Oppermann (SPD): AfD-agitatoren laten observeren

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

De president van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, heeft pas enkele weken geleden vastgesteld dat de AfD geen observatieobject van zijn autoriteit en geen rechts-extremistische partij zou zijn. De fractievoorzitter van de SPD in het Duitse parlement, Thomas Oppermann (foto) scheldt nu:

“Individuele AfD-agitatoren hebben een duidelijk rechts-extreem wereldbeeld, daar zou de binnenlandse veiligheidsdienst naar moeten kijken.” De AfD zou politiek en maatschappelijk bestreden moeten worden, want zij zou een “volkse ideologie” vertegenwoordigen, die minderheden, “vluchtelingen” en immigranten zou buitensluiten en zondebokken van hen zou maken. Fatsoenlijke Duitsers zouden zich moeten verzetten tegen de AfD, eist de rode meningsdictator en dicht de AfD-kiezers daarmee tegelijkertijd “onfatsoenlijkheid” toe. “De AfD vernietigt onze Duitse waarden van openheid naar de wereld toe, onze tolerantie en onze solidariteit”, aldus Oppermann. Terwijl zijn heel persoonlijke “Duitse waarden” echter hoofdzakelijk op totalitair gebied schijnen te liggen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oppermann (SPD): AfD-agitatoren laten observeren

 1. koddebeier zegt:

  Links is een ziekelijk gevaar voor de mensheid !!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  ….die minderheden, “vluchtelingen” en immigranten zou buitensluiten en zondebokken van hen zou maken…..

  In amper 3 maanden tijd 90.000 strafbare feiten door minderheden, “vluchtelingen” en immigranten…
  Volgen mij worden deze mensen geen zondebak gemaakt maar zijn dit keiharde feiten.

  Een socialist kent echter geen feiten die hem niet uitkomen.

  Oppermann kan zich nog zo rood voordoen… uiteindelijk zal het volk afrekenen met leugenaars van de SPD. we wachten de verkiezingen maar af.
  Het socialisme is zo dood als een pier!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is koren op de molen van de AfD. Net als in Frankrijk zal de drang naar een soort revolutie toenemen.
  Oppermann hoedt zich ervoor om het over moslims te hebben maar even als in het terroristen-debat kan gezegd worden dat de door Oppermann genoemde groepen vrijwel uitsluitend uit moslims bestaan. De AfD heeft zonder omwegen het standpunt ingenomen dat de islam niet tot Duitsland behoort. Steeds meer Duitsers zullen deze mening onderschrijven.
  Als CDU en SPD vasthouden aan hun moslim-knuffel-beleid zal de vraag niet zijn of er een revolutie uitbreekt maar wanneer.
  Na Frankrijk en Duitsland zullen er meer volgen. Oostenrijk en Hongarije zijn het ook behoorlijk zat en ook daar zal de bevolking in opstand komen. Denemarken, België en Nederland zullen zich er uiteindelijk bij aansluiten. Tegen die tijd bestaat er geen EU meer.
  Het wordt hoog tijd dat we ons gaan bezinnen op het zeker stellen van onze eerste levensbehoeften in een komende tijd van chaos.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/06/peilingen-pvdaers-en-groenlinksers-geven-aan-achterste-af-te-vegen-met-vrijheid-van-meningsuiting/

  Uit peilingen blijkt dat PvdA’ers en GroenLinksers ‘hun achterste af vegen aan de vrijheid van meningsuiting’.

  Die houding komt dus overeen met wat er in Nederland aan de hand is.

  In Zweden is er al een wet waarin kritiek op de regering voor wat betreft de instroom verboden is.

  Uit de EU zo spoedig mogelijk!

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Links is een gevaar voor alles en iedereen,niet verwonderlijk dat links en hun fatsoen verantwoordelijk zijn voor miljoenen doden de afgelopen eeuw
  Hoeveel miljoenen gaan er door deze fasoenlijke mensen nog hun graf in?
  Bijna bij elk massagraf kan je een bordje zetten mede mogelijk gemaakt door fatsoenlijk links

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Miljoenen doden hebben ze op hun geweten die rooie ratten. En nog een grote bek ook. Ratten verdelg je…

  Like

 7. Gek dat je eigenlijk maar weinig te horen krijgt in eigen land. Het kan er bij mij niet in dat wij van die fatsoenlijke vluchtelingen hebben. Een mooi groot verpleeghuis is voor hun helemaal verbouwd. Ze hebben zelfs alle asbest verwijderd, toen de oudjes er nog inzaten hoefde ze het niet te verwijderen want die mensen gingen toch dood. Het verpleeghuis staat in een probleem wijk, waar ze net de rust weer gevonden hadden door middel van jeugdwerkers. Maar hun protest werd niet gehoord. Nu maar afwachten.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Je verwacht het niet maar telkens weer omen er Duitse politici bovendrijven die, zij het niet in woord maar daad, de nazi-manier van doen menen te moeten hanteren.
  Maar goed, zolang de grootste geschiedvervalsing die plaatsvond ten tijde van de mensheid niet wordt recht getrokken, zal links zich aldus gedragen.
  En dat dan terwijl die geschiedvervalsing vor iedereen die het maar wil zien, zonneklaar is, maar niet voor politici atuurlijk

  Like

 9. Marc zegt:

  Het kan niet anders of, zodra de AfD het kanseliersambt heeft aanvaard, deze nieuwe regering SPD- en CDU-agitatoren laat observeren!

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Het is angst van deze partij om de AFD zwart te maken. Proberen steeds het vuurtje van racisme en nazisme brandend te houden. En waarom? Omdat ze weten dat, als ze dat niet doen, dat dan de burgers steeds meer van hun partij vervreemd zal raken, door de waarheid. Maar het heeft geen effect meer. Ze ‘strijden’ met steeds dezelfde motivatie en dezelfde middelen en onderschatten daarbij het gezonde verstand van het volk. Links heeft afgedaan, door hun leugens, door hun achterbaksheid, maar vooral doordat ze met misleiding het volk in bedwang proberen te houden, terwijl de waarheid voor een ieder zo duidelijk als wat is.
  Mensen worden misselijk van deze leugens, en misselijk van die hele groep, sorry dat ik het zeg, smeerlappen, en wel letterlijk ‘smeer’ lappen die niets anders kunnen doen dan leugens BLIJVEN vertellen en steeds met dezelfde stuk geciteerde uitspraken komen met als bedoeling hetzelfde einddoel: koste wat kost hun zin door te drijven over de hoofden van de burgers.
  Het enige wat het volk voelt is minachting voor deze groep bedriegers, minachting voor hun openlijke minachting voor de intelligentie van de burgers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s