VIDEO Hongaarse minister-president Viktor Orbán: De islam is grondwettelijk illegaal (Engels ondertiteld).

 

“Midden-Europa beleeft een spirituele Renaissance” . . . “De Hongaren kunnen, in tegenstelling tot de West-Europese naties, duidelijk definiëren waar we vandaan komen, wie we zijn en waar we naartoe gaan.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme, Hongarije, Islam, Midden-Europa, Patriottisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Hongaarse minister-president Viktor Orbán: De islam is grondwettelijk illegaal (Engels ondertiteld).

 1. D. G. Neree zegt:

  Vergelijk dat eens met die leugenaar en giechelaar van een Mark Rutte. Ik vraag me af waar Nederland het aan verdiend heeft om geregeerd te worden door land verraders, volksverlakkers en gestoorde psychopaten. Hoe hebben ze de Nederlanders zo kunnen infantiliseren en irrelevant kunnen maken?
  Het lijkt hier wel een kleuterklasje, waar de idiootste ideeën de norm zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Geronimo zegt:

  Eigenlijk enkel en alleen aan zichzelf ! Zo simpel is dat. Geldt meteen voor de meeste andere West-Europese landen. Alles als burger lijdzaam ondergaan, of erger nog, er zich helemaal niets van aantrekken, in de mening dat er aan het eigen mooie leventje hier bij ons toch nooit een einde kan komen. En dat de regering wel weet wat er moet gedaan worden. De onmacht ook van velen om het grote plaatje te zien doorheen het bos van alle hedendaagse gebeurtenissen. En ga zo maar door. Blijkbaar houden bepaalde mensen er nu eenmaal van om bedrogen en belogen te worden. En daar voldoen politieke oplichters als Rutte en tutti quanti ruimschoots aan.

  Ik zou in dit kader graag besluiten met onderstaande (naar gangbare maatstaven revolutionaire) en letterlijk geciteerde tekst uit het ‘HET MEEST GEVAARLIJKE BIJGELOOF’ van Larken Rose (pdf op internet). omdat hierin naar mijn mening een plausibel antwoord wordt gegeven op de veel gestelde vraag waarom toch de burgers binnen een samenleving lijdzaam en gedwee als makke schapen zoveel flagrant onrecht vanwege hun respectieve regeringen blijven ondergaan.

  “…Ondanks dat wordt kinderen nog steeds geleerd dat vrede en recht komt door autoritaire controle en dat ze, ondanks de flagrante kwaadaardigheden door autoritaire regimes over de hele wereld door de hele geschiedenis gepleegd, nog steeds moreel verplicht zijn om de huidige “regering” van hun eigen land te respecteren en te gehoorzamen. Hen wordt geleerd dat “doen wat je gezegd wordt” synoniem is aan een goed mens zijn, en dat “regels volgen” synoniem is aan het goede doen. Integendeel, een moreel mens zijn vereist het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid, het onderscheiden van goed en kwaad en het volgen van je eigen geweten, het tegenovergestelde van respecteren en gehoorzamen van “gezag”.
  De reden dat het zo belangrijk is dat mensen dit feit begrijpen, is dat het primaire gevaar dat huist in de mythe van “gezag” niet leeft in het hoofd van de heersers in de regering, maar in het hoofd van hen die worden overheerst. Eén kwaadaardig individu dat graag de baas speelt is een onbeduidende bedreiging voor de mensheid, behalve als een meute mensen zulke overheersing als legitiem beschouwen, omdat het is verkregen door “wetten” van de “regering”. De zieke gedachten van Adolf Hitler op zichzelf, brachten weinig of geen bedreiging voor de mensheid. Het waren de miljoenen mensen die Hitler als “gezag” zagen en zich daarom verplicht voelden om zijn geboden te gehoorzamen en zijn orders uit te voeren, die in werkelijkheid de schade van het Derde Rijk veroorzaakten. In andere woorden, het probleem is niet dat slechte mensen in “gezag” geloven; het probleem is dat op zichzelf goede mensen in “gezag” geloven en als gevolg, eindigen als voorstanders van, en zelfs plegers van agressie, onrecht, onderdrukking en zelfs moord.

  De gemiddelde staatist (iemand die in “regering” gelooft), klagend over al de manieren waarop “gezag” wordt gebruikt als gereedschap voor het kwaad, zelfs in eigen land, blijft steeds vasthouden aan het idee dat het mogelijk is voor de “regering” om een macht voor het goede te zijn en houdt zich steeds voor, dat “gezag” het pad naar vrede en recht kan en moet leveren.

  Mensen geloven ten onrechte dat veel van de nuttige en legitieme dingen die voordeel voor de menselijke samenleving opleveren, het bestaan van “regering” noodzakelijk maken. Zo is het goed als mensen zich organiseren voor gezamenlijke defensie, hun krachten bundelen om gezamenlijke doelen te bereiken, manieren vinden om samen te werken en vreedzaam met elkaar om te gaan, overeenkomsten en plannen maken die het menselijk bestaan beter mogelijk maken en te streven naar wederzijdse voordelen en een geweldloze samenleving. Maar dat is niet wat “regering” is. Ondanks het feit dat “over– heden” altijd claimen te werken ten voordele van de burger en het algemeen belang, is de waarheid dat “regering” in zijn hele aard, altijd lijnrecht tegenover de belangen van de mensheid staat. “Gezag” is niet een nobel idee dat soms fout gaat, noch is het een in principe geldig concept waar soms iets aan mankeert. Van boven tot onder, van begin tot eind, is het hele concept “gezag” in zichzelf antimenselijk en verschrikkelijk destructief…”

  Like

 3. Mirjam zegt:

  En op het einde blijft alleen de waarheid overeind, de leugen zal niet winnen.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Ik wns me een president als Orban in Nederland maar helaas hebben wij een trekpop van Angela als leider…………….Ik emigreer naar Hongarije

  Like

 5. Marc zegt:

  Orban zegt precies wat ik denk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s