Zweedse man verkracht door Somaliër tijdens gewelddadige overval

Screenshot_6

(Door: “rommel”)

Zweden – Drie jongemannen, alle drie immigranten, zijn gisteren aangeklaagd voor het aanvallen en zeer gewelddadig beroven van een etnische Zweedse man van 25 jaar in het immigranten-getto van Norrköping. Één van de jongemannen, een Somalisch cultuurpareltje, wordt bovendien aangeklaagd voor het verkrachten van het slachtoffer, zowel anaal als oraal, onder bedreiging met een mes.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweedse man verkracht door Somaliër tijdens gewelddadige overval

 1. milaK9 zegt:

  Over verkrachtingen…..

  “Een Nederlandse vrouw zit sinds maart in een cel in Doha, de hoofdstad van het oliestaatje Qatar, nadat ze naar eigen zeggen was verkracht.”
  http://www.nu.nl/buitenland/4276077/nederlandse-vast-in-qatar-vanwege-buitenechtelijke-seks.html

  “De Utrechtse was met een vriendin op vakantie in Qatar en zou zijn verkracht na een avondje uit.”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25980529/__Nederlandse_vast_in_Qatar__.html

  Ik snap echt niet waarom mensen daar naar toegaan om op vakantie te gaan.
  Het zal je kind maar zijn.

  ’Straks zie ik m’n kind nooit weer’

  “UTRECHT –
  „Ik word voortdurend onder druk gezet om mijn dochter te laten trouwen met haar verkrachter. Sms’jes van een onbekend echtpaar uit Libanon dat aandringt op toestemming voor een huwelijk tussen Laura en die Arabier. Zodat híj snel vrijkomt en Laura zogenaamd naar huis mag. Geen haar op mijn hoofd. Straks zie ik mijn kind nooit meer terug.”
  http://www.telegraaf.nl/reportage/25982060/___Straks_zie_ik_m_n_kind_nooit_weer___.html

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach ja, wie gaat er nu naar Qatar? Daar beginnen we mee…

   Bedwelmd, ontvoerd en gewelddadig verkracht worden en al van af maart in de cel zitten omdat een gewelddadige verkrachting daar sex op de openbare weg heet!
   Ze weten het van te voren… en toch gaan hè…
   En met een vriendin die nu ook spoorloos is…
   Dan is leiden eindelijk in last… en wordt de regering ter verantwoording geroepen. Wat een omgekeerde wereld.

   Net als die 2 meiden die anderhalf jaar geleden spoorloos in Panama verdwenen.
   Net als al die “vrijwilligers” die regelmatig gegijzeld worden en waarvoor dan miljoenen aan belasting-losgeld betaald worden…

   Al die toeristen die nog steeds naar moslim landen gaan…
   In feite verraden zij zich zelf en hun eigen volk.
   Iedereen kan weten dat je jezelf ernstig in gevaar brengt.
   En als het dan zo ver is moet de regering ingrijpen.
   Ik zou zeggen laat ze nog maar ’n tijdje in haar “luxe” cel zitten.
   Als ze zo nodig vakantie moest vieren in Qatar”, dan moeten we daar ook niet te moeilijk over doen.

   Like

 2. exmarineman zegt:

  En ik mag dan toch ook hopen dat het een fikse straf zal worden en na het uitzitten er van uitzetting naar Somalië plaatsvindt. Of misschien wel de straf uitzitten in een Somailische gevangenis….

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het land uit trappen! Maar dat is natuurlijk weer niet correct. Een andere manier om van deze smeerlappen af te komen is er niet, want ZIJ zullen nooit veranderen. Die wilden hebben een moraal (als ze die hebben) om op te schieten, en passen nu niet en nooit in onze beschaafde wereld. Rassen moeten zich niet vermengen. Dat is nog nooit goed gegaan.
  Ik bedoel de enkelen die zich uit vrije wil volledig hebben aangepast en zich fatsoenlijk gedragen dus niet.

  Like

  • Harry zegt:

   Al die moslims besnijden !
   En niet het laatste stukje , maar bij de wortel .

   Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Ik snap op de eerste plaats niet waarom je naar zo’n land toe gaat op vakantie. Het is en blijft een moslimland en als vrouw ben je er niks waard en loop je de grootste risico’s. Zie ook maar hoeveel doden er ook al zijn gevallen tijdens het bouwen van de voetbalstadions voor het WK aldaar in 2018. Slavernij is er de gewoonste zaak van de wereld en ook verkrachtingen of aanrandingen van bijvoorbeeld Overzeese werkers/hulpen in de huishouding afkomstig uit de Filipijnen zijn schering en inslag. En nu zit zij vast en haar woorden, haar verklaringen zijn in de shariawetten die daar gelden niets waard. HIJ krijgt het gelijk aan zijn zijde en je ziet hij probeert haar zelfs tot een huwelijk te dwingen, dat verlicht misschien haar straf, maar ze moet dan wel ook moslima worden en ze wordt dan wellicht vrouw nr 4 of 5…… MAAR wat mij aan dit geval zo opvalt is dat het NU pas bekend wordt dat zij in Qatar gevangen zit voor verkrachting……. het is nu JUNI dus 3 maanden zijn er voorbij. Het is in schril contrast met de zaak Ebru Umar, maar waar komt toch dit verschil vandaan. Umar is een Turkse heeft Erdogan bekritiseerd, is een bekend columniste. Dat andere meisje is een autochtone Nederlandse en onbekend persoon. Waar is Rutte, waar is Koenders nu???????

   Like

   • delamontagne zegt:

    HOE DOM KUN JE ZIJN…………….
    [ ik durf haast te wedden ze niet eens wist het is een moslimland.]
    Of iets van de religie van “vreugde/vrede etc ” afweet.
    En er zijn zoveel mooiere landen……..
    Dat was ook mijn eerste gedachte:”Ik snap op de eerste plaats niet waarom je naar zo’n land toe gaat op vakantie”.
    Ik denk dat ,t merendeel van de NL-ers geen idee heeft hoe ,t er aan toe gaat in dat soort landen.
    BOVENDIEN………………,als je dan een Keuninklijk Staatshoofd hoort spreken over:”Paradijselijke landen”………( bezoek H.K.Z.M Bea aan Qatar/Dubai.) 2 jaar geleden.
    En men bovendien al die pracht-en-praal van Shopping-Malls ziet, dat moet wel gewèlldig zijn.
    Dom volk dat er heen gaat. Wordt nog wat over enkele jaren met dat W.K.

    Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Cathja, er komt een tijd dat het heel normaal is dat we die beestmenschen uit hun huizen zullen sleuren en onder dwang afvoeren naar hun landen van herkomst. Iemand gaf al aan dat we geen leger meer hebben. Dat klopt, laten we echter niet vergeten dat er honderdduizenden oud militairen rondlopen. Die kunnen gemakkelijk bewapend worden . Met behulp van de rest der burgerij schaffen wir das. Dat geldt uiteraard ook voor die linksche hufters die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben. De rest van hun leven zullen ze als Heimatlosen door het Rifgebergte dwalen.

   Like

 4. Gewoon castreren, opsluiten en de sleutel weggooien

  Like

 5. Pieter zegt:

  Zelfs de Zweedse man is niet veilig voor verkrachting.

  Like

 6. nodhimmi zegt:

  En de Zweedse jongen loopt ook nog grote kans op AIDS/HIV. Het is een poging tot moord.

  Like

 7. gielah zegt:

  Ik begin steeds meer over te hellen tot het standpunt dat verkrachting-door-moslims in deze tijd NIETS met seks te maken heeft… en alles met smerige en wellicht geplande oorlogvoering.
  Overal waar islamieten komen, als aanvallers ( zoals in Afrika) of als zogenaamde vluchtelingen en asiel-eisers ( zoals in de westerse wereld) gebeurt het vóórtdurend, bijna dwangmatig.
  Mannen, vrouwen, kinderen… mensen van elk geslacht en van elke leeftijd worden eraan onderworpen.
  Ik geloof er niets van dat al die verkrachters zo’n sterk libido hebben…. en dat daar de ( enige) verklaring in zou liggen.
  Er zijn heel veel mensen met een indrukwekkend libido… die nóóit iemand ( zullen) verkrachten!
  Wie verkracht… die is bezig met macht.
  Die wil vernederen, kapotmaken, overweldigen.
  Oorlog dus.

