Merkel´s nieuwe klap tegen het fundamentele recht op vrije meningsuiting: “Kopp-Online” geblokkeerd op Facebook

Screenshot_11

De nieuwe Joseph Goebbels: Heiko Maas, Merkel´s minister voor Censuur en Bestrijding van de vrijheid van meningsuiting.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Wat verbindt Merkel en Erdoğan? Ze bestrijden kritische berichtgeving en de vrijheid van meningsuiting. Een vrije pers en het recht op vrijheid van meningsuiting zijn de constituerende bestanddelen van een democratie. In Duitsland behoren de tijden dat beide bestonden tot het verleden. De pers is gelijkgeschakeld. Het enige verschil met de DDR is dat de gelijkschakeling niet van buitenaf, door de regering, plaatsvond, maar van binnenuit: onze systeemmedia, allemaal links tot extreem links, hebben zich onderworpen aan een interne censuur. Media zijn de eigenlijke dragers van de verandering van het huidige Duitsland, een tot nu toe etnisch aaneengesloten, christelijk bepaald en binnen zijn nationale grenzen duidelijk gedefinieerd Duitsland, in een veelvolkerenstaat, die alle kenmerken van de vernietiging van zijn huidige waarden, cultuur, zijn taal en zijn identiteit laat zien.

De media werken samen met de Merkel-regering aan het plan van de Nieuwe Wereldorde: vernietiging van alle nationale grenzen en etnische identiteiten van de volkeren. Naties en rassen, vooral het blanke, worden door de voorstanders van de Nieuwe Wereldorde beschouwd als voorwaarde en oorzaak van oorlogen en racistische conflicten. Met het scheppen van een nieuwe – door vermenging van alle rassen – rassen-loos gemaakte wereld en het uit de weg ruimen van alle staatsgrenzen denken ze voor de eeuwige vrede te kunnen zorgen. Maar in werkelijkheid spelen ze met de toekomst van de mensheid.

Want hun visies van een qua rassen vermengde wereld zal nooit lukken. Een blik op de geschiedenis en op de huidige continenten en staten laat zien: afgezien van uitzonderingen blijven rassen in de regel onder elkaar, ook wanneer ze binnen een staatsgrens leven. Ook in Europa hebben de islamitische etniciteiten zich tot nu toe niet vermengd met de Europese. Integendeel: ze doen er alles aan om zich van de Europese etniciteiten af te zonderen.

Het enige waarvoor de Nieuwe Wereldorde zorgt, is iets dat wij dag en nacht in de westerse landen kunnen zien: hij importeert culturele en religieuze conflicten in de landen van het Westen.

Hoewel de NWO tot mislukken is verdoemd, wordt er door zijn voorstanders politiek onvoorwaardelijk aan gewerkt. De Europese protagonisten van de NWO zitten in Brussel, en hun sterkste trekpaard is Angela Merkel. Tegen het toenemende protest en verzet van de Europese bevolkingen in zetten ze in op massale beperking van de vrijheid van meningsuiting. Wie zich op openbare forums kritisch uitlaat over de afschaffing van Europa wordt of geblokkeerd – of gerechtelijk vervolgd. Duizenden onschuldige Facebook-gebruikers die Merkel´s politiek bekritiseerd hebben, ontvingen al een boete. Maar het overkomt ook uitgeverijen zoals KOPP-Verlag. Deze werd op Facebook geblokkeerd.

Achter deze actie zit Merkel´s minister van Justitie, Heiko Maas, die zich steeds meer ontpopt als minister van Censuur en Bestrijding van de vrijheid van meningsuiting. En daarin nadert Duitsland met reuzenstappen Turkije: daar verdwijnen critici van Erdoğan onmiddellijk in de gevangenis. Het is slechts een kwestie van tijd wanneer het bij ons ook zover zal zijn.

De Duitse democratie bestaat in ieder geval niet meer. Het ligt nu alleen aan de soeverein, het volk, om Duitsland uit de klauwen van zijn vijanden te redden.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nationaalsocialisme, nazisme, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Merkel´s nieuwe klap tegen het fundamentele recht op vrije meningsuiting: “Kopp-Online” geblokkeerd op Facebook

 1. ildiko zegt:

  REVOLUTIE is het enige antwoord.

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Er zijn er voor minder afgeknald.

  Like

 3. Jean zegt:

  Mensen, medestrijders, nu starten met massaal de abonnementen op kranten op te zeggen want het is een pot linkse propaganda en leugens. Neutrale & objectieve pers bestaat niet meer uitgezonderd het internet vandaar de misdadige krachten van de politieke lafaards om dat onder controle te plaatsen.
  Mensen, medestrijders stem nog enkel voor partijen die ons steunen in onze strijd tegen de lafaards, in Nederland PVV, in Vlaanderen VB, in Frankrijk FN, in Duitsland AfD, in Oostenrijk FPÖ enz. zij staan aan onze zijde en likken niet de reten van die EU lafaards en EU reetlikkers.
  Mensen, medestrijders, weet dat de EU er alles aan doet om “de dictatuur” in te voeren, om dat doel te bereiken halen ze massaal gewetenloze barbaren uit Afrika naar hier die het vuile werk opknappen voor die EU lafaards.
  Mensen, medestrijders WAKKER WORDEN want de situatie mag nooit in het voordeel van die EU lafaards geraken, die lafaards horen berecht te worden en opgesloten te worden zodat ze geen schade meer kunnen berokkenen.
  Opgesloten vreemdelingen afvoeren naar Afrikaans grondgebied en de vrijgekomen cellen vullen met EU lafaards en volksverraders dan zal er pas terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid komen in Europa.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Kut ik heb geen krant meer om op te zeggen ook geen tv om eruit te pleuren .
  Zal me niks verbazen als het internet binnenkort ook compleet op slot gaat .
  Dan wordt het weer tijd voor de oude drukpers maar dan komt het iniedergeval bij elke nederlander op de mat.
  Desnoods via de oude bbs methode no problemo

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ook het gebruik van het gedrukte woord is niet geheel zonder risico.
   Ik refereer maar even aan de leden van de witte roos die hun politiek incorrecte gedag met de dood hebben moeten bekopen.
   Toevallig niet zo lang geleden is de daarbij gebruikte guillotine weer gevonden, dus … u bet gewaarschuwd.
   Daarbij meen ik begrepen te hebben dat in de EU-grondwet de doodstraf stiekem is ingevoerd. Indien dat waar is, is dat is dus ook een waarschuwing. En wel een die niet te veronachtzamen is.

   Like

 5. hans zegt:

  Die Maas lijkt op EICHMANN!! Nooit iemand over gehoord. Fysiek en geestelijk.
  Pak een foto van die Eichmann en leg hem naast die maas.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  “Het is slechts een kwestie van tijd wanneer het bij ons ook zover zal zijn.”
  Er is slechts 1 effectieve oplossing: Een NEXIT! en wel zo snel mogelijk!
  NWO is namelijk niet de afkorting van Nieuwe Wereld Organisatie; het is helemaal niet Nieuw, integendeel: de N van Nazi bestaat al heel lang!

  Like

 7. Wat heeft die haatmadam toch tegen de mensheid. We laten ons toch niet heropvoeden door die DDR trut, wat denkt ze wel.

  Like

 8. cees zegt:

  De vraag is , is dit verhaal waar of komt het uit een gestoord iemand?

  Like

 9. cees zegt:

  Is dit verhaal waar of komt het uit een gestoord brain??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s