Twee derde deel van de Duitsers wijst Merkel´s “vluchtelingen”politiek af

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een onderzoek van het Pew Research Center is 68% van de Duitsers tegen de “vluchtelingen”politiek van bondskanselier Merkel en de EU. In Griekenland is 94% en in Zweden 88% tegen de huidige EU-“vluchtelingen”politiek.

DWN

Uit een actueel onderzoek van het Pew Research Center blijkt dat de meerderheid van de burgers in de EU-landen ontevreden is over de Europese “vluchtelingen”politiek. In Griekenland wijzen 94%, in Zweden 88%, in Italië 77%, in Spanje 75%, in Frankrijk 70% en in Duitsland 68% van de mensen de huidige “vluchtelingen”politiek af.

Het Duitse Rijkskantoor voor Migratie verwacht dat er in de komende maanden ongeveer 500.000 familieleden van Syrische “vluchtelingen” naar Duitsland zullen komen. Het kantoor maakte bovendien bekend dat meer dan 400.000 asielaanvragen van vorig jaar nog niet verwerkt zouden zijn.

In hun jaarlijkse vredesrapport hebben wetenschappers van het Internationale Conversiecentrum (bicc) de huidige “vluchtelingen”politiek bekritiseerd. De onderzoekers eisen in hun dinsdag voorgestelde advies o.a. meer integratieaanbiedingen in Duitsland, meer solidariteit in Europa en andere manieren bij de bestrijding van de vluchtoorzaken. Ze pleitten daarbij voor politieke antwoorden op de bedreiging door de terreurmilitie ISIS en een einde aan de wapenexporten naar Saoedi-Arabië.

“Het integratieaanbod in Duitsland is tot nu toe compleet ontoereikend”, verklaarden de onderzoekers. Deelstaten en gemeenten zouden duidelijk meer financiële middelen nodig hebben. De wetenschappers eisten bovendien een immigratiewet nog in deze regeerperiode. Ook hadden ze scherpe kritiek op de omgang met de “vluchtelingen” in Europa. “Wat meestal ´vluchtelingencrisis´ wordt genoemd, is een crisis van de politiek in de omgang met het vluchtgebeuren”, verklaarden de onderzoekers.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Twee derde deel van de Duitsers wijst Merkel´s “vluchtelingen”politiek af

 1. Pieter zegt:

  Tja, en dan toch maar weer voor het merendeel op de CDU CSU Gruenen en SPD stemmen zeker ? Logisch toch als je van die vluchtelingenpolitiek af wilt. (haha)

  Like

 2. nihom zegt:

  Beste vriend Bron Ik lees met plezier je dagelijkse nieuwsberichten. Maar ik word gek van het dagelijkse aantal. Je kunt toch een en ander combineren. Denk daar eens ver na. Een goed weekend gewenst Harry

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Combineren met wat???

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Niks combineren. Als teksten te lang worden, dan komt al gauw om de hoek kijken dat mensen het lezen maar helemaal laten.
   Zo kort en bondig als mogelijk is zonder dat het verhaal zijn rode draad verliest.
   Dus … ga zo door!

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ nihom om 13:10

   U bepaalt toch zelf wat u interesseert en waar u eventueel op wilt reageren? Onze Webmaster probeert ons allemaal zo goed mogelijk te informeren, en dat we graag op de hoogte gehouden willen worden bewijst wel hoeveel lezers en reageerders hem missen als hij een (korte) vakantie houdt.
   Wat mij betreft hoeft er niets te veranderen. Dankzij Bron ben ik uitstekend geïnformeerd, en ik hoop dat dit zo blijft!

   Like

 3. Twee derde deel van de Duitsers wijst Merkel´s “vluchtelingen”politiek af. Wow, twee derde maar dacht dat dit veel hoger zou liggen, enfin een derde van de Duitsers zijn dus masochistische, rooie rotzakken die de belevenis aan het ondergaan van pijn en vernedering lekker vinden, hoe hoog zal het percentage autochtonen in Nederland zijn die etnische cultuur barbaren een warm hart toedragen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Laat dit dan eens aan de buitenwereld merken. Er zijn genoeg mensen die hopen dat het Merkel paradijs gaat instorten en dat onze politici uit hun coma ontwaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s