  En wié vinden deze oorlog voerders tegenover zich?
  Idioten en lafbekken in de landsregeringen en gemeentebesturen, die openlijk of bedekt aan de sláchtoffers vertellen dat een en ander ( een beetje) aan hén ligt…. want waarom zo westers gekleed…. waarom nog zo laat op straat… waarom niet thuis gebleven?
  Gaan de absoluut NIET dankbare invasiërs de cultuur in hun gastlanden aanvallen en aanklagen… dan kruipen die landsregeringen en gemeentebesturen meteen in het stof en PASSEN bepaalde cultuur-uitingen aan… tégen de wil van de eigen burgers in…. en als die eigen burgers erg duidelijk van hun misnoegen kennisgeven… of aangeven báng te zijn voor de tsunami aan niét al te koshere binnengehaalden…. dan weigeren de kranten en veel websites hun reácties…. want niet áárdig….
  en als ze geen kamp met honderden waarschijnlijk-niet-eens-echte-vluchtelingen om de hoek willen hebben… dan komt de véldwachter, die normaal nergens tijd voor heeft…. behalve een beetje met twee vingers rapportjes tikken op de p.c. op het bureau…
  ineens streng afkeurend preken afsteken aan de deur…. want wat hádden ze nu….hè….. en kon die tóón niet anders???

  Het verkrachters-leger-van allah vertaalt dat terecht met: ” Gaan jullie gerust je gang, boys!
  Wij houden ons netjes aan de in 1975 gemaakte geheime afspraken….. waarin wij onder andere beloofd hebben niet al te moeilijk te doen over de culturele eigenaardigheden van mohammed’s volgelingen.
  Moslims ongeremd toelaten… en moslims ongeremd laten doen wat er in hun dolle koppen opkomt… en jámmer dan van die verkrachte mensen… jámmer dan van al die berovingen…. jámmer van al die aanslagen….. jámmer van afgehakte hoofden…. jámmer van verpeste sinterklaas- en kerstvieringen…. jammer van verarmde en in de steek gelaten ouderen….
  want het geld moet nu eenmaal naar de menselijke sprinkhanen, die in golven de niet bestaande grenzen oversteken.
  Wij hebben …. als overheden…..wat óver voor geld en macht en olie en het bereiken van de idealen van de Nieuwe Wereld Orde….. die trouwens onder andere inhouden en vorderen dat de wereldbevolking op alle mogelijke manieren VERKLEIND wordt.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Gielah@ wat een prachtig verwoorde gevoelens en o zo waar….. Een kleine opmerking: het was in het jaar 1977 dat de regeringsleiders van het westen (EU/USA) onze westerse landen hebben verraden en overgegeven aan de arabieren in het M.O. onder het mom van wij vrije olielevering (uiteraard wel tegen betaling, maar geen olieboycot meer) en jullie openen jullie grenzen voor vrije toegang van moslims en de islamisering van het westen. Straatsburg 1977, Resolutie van Straatsburg genoemd. In eigen land hebben we daar heel weinig van/over gehoord en ook in de overige landen want het was een min of meer geheime overeenkomst. Maar in eigfen hebben we ook de motie-Halsema gehad (mede ondertekend door Cohen, PvdA, Pechtold, D66 en Roemer, SP) die het kabinet opriep om het beleid zodsanig te doen zijn dat er géén belemmering zouden worden gelegd tegen de islam en die dus vrije toegang geven. Jawel en zowat de hele 2e slaapkamer stemde vóór, de enige tegenstemmen kwamen van SGP en uiteraard PVV. En daarbovenop kwam deze week dus nog die linkse motie om de islam in Nederland te beschermen. Daarmee werd dus de bescherming van de andere Nederlanders opgeheven en zijn dus vrij wild. En Merkel en de EC hebben afspraken gemaakt met Facebook, Twitter, YouTube en Microsoft om alle “haatmails” en/of haatberichten te censureren en/of zelfs te verwijderen en de sites of accounts te blokkeren. In nederland staat de Gedankenpolizei en die “blinde” vrouwe justitia spoedigs voor je deur als je ook maar iets negatiefs zegt over buitenlanders of islam….

   Like

 8. Jan zegt:

  Stockholm: Zweden doet niet eens meer moeite te bestaan: sociale vervreemding

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s