het toch.

  Like

 21. Hoeveel vrouwen houden nou eenmaal van avontuurtjes. Dan moet je ook maar met je kont op de blaren zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s