Sharia in Görlitz: Vrouwen alleen nog in begeleiding naar buiten

Screenshot_13

“Ik raad jonge dames aan om niet zonder begeleiding in de avonduren een bezoek te brengen aan deze plaatsen.”

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Al wekenlang escaleert in Görlitz het geweld. Illegalen organiseren de inmiddels bij ons dagelijkse ijzeren stangen tango in de stad. Maar ook met messen, afgebroken flessen, houten latten en alles wat ze in handen kunnen krijgen gaat men op elkaar los. De systeem-pers hecht er in haar berichten waarde aan om altijd minimaal één Duitsers gezien te hebben die er ook bij betrokken geweest zou zijn, wat er waarschijnlijk op terug te voeren is dat zich toch nog enkele autochtone inwoners van Görlitz op straat bevinden. Maar zij zijn het niet die met ijzeren stangen op elkaar los gaan. De leider van het betreffende politiedistrict in Görlitz, Dirk Linczmajer, ziet de problemen politiek correct uitgedrukt in de “mix van de nationaliteiten”.

Syriërs tegen Kosovaren op de Marienplatz, Afghaanse agressievelingen in de Berliner Straße, maar ook Albanezen, Arabieren en Polen gaan met elkaar op de vuist. In ieder geval staat vast dat de door Dirk Linczmajer zo keurig omschreven “mix van nationaliteiten” niet is terug te voeren op het bloeiende toerisme van de stad, maar op de door de bondskanselier geënsceneerde invasie van het geweld.

Volgens burgemeester Siegfried Deinege van Görlitz (foto) zijn de hotspots de Berliner Straße, de Wilhelmsplatz en de Marienplatz en hij adviseert: “Ik raad jonge dames aan om niet zonder begeleiding in de avonduren een bezoek te brengen aan deze plaatsen.”

Görlitz is dus op weg naar omstandigheden die volledig normaal zijn in islamitische landen. Voor vrouwen wordt het in onze steden steeds gevaarlijker. Niet alleen door de rapefugee-folklore, maar ook omdat men gewoon heel snel met zijn hoofd onder een ijzeren stang kan terechtkomen of onverhoeds in een mes kan lopen. Nu wordt er nog gezegd: vrouwen, ga alleen onder begeleiding naar buiten. Weldra misschien al: Duitsers, je kunt maar beter thuisblijven.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Sharia in Görlitz: Vrouwen alleen nog in begeleiding naar buiten

 1. Bob Fleumer zegt:

  Mijn hart huilt vanwege de stupiditeit van onze bestuurders, wat een lafbekken!

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Wat moet je als die begeleiding er niet is? Je zult toch een keer boodschappen moeten doen, naar je werk… Hoe denkt men dit op te gaan lossen?

  Like

  • elisah zegt:

   Je niet door iemand, maar door iets laten begeleiden, is het enige wat die vrouwen nog kunnen doen. Iets in de vorm van wapens misschien?

   Like

 3. joga zegt:

  De Merkel-mix dus als aanleiding voor volksopstanden en brandende steden, waarvan Düsseldorf onlangs het praktische bewijs was, terwijl dit in Nederland al elke nacht te “bewonderen” valt. Hoe lang duurt het nog voordat allochtonen en autochtonen elkaar de hersens inslaan?

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Maar raar dat hij niets zegt over hoe er door de politie en politiek tegen wordt opgetreden. Of heeft hij al de openbare ruimte overgegeven en is het gezag er dus al verdwenen???

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat een schaamteloze uitspraak van deze ‘meneer’! In plaats van maatregelen te treffen (wat te denken van een uitgaansverbod na 20:00 uur voor allochtonen?), roept men vrouwen op om maar thuis te blijven, want dan overkomt hen tenminste niets.
  Deze vrouwen hebben niet om die criminelen gevraagd, maar raken wel hun vrijheid kwijt als er tegen deze ellende niet wordt opgetreden. Ik vind de toon waarop er over deze kwestie gesproken wordt trouwens veel te mild! Alsof we er maar mee vertrouwd moeten raken dat we ’s avonds doodgewoon niet meer alleen over straat kunnen, als vrouw zijnde. We leven niet als moslims hier.

  Merkel heeft heel wat op haar geweten, en weet nog steeds niet van ophouden als het gaat om het binnen laten van vreemdelingen! Deze vrouw is gemaakt van gewapend beton, en mist elk warm gevoel richting haar volk en vaderland. Vreemden geeft zij alle ruimte; Duitsers moeten inschikken. Zelfs de Duitse vlag heeft zij eens ver van zich af gegooid! Duidelijker kon ze niet zijn.

  Het is al talloze keren gezegd: illegalen (en daar hebben we er heel wat van in Europa!) moeten Duitsland/Europa verlaten. Dat is de enige manier waardoor we weer een beetje een normaal leven kunnen gaan leiden. Als dit zo doorgaat, en het geweld zich uitbreidt, worden de vrije mensen allemaal gevangenen, en loopt het tuig in vrijheid rond, al geweld plegend, inbrekend, en als heersers van onze landen!

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Van Merkel kan geen gevoel verwacht worden, psychopaten hebben dat gewoon niet, tenminste niet voor anderen, enkel en alleen voor zichzelf.

   Like

 6. Wanneer worden wij van dat kloten schorem verlost. Wie en wat zijn nu eigenlijk onze volks- vertegenwoordigers, Dit lijkt toch nergens op. Weg met de E.U.!!!!! Gewoon oprotten.!!!!!

  Like

 7. Gasso zegt:

  Wanneer verenigen die Duitsche mannen zich een keertje om dat smerige import-gepeupel finaal kapot te slaan? Zijn het nou zulke schijtlaarzen geworden?
  Optreden moeten ze, net als 70 jaar geleden, toen duldden ze geen geklooi.

  Kan me niet voorstellen dat ze dit nog erg lang over hun kant laten gaan.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Wat een zegening toch die multikul ;( Suggestie voor een experimentje: laat een echte Duitser ’s daar de straat op gaan met een loden pijp ( een echte klassieker is dat) en zo’n kansenparel tegen de vlakte kleunen en dan ‘ kijken hoelang ’t dan duurt voordat deze Duitser door de Polizei verhaftet wordt.

  Like

 9. Volgende week ga ik demonstreren voor Pegida tegen het feit dat Breda weer ruim 700 mensen uit Syrië erbij krijgt. De autochtonen en allochtonen krijgen beiden een hele grote cultuurshock van elkaar… dat is het probleem!!! Wij wijzen hun cultuur af en zij de onze!!!

  Like

 10. Maar zij komen onze grenzen binnen. Wij hoeven ons niet aan hun aan te passen, dat is van de zotten. Er zijn genoeg spuitbussen te koop b.v. ovenreiniger en zo kunnen wij onze eigen omgeving reinigen door wie wij wel of niet aangeraakt willen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